- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.781
Hayatımız kusursuz olmasa da olur, huzursuz olmayalım yeter...!!!
senin için fesat kızıımm her yazdıgına cevap verdigim gibi onada verdim kesinlikle yapmalısın falan demişmiyim baksanaatladın hemen dimi tam senlik bir konu
aynnen canim, kargo sirketinde calisyo esim..
olsun sık sık yemegi çıkıyosa oda yeter
benimki hayatta yapmazdı ne güzel yapmış tomtukçu enişteme saygılar
senin için fesat kızıımm her yazdıgına cevap verdigim gibi onada verdim kesinlikle yapmalısın falan demişmiyim baksana
hergec buraya gelip sorarmis ceylan ne dersin olsun olmasin mi diye
hıımm daha öncede sormuş olabalirim çünkü hatırladım şimdi öncedende söylemiştim kusura bakma canım
soz cok anlamliymis..
hakkını yiyemem kendi yaptı 2 ay boyunca 1 ay ben yaptım bu çocuğu ikimizde istiyorsak
onunda bişeyler yapması lazım arada dersten kaçan çocuklar gibi kaçamaklar yapmaya çalışıyo
muzurluğu sever kendileri tipik erkek örneği ama vitaminlerde fire vermiyo nazar değmesin maşallah
hakkını yiyemem kendi yaptı 2 ay boyunca 1 ay ben yaptım bu çocuğu ikimizde istiyorsak
onunda bişeyler yapması lazım arada dersten kaçan çocuklar gibi kaçamaklar yapmaya çalışıyo
muzurluğu sever kendileri tipik erkek örneği ama vitaminlerde fire vermiyo nazar değmesin maşallah
evet tamda bizi anlatıyo gibi hissettigim için paylaşıyım dedim
neyse kızlar bu gidişle sabah kalkamayacam
allaha emanet olun hayırlı geceler byee:79::79::79:
tamam canim iyi geceler yarin bize anlatirsin hastane maceranizi ceylan nerde macera orda
optum seni
oh masllah nazar degmesin sizin evde hayat musterek sozu gecerli oluyomus gercekten ne guzel:81:
valla gerçekten ayakta alkışlıyorum
ben bile 2 ay yapamam üşenirim bravo enişteye hakkatten nazar degmesin
her konuda olmasada öyle sayılır sadece iş başa düşünce yapar ben yapıyorsam
kılını kıpırdatmaz bunu tecrübe ettim fazlaca bende nabza göre şerbet veriyorum
maşallah ama kendileri duymasın şımarır felan
bir çocuk birde koca seni ya rezil eder yada vezir
derler
benden de hayırlı geceler size bende yatıyorum kızlar
ceylanım inşallah sorunsuz geçer hastane işiniz güzel haberlerle
gelirsin yarın :79::79:
sendne ogrenmem gerekn cok sey var desene..
canim burdaki bicok árkadasimi taniyorum ve tanidikcada cok seviyorum..artik bi sen kaldin seninle tanisiriz ins zmanla gizemli gibisin
burdaki tedavi konusunda yeni sayılırım 6 aylık ama evlilik konusunda
artık tecrübeli kabul edilebilirim 9 yıllık bir evliliğimiz var çok şükür
bir çok şeyi yaşadık öğrendik itiraf ediyim eşimin anlattığım yönünü
evlendiğimiz ilk haftalarda çözdüm o yüzden tedbirliyim
tanışırız canım daha ama gizemli biri değilimdir herşey ortada:92::92::92:
çakırım ronyamda yazmış bir başka dr görün bir yakınım prof gidiyor ilk hamişliğinde doğumuda o yapıyor ünlüde 10 yıl sonra tekrar istiyor klomenler taipler falan filan dr diyorki sen aslında kısırsın o da inanamıyor başka bir dr gidiyor rahimi olması gerektiği gbi değilmiş önce rahim ameliyatı yapıyor gereksiz aldığı klomenlerin hediyesi polipleri kisti alıyor hemde tüp bebk merkezinin başındaki dr tüp son çare diyor 40 yaşında bu arada anne adayı şimdi hamiş hemde doğal yoldan 6 aylık hem de 84 kiloydu sadece 3 kilo almış doğru dr çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?