- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #89.461
yok artik ya..
senle ayni seyleri yasmisiz hemen hemen..
bende simdiki aklim olsa cadi olurdum
bende hep alttan aldim halada aliyodum bi kere almadimi hemen kirilip uzuluyolar..
ama bendede bi yere kadar sonucta bizde insaniz dimi alinmak kirilmak bizimde hakkimiz..
esime bunu desem hemen diyo mesela..
senle annem birmi diyo ben gelinmisim herseye boyun bukucekmisim..
aman offfffffff
bende cok doluyum coooooooooooooooooooook
yok artik ya..
senle ayni seyleri yasmisiz hemen hemen..
bende simdiki aklim olsa cadi olurdum
bende hep alttan aldim halada aliyodum bi kere almadimi hemen kirilip uzuluyolar..
ama bendede bi yere kadar sonucta bizde insaniz dimi alinmak kirilmak bizimde hakkimiz..
esime bunu desem hemen diyo mesela..
senle annem birmi diyo ben gelinmisim herseye boyun bukucekmisim..
aman offfffffff
bende cok doluyum coooooooooooooooooooook
bende biliyorum kiz iste adini cikardilar ceylanimin
canim benim hayirlisi hic gununu bekleme bosver unut..sonra bi bakmisin aaa gunum gecmis hadi bi test alallim hopp pozitif..
INSALLAH hepimizde boyle bi ani yasariz INSALLAHHH
tamam o zaman sen bir sor benim için kurusunun fiyatını sonra bana yolla bende sana havale yapayım olmammıkız çarşıda yaş fıstık satılıyo onun kilosu en son 8 ytl idi ama kurusunu bu sene bilmiyorum çünkü daha toplanıp kurutulup piyasaya çıkması fazla olmadı o yüzden bu senenin fiyatını bilemiyorumama gerçekten eğer istersen gönderebilirim sana
kriz masası regliye yakın olanlar el kadırsınnn
canim benim hayirlisi hic gununu bekleme bosver unut..sonra bi bakmisin aaa gunum gecmis hadi bi test alallim hopp pozitif..
INSALLAH hepimizde boyle bi ani yasariz INSALLAHHH
temamm ama konturun olunca arayacan beni seven ararinşallah inşallah rabim burdaki herkese yaşatsın bu duyguyu
doğum kuntrol deyil ya glukofen diye bir ilaç hani seninle kunuştuğumda midemi çok bulandırıyo dedim ya o işte günde 2 tane alıydum sonra Dr durumu anlattım midem çok kütü dedim 1 düşürdü
eda özme beni kızım kontürüm yok dedim ya sana olsa aramammı
sizin oralrın neyi meşhur bilmiyorumki bizim buraların baklavası meşhur ben hamile kalırsam sana baklava yedireyim sende hamile kalırsan neyiniz meşhursa artıkallah kabul etsin canım git geciktirme namazını
tamam o zaman sen bir sor benim için kurusunun fiyatını sonra bana yolla bende sana havale yapayım olmammı
tamam o zaman sen bir sor benim için kurusunun fiyatını sonra bana yolla bende sana havale yapayım olmammı
temamm ama konturun olunca arayacan beni seven arar
kız buranın içli köftesi meşur sana göndereyim yada tavasıayyy olsun sana burma alırım fıstıklııı
ne bolgesi canim hayirdir INSALLAH
Aynen canım ya okadar kasmıştımki kendimi, aman o kırılmasın aman bu kırılmasın,
herkesin gönlü olsun...
Çok şükür kırgınlık birşey olmadı ama hep alttan alan ben oldum.
Şimdiki aklım olsa biraz daha large olurdum...
Vee şu bir gerçek insanları nasıl alıştırırsan öyle gidiyor..
Alttan almaya başla ilk tanıştığında o öylee gider..
Ama belli bir zaman sonra insanın tahammül kotası giderek daralmaya başlıyor...
Hepp kendinden gidiyor....
Amann ne doluymuşum...
aşk olsun aramammı seviyom kız senitemamm ama konturun olunca arayacan beni seven arar
kız buranın içli köftesi meşur sana göndereyim yada tavasıayyy olsun sana burma alırım fıstıklııı
kız eşin olmaz tanımam etmem deyecek adam ne diye fıstığın klosunu öğreneyimtamam canım eşime söylerim öğrensin
hele rabbim nasip etsin git ne olacakcanım eğer istersen bende kırılmış içte var biraz sana göndereyim
ay canım benim sağol sen hamile kalda ben sana yediririm
aşk olsun aramammı seviyom kız seni
kız eşin olmaz tanımam etmem deyecek adam ne diye fıstığın klosunu öğreneyim
kız seninki yakın dglki geçmişşşşş delüüüüüüüüüüügeliyooo bebiş kız çakır sen hamile kalırsan senin adına ben tüpe gitsemmm
AMINNN INSALLAH CANIM.....
Olsun Gamzem Allah mükafatını verir inşallah şekerim bu dünyadada öteki dünyadada...
bencede hic girmeyelim o konulara..gelin hep gelin bu hic degismicek galiba...aaaa o niyeymiş gelinsek bütün kahırı bizmi çekmeliymişiz bu senin kocanatamam onlar büyüklerimiz nasılki biz saygıda kusur etmiyosak onlarda evlatları gibi görüp davransınlar bize neyse ben kaynana konusuna hiç girmeyeyim en iyisi ellerim titremeye başladı
ayy canım yaa hayali bi güzel ama nerdee inş teşekkür ederim güzel bi moral oldu..
bende dün gece uyku tutmadı düşünüyorum hamile olduğumu öğrenince inş tabi eşime nasıl bi süprizle söylesem diye yaaa hayali bile çook güzel
inş sende bende hatta bütün isteyenler ve topicteki arkadaşlarımız yaşarlar bu güzellikleri
allah razı olsun canım saol yok öyle olmaz dedim yacanım eğer istersen bende kırılmış içte var biraz sana göndereyim
aşk olsun aramammı seviyom kız seni
kız eşin olmaz tanımam etmem deyecek adam ne diye fıstığın klosunu öğreneyim
kız seninki yakın dglki geçmişşşşş delüüüüüüüüüüügeliyooo bebiş kız çakır sen hamile kalırsan senin adına ben tüpe gitsemmm
allah razı olsun canım saol yok öyle olmaz dedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?