Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kizlar bem hala beklemedeyim .Pazartesi gidecegim hastaneye.

Günaydın canım benim. Ben olsam meraktan ölürdüm. Pazartesiye çok var Hakkında hayırlısı artık anne olma vakti gelmiştir , inşallah ahamilesindir. olmadı tüple canım. Ama olacak Allahın izniyle bu kadar gayret çaba karşılığını görecek Allahın izniyle . Dularımız seninle.

herkese günaydın
ekintos çok güldüm oğluna o minik parmaklarıyla pipisini tutmuş ya tamam çok sağlıklı bir erkek olacağı kesin maşallah ona

Günaydın canım nasılsın. Yalnış hatırlamıyosam sen hamileisn dimi canım. neden kendine çizelge yapmıyorsun tatlım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Boncugum
canim kardesim
yarin hayirlisiyla bebegini kucagina alacaksin
hayirlisiyla kolay dogumlar dliyorum sana
guzel haberlerini bekliyorum
ve
rabbime dua ediyorm ve seni cok seviyrum
seni cok opuyorum
Allah yardimcin olsun

krissssssssssss nasılsın canımmm şu hızı yükşeltmek için tavsiyen varmııı

Paptya'm buroda kimse yok ki birakip gideyim.

Mavi canim meraktan oldugum gunler cok geride kaldi.Alistim sabirli olmaya:)

Mavicim;

Özel muayehaneden randevu alıp gidiyorsunuz.Eşin muayene oluyor.
Hoca ertesi sabah size bi isim verip,cebeci hastanesine yönlendiriyor.Orda spermi verip 45 dk falan bekliyorsunuz..
Sperm test sonucunu ve sperm örneğini size veriyorlar.Vücut sıcaklığında koruyarak Ankara tıp fakültesi morfoloji binasına o örneği teslim ediyorsunuz.Eşin cebeciden taksiye binip gitsin 10 tl falan..
Sonucu 15 güne falan çıkar.
Sigortanız varsa devlet hastanesine parada ödemezsiniz.Bir gece kalması gerekiyor ya tren istasyonunun orda ucuz oteller var geceliği 60 tl.
Aklıma gelen bunlar sorun varsa sor canım

boncuğumm canım kardeşimm bak sayılı gün ne çabuk geçiyor
artık gün bile değil saatler kaldı
inşalah yarın ömrünün en güzel gününü yaşayacaksın

Boncugum
canim kardesim
yarin hayirlisiyla bebegini kucagina alacaksin
hayirlisiyla kolay dogumlar dliyorum sana
guzel haberlerini bekliyorum
ve
rabbime dua ediyorm ve seni cok seviyrum
seni cok opuyorum
Allah yardimcin olsun

Günaydın kızlar hepinize...

Canım krisim benim yaaaa, ağlatacaksınız ha beni en sonunda zaten çok meyilliyim ağlamaya.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, biliyosun boncuğunda seni çok ama çok seviyor

Ekinciğim canım Allah razı olsun, teşekkür ederim bitanem. sizin test nasıl çıktı. Umarım hasar yoktur. Doktor test sonucunu nasıl yorumluyor, hata varsa düzeltiliyor dimi , yani tedavi edliyor.

Boncukcuğum canımmm mutlu sona çok az kaldı, o mis kokuluya kavuşacaksın yarın. Allah yardımcın olsun. Dularımız seninle. sen topiğimizin kurucusun bizim burda toplammamıza vesile oldun; Allah razı olsun ve senin çok umutsuz olduğun zamanlarıda hatırlıyorum, ama herşey geçti gitti yavruna kavuşacaksın yarın çok şükür. Ve çok tatlı bir anne olacaksın. Dularımız seninle. Seni çok seviyoruz.

herkese güzel günler...
bilgem dualarım seninle fıstık..
boncuğum ,güzel arkadaşım 1 gün sonra bebeğinin kokusunu içine çekeceksin..
Rabbim işinizi rast getirsin...herşey yolunda hiç sıkıntısız ilerlesin...

boncuk canım yarın bu zamanlar bebegin dogmuş olucak inşallah.
saglıkla dogumunu yapıp kucagına almanı dilerim inşallah.
bizide haberdar et lütfen ilk fırsatta olur mu?

Günaydın canım nasılsın. Yalnış hatırlamıyosam sen hamileisn dimi canım. neden kendine çizelge yapmıyorsun tatlım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım doğru hatırlıyorsun bu gün kontrolüm var Allah nasip ederde herşey yolunada giderse bilgemcim bana hediye olarak bir tane hazırlayacak..

Ekinciğim canım Allah razı olsun, teşekkür ederim bitanem. sizin test nasıl çıktı. Umarım hasar yoktur. Doktor test sonucunu nasıl yorumluyor, hata varsa düzeltiliyor dimi , yani tedavi edliyor.

Çok zor yapılan bi test olduğu için hata payı oluyormuş piyangoda bize vurmuştu.sonucu öğrenemedik canım hata oldu dediler. Hocada o zaman tedaviyi başlayalım morfolojiyi takip edeceğiz dedi.Yada tekrar çapada yaptırın dedi.Çapada mümkün olmadığı için yaptırmadık.zaten sonrasında ameliyatı yaptırmaya karar verdik.
sonucu kaan hocaya gönderiyorlar.sen arada mail atarak hocam sonucumuz çıktımı diye hatırlat o takip ediyor.
Tedaviyi hoca ilaçlarla yapıyor canım.

Boncugum aslinda yazacak cok sey var ama diyebilecegim en iyi sey,Rabbim omur verdikce hep mutlu bir aile olun.
Aglamak istemedigim icin serenatimi kisa tutuyorum.
Seni cok seviyorum guzel anne:)

Kizlar pzt gunu hastaneye gidecegim ya ,esimde gelicek benimle.Spermiyogram yapilacak.Menegon ignelerin ustunden 3 ay gecti ve yukseliyordu sayimiz hatirlarsaniz,merak ettik pzt yaptiricaz.Bakalim ne cikicak?

Kizlar duamiz yarin bitiyor ,yeni duamiz ne olucak fikri olan var mi?
Bu arada adet olanlarin disinda okuyan varmi yada bitiren?
Ben 850 deyim.Bugun bitiriyorum.

boncuğumm canım kardeşimm bak sayılı gün ne çabuk geçiyor
artık gün bile değil saatler kaldı
inşalah yarın ömrünün en güzel gününü yaşayacaksın

İnşallah Ronyammmm,İnşallahhhh...Sıpamı sağlıklı bi şekilde kucağıma alayımda daha ne olsun dimi canımıniçi...Dua etmek için bi liste yapmam lazım sanırım

fsh hormonunun kaç olması gerekir iyi olması için?
sen bu kadar bilgiyi nasıl edindin ronyacımmm yaaa.maşallah, ben de araştırıyorum ama ...boş herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…