Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet nerelerdesin kaçak özletme kendini canım o ilaç hakkında hiç bi bilgim yok ama seninkisi bebekten geciksin inşallah bari sen bu güzel haberi ver bize olmazmı
iyiyim canım sen nasılsın iyisin inşallah
desler ev baya bir yoğunum bu aralar
inşallah dediğin gibi olur ama ben öyle şeyler hep başkasının başına gelir diye düşünüyorum
yani o şans bende yok
kız çakır hamilemisin benimkide 16 sııı kör olsı keşkkemmm gelmeseeee sen nerdesinnnnnnn
kız valla gelemiyom ama aklım hep burda vallahi bak sizide özlüyom zaten
bende adet olmak için resmen can atıyom tam 3 aydır 5 gün erken oluyorum bu ay gelmedi birtürlü ilaçtanmı bilmiyorum

all bitane daha canim benim de 33.gun oldu adetim..bu ay herekste bi hal var..

ama INSALLAH seninki gebelikten gecikmistir yaa..tup bebk oncesi ne guzel spriz olur dimii
test yaptınmı belki bebiş vardır valla inşallah dediğin gibi hamileimdir ama pek sanıyorum gıcıklık yapıyo işte

canım benim öyle düşünme inşallah ve inşallah bebek geciktiriyodur adetini değilse en yakın zamanda rabbim sanada yaşatsın hayırlısıyla bu mucizeyi

kız sen tam bi dr olmuşsun rahimin aşağıda olduğunu nnerden biliyosun ay hiç güleceğim yoktu yanılırsan bana ne vercen bakem

evet canımmm artık bıraktım olurunaaa kendimi konturol ediyorum heycanı bırakıyorum kör spremlerden fayda yookkkk ancım ne istersen al götür yeterki yanılayımmm okadar kızlar ben namaza gidiyormmm
çakır sanada küstmmmm

sendende canım benim inşallah bebişlerimiz olurda hepimizin birgün buluşma ayarlasak ne güzel olur ama hepiniz bana gelebilirsiniz evim kocaman herkese yeter
heemen de yeri hazirladiasinin ikizleri krisin kizi mavisin oglu diger arkadaslarimizda dogum yapicak HAYIRLISI ile seni evi talan ederler bak benden soylemesi
ceylan da kitlik getirir

bende ayniyim canim ya..sanki bi hayal gibi geliyo gozunum onune..simdi olsa daha temkinli olurdum her anin tadini cikarrirdium heralde..

niye öyle diyon kız özüyon beni
seviyom kız hepinizi

kız sen hamilemisin ne kullanıyorsunkiiiii geçiktirsin dogumkonturolmuuuu sevme beni sevsen bi kere arardınnn

kiz adet oldum ben..
tabi omadan once yaptim negatif cikti benimkide giciklik yapti bu ay

sizin oralrın neyi meşhur bilmiyorumki bizim buraların baklavası meşhur ben hamile kalırsam sana baklava yedireyim sende hamile kalırsan neyiniz meşhursa artık allah kabul etsin canım git geciktirme namazını

çatlamdı ki yumurtam çocuk olsun 2 gün önce doc gittim sag yumurtalıgın çatlamak üzere dediii ne alakaysa adetme 3 gün varrrrrrr amannnnn hürem gibi olamadımmm camışşşş

canım benim öyle düşünme inşallah ve inşallah bebek geciktiriyodur adetini değilse en yakın zamanda rabbim sanada yaşatsın hayırlısıyla bu mucizeyi
inşallah inşallah rabim burdaki herkese yaşatsın bu duyguyu

doğum kuntrol deyil ya glukofen diye bir ilaç hani seninle kunuştuğumda midemi çok bulandırıyo dedim ya o işte günde 2 tane alıydum sonra Dr durumu anlattım midem çok kütü dedim 1 düşürdü
eda özme beni kızım kontürüm yok dedim ya sana olsa aramammı

kız sen hamilemisin ne kullanıyorsunkiiiii geçiktirsin dogumkonturolmuuuu sevme beni sevsen bi kere arardınnn

Aynen canım ya okadar kasmıştımki kendimi, aman o kırılmasın aman bu kırılmasın,
herkesin gönlü olsun...
Çok şükür kırgınlık birşey olmadı ama hep alttan alan ben oldum.
Şimdiki aklım olsa biraz daha large olurdum...
Vee şu bir gerçek insanları nasıl alıştırırsan öyle gidiyor..
Alttan almaya başla ilk tanıştığında o öylee gider..
Ama belli bir zaman sonra insanın tahammül kotası giderek daralmaya başlıyor...
Hepp kendinden gidiyor....
Amann ne doluymuşum...

Son düzenleme:

gelsinler kız gözümüz gönlümüz doyar bebişlere anneleri yan gelsin yatsın ben onlara bakarım ceylanıda dert etme canım savaş kapıda kıtlık var diye evi tıka basa doldururum şaka bi yana bu ceylan öyle kilolu değil bu kızın adı çıkmış sadece canım ellerimle beslerim ben hatçemi

sizin oralrın neyi meşhur bilmiyorumki bizim buraların baklavası meşhur ben hamile kalırsam sana baklava yedireyim sende hamile kalırsan neyiniz meşhursa artık allah kabul etsin canım git geciktirme namazını

kız karden sana bişi sorayım kız
malum istanbulda antep fıstığının kilosu biraz pahalı bende eşimde çok seviyoruz
bide tatlı türü şeyler falan yapıyom onunla sorması ayıp
ne kadar kilosu antepte

herkese selamlar kızlar bugün muhabbet ii maşallah

gamzelim olmuşsun canım Rabbim Hayırlısını versin inş yeni ay yeniliklerle bebişinle gelirr ne diyeyim umudumuzu yitirmeyelim.

ben de 18 inde olacağım ama hiç ağrım yok geçen ayda üç gün erken oldum ondan öncekinde de 4 gün ama bu ay heralde benimki de geçecek gibi yaaa heveslenmicemmm işteeee

inan kilosunu bilmiyorum ama istersen sana gönderirim canım

Son düzenleyen: Moderatör:
valla kilosunu bilmiyorum ama istersen sana gönderirim canım
olmaz öyle sen süylicen ben parasını göndericem sende bana fıstığı göndericen nasıl bilmiyon kilosunun ne kadar olduğunu
sen antepte yaşamıyonmu çarşıya çıkmıyonmu kız bana feceden mesaj atarsın tamammı

kız çarşıda yaş fıstık satılıyo onun kilosu en son 8 ytl idi ama kurusunu bu sene bilmiyorum çünkü daha toplanıp kurutulup piyasaya çıkması fazla olmadı o yüzden bu senenin fiyatını bilemiyorum ama gerçekten eğer istersen gönderebilirim sana

yok artik ya..
senle ayni seyleri yasmisiz hemen hemen..
bende simdiki aklim olsa cadi olurdum
bende hep alttan aldim halada aliyodum bi kere almadimi hemen kirilip uzuluyolar..
ama bendede bi yere kadar sonucta bizde insaniz dimi alinmak kirilmak bizimde hakkimiz..
esime bunu desem hemen diyo mesela..
senle annem birmi diyo ben gelinmisim herseye boyun bukucekmisim..
aman offfffffff

bende cok doluyum coooooooooooooooooooook
bende biliyorum kiz iste adini cikardilar ceylanimin

canim benim hayirlisi hic gununu bekleme bosver unut..sonra bi bakmisin aaa gunum gecmis hadi bi test alallim hopp pozitif..

INSALLAH hepimizde boyle bi ani yasariz INSALLAHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…