Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende simdilik bi aksiyon yok canim insallah 3 eylulde yola cikip evime donecegim 5 eylul gibi de ilaclara baslayacagiz bizim fsh dusuk onu yukseltmetmeye calisacagiz 3 ay sonrada test ister heralde doktor iste boyle

hıımmm.. iyi bakalım hayırlısı inşallah sizin değerler nasıldı gözyaşı sorun neydeydi yani fsh demişsin ya o neyi etkiliyo sayıyı hareketliliği falan mı canım

hıımmm.. iyi bakalım hayırlısı inşallah sizin değerler nasıldı gözyaşı sorun neydeydi yani fsh demişsin ya o neyi etkiliyo sayıyı hareketliliği falan mı canım

canim iki kere test yaptirdik sayi 7 ve 12 milyon cikti hareket yuzde 5 ve 1 cikti morfoloji yuzde 45ti yani sayi ve hareket sproblem fsh hormon esimde dusuk bu hormon sperm yapimini sagliyor yukselince dogal olarak sayi ve hizimizda yukselecek insallah

tabi ki olacaksın canım hepimiz birgün anne olacağız benim bundan biran bile şüphem oolmadı umudum hep var sen de hiiiç kaybetme umudunu canım emi hadi kendine bir yön çiz ne yapacağına karar ver bakalım öncelikle şu mantar için bir doktora git sonra da eşin ve kendin için bir şeyler yap kür falan ya da bilmiyorum belki yapıyorsundur devam et yapmaya yani boş durmayalım inşallah biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbime havale görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

valla önceleri yumurtlama problemmim verdı git gel bişey çıkmadı o arada rahimde perde vardı ameliyat oldum onu aldırdım ameliyet sonrası test yaptılar ve troid bezimin çalışmadığını tespit ettiler meğer hiç çalışmıyormuş ama TSH sınıra yakın olunca önemsememişler amaliyat sonrası 100 falan çıktı ciddi bi rakam referans aralığı üst sınır 4.5 neyse tedavi oldum düzenli yumurtladım ama yine olmadı 2 aşılamay yaptırdım yine olmadı eşimde ileri hareketli sper hiç yok onun tedavisini olduk 1 ayda 0 dan % 18 çıktı ümitlendik ama hala bişey yok yaşımda 33 çok korkuyorum.çalışınca bukadar takmıyordum evde olunca kafayı yiycem. Ya hormon sonuçları iyi değil pek yumurta rezervin azaldı diyorlar ama USG de 13 folükül çıkıyor buda gayet iyi diyorlar hangisine inancam bilmemki folekül sayım iyise neden FSH okadar yüksek çıkıyor

kızlarrr nasılsınızzzz...
bi geçmişe bakayım dedim kaldım geçmişte :) ne çok konumuşsunuz öleeee oku oku bitiremedim

inşallah canıımmm... aslında çok sıkıntı var gibi görünmüyo dimi.. fsh0 ı yükseltmek için ilaç mı kullanıyorsunuz canım bu arada sende kendin için bişiler yapıyor musun biliyorsun zaman kaybetmemek lazım biz bir yıldır bende sorun var diye biliyorduk hep ben tedavi oluyordum klomen falan kullanmıştım dört ay boyunca. bir yılımız boşuboşuna gitti eşimdeki problemi öğrenince ona yönlendik ama ben yine de bende de bişi var mı ki diye korkuyorum vakit kaybetmek istemiyorum yıllar çabuk geçiyo maalesef( o yüzden kendim için de bişiler yapacağım kür falan. ne bileyim boş durmak istemiyorum her geçen saat boşuna geçiyor sanki..

ya mantar için antibiyotik fitil krem herşeyi yaptım tam geçiyor ilişki olduktan sonra tekrar azıyor kaşıntıdan ölcem valla bebek için olmasa eşimi yanıma yaklaştırmcam meni yüzünden kaşıntım artıyor cocuk içinde 1 saat bekleyince sıkıntı oluyor regl sonrası fitil kullanıyorum azalıyor yumurtlama dönemi tekrar artıyor. İnşallah canım sende en kısa zamanda iş bulursun ve heycanla beklediğin bebeğinede kavususun

Artık kendimi tanıyamaz oldum yeni evlenip hop hemen bebek oldu duyunca bi garip oluyorum kıskançlık değilde kendime acıyorum ya ben böyle değildim ne oldu anlamadım valla bide milletin tavırlarınada gıcık oluyorum birinin bebeğini sevsem acır bakışlarla bana bakıp olur olur üzülme demelerine kıl oluyorum. Ne alaka ya ben bebeği sevimli diye seviyorum fukara tesellisine ne gerek var şimdi

Eşinde enfeksiyon olabilirmi sende tekrar etmesine neden olabilir bu mantarın ..tam bilmiyorum ama anlattığına göre mantık yürüttüm.

evet canim ilac kullaniyoruz klomen kullaniyor esim ve bitkiseller canim benimde prolaktinim yuksekmis kizlar soyledi bugun dr yuksek ama cok degil demisti onun icin ben de dr ya gitcem tekrar bizde iki yilimizi hic bi sey yapmadan kaybettik insallah tedavilerimiz bu kadar uzun surmezzz

off evet yaa uzulme olur diyenlere bisey soylememek icin kendimi zor tutuyorum

canım ya haklısın hormonlarınla ilgili skıntıların da varmış ben pek anlamam ama yine de sen hiç umudunu kaybetme mücadeleye devam canım bak folükül sayın da iyiymiş troid bezi skıntını ve yumurtlama skıntını da atlatmışsın ne güzel. sen hiç vaktini kaybetme bir an evvel toparlan madem yumurta rezervin azaldı diyorlar onu arttırmak için ne yapılabilir araştır onun çaresine bak. ben bilmediğim için sana yardımcı olamıyorum ama rezervi arttırmak için neler yapılabilir arkadaşalr bilyordur eminim onlara bir sor istersen canım ama üzülmek kafaya takmak yok inşallah biran evvel işini de bulursun da bir meşguliyetin olur kafan rahatlar belki. allah yardımcın olsun canım benim..

Eşinde enfeksiyon olabilirmi sende tekrar etmesine neden olabilir bu mantarın ..tam bilmiyorum ama anlattığına göre mantık yürüttüm.

evet haklısın bende söylüyorum birlikte ilaç kullanalım diye kıyameti koparıyor ben o fitili nereme koycam :) saçmalama öyle şey olmaz diyor bende antibiyotik içicez dedim onada zaten dünyanın ilacını kürünü içiriyorsun antibiyotikte içmem diyor ama ikna etcem çünkü bunun sonu yok

canim o zaman bunu bi drya danisin surekli tekrar etmesi iyi degil

evet hemen doktora git ve onu hallet canım ben boşuna geçen her güne çok üzülüyorum bazen gereksiz şeylerde takılp zaman kaybediyoruz en iyisi bir an evvel aklımızdaki soru işaretlerini kaldırmalıyız bunun için de tüm tetkikleri olup önümüze bakmamız lazım. prolaktin senin kafanı daha fazla meşgul etmeden bir an evvel doktora git ve hallet onu da aklından at canım..

enfeksiyon tedavilerinde eşli tedavi şart canım fitil değil bize tablet vermişlerdi.mondoks 1 haftalıktı kullanımı beraber içtik.
yumurtaların içinde arginmax women kullan cnaım tabi bulursan gnc de yok bende stoklarına girmelerini bekliyorrum..
Fsh yı düşürüp kaliteyi artırıyormuş..

,

canım anlattığına göre eşli tedavi olmanız gerekiyor bunun bir kadın doğumcu yada ürologla görüşebilirsin. ama ilişkiden sonra meydana geliyorsa mutlaka eşli tedavi olmanız gerekli...

bosver tatlim gecmise takilip kalma

geçmişi bitirdim şimdiki zamandayım artık nasılsın canım

Canım iyi dileklerin için teşekkürler. yumurta rezervini hiçbirşey arttırmaz çünkü bu doğuştan olan bişey anne karnındayken rabbim herşeyi yerli yerince ayarlıyor. Sadece yumurtalam sıkıntı olunca geçici olarak o veya önümüzdeki bikaç ay yumurtlamayı arttırıcı şeyler var ben inciri yaptım fayda gördüm önümüzdeki ay tekrar yapıcam bide yumurta takibi yaptırcam tekrar belki bu ay tutururuz.

iylik canim sen ne yapiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…