Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım üstüne görme olabilir mi?

endometriumun kalınlaşması iyi canım döllenme olursa bebeğin tutunması için gerekli
her ay herşeyimiz değişiyo canım sabit bişi yokki.

canım buna sevindim önceden 6 mm çıkıyordu demek dahada düzeliyor. ya bukadar tedavi test tüp falan diye planlarken bu ay bi bebiş gelse bize süpriz yapsa allahım lütfennnnnnnnnnnnnnn

teşekkürler ah haklısın canım biz ankaradayız o yüzden imkan çok nekadar zor şartlarda olanlar var takip yaptırcak hastane bile bulamayan uzman doktoru olmayan allah kolaylık versin

amin canım cümlemize inşallah

Adaş nerelerde geziyosun sen:)

ben birazdan çıkıcam kızlar
endişelenmeyin

bu gün seni çok marifetli gördüm maşallah hızına yetişilmiyo
gündüz misafire hazırlık şimdide kesin halvete gidiyosundur
kız dokanmasın bünyene alışık değil ya hani

ne oldu cnaım sen nie telaşlısın

yok telaşlı değilim de net gidip geliyo diye netyse benim adetimin 3. günü hala tam sökülemedim ayrıca rengi çok farklı yani böyle siyaha yakın bende korktum acaba bi hastalık varmı diye önceki de böyle olmuştu leke ile başlıyo ve 3 4 gün sonra sökülüyorum her zaman böyle olmuyo

hayırlısı olsun enes.

kıs ne halveti yarın bugün yok erken yatacam 7 de kalkıyorum kaç gündür
düzenim bozulmasın iyi böyle
esnemekten yazamıoyrum

zeynepcim.doktora git istersen bi adette farklılaşma varsa 2 aydır bi görün sen iyi olur

canım ben 18-20 yaşındayken çok sık bu problemle karşılaşırdım o zaman doktor bana arada yumurtlayamadığın için kist benzeri yapı olur ondan çamur gibi akıntın olur demişti ve doğum kontrol hapı verdi. Tabi ben mideme dokunduğu için 2 tane içtim sonra bıraktım. Zaten şikayetlerimden zamanla kendinden geçti düzeldi merak etme endişe edecek bişey yoktur am ayinede bi kontrole git istersen

kızlar bu arada kaan hoca eşime diyorki haftada en az bir kere yapın nekadar sık ilişki olursa eşinizde bundan dolayı hormonel olarak iyleşecektir. sık ilişki hormonlara çok iyi gençleştirir benim fsh yüksek çıkıyorya bende diyorum boş durmak yok çalışcaz fsh düşecekkkk

teşekkürederim bende 20 yaşındayım acaba senin yaşadığın gibi bişeymi yaşıyorum anlayamadım ama gitsem ii olacak yine sağol canım fazla korkmasam ii olur

git sen yarın adet döneminde rahim aşşağıda olduğu için daha iyi görünür..

inş canım dua edin de önemli bişe yoktur.. yani bilmiyorum eşimle beslenme programınba başladık bu hafta çoook şükür şimdi bende bi sıkıntı çıkarsa bilemiyormm yaa neyse aydınlattığın için sağol canımmm

Bak ya bize hiç böle şeyler demedi..
kıs yoksa uyduruyonmu çok çalışıyon demeyelim diyee

dimekki benim geçen ayki çalışmalar fsh'a yaramış bu ay yandık desene
yine yükselirmiki acep :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…