Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
meslek hastalıkları hastanesi canım
ben yarım saat haşladım düdüklüde
sonra 4-5 dakikada kavurdum canım kafadan uydurdum başka şeklide oluyomu bilmiyorum

ceylanım canım geçmişe baktımda seni kim kızdırdı canım benim hadi dövelim o doktoru sana nasıl kızarmış öle

Merhaba kızlar , bu gece sizinleyim ..Ama önce havadisleri vereyim ..
Sessiz sedasız , ağrısız sızısız geldi adetim .. Hiç fark etmedim , lavobaya çıkınca anladım ..
'Aaaa adet olmuşum' diyebildim sakin bir tonla , o kadar gebelik testinde tek çizgiyi görüp , üstüne heveslenmeyince (iyikide heveslenmemişim ) , çokta üzülemedim teşrif ettiğine ..
Sadece heyecanlıyım kızlar ..
Çünkü , TÜP BEBEĞE BAŞLIYORUMMMMM ..

Benim için umuda yolculuk başladı , hemde bu sefer içim ilkinden daha rahat , kalbim daha bir pır pır ..
Çok bekledim , yavrumu çok bekledim ve anladım ki doğal olmuyor , belki daha beklesem olurdu bilemiyorum ama biz bebeğimle kavuşmak için biraz acele etmeye karar verdik ..Bebeğim de çok beklemek istemiyordur belki de ; belki de oda gelmek istiyordur , belki Mevlamda bize nasp edecektir artık , bilinmez ki..

Kızlar bu yolculukta yanımdasınız değil mi? Aslında kendime soruma cevap veriyorum , çünkü yanımdasınız biliyorum ..
Şimdi benim için , eşim için hem heyecanlı hemde biraz sitresli (ilk bebeğimi kaybettiğim için ) ama ne olursa olsun güzel bir yolculuk olucak ..
Rabbimin yanımda olduğunu hissediyorum , bu süreci en çok dualarla geçireceğim ..
Benimleydiniz günlerdir , adet olmamam için dualar ettiniz , hepiniz sağolun , güzel arkadaşlarım ..
Şimdi tüp bebeğim gelsin diye de ederiz , hepbirlikte , birbirimize ..

Pazartesi günü hormon tahlili yaptırarak başlıyorum .. Adet bitiminde histereskopi ve tahliller tamam , 1 hafta rapor için koşturmaca , sonra ilk adette tedavi başlıyor..
Yani en çok 1 aya başlarım ilaçlara diye düşünüyorum ..

Rabbim yar ve yardımcım olsun , bana ve tüm arkadaşlarıma ..
Rabbim bu uğurda hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah ..

Son düzenleme:

canım bilgem RABBİM yar ve yardımcın olsun canım zor ve sonu İNŞALLAH güzel olan bir süreç seni bekliyor hadi bakalım minik meleğimizin annesine, annesinin meleğine kavuşma anına çok az kaldı...
dualarımdasın dualarımızdasın canım

bilgemmmmm canım Allah herşeyi bir vesile kılar belki senin içinde böylesi hayırlı olacak başlayacağın bu yolda Allah yardımcın olsun canım arkadaşım herşeyin hayırlısı sizinle olsun inşallah meleğine kavuşursun

oy oy yerim seni bilgem,evladınız gelsinde tüple gelsin...
bu tedavi öncesi avantajlarını düşün
eşini aylardır tedavi ediyorsun,değerleriniz gayet güze
tecrübelisiniz ,acısıyla tatlısıyla ilk tedavide çok şey öğrendiniz ama olsun ne yapıp ne yapmayacağını çok iyi biliyorsun artık...
dualarınla,dualarımızla Rabbime yalvaracağız ....yeter ki O ol desin....
bilgem içini ferah tut,herşey güzel olacak...........

bilgemm canım hayırlısı olsun
canım beninm dualarımız seninle inşallah yakında bebiş haberini alıcaz
hep birlikte aynı heyecanı seninle yaşıyacaz
Rabbim rastgetirsinn çok güzel bir evladın olsun inşallah

ronya tam hayaletsin var ya........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…