Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi bakalım canım inşallah..

teşekkürler canım bu ay yumurta takibine gidince mantar işinide halledicez. Kafama göre vitamindende korkuyorum ya sonuçta sentetik şey yan etkisi olurmu acaba

o ilaçtan sonra kurtuldunmu mantardan ? birde ekin senmiydin m- sure vitamini soran

teşekkürler canım bu ay yumurta takibine gidince mantar işinide halledicez. Kafama göre vitamindende korkuyorum ya sonuçta sentetik şey yan etkisi olurmu acaba

Rezevr ve kalite sorunu varsa bi multıvıtamın ve omega 3 iyi geliyor.
aklımda kalanlardann ronyada kriste eneslenada kullanıyor..
benim şuan kullandığım one day multıvıtamın ama arginmax çok daha iyi içerik olarak incele istersen.
günlük vücutun alması gerektiği kadar hazırlanmış zaten fazlasını vücut atıyor.

canım neden geçmiyor mantarın bende çok fenayım fitil kullandınmı ???

evet umut geçen ayda seninle konuşmuştum ihmal etme dedin doktora gittim fitil verdi geçti ama çalışmalar sonrası yine azdı bu sefer kesin eşli tedavi olcam bu ne ya herşeyi kadınlarmı çekmek zorunda :) oda taşın atına elini soksun canım

yorumları okudum canım topiğindeki.fiyatına göre çokta mucizevi bi etkisi yok..
havasıda cabası
biz siparis verdik deneyecez bakalim mucizevi bir etkisi yok gercekten proxeed gibi bir ilac herkese de etkisi olmuyor bakalim sonuclar iyi olursa biz 3 kutu daha alcaz

iylik canim sen ne yapiyorsun

iyidir canım bende aynı işte gündüz işte oluyorum akşam geldiğimdede ev bakıyoruz taşınmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı İNŞALLAH... bizde öle işte

bu arada hoşgeldin umuuuudddd ve diğerleri, hepiniz hoş geldiniiiizzz:))

sağol canım hoşbulduk nasılsın

kadın olmak zor canım ama güzel mantar zor bir süreç tatlım tek başına fitil yeterli bir tedavi değil tatlım eşli antibiyotik antifungal ilaç kullanmak gerekli fitil ve krem gibi dıştan sürülen ilaçlar lokal etki yapar geçici bir süreç mutlaka eşli tedavi gerekli ki senden ilişkiden sonra arttığını sölüyorsun

meslek hastalıkları hastanesi canım
ben yarım saat haşladım düdüklüde
sonra 4-5 dakikada kavurdum canım kafadan uydurdum başka şeklide oluyomu bilmiyorum

meslek hastalıkları hastanesi canım
ben yarım saat haşladım düdüklüde
sonra 4-5 dakikada kavurdum canım kafadan uydurdum başka şeklide oluyomu bilmiyorum

ceylanım canım geçmişe baktımda seni kim kızdırdı canım benim hadi dövelim o doktoru sana nasıl kızarmış öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…