- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #98.921
insan kötüye inanmak istemez ya benimki de o hesap sanırımm kafanızıı şişiriyorum sorularla bunaltıyorumm biliyorum amaa bi kaç şey daha soramadan edemicem.şimdii bu sperm denen şeyy ilaç kullanımından dolayı düşmüş olabilirmiii?bide bu hormon seviyesinin düşüklüğü etken olabilirmi acabaa doktor hiç bi şekildee ilaç kullanma dedii ve bize omuza sürülen bi jel ayrıcada L_argınıne monohyd die bi toz şeklinde ilaç verdi üç ay kullan olur dedii olmazsa bidaha bakarızz dedii.ama şimdi burada okuyuncaa aslında bu sayıyı yükseltmenin öle kolay olmadını öğrendimm...ayy bende hiç bişe bilmiyorum kiii bu sorunla ilgilii araştır araştır tüm pazarımm gittiiii
iyi akşamlarr
kızlar başta hamişler olmak üzere herkesin fikrini almak istediğim bi sorum var,
bebiş için çalışırken bizde ara vermeden regli olana kadar düzenli ilişki durumu devam ediyor
yani zor hamile kalan insanlarız malum acaba önemli tarihleri değerlendirdikten sonra mesela reglimize bir hafta kalası gibi yapmasak daha mı iyi olur,tabi olucağı varsa olur ama yinede siz bi görüşlerinizi yazın
özellikle hamile kalan arkadaşlar sizlerde hamile olduğunuzu öğrenene kadar ilişki hep olmuşmuydu
azıcık özelinize dalmış gibi olucam ama bi iş için lazım:)
13 aralıkda doğurursan aynı gün doğmuş oluruz oğluşunla:))
yay erkeği işin var pamuk
evet ronyam normal olsun istiyorum her nekadar korksamda normal olsun diyorum inşallah öylede olur babannemde diyo senin doğumun kolay olacak nerden anlıyosun diyorum ben bilirim diyoinşallah gözleri babasına çeker güzel dileklerin için tşk ederim tatlıkuşum amin darısı başına olsun son haftalar hiç geçmiyo sen bunu daha iyi bilirsin
sen sırra kadem basıyon ,bende bu aralar planlı proğramlı yaşıyorum ,net süremi kısdım pek giremiyorum
asıl sen anlat özletiyosun kendini
ben napıyım bekliyorum
kendimde bişeyi farkettim ,artık millete bakıp duruyorum ya ,çocuklu annelere ,hamişlere gözüm takılıyo sürekli art niyetli değil ama önceden böyle şeyler yapmazdım ben,kötüye gidiyorum galiba
son tüp maceram bütün dengemi alt üst etti galiba
kız daha özelimizmi kaldı bu veletler yüzünde canım ben yumurtlamamı takip ediyorum ateşle ov. testiyle o dönemde çalışıyoz sonrasında eşim çokk ısrarcı olursa kırmıyorum ama pek olmuyo çünkü adet öncesi ben kuruluk yaşşadığım için acıyor..
iyiakşamlar meri
sen antalyee diyince krisin isminde e harfi olanlar hamile kalacaklar dediginde
bana artık entelye diyin dedigim aklıma geldi:))
ben 2 kez aşılama birde tüp yaptırdım
istanbul umutta denedim ben
sayı çok iyiydi fakat kalitesi çok kötü dediler
embriyologlar sperm seçerken çok zorlanmışlar
11 embriyom vardı 6. güne kadar yaşadılar ama iyi değillermiş
bir tane transfer edildi onunda kalitesi sınırda dediler geriyede bişey kalmadı zaten
bizde yaklaşık 3 ay menogon kullanmıştık ve ondan sonra sayı çok arttı ama harekettide çok düşürdü
kaan hoca dna hasarı istiyor,galiba hasar oranı çok yüksekki böyle oldu
hakkında hayırlısı olsun bu işler hiç belli olmuyor kısmetinde varsa olur
muessss ben senii çok özledimm güzel yüreklimm nerelerdesin gel artık :26:
ne güzel bi akşam ya özlemişim altta bu isimleri bir arada görmeyi bide kriss olsaydı tam olacaktı :))
kızlar doğursanızda yada nasipse doğursakta:) aynen böyle devam edelim inş. ya
aaaaaaaaaaaaaaa cylan buradasin ama ses vermiyorsun askolsun((((((((((((((((((((((((((((((((((
ama krisss bende senin yazdıklarını okuyodum ancak gelebildim ama sen bana trip atıp gitmişsin(((((((((((
hic gidermiyim dukkani kapatacagim daha:))))))))))))
ne gunlerdi yaa
canim benim
insallah hersey yolunda gider
entelyemmm benimm
bende açıyoruuuum
hepinize günaydıııııın.
öpücügü kaptım mı krisim.
herkese günaydın kızlar, Tükkanı ben açayım dedim ama kris bu sefer ilk açanı öperim dememiş şansımdan :))) bu güzel hatun tarafından bir öpülemedim gitti
Herkese güzel bir hafta diliyorum, bu hafta güzel haberler alınır inşAllah da topik şenlenir...
kaçırdın meliselamben de seni öptüm
ben açtııııııııııım
esram canım benim, çok saol..
canım benim 14. haftada erkek demişti sanırsam..bugün 18. haftamızdı kız dedi :) artık hayırlısı.. Papatyam sen ayrıntılı ultrasona ne zaman girdin? Sence 24. haftada girsem geç olurmu? İlla 20. haftadamı girmek gerekiyor?
bilgem çok sevindim..şimdi 4 tanemi beben var bakim senin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?