- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.601
Canım iyi dileklerin için teşekkürler. yumurta rezervini hiçbirşey arttırmaz çünkü bu doğuştan olan bişey anne karnındayken rabbim herşeyi yerli yerince ayarlıyor. Sadece yumurtalam sıkıntı olunca geçici olarak o veya önümüzdeki bikaç ay yumurtlamayı arttırıcı şeyler var ben inciri yaptım fayda gördüm önümüzdeki ay tekrar yapıcam bide yumurta takibi yaptırcam tekrar belki bu ay tutururuz.
enfeksiyon tedavilerinde eşli tedavi şart canım fitil değil bize tablet vermişlerdi.mondoks 1 haftalıktı kullanımı beraber içtik.
yumurtaların içinde arginmax women kullan cnaım tabi bulursan gnc de yok bende stoklarına girmelerini bekliyorrum..
Fsh yı düşürüp kaliteyi artırıyormuş..
enfeksiyon tedavilerinde eşli tedavi şart canım fitil değil bize tablet vermişlerdi.mondoks 1 haftalıktı kullanımı beraber içtik.
yumurtaların içinde arginmax women kullan cnaım tabi bulursan gnc de yok bende stoklarına girmelerini bekliyorrum..
Fsh yı düşürüp kaliteyi artırıyormuş..
teşekkürler canım bu ay yumurta takibine gidince mantar işinide halledicez. Kafama göre vitamindende korkuyorum ya sonuçta sentetik şey yan etkisi olurmu acaba
bende biraz baktım içim sıkıldı nete geldim laflarız diye ama burdada kimsenin ağzını bıçak açmıyor :) mantarmı oldun valla 3 aydan fazla oldu onunla uğraşıyorum inşallah sen çabuk atlatırsın
o ilaçtan sonra kurtuldunmu mantardan ? birde ekin senmiydin m- sure vitamini soran
,
canım anlattığına göre eşli tedavi olmanız gerekiyor bunun bir kadın doğumcu yada ürologla görüşebilirsin. ama ilişkiden sonra meydana geliyorsa mutlaka eşli tedavi olmanız gerekli...
geçmişi bitirdim şimdiki zamandayım artık nasılsın canım
m-sureyi araştırdım ama nedense soğudum ondan:)
bende mantar yoktu canım enfeksiyon vardı sonra bi sorun yaşamadım.
canım neden geçmiyor mantarın bende çok fenayım fitil kullandınmı ???
ekin yaaa neden sogudun m sureden :44::44::44::44:
m-sureyi araştırdım ama nedense soğudum ondan:)
bende mantar yoktu canım enfeksiyon vardı sonra bi sorun yaşamadım.
biz siparis verdik deneyecez bakalim mucizevi bir etkisi yok gercekten proxeed gibi bir ilac herkese de etkisi olmuyor bakalim sonuclar iyi olursa biz 3 kutu daha alcazyorumları okudum canım topiğindeki.fiyatına göre çokta mucizevi bi etkisi yok..
havasıda cabası
kaan hoca bizede dedi alın diye bizde 400 duyunca alamadık bi arkadaş amerikadaki arkadaşına sormuş fiyatı şok oldum 160 tl ye geliyor kutusu
iylik canim sen ne yapiyorsun
bu arada hoşgeldin umuuuudddd ve diğerleri, hepiniz hoş geldiniiiizzz:))
evet umut geçen ayda seninle konuşmuştum ihmal etme dedin doktora gittim fitil verdi geçti ama çalışmalar sonrası yine azdı bu sefer kesin eşli tedavi olcam bu ne ya herşeyi kadınlarmı çekmek zorunda :) oda taşın atına elini soksun canım
Canım paylaştığın içins ağol , hemen not edeyim ..
Ceyla bu son gittiğin hangi hastane , sakıncası yoksa ismini verebilir misin ?
Birde nohutu ne kadar haşlıyorsun , kaç dakika yani, düdüklü mü yoksa teceredemi, tarifini verir misin ?
Birde kaç dakika kavurduğunu tabi..
ben çıkıyorum arkadaşlar.. hepinize iyi geceler iyi sohbetler diliyorum. sevgiyle kalın...:79::80::79::80:
meslek hastalıkları hastanesi canım
ben yarım saat haşladım düdüklüde
sonra 4-5 dakikada kavurdum canım kafadan uydurdum başka şeklide oluyomu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?