- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #98.941
canım bana 19+4 te yapıldı ayrıntılı, doktor 23. haftada da tekrarlıyor yani iki kere yapıyormuş, bence ronyanın yazdığı gibi 21-22. haftayı kaçırma bir kere yapılacaksa o haftalar için iyi diyor doktorlar. açıkcası bende iki kere yapılacağını bilmiyordum 19.hafta banada erken gelmişti doktor iki kere bakcam deyince canıma minnet hemen kabul ettim herhafta baksa usg de hayır demem çünkü
Selam kızlar
gözün aydın kardenim daha daha iyi olsun inşallahh
ay evet yaa ya mehmet ali ya mahmut tuncer önceden bide zuhal topalı vardı şimdi flaş ve tntdeki evlendirme programları hani mahmut tuncerin bi kızı kaçmıştıya evlenmek için diyoki
o mahmutun degilde karısının ilk evliliginden kızıymış diyo
kayınbabamda islamın şartı kaç diyo kaynanama
kaynanamda sinirleniyo sanane diyo
kayınbabamda sana öbür dünyada kim kimin kızı kim kaç yaşında bunları sormayacaklar diyo
işte böyle bir çift bunlarda
çok saol papatyam, sanırım benimde 2 kez olacak, çünkü bulunduğum ilde buldum, ona 21. haftada gitmeye karar verdim, Ankaraya gidince de 24. haftada gitcem...bende öyleyim, hergün bakalım dese giderim :))) bu arada sen artık hareketlerini tamamen hissetmeye başladın mı? ben daha tam anlayamıyorum ya
Merhaba kizlar.
kim görmüşşşşşşşşşşşşşşşcft czgıyı gormus ama kan verecektı
ben onunlan kavgalıyım aama sımdıden tebrık ettım
kesinlikle haklisin ekintos ne olduysa 1 saat icinde oldu ben hala soktayim...1 hafta icinde ust kat komsuma ve bize hirsiz girdi zaten cok korkuyodum simdi eve ait butun duygumu kaybetim
gunaydinn kizlarrr...
hepinize cok tesekkurederim eve hirsiz girmesi ne kotuymus psikolojik olarak berbat bir duygu baska bir insanin benim evimde gezinmesi beni cok etkiledi..
dun gece evde tek basima kaldim esim isteydi butun isiklar acik butun kapilar kilitliydi.....geceyi nasil gecirdim hatirlamiyorum nezor bir geceydi.cit sesi duysam tekrar geldiler die panik yaptim...
RABBIM korudu o sirada evdede olabilirdim
umud, çok geçmiş olsun bu hırsızlar yeni taşınanları takip ediyor bence , bizim bina yeni ilk taşınıldığında 1-2 eve girmişlerdi hemen alarm ve kamera taktırmıştık, birşey almasalarda eve girmeleri bile insanı geriyor,Allah bi daha yaşatmasın
çakır yumoşlarına maşallah Rabbim seni OHSS olmaktan korusun hayırlısıyla transferin gerçekleşsin inşallah
bilgem senin kuzunun dondurucuda bekleyen kardeşleri mi varmış 3 çok iyi bir sayı Rabbim onlara karnındakine kardeş olmayı nasip etsin inşallah..
herkese günaydın bu arada..
Merhaba kizlar.
Lorkemmmmm bugün doktora gittim kistim yok maşallahhh tekrarlamamış kaç ay oldu çok şükür
Solde 12 mm yumruta var zamanına göre büyük boyutta perşembe tekrar kontrole gidicem.
yumurta büyük olunca hormonlara hiç baktırmadım fsh kesin yüksek çıkacaktı
slm kızlar ben dişime kanal tedavisi yaptırdım felaket agrı çekiyorum normalmiii 1 haftaya kadar ağrırmış dogrumu yaaaa yoksa icabına bakayımmm
slm kızlar ben dişime kanal tedavisi yaptırdım felaket agrı çekiyorum normalmiii 1 haftaya kadar ağrırmış dogrumu yaaaa yoksa icabına bakayımmm
Lorkemmmmm bugün doktora gittim kistim yok maşallahhh tekrarlamamış kaç ay oldu çok şükür
Solde 12 mm yumruta var zamanına göre büyük boyutta perşembe tekrar kontrole gidicem.
yumurta büyük olunca hormonlara hiç baktırmadım fsh kesin yüksek çıkacaktı
gecmıs olsun xeda
valla cok sukur hıc dısle ılgılı sıkıntım olmadı hıc fıkrım yok acıkcası
doktora sorsaydın keske
canım bende yeni kanal tedavisi yaptırdım ve kanal temizlendikten sonra çok agrı çektim.
enfeksiyon olabilir bana antibiyotik verdi ve agrısı geçmişti.
canım agrı normal ama aşırıysa doktora git bence tekrar
Bilgemmm+, antalya2011, gokcen44, Maviikizz, xeda, lorkee
herkese tunaydınnnnnnnnnnn
BILGEM nasıl gıdıor bebek nasıl.yesın onu esra teyzesı
ANTALYAAAA sen nasısın canım nasıl gıdıor
LORKEM :)
ekın MSALLAH yumosuna nasıl buyuttun kız okdar yumurtayı :)
KARDEN cok sevındım degerlerınız artmasına
XEDA esımden dolayı bılıorum oda cok cektı senın gıbı 1 haftadan fazla hemde gecmıs olsun
UMUD ya ben sımdı gordum cok gecmıs olsun cok uzuldum
GOKCEN VE mvıkız sızler nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?