Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydın kızlar
ekın kızacak ama ben sıze bakıp cıkıcam arkadasım kahvaltıya cagırdı :89:
kuzeyin etkisinden kurtulan düşüyor:))))

kız ben hem ızlıyorum hem burası acıktı ama sonra kuzeyın etkısınden cıkıp kocamın etkısıne gırmem gerekıyodu ıyıkıde gırmısım
atesım bugun yukseldı cok sukur ınsallah dusmez artık olmustur su yımırta ısı

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben de izlemiyorum kuzeyi, ben sakarya/fırat izliyorum reklemını yapıyım bari:))

bir de pts günleri trt de leyla ile mecnun var absürd komedi, şiddetlen tavsiye ederim

sakarya fıratı hiç izlemedim ama leyla ile mecnuna bayılıyorum :128:

kızlar leyla mecnunda kavga cıkmıs
arda leylayı bogazlamıs
sonrasında arda ve leyla dızıden uzaklastırılmıs zeynepte kendı ıstegıyle ayrılmıs

ee enolcak leylasız leyla mecnun olmaz heralde :26:

Ben iyiyim canımmmm, tamam eşimi ikna ettim sizden bahsettim bol bol. Sana çok teşekkür ederim fıstık. senin nasıl gidiyor ovulasyon günlerin umarım bu ay olursun.

Lorke senin bu sosyalliğin beni öldürcek..
Bu kadar misafirin varken(biz) hala misafir çağırıyon..
biliyonki misafi misafiri çekemez:))

Ekin çapadan randevu saat kaçta alınmaya başlıyo. biizm kisi burda yaptıracakmış tahlili sonra gidecekmiş ankaraya. görsün bir zorluğu mecbur kendisi gidecek ankaraya :)

Ekin çapadan randevu saat kaçta alınmaya başlıyo. biizm kisi burda yaptıracakmış tahlili sonra gidecekmiş ankaraya. görsün bir zorluğu mecbur kendisi gidecek ankaraya :)

Canım gece 00:01 olduğu an aramaya başla ben ilk aramada düşürüp almıştım inşallah sende uğraşmazsın

ekın suan ıcın atesın cok normal zaten ole ınıs cıkıslı olması normal degıl
sen ceylanınkıne ozendın sanırım
yumurtlamaya kadr bı ıner bı cıkar az az

Lorke senin bu sosyalliğin beni öldürcek..
Bu kadar misafirin varken(biz) hala misafir çağırıyon..
biliyonki misafi misafiri çekemez:))

kız ben cagırmadım bennı cagırdılar bu sefer cok sukur
esıme de dıom bız hep mısafır alırız o da sever saolsun
ya nıe bızı kımse cagırmıyo dıom
Yengec, ama 30 dan sonra yükselen burc devreye girermiş o zaman bunun sorumlusu ikizleR:)

keısnlıkle yengec degıl ıkızler ıkızler ıkızler
annem kız kardesım abım ıkızler artık kıtabını yazarım yanı

mavıkızzz esını ıkna etmısısın sevındım hadı yolunuz acık olsun ınsallah

haydın ben kactım oglen gelırım ceylanı merak edıom ınsallah o da ıyı haberlerler doner
bılgemmde hala regl olmadı sanırım ınsallah olmaz

Canım gece 00:01 olduğu an aramaya başla ben ilk aramada düşürüp almıştım inşallah sende uğraşmazsın

Şu ankaraya gitme sürecini bir anlatırmısın tatlım. şimdi telefonla randevu alıyoruz, direk muayene olacağımız özel yerine gidiyoruz. sonra dna testi için devlete mi gidiyoruz. bir ayrıntılı anlatırmısın. sadace muayene parası verecez dimi. devletten buradkş gibi srandevu alınıyormu. ankara gitmişken bütün işleri halletmek lazım 1 günde. eşimi ayrıntısyla anlatayımda ona göre bir yol çizelim kendimize

Mavi çok uzun anlatacam afyonum daha patlamadı gün içinde söz canım:)

ben de negatifi telefonda sekreterden duyunca doktorun muayenehanesinde buldum kendimi.sekreter görüştürmek istemedi,hoca görüşmek istemedi filan derken zorla girdim yanına konuştum.istemeye istemeye sorduğum sorulara cevap verdi,2 ay sonra tekrar dedi.sinir olmuştum.

Bu tüpçülerin hepsi gıcık anacığım. Pozitif olunca sorun yok. Biz yaptık. Negatif olunca seni kaderine terk ediyolar. Allah Yardımcımız olsun.

herkese günaydın
ekintos çok güldüm oğluna o minik parmaklarıyla pipisini tutmuş ya tamam çok sağlıklı bir erkek olacağı kesin maşallah ona

Bu tüpçülerin hepsi gıcık anacığım. Pozitif olunca sorun yok. Biz yaptık. Negatif olunca seni kaderine terk ediyolar. Allah Yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…