- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.961
arginmax i bizde kullanmistik ama proxeed kesinlikle daha iyi.
bizim kullandiklarimiz
proxeed plus
evicap 400 e vitamini
ginseng
ginko biloba
L arginine
omega 3
kulalndik biz canim.
sanki bunlar bende de var
bende tekrar gönderdim canım
ilk gönderdiğim maildede belirtmiştim fsh için burdaki doktorun klomeni kesmemizi söylediğini ve kendisinin ne yapmamızı önerdiğini sormuştum ,aynı mail üzerinden gönderdiğimiziçin dikkatinden kaçmış olabilir yada fareketmedi
canım 2011 de rapor ve yıllık izin kullanabilir yeni yıl daha yeni başladı bunların avantajı yılda raporlarda dahil 2 aya yakın izin yapabiliyorlar sende nasıl bu sorun var
kistle hamile kalan çok kişi var canım dert etme
sanki bunlar bende de var
pamuk siz l argineyle diğerlerini aynı anda mı kullanıyosunuz
eşim şu anda proxeed ,l argine kullanıyor sadece
öylede canım biz buraya yeni geldik sayılır ve başlama yaptıktan bir ay sonra bir aylık izin kullandı eşim,içerde iznide var 2010 dan 5 günlük ama işte öyle ha deyince kullandırmıyolar izinleri,iş durumuda çok yoğun birazda ondan kaynaklanıyor
ben mesela
hemde cikolata kisti:)) oyle dogum kontrolu hapiyla olacak gibi kist degildi ameliyat olmam gerekiyordu:)
sorularina yanit alana kadar sen sormaya ve yazmaya devam et canim
pamuk siz l argineyle diğerlerini aynı anda mı kullanıyosunuz
eşim şu anda proxeed ,l argine kullanıyor sadece
kahvaltıdan sonra proxeed 1 saat sonra e vitamini 2 saat sonra l-arginin 1 saat sonra ginseng 1 saat sonra gingko biloba 2 saat sonra omega 3 1 saat sonra proxeed gece yatmadan önce keçi boynuzu kürü
he bide akşamları iğne saplıyorum :))))))))))
üstelik bazı kistler doğum esnasında vücuttan atılıyomuş diye biliyorum ben
kahvaltıdan sonra proxeed 1 saat sonra e vitamini 2 saat sonra l-arginin 1 saat sonra ginseng 1 saat sonra gingko biloba 2 saat sonra omega 3 1 saat sonra proxeed gece yatmadan önce keçi boynuzu kürü
tatlim cips herzaman senin yaninda degil
isteyken nasil iciyo onlari?
krishazel bize ginko ginseng ve omega bitince l argineye başlayın demişti, o yüzden biz şu anda sadece proxeed ,l argine , evitamini,ve keçiboynuzu kürü ve incir kürü kullanıyoruz,klomene ara verdik kaan hocadan net cevap gelene kadar
banada tup dedi ama sımdı yazdıgımda tup yaptırdık olmadı yazdım endıselenme dedi
banada tup dedi ama sımdı yazdıgımda tup yaptırdık olmadı yazdım endıselenme dedi
krishazel sagol canim
haklisin ama bende esimin soniclar yukselmis ken bu ay biseler yapalimm dedim ama kismet olmadi canim
ronya tesekkurler canim
tatlim cips herzaman senin yaninda degil
isteyken nasil iciyo onlari?
krisim işteyken sürekli onu rahatsız eden bir eşi olduğu için içiyor neyapsın :))))) ders veriyorum ona her akşam bak her vitaminini 1 saat yada 2 saat arayla içeceksin diyorum oda tammmm tammm diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?