- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.641
ronya tam hayaletsin var ya........................
evet aynen bende öyle düşünüyorum sevimli hayalet casper
öpüyorumm sizi feci uykum var ben kaçarr
iyigeceler ronya.....
bende kaçar.....
ceylan bu gece gelmedi dimi...uyudu bizim hatunnnn:))))))))))
Bilgem YANINDAYIZ,DUALARIMIZLA..
HADİ BİSMİLLAHHHHHHHHHHH
canım bilgem RABBİM yar ve yardımcın olsun canım zor ve sonu İNŞALLAH güzel olan bir süreç seni bekliyor hadi bakalım minik meleğimizin annesine, annesinin meleğine kavuşma anına çok az kaldı...
dualarımdasın dualarımızdasın canım
bilgemmmmm canım Allah herşeyi bir vesile kılar belki senin içinde böylesi hayırlı olacak başlayacağın bu yolda Allah yardımcın olsun canım arkadaşım herşeyin hayırlısı sizinle olsun inşallah meleğine kavuşursun
oy oy yerim seni bilgem,evladınız gelsinde tüple gelsin...
bu tedavi öncesi avantajlarını düşün
eşini aylardır tedavi ediyorsun,değerleriniz gayet güze
tecrübelisiniz ,acısıyla tatlısıyla ilk tedavide çok şey öğrendiniz ama olsun ne yapıp ne yapmayacağını çok iyi biliyorsun artık...
dualarınla,dualarımızla Rabbime yalvaracağız ....yeter ki O ol desin....
bilgem içini ferah tut,herşey güzel olacak...........
bilgemm canım hayırlısı olsun
canım beninm dualarımız seninle inşallah yakında bebiş haberini alıcaz
hep birlikte aynı heyecanı seninle yaşıyacaz
Rabbim rastgetirsinn çok güzel bir evladın olsun inşallah
öpüyorumm sizi feci uykum var ben kaçarr
Merhaba kızlar , bu gece sizinleyim ..Ama önce havadisleri vereyim ..
Sessiz sedasız , ağrısız sızısız geldi adetim .. Hiç fark etmedim , lavobaya çıkınca anladım ..
'Aaaa adet olmuşum' diyebildim sakin bir tonla , o kadar gebelik testinde tek çizgiyi görüp , üstüne heveslenmeyince (iyikide heveslenmemişim ) , çokta üzülemedim teşrif ettiğine ..
Sadece heyecanlıyım kızlar ..
Çünkü , TÜP BEBEĞE BAŞLIYORUMMMMM ..
Benim için umuda yolculuk başladı , hemde bu sefer içim ilkinden daha rahat , kalbim daha bir pır pır ..
Çok bekledim , yavrumu çok bekledim ve anladım ki doğal olmuyor , belki daha beklesem olurdu bilemiyorum ama biz bebeğimle kavuşmak için biraz acele etmeye karar verdik ..Bebeğim de çok beklemek istemiyordur belki de ; belki de oda gelmek istiyordur , belki Mevlamda bize nasp edecektir artık , bilinmez ki..
Kızlar bu yolculukta yanımdasınız değil mi? Aslında kendime soruma cevap veriyorum , çünkü yanımdasınız biliyorum ..
Şimdi benim için , eşim için hem heyecanlı hemde biraz sitresli (ilk bebeğimi kaybettiğim için ) ama ne olursa olsun güzel bir yolculuk olucak ..
Rabbimin yanımda olduğunu hissediyorum , bu süreci en çok dualarla geçireceğim ..
Benimleydiniz günlerdir , adet olmamam için dualar ettiniz , hepiniz sağolun , güzel arkadaşlarım ..
Şimdi tüp bebeğim gelsin diye de ederiz , hepbirlikte , birbirimize ..
Pazartesi günü hormon tahlili yaptırarak başlıyorum .. Adet bitiminde histereskopi ve tahliller tamam , 1 hafta rapor için koşturmaca , sonra ilk adette tedavi başlıyor..
Yani en çok 1 aya başlarım ilaçlara diye düşünüyorum ..
Rabbim yar ve yardımcım olsun , bana ve tüm arkadaşlarıma ..
Rabbim bu uğurda hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah ..
ceylanımbittikten sonraaaaaaaaa
Sessiz sedasız , ağrısız sızısız geldi adetim .. Hiç fark etmedim , lavobaya çıkınca anladım ..
'Aaaa adet olmuşum' diyebildim sakin bir tonla , o kadar gebelik testinde tek çizgiyi görüp , üstüne heveslenmeyince (iyikide heveslenmemişim ) , çokta üzülemedim teşrif ettiğine ..
Benim için umuda yolculuk başladı , hemde bu sefer içim ilkinden daha rahat , kalbim daha bir pır pır ..
Çok bekledim , yavrumu çok bekledim ve anladım ki doğal olmuyor , belki daha beklesem olurdu bilemiyorum ama biz bebeğimle kavuşmak için biraz acele etmeye karar verdik ..Bebeğim de çok beklemek istemiyordur belki de ; belki de oda gelmek istiyordur , belki Mevlamda bize nasp edecektir artık , bilinmez ki..
Kızlar bu yolculukta yanımdasınız değil mi? Aslında kendime soruma cevap veriyorum , çünkü yanımdasınız biliyorum ..
Şimdi benim için , eşim için hem heyecanlı hemde biraz sitresli (ilk bebeğimi kaybettiğim için ) ama ne olursa olsun güzel bir yolculuk olucak ..
Rabbimin yanımda olduğunu hissediyorum , bu süreci en çok dualarla geçireceğim ..
Benimleydiniz günlerdir , adet olmamam için dualar ettiniz , hepiniz sağolun , güzel arkadaşlarım ..
Pazartesi günü hormon tahlili yaptırarak başlıyorum .. Adet bitiminde histereskopi ve tahliller tamam , 1 hafta rapor için koşturmaca , sonra ilk adette tedavi başlıyor..
tedavin hayırlı ugurlu olsun canım
tabiki yanındayız inşallah sonucu güzel olacak bu sefer allahın izniyle
duygularını çok güzel anlatıyosun ya
söylenecek bişey bırakmamışsın bize
dualarımızdasın
hakkinda hayirlisi olsun bilgem insallah tuple sonuc alirsiniz
bilgem once uzuldum sonra sevindim senin icin yeni bi umut doguyor..tedavin hayirli ugurlu olsun ins sorunsuz gelir bebegin canim.DUALARIMIZ seninle..
slm kizalr nasilsiniz neler kaynatiyosunuz yine
iyigeceler ronya.....
bende kaçar.....
ceylan bu gece gelmedi dimi...uyudu bizim hatunnnn:))))))))))
BU SAATTE uyurmu o aşşağıda sinsirella
Kızlar çok sağolun .. Allah razı olsun ..
Eşimlede konuştuk , üzülme dedi , bende aynen size dediğim gibi pek üzüldüğüm söylenemez dedim ..
Ne yapalım dünyanın sonu değil ya , gelsin de kuzum benim için tüp bebek olmasının hiç bir sakıncası yok , hatta buna ancak şükür ederim ..
Ekintosum tüp bebek benim için fiziksel olarak zor bir süreç değil, ağrısı sızı çok umurumda değil , ilkinde azıcık ucundanda olsa ohss oldum , onu dikkate alarak ilerleyeceğiz, çok düşük dozda başlayacağız , dr'uma ilk tedavinin tüm dozlarını ve bilgilerini vereceğim .. Kendisi istedi..
Onun dışında sadece transferden sonraki bekleme süresi biraz sabırsızlık oluyor yoksa çok şükür tüp bebek süreci ile ilgili bir kaygım yok hiç :)
Zaten sizde varsınız , saya saya günde biter :)
Kızlar genetik tahlillerimi unutmadım , ilk bebeğimi kaybettiğim için pazartesi detaylı olarak genetik tahlillerimde yapılacak , kromozom analizi , kan pıhtılışaması , daha ismini hatırlamadığım tonla tetkik, bunların yapılması iyi birşey , aklımızda kalmasın ..
Birde pazartesi sperm tahlili güzel gelirsee inşallah , değmeyin keyfime :)
Bu arada grip aşısı yaptırdım kızlar bugün , biraz ateşlendim yani çok çok değil ama , normal sanırım ..
iylik canim sen nasilsin ben bisey kaynatmiyorum valla
CYELANNNNNNNNNN
İffet gebelik testi yapıyordu gördünmüüüüüüüüüüüü
Oha yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?