- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.801
kuzeyin etkisinden kurtulan düşüyor:))))
ben de izlemiyorum kuzeyi, ben sakarya/fırat izliyorum reklemını yapıyım bari:))
bir de pts günleri trt de leyla ile mecnun var absürd komedi, şiddetlen tavsiye ederim
sakarya fıratı hiç izlemedim ama leyla ile mecnuna bayılıyorum :128:
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
gece net gitti ceylanı doktora yolcu edemedim:)
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..
mavi iyiyim sen naıslsın?
Bu arada dediğim konu olmadı bilgin olsun.Artık eşini sen razı edicen.Konuştunuzmu?
Lorkeeeeeeeeeee Ateşim pek stabil:)
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Lorke senin bu sosyalliğin beni öldürcek..
Bu kadar misafirin varken(biz) hala misafir çağırıyon..
biliyonki misafi misafiri çekemez:))
Ekin seninde ben şakalarına bayılıyorum çok tatlısın. burcun ne
Yengec, ama 30 dan sonra yükselen burc devreye girermiş o zaman bunun sorumlusu ikizleR:)
Ekin çapadan randevu saat kaçta alınmaya başlıyo. biizm kisi burda yaptıracakmış tahlili sonra gidecekmiş ankaraya. görsün bir zorluğu mecbur kendisi gidecek ankaraya :)
ekın suan ıcın atesın cok normal zaten ole ınıs cıkıslı olması normal degılGünaydınnnnnnnnnnnnnn
gece net gitti ceylanı doktora yolcu edemedim:)
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..
mavi iyiyim sen naıslsın?
Bu arada dediğim konu olmadı bilgin olsun.Artık eşini sen razı edicen.Konuştunuzmu?
Lorkeeeeeeeeeee Ateşim pek stabil:)
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Lorke senin bu sosyalliğin beni öldürcek..
Bu kadar misafirin varken(biz) hala misafir çağırıyon..
biliyonki misafi misafiri çekemez:))
Yengec, ama 30 dan sonra yükselen burc devreye girermiş o zaman bunun sorumlusu ikizleR:)
Hep böyle kal. Gerçekten çok şeker pozitif bir insansın.
Canım gece 00:01 olduğu an aramaya başla ben ilk aramada düşürüp almıştım inşallah sende uğraşmazsın
Şu ankaraya gitme sürecini bir anlatırmısın tatlım. şimdi telefonla randevu alıyoruz, direk muayene olacağımız özel yerine gidiyoruz. sonra dna testi için devlete mi gidiyoruz. bir ayrıntılı anlatırmısın. sadace muayene parası verecez dimi. devletten buradkş gibi srandevu alınıyormu. ankara gitmişken bütün işleri halletmek lazım 1 günde. eşimi ayrıntısyla anlatayımda ona göre bir yol çizelim kendimize
Hadi yaaaa :) Canım Allah aşkına söyle bunu nasıl başardın. Bende bişiey var o zaman. bu konudan çok bahsedince sıkılıyo, hemen kapattırıyo. çok üstüne gidemiyorum. Allahtan vitaminlerini kullanıyor. Tüp bebekte de ben acele etmiştim ve benim dediğim yere gittik. Transfer sonrası negatifi görünce doktorun yanına gittim, neden böyle oldu, bundan sonra ne yapabilirz gibilerinden asla suçlamak için değil sonuçta kısmet herkesin oalcak diye bişey yok. bilgilenmek istedim. Ama doktor beni o kadar çok üzdüki senin yumurtaların kalştesiz hiç bişey yapılmaz, tekrar tüp bebek denemekten başka bişey yok. yani aynı şekilde yine aynı yolumu izleyecez . evet. sorunun sebebine inmeyecekmisiniz . ben çok soru sorunca adam bana demez mi ben aynı hastayla çalışmak istemem, şaka gibio gün bütün gün ağladım sinirimden.). bu olaydan sonra eşim bana dedi sen herşeye kanıyorsun, herkesin de4diğini yapıyosun falan filan. inşallah Allah isteyen herkese verir gerçekten zor bir imtihan yaşta geçiyo. Ama ben ümitiliyim Allahım nasip edecek inşallah çabalayan herkese.
Mavi çok uzun anlatacam afyonum daha patlamadı gün içinde söz canım:)
ben de negatifi telefonda sekreterden duyunca doktorun muayenehanesinde buldum kendimi.sekreter görüştürmek istemedi,hoca görüşmek istemedi filan derken zorla girdim yanına konuştum.istemeye istemeye sorduğum sorulara cevap verdi,2 ay sonra tekrar dedi.sinir olmuştum.
ben de negatifi telefonda sekreterden duyunca doktorun muayenehanesinde buldum kendimi.sekreter görüştürmek istemedi,hoca görüşmek istemedi filan derken zorla girdim yanına konuştum.istemeye istemeye sorduğum sorulara cevap verdi,2 ay sonra tekrar dedi.sinir olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?