- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.041
Merhaba canım arkadaşlarım.Size çokk güzel bir haberim var.
Boncuğumuz oğluşuna kavuştu.
Bugün suyu gelmiş ve hemen sezeryana almışlar saat 5te Oğuz paşamız aramıza katılmışş:))
Hepimizin gözüaydın olsun topiğimiz 3.meyvesini de aldı darısı diğer tüm arkadaşlarıma olsun inşallahhh..
kız sen onu dıkkate al duzelmesı ıcın bıseyler yap sıkıntı daha buyuyo yoksaiylik lorke yaa bende tam tersiyim su anda cok kotu doktorluk olacam bu gidisle ben bakamiyom fatmagule kayinpeder mac izliyo
gecmis olsun canim ya disari cikmak san yaramadi galiba
helal olsun canim olurmu oyle sey dua bu karsilik beklenmeden yapilir..senin icten niyetin bile yeter..
ins canim
iyi aksamlar mavi seker sen nasilsin..
gelmem ole yarım agız cagırırsanLorkeee illa kendine bi kapı açacan yanii
gel anacım gel evde durma sen
Bugün suyu gelmiş ve hemen sezeryana almışlar saat 5te Oğuz paşamız aramıza katılmışş:))
Hepimizin gözüaydın olsun topiğimiz 3.meyvesini de aldı darısı diğer tüm arkadaşlarıma olsun inşallahhh..
Hayatım bende perhiz süresini ayarlayıp gittim test için tam 1 ay sonrasına gün verdiler.
sizin nasıl olur bilmiyorum.
hatta yalvardım adama ameliyat olmamız lazım, perhiz süresi hazır nolur bugün yapın..
yok dedi pislük..
Ve orda doktora diyin bizim doktor kaan aydos testi burda yaptırmamızı söyledi.
gerçi biz bunu dedik ama sil baştan tüm testleri istedi illa çapada olacakmışşşş..
ben netten alamadım telefonla bir kerede halletim
o daha da kötü evet gözyaşı allah yardım etsin ben de yaşıyorum bazen(( ama malatya kayısısı birebir çok etkili gerçekten aç karnınıa üç dört tane ye tamam hemen halloluyo:)))
gecmis olsun canim ya disari cikmak san yaramadi galiba
helal olsun canim olurmu oyle sey dua bu karsilik beklenmeden yapilir..senin icten niyetin bile yeter..
Gamzelimmmm teşekkür ederim canım biliyorum karşılıklı olmaz dualar ama ben de okumak istiyoruuuuuuuuuuuummmm...:84::84::84:
evet canım cumadan cumaya olsun sonra cok sarkıyo ya 1 hafta ya 2 hafta dıyelımKurandan süre olduğu için adetliyken okunamz :2: neyse ben yinede yetişirsem okurum. 1 hafta mı zaman vereceksinz yine.
kız sen onu dıkkate al duzelmesı ıcın bıseyler yap sıkıntı daha buyuyo yoksa
her sabah ac karnını ılık suyla kuru kayısı ye mesela
saol canım ya sabah gıttıgım yerde yedıgım bısey dokundu sanırım
sımdı daha ıyıyım sukur
gelmem ole yarım agız cagırırsan
yaaa masallah pasamızavarya dun gece ruyamda gordum hatta bugun gelırse soleyecektım boncuguma
doguma gıderken sadaka ver vs dıcektım
cok sukur saglıcakla geldı oglumuz
evet canım cumadan cumaya olsun sonra cok sarkıyo ya 1 hafta ya 2 hafta dıyelım
ne dıyecekkler bakalım dıer arkadaslarda
Selam herkese kizlarnasilsiniz size bi ugrayalim dedik hersey yolundami?
bu arada sanirim bi arkadas dogum yapmis hayirli olsun bebisi hayirli evlat olsun insallah darisi benim ve bekleyen herkesin basinaaaa
bana uyar valla 2 hafta derız erken bıtıren baska seyler okur o arada ne olcakkı
Ovvv yeri büyük açın asi firari ve ekibi geldi:))))
hoşgeldin güzelim nasılsınız?Hadi darısı bir avazda senin başına
insallah canim senin gunun ne zaman sirada sen mi varsin yoksa
oy masallah ALLAHIM uzun omur versin boncugun durumunu dusunemiyorum simdi ne mutlu ona ve oglusunaMerhaba canım arkadaşlarım.Size çokk güzel bir haberim var.
kiz gozyasi slm vermiyosun slm veriyorum almiyosun kusmuyuzcok sukur Rabbime insallah hepimizin dogum haberi yazilir buralarda
bu arada sanirim bi arkadas dogum yapmis hayirli olsun bebisi hayirli evlat olsun insallah darisi benim ve bekleyen herkesin basinaaaa
hosgeldınız efendııımSelam herkese kizlarnasilsiniz size bi ugrayalim dedik hersey yolundami?
ok 14 ekime kadar bitirelim yarın başlayacağımız duayı..
bu dua o kdr içime sindiki hep okuyacağım Allhın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?