- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.861
Yüksek testosteronlu erkeklerin aldatma, ikinci bir eş bulma ve şiddet eğilimleri daha fazla. Erkeklik hormonu olarak bilinse de, testosteron kadınlarda da bulunuyor ama erkeklere göre 30 kat daha az oranda. Kadınlara testosteron verildiğinde aldatma istekleri belirgin düzeyde artıyor.
Az araştırıyım dedim bunu buldum anammmçokta artırmamak lazım..
Bebişi bulup, kocişi kaybetmiyimm
ay eşimi karaya boyasam böyle bir bebeğimiz olmazmı acaba :))))))
olur canım böyle bi bebiş ayarlarız sana ama sonra eşin napar sana bilemiyorum,
dizinin birinde vardı böyle bişey anne baba türk ,doğumdan sonra kucaklarına zenci bi bebek veriyolardı adam şokta tabi:)))
Eşine kullandığın ilaçların yan etkisi der
olur canım böyle bi bebiş ayarlarız sana ama sonra eşin napar sana bilemiyorum,
dizinin birinde vardı böyle bişey anne baba türk ,doğumdan sonra kucaklarına zenci bi bebek veriyolardı adam şokta tabi:)))
Canım aynı hikaye aynı diyaloglar bizde de ldu.Sonunda bende çikolata kisti sahibi oldum
Çevre olarak evet sorun bende biliniyor.(sadece kendindeki sorunu o kendi ailesine söyledi ben asla dile getirmedim)Umurum değil.çünkü önemli olan ı güzel sonuca varabilmek.tüp bebek tedavisine biz başladık ama bir yumurtanıın erken çatlaması sonucu iptal edildi.Üzüldüm ama şimdi iyiki öyle olmuş diyorum.
Eşine kullandığın ilaçların yan etkisi der
ay eşimi karaya boyasam böyle bir bebeğimiz olmazmı acaba :))))))
Birkaç gün önce rüyamda doğum yaptığımı gördüm.1,5 yıl sonunda rüyada bile zor gördüm yani
O kadar ağrısız doğuruyorumki, ikinciyide normal doğurucam diyorum..Rüyada bile aç gözlüyüm bu konuda hemen ikinci
Bu arada kızım oldu ve bana çok benziyordu.Ayy çok güzeldi yaa gerçeği hepimize olsun inşallahhhhhhhh..
evet canım herşeyde bir hayır vardır. ne zaman denediniz?sperm sayınız kaç?
olsada böyle masmavi gözleri olurmuuu deliiii kızzzzzzzzzzzz
o bebeğide öldürür benide öldürür valla :)))))))))
rüyaların hayra çıksın inşallah. kız bebek olumludur. dileklerin olacak inşallah tez zamanda.Birkaç gün önce rüyamda doğum yaptığımı gördüm.1,5 yıl sonunda rüyada bile zor gördüm yani
O kadar ağrısız doğuruyorumki, ikinciyide normal doğurucam diyorum..Rüyada bile aç gözlüyüm bu konuda hemen ikinci
Bu arada kızım oldu ve bana çok benziyordu.Ayy çok güzeldi yaa gerçeği hepimize olsun inşallahhhhhhhh..
bende hep rüyalarımda bebeğim olduğunu görüyorum,hatta arkadaşlar komşular akrabalar hepsi rüyalarında beni hamileyken görüyolar ama hep tersine çıkıyo bizimki,seninki gerçek olur inşallahBirkaç gün önce rüyamda doğum yaptığımı gördüm.1,5 yıl sonunda rüyada bile zor gördüm yani
kurtuluşun olmaz bencede hayatım,ben bazen eşimle gıgır geçiyorum sıkarım topuklarına diyo
başka bi meslek gurubu belki bi açıklama bekler ama bizimkiler istisnasır sıkar heralde:))))
bende hep rüyalarımda bebeğim olduğunu görüyorum,hatta arkadaşlar komşular akrabalar hepsi rüyalarında beni hamileyken görüyolar ama hep tersine çıkıyo bizimki,seninki gerçek olur inşallah
gerçi bizimkiler zarf atıyolar birazda bana ,varmı diye sormaktan sıkıldılar heralde yeni bi tarz geliştirdiler kendilerince
O soranlardan daraldım..Kime neyse..Hele bir yaşlı teyze var elini karnıma koyup sorar..Emin olmaya çalışıyor sanırsamİnşallah o el bigün tekme yiyip akıllanacak
eşimin gözleri aynen böyle cam gibi :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?