Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
karden xeda paptya deli kiz

slm verdim napiyonuz kizzzzzzz

slm canım bi taraftan kiler temizliyorum bi taraftan yemek yapıyorum bi taraftan sizle konuşuyorum öyle işte övünmek gibi olmasın ne becerikli bi kızım ya biraz kendimi şımartayım bari sen neler yapıyosun

slm canım bi taraftan kiler temizliyorum bi taraftan yemek yapıyorum bi taraftan sizle konuşuyorum öyle işte övünmek gibi olmasın ne becerikli bi kızım ya biraz kendimi şımartayım bari sen neler yapıyosun

eevt canimvar
..kolay gelsin aksam yemegide yapiliyo ohh.
bende karnim agriyo hic bisey yapmiyorum sadece sizinle mesgulum

topigimizin hamarti cok bi ben tembelim galiba

iyi canim halletmeen sevindim..gecen hafta cok yogundun bu hafta sakinsin
spriz kizi

Sürprizlerin kızıyım
Sakinledik sayılır..
2 hafta sonra kardeşimin nişanı var....

iyiyim tatlım sen nasılsın bugün çok mutluyum kış temizliğim bitti sayılır

Oh oh oh ne güzel halletmişsin iyi günlerde bebeklerinle kirlet inşallah......

eevt canimvar
..kolay gelsin aksam yemegide yapiliyo ohh.
bende karnim agriyo hic bisey yapmiyorum sadece sizinle mesgulum

topigimizin hamarti cok bi ben tembelim galiba

bana gel diyeceğim ama buraya gelme masrafına 1 ay yemek yersin orada heralde daha zarara girersin yakın olsaydın davetlim olurdun canım

Sürprizlerin kızıyım
Sakinledik sayılır..
2 hafta sonra kardeşimin nişanı var....

Oh oh oh ne güzel halletmişsin iyi günlerde bebeklerinle kirlet inşallah......

sağol canım amiin inşallah hepimizin evini döküp saçacak çocuklarımız olur en yakın zamanda

bana gel diyeceğim ama buraya gelme masrafına 1 ay yemek yersin orada heralde daha zarara girersin yakın olsaydın davetlim olurdun canım

sagol canim arkadasim yemis kadar oldum davet etmen bile cok guzel ALLAH razi olsun..

ya hep hayal kurarim dusunsenize hepimiz bir araya gelmisiz hayali bile guzel

aynı günlermiş kız regl günlerimiz benimki malumda seninki inşallah bi 9 ay gelmez ne güzel olur

aman çatlayacak göyüslerimmmm geliyooo belliii rahim aşşagıdaaaaayanılmak için neleri vermemmkiiiiiama 5 yıldır infertiliteee koca karı mod oldummmm

sagol canim arkadasim yemis kadar oldum davet etmen bile cok guzel ALLAH razi olsun..

ya hep hayal kurarim dusunsenize hepimiz bir araya gelmisiz hayali bile guzel

sendende canım benim inşallah bebişlerimiz olurda hepimizin birgün buluşma ayarlasak ne güzel olur ama hepiniz bana gelebilirsiniz evim kocaman herkese yeter

hayirli olsun canim..desene 2 hafta sonra tekrar tatli telas basliyo..

Evet güzel şeylermiş hakikatten
insan kendi düğününden vs. birşey anlamıyor..
Şahsen ben hiçbirşey hatırlamıyorum....
Fotoğraflar videolarda olmasa...

sağol canım amiin inşallah hepimizin evini döküp saçacak çocuklarımız olur en yakın zamanda

Aminnn inşallah canım inşallah....

aman çatlayacak göyüslerimmmm geliyooo belliii rahim aşşagıdaaaaayanılmak için neleri vermemmkiiiiiama 5 yıldır infertiliteee koca karı mod oldummmm

kız sen tam bi dr olmuşsun rahimin aşağıda olduğunu nnerden biliyosun ay hiç güleceğim yoktu yanılırsan bana ne vercen bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…