Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

o da güzelmişşşş:))))))))))

ay eşimi karaya boyasam böyle bir bebeğimiz olmazmı acaba :))))))

olur canım böyle bi bebiş ayarlarız sana ama sonra eşin napar sana bilemiyorum,

dizinin birinde vardı böyle bişey anne baba türk ,doğumdan sonra kucaklarına zenci bi bebek veriyolardı adam şokta tabi:)))

dizinin birinde vardı böyle bişey anne baba türk ,doğumdan sonra kucaklarına zenci bi bebek veriyolardı adam şokta tabi:)))

Eşine kullandığın ilaçların yan etkisi der

Eşine kullandığın ilaçların yan etkisi der

olabilir avlla ilaçlarlar kara kara zaten:)))
hey allhım pamuk sizi afgan ülkelerinden birine gönderelim havasundan suyundan belki sizin bebişte onlara benzer,şaka yapmıyorum ciddi eşimin abisi vailesiyle birlikte türkmenistandalar çocukları orda doğdu ve tam bi türkmen çocuğu oldu çekik gözlü çok şeker bişey

geçenlerde de haberlerde vardı ikiside türk ama bebek zenci dünyada bir ilkmiş :)))))
hem neden ben ikinci olmayayım

evet canım herşeyde bir hayır vardır. ne zaman denediniz?sperm sayınız kaç?

Birkaç gün önce rüyamda doğum yaptığımı gördüm.1,5 yıl sonunda rüyada bile zor gördüm yani
O kadar ağrısız doğuruyorumki, ikinciyide normal doğurucam diyorum..Rüyada bile aç gözlüyüm bu konuda hemen ikinci
Bu arada kızım oldu ve bana çok benziyordu.Ayy çok güzeldi yaa gerçeği hepimize olsun inşallahhhhhhhh..

amin canım inşallah rüyan gerçek olur neden olmasın tez vakitle inşallah biz bebiş istiyoruz ama onun bakımını ağlamasını hayal ettikçe nasıl başaderim diye de düşünüyorum :)))))

evet canım herşeyde bir hayır vardır. ne zaman denediniz?sperm sayınız kaç?

Ekim ayında denedik yumurta toplanma aşamasına bile gelemedik yani.Ama hep duam şöyleydi.Rabbim razı değlsen nasip etme!..Etmedide!..
sperm sayımız toplamda 32-42 milyon arası değişiyor..Hareket ve morfoloji kötü tabi..

rüyaların hayra çıksın inşallah. kız bebek olumludur. dileklerin olacak inşallah tez zamanda.

bende hep rüyalarımda bebeğim olduğunu görüyorum,hatta arkadaşlar komşular akrabalar hepsi rüyalarında beni hamileyken görüyolar ama hep tersine çıkıyo bizimki,seninki gerçek olur inşallah

gerçi bizimkiler zarf atıyolar birazda bana ,varmı diye sormaktan sıkıldılar heralde yeni bi tarz geliştirdiler kendilerince

kurtuluşun olmaz bencede hayatım,ben bazen eşimle gıgır geçiyorum sıkarım topuklarına diyo

başka bi meslek gurubu belki bi açıklama bekler ama bizimkiler istisnasır sıkar heralde:))))

aynısını bende duyuyorum sıkarım topuklarına uleynnnnnnnnn diyo :))))) meslekler aynı olunca

kızlar bu arı süytü bal polenin bayanlar içinde faydalarını biliyosunuz dimi kocişlere verirken birer kaşıkta siz alın derim,tam bi antiaging ,hücre yenileyi özelliği var zaten ,polenin bayanlarda da yumurta konusunda faydalı diye biliyorum

Son düzenleme:

O soranlardan daraldım..Kime neyse..Hele bir yaşlı teyze var elini karnıma koyup sorar..Emin olmaya çalışıyor sanırsam İnşallah o el bigün tekme yiyip akıllanacak

O soranlardan daraldım..Kime neyse..Hele bir yaşlı teyze var elini karnıma koyup sorar..Emin olmaya çalışıyor sanırsam İnşallah o el bigün tekme yiyip akıllanacak

oy oy valla banada kal geldi soranlardan,yaşlıları geçtim bizim nesilde eskilere döndü artık diyorum öyle bişey olursa söz arayıp haber vericem diye
hamile kaldığında bebişe terapi yap tekme konusunda o teyzeye şöyle okkalı bi tekme atsın ben burdayımmmm dercesine,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…