- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.821
Gunaydin kizlar bem hala beklemedeyim .Pazartesi gidecegim hastaneye.
Gunaydin kizlar bem hala beklemedeyim .Pazartesi gidecegim hastaneye.
herkese günaydın
ekintos çok güldüm oğluna o minik parmaklarıyla pipisini tutmuş ya tamam çok sağlıklı bir erkek olacağı kesin maşallah ona
Boncugum
canim kardesim
yarin hayirlisiyla bebegini kucagina alacaksin
hayirlisiyla kolay dogumlar dliyorum sana
guzel haberlerini bekliyorum
ve
rabbime dua ediyorm ve seni cok seviyrum
seni cok opuyorum
Allah yardimcin olsun
Mavicim;
Özel muayehaneden randevu alıp gidiyorsunuz.Eşin muayene oluyor.
Hoca ertesi sabah size bi isim verip,cebeci hastanesine yönlendiriyor.Orda spermi verip 45 dk falan bekliyorsunuz..
Sperm test sonucunu ve sperm örneğini size veriyorlar.Vücut sıcaklığında koruyarak Ankara tıp fakültesi morfoloji binasına o örneği teslim ediyorsunuz.Eşin cebeciden taksiye binip gitsin 10 tl falan..
Sonucu 15 güne falan çıkar.
Sigortanız varsa devlet hastanesine parada ödemezsiniz.Bir gece kalması gerekiyor ya tren istasyonunun orda ucuz oteller var geceliği 60 tl.
Aklıma gelen bunlar sorun varsa sor canım
Günaydın kızlar hepinize...
Canım krisim benim yaaaa, ağlatacaksınız ha beni en sonunda zaten çok meyilliyim ağlamaya.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, biliyosun boncuğunda seni çok ama çok seviyor
Günaydın canım nasılsın. Yalnış hatırlamıyosam sen hamileisn dimi canım. neden kendine çizelge yapmıyorsun tatlım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ekinciğim canım Allah razı olsun, teşekkür ederim bitanem. sizin test nasıl çıktı. Umarım hasar yoktur. Doktor test sonucunu nasıl yorumluyor, hata varsa düzeltiliyor dimi , yani tedavi edliyor.
boncuğumm canım kardeşimm bak sayılı gün ne çabuk geçiyor
artık gün bile değil saatler kaldı
inşalah yarın ömrünün en güzel gününü yaşayacaksın
İnşallah Ronyammmm,İnşallahhhh...Sıpamı sağlıklı bi şekilde kucağıma alayımda daha ne olsun dimi canımıniçi...Dua etmek için bi liste yapmam lazım sanırım
canımm valla bende pko var ama 8 gün 50 ünite puregon iğne vuruldum
ancak bir tanecik yumurtam oldu
aslında dediği şu açıdan doğru çok yumurta olur ama büyümüyorlar yani genelde kalitesiz oluyor
senin yaşın genç fsh iyidir onun için bol yumurtan olmuştur
kızlarrrr bu arada benim 34 yaşında bir kuzenimin hormon sonuçlarını gördüm
şok oldumm fsh hormonu 4 yani ben ondan çok çok erken menepoza gireceğimm :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?