Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
boncuk yarın bebeğine sağ salim kavucaksın Allahın izniyle.size hep birlikte sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar diliyorum.bebişini kocaman kokla ilk kucağına aldığında.

fsh hormonunun kaç olması gerekir iyi olması için?
sen bu kadar bilgiyi nasıl edindin ronyacımmm yaaa.maşallah, ben de araştırıyorum ama ...boş herhalde

kuzumm 30 lu yaşların başında genelde 6-7 oluyor
ne kadar düşükse o kadar rezervin dolu demek
bu sayı büyüdükçe rezerv azalır ve menepoz yaklaşır

boncugum yarın büyük gün allahın izniyle oglunu kucagına alınca çektigin bütün sıkıntıları unutucaksın
bilgem sende allahın izniyle güzel haberler verceksin pazartesi çok geç akşam eşinle özel hastaneye gidip yaptırsan olmazmı
çifte bayram yapalım

ronyam nasılsın kuzum geçtimi sıkıntıların
bende birazdan doktoru arayıp ikili testin sonucunu ögrenicem
elim telefona varmıyo korkuyorum (

ronyam nasılsın kuzum geçtimi sıkıntıların
bende birazdan doktoru arayıp ikili testin sonucunu ögrenicem
elim telefona varmıyo korkuyorum (

ben daha iyyim çok şükür yani artık o baygınlık halim geçti
canımm hiç korkma Rabbimin izniyle güzel snuç alacaksınnn

Çok teşekkür ederim, bu topik hepimiz var olduğumuz, samimi olduğumuz, gerçekten birbirimizi sevdiğimiz yardım etmek istediğimiz için var. Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin İnşallah.

Amin ekintosum, ayağımı öyle bi sürüycem ki hepiniz tıpış tıpış peşimden geleceksiniz Bu sefer sizin günlerinizi hatta saatlerinizi sayıcaz.

boncuk canım yarın bu zamanlar bebegin dogmuş olucak inşallah.
saglıkla dogumunu yapıp kucagına almanı dilerim inşallah.
bizide haberdar et lütfen ilk fırsatta olur mu?

Sağol güzel yürekli Antalyam, ilk fırsatta yazarım mutlaka, olmadı eşim yarın akşam eve gelince, o size yazar haberleri

boncuğumm bugünü iyi değerlendir gece iyi uyu
yarın bambaşka bir hayata başlıcaksınn
dünya artık hiç bu kadar sakin olmayacak
uzun bir ömür yaşamak yavruna iyi bakma isteyeceksin
çok daha korkak olacaksınn durup dururken ağlamaya başlayacaksın
başkasının evladına daha çok yanacaksın
çok daha merhametli yumuşacık yürekli olacaksınn
o miniciğin yavruyu gözünden sakınıp biri kucağına aldığında ne yapacağını bilemeyeceksin
ben bebeğim doğduğunda annemle eşime bağırdım siz bebeğin altını temizlemeyi bilmiyorsunuz
sezeryanlı halimle bırakın ben temizlicem dedim
günlerce herşeyiyle ben ilgilendim taki vücudum iflas edip uykuya ve yorgunluğa dayanamayıncaya kadar
güzel ALLAHIM BU DUYGUYU TÜM ARKADAŞLARIMA NASİP ETSİN

Aminnnnnnnnnnnnn canım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

aminnn ronyacım güzel yürekli arkadaşım,tez zamanda inşallah.

Canım bilgem bilmezmiyim ben seni, bana boncuğum desen bile yeter de artar bile. Bende seni çok çok seviyorum....

Asıl sen anne olunca gör bakalım nasıl güzel anne olacaksın, bebeğin ne kadar şanşlı olacak ki bizler olucaz onu çok seven:))))

Canım bilgem bilmezmiyim ben seni, bana boncuğum desen bile yeter de artar bile. Bende seni çok çok seviyorum....

Asıl sen anne olunca gör bakalım nasıl güzel anne olacaksın, bebeğin ne kadar şanşlı olacak ki bizler olucaz onu çok seven:))))

kuzumm 30 lu yaşların başında genelde 6-7 oluyor
ne kadar düşükse o kadar rezervin dolu demek
bu sayı büyüdükçe rezerv azalır ve menepoz yaklaşır

Ronya benim FSH : 5,45 ti ama 1,5 sene önce yaptırmıştım. Doktor 2 ay önce tüp tedavisinde bir sürü tahlil istedi ama bunu tekrar yaptırmadı. yumurta sayım az çıktı tedavide 4 tane Ekine de dedim bu FSH değişken mi diye , o da tekra yaptır dedi. BU FSH değişken bir değermi, yaptırmamda fayda var dimi. sen bu konuyu iyi biliyosun. Beni bilgilendirimisin , bu arada prolaktin ve lH da normal değerler arasındaydı. İnşallah FSH ım değişmemiştir adetin 3. günü yaptırmak lazım dimi ?

Ayyy Ronyam bak göz yaşlarım hazır kıta akmayı bekliyo, valla akarsada durduramıycam, dün gece boyunca deli gibi ağladım zaten.

İyiki seni tanımışım, iyi ki hayatımda varsın Ronyam. Seni öyle çok seviyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…