Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Vayyy paşaya bak süprrizde yaparmış herşey nasip biz o kdr hesap edelimkii o saat bu gün diye..
Sağlıklla uzun ömürle yaşasın inşallahhhhhhhhhh

iylik lorke yaa bende tam tersiyim su anda cok kotu doktorluk olacam bu gidisle ben bakamiyom fatmagule kayinpeder mac izliyo
kız sen onu dıkkate al duzelmesı ıcın bıseyler yap sıkıntı daha buyuyo yoksa
her sabah ac karnını ılık suyla kuru kayısı ye mesela

gecmis olsun canim ya disari cikmak san yaramadi galiba

helal olsun canim olurmu oyle sey dua bu karsilik beklenmeden yapilir..senin icten niyetin bile yeter..

ins canim

iyi aksamlar mavi seker sen nasilsin..

saol canım ya sabah gıttıgım yerde yedıgım bısey dokundu sanırım
sımdı daha ıyıyım sukur

Lorkeee illa kendine bi kapı açacan yanii
gel anacım gel evde durma sen
gelmem ole yarım agız cagırırsan

ayyy inanmıyorum böyle sürpriz olunca daha mı güzel olmuş neee:))) rabbim ömrünü hayırlı eylesin inşallah sağlıklı bir ömür nasip etsin:)))

Oyyyy oyy ekinciğim ne zor işler bunlar ya. ben uğraşmıyorum valla. gitsin kendisi halletsin herif. gerçi o unutur gider offfffffff. hep ben toparlıyorum peşinden. ben en iyisi ankaraya gitmeye ikna edeyim. zor geldi bana hem randevuyu ayarla hem perhizi . gerçi ben kendimde çapadan randevu alacam birgün rapor çıkarmak istiyorum tüp bebek için.

Aaaaaaa bu süper bir haber. canım boncuğummmmmmm hadi gözün aydın Sonunda kavuştun paşana. Allahım sana şükürler olsun. Çok sevindimm. Darısı diğier arkadaşlarımın başına. Boncukcummm paşanı mutlullukla gülerek sevgiyle büyütmen dileğiyle. Allah sevinçlerini yaşatsın daima.

yaaa masallah pasamıza varya dun gece ruyamda gordum hatta bugun gelırse soleyecektım boncuguma
doguma gıderken sadaka ver vs dıcektım
cok sukur saglıcakla geldı oglumuz

Kurandan süre olduğu için adetliyken okunamz :2: neyse ben yinede yetişirsem okurum. 1 hafta mı zaman vereceksinz yine.
evet canım cumadan cumaya olsun sonra cok sarkıyo ya 1 hafta ya 2 hafta dıyelım
ne dıyecekkler bakalım dıer arkadaslarda

anlamiyorum bazen duzeliyo cok iyi bazende boyle kayisi aliyim en iyisi birde yola cikacam pazartesi 15 20 saat

2 hafta olsa daha iyi olur bence hem herkes adet görenlerde okumuş olur.Ne dersiniz. ben bunu okuaymııyacam diye üüzlüyorum mesela. Okumak istiyorum sizinle birlikte

cok sukur Rabbime insallah hepimizin dogum haberi yazilir buralarda

Selam herkese kizlar nasilsiniz size bi ugrayalim dedik hersey yolundami?

bu arada sanirim bi arkadas dogum yapmis hayirli olsun bebisi hayirli evlat olsun insallah darisi benim ve bekleyen herkesin basinaaaa

Ovvv yeri büyük açın asi firari ve ekibi geldi:))))
hoşgeldin güzelim nasılsınız?Hadi darısı bir avazda senin başına

Ovvv yeri büyük açın asi firari ve ekibi geldi:))))
hoşgeldin güzelim nasılsınız?Hadi darısı bir avazda senin başına

hee ya nerde bizim koltugumuz bakalim
cok sükür iyi diyelim iyi olalim bekliyoruz iste AMIN insallah

insallah canim senin gunun ne zaman sirada sen mi varsin yoksa

sirayla olursa evet canim 12 gün kaldi bizimde iste ALLAH sizlerede nasip etsin

oy masallah ALLAHIM uzun omur versin boncugun durumunu dusunemiyorum simdi ne mutlu ona ve oglusuna
cok sukur Rabbime insallah hepimizin dogum haberi yazilir buralarda
kiz gozyasi slm vermiyosun slm veriyorum almiyosun kusmuyuz

bu arada sanirim bi arkadas dogum yapmis hayirli olsun bebisi hayirli evlat olsun insallah darisi benim ve bekleyen herkesin basinaaaa

ayy asi gelmis ya canim ozledim seni dogum yapta aramiza geri don artik..bu arada dogum ne zman hayirlisiyla ins..

hosgeldınız efendııım
sızınde az kalmıs yahuu nedır son durum tarıhınız bellı mı

ok 14 ekime kadar bitirelim yarın başlayacağımız duayı..
bu dua o kdr içime sindiki hep okuyacağım Allhın izniyle..

ınsallah ekınım ıcıne sınerek okumak en guzelı zaten ...

canıım darısı başına inşallahhh.. daha çok var mı senin.. maşşallah hem de iki tane gelecek haaaa ne güzeeeeeeeeelllllll inşallah darısı bize.. Seni de rabbim sağlıkla kavuştursun meleklerine.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…