Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zamanla herseyi ogrenirsin arkadasim
zaten herkes kendi basinin caresine bakiyor kendi kendimizin doktoruyuz

tedaviniz cok zayif , adamaklilli vitamin takviyesi sart ...

ama mucadele edersen kisa zamandada hamile kalirsin insallah

bu arada o tire lere takilma bizlerinde hep sifirdi oralar ...

canim benimmm
ozelimize girdin:)
biz valla sadece onemli gunlerde yapiyorduk yani ayin 10 gunu :) 20 gun tatildi:)

bence gozleri teyzesine ceksin:)
bayiliyorum ona

canim benim gecti gitti geriye donup bakma bile
insallah kendiliginden gelecek meligin hepimizinki gibi....

cok az preseed kullan tatlim mutlaka

dna hasari olsa da degisen bisey olmuyorki
illaki hasarsiz sperm cikip dolluyor
yani farkli bir tedavi vermiyorlar
dna hasarinin en iyi tedavisi e vitaminiymis

ne güzel bi akşam ya özlemişim altta bu isimleri bir arada görmeyi bide kriss olsaydı tam olacaktı :))

kızlar doğursanızda yada nasipse doğursakta:) aynen böyle devam edelim inş. ya

dogursakta beraberiz:))

hayatim biz tedaviye basladik 1 ay olmak uzere :)) yaninizdayim yani silbastan:)

degerler tepetaklak yine

herkese günaydın kızlar, Tükkanı ben açayım dedim ama kris bu sefer ilk açanı öperim dememiş şansımdan :))) bu güzel hatun tarafından bir öpülemedim gitti

Herkese güzel bir hafta diliyorum, bu hafta güzel haberler alınır inşAllah da topik şenlenir...

kaçırdın meliselam ben de seni öptüm
ben açtııııııııııım

Son düzenleme:

canım bana 19+4 te yapıldı ayrıntılı, doktor 23. haftada da tekrarlıyor yani iki kere yapıyormuş, bence ronyanın yazdığı gibi 21-22. haftayı kaçırma bir kere yapılacaksa o haftalar için iyi diyor doktorlar. açıkcası bende iki kere yapılacağını bilmiyordum 19.hafta banada erken gelmişti doktor iki kere bakcam deyince canıma minnet hemen kabul ettim herhafta baksa usg de hayır demem çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…