Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bilgem YANINDAYIZ,DUALARIMIZLA..
HADİ BİSMİLLAHHHHHHHHHHH

Kızlar çok sağolun .. Allah razı olsun ..
Eşimlede konuştuk , üzülme dedi , bende aynen size dediğim gibi pek üzüldüğüm söylenemez dedim ..
Ne yapalım dünyanın sonu değil ya , gelsin de kuzum benim için tüp bebek olmasının hiç bir sakıncası yok , hatta buna ancak şükür ederim ..

Ekintosum tüp bebek benim için fiziksel olarak zor bir süreç değil, ağrısı sızı çok umurumda değil , ilkinde azıcık ucundanda olsa ohss oldum , onu dikkate alarak ilerleyeceğiz, çok düşük dozda başlayacağız , dr'uma ilk tedavinin tüm dozlarını ve bilgilerini vereceğim .. Kendisi istedi..
Onun dışında sadece transferden sonraki bekleme süresi biraz sabırsızlık oluyor yoksa çok şükür tüp bebek süreci ile ilgili bir kaygım yok hiç :)
Zaten sizde varsınız , saya saya günde biter :)

Kızlar genetik tahlillerimi unutmadım , ilk bebeğimi kaybettiğim için pazartesi detaylı olarak genetik tahlillerimde yapılacak , kromozom analizi , kan pıhtılışaması , daha ismini hatırlamadığım tonla tetkik, bunların yapılması iyi birşey , aklımızda kalmasın ..

Birde pazartesi sperm tahlili güzel gelirsee inşallah , değmeyin keyfime :)

Bu arada grip aşısı yaptırdım kızlar bugün , biraz ateşlendim yani çok çok değil ama , normal sanırım ..

hakkinda hayirlisi olsun bilgem insallah tuple sonuc alirsiniz

bilgem once uzuldum sonra sevindim senin icin yeni bi umut doguyor..tedavin hayirli ugurlu olsun ins sorunsuz gelir bebegin canim.DUALARIMIZ seninle..

tedavin hayırlı ugurlu olsun canım
tabiki yanındayız inşallah sonucu güzel olacak bu sefer allahın izniyle
duygularını çok güzel anlatıyosun ya
söylenecek bişey bırakmamışsın bize
dualarımızdasın

hakkinda hayirlisi olsun bilgem insallah tuple sonuc alirsiniz

bilgem once uzuldum sonra sevindim senin icin yeni bi umut doguyor..tedavin hayirli ugurlu olsun ins sorunsuz gelir bebegin canim.DUALARIMIZ seninle..

Sağolun kızlar .. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..

Ceylan nohut tarifi için sağolasın , annem biz küçükken bunu yemiş niyetine yapardı , ayıla bayıla yerdik ..
Eşimde sevecektir , transfere kadar yedirteyim iyice , ne olur ne olmaz :)

bilgemm canım düşünceli arkadaşım benim.
seniniçin hayırlısı neyse o olsun.
Allah emeklerin boşa çıkarmasın inşallah.
bu süreçte de senin yanındayız.

bilge tüp bebeğe başlamışsınız hayırlı uğurlu olsun tüm aşamaların çok rahat ve huzurlu geçsin inşallah. bebeğine kavuşman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…