Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SELAM kızlar. Herksede keyifler yerinededir umarım.
pamukcum bak Kaan Hoca ne yazmış, Allahdan sabah gördüm mailide günüm güzel geçti.

Bizim tedavideki amacımız testosteronu yükseltmek, FSH'yı da normal değerlerine getirmek. Yani, her ikisi de normal sınırlar arasında kalacak. Böylelikle hem dengelerini bozmamış olacağız hem de testisleri uyaracağız. Size söylenilen, eğer FSH normalin altına düşerse, yani sıfırlı değerlere, sperm üretimi bozulabilir. Ama zaten bunu önceden görmek için sizden her ay hormon testlerinizi istedim; kontrollü bir hormon tedavisi yapıyorum. Bütün hormonlarınız normal sınırları arasında olacak. Ne daha düşük ne de daha yüksek. Bunu kontrol ettikten sonra böyle bir risk hiç bir zaman olmaz. Endişe etmeyin. Size bundan bahseden doktor, kontrol edilmeden kullanılan ilaçlar için böyle bir uyarıda bulunmuş.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

Çok sevindim boncuk inş. bizde hayırlı haberler almaya başlarız. Daha 1 hafta oldu hormon ilaçlarına başlayalı :)

Slm kızlar, keyifler nasıl?

Gnc den gınseng almayı düşünüyorum iyidir değil mi?

İyi canım sen nasılsın esim arginmax mens kullanıyor onun içindede ginseng var hatta birsürü vitamin kris vitaminler konusunda daha bilgili o burdaysa daha sağlıklı yanıt verir.

Çok sevindim boncuk inş. bizde hayırlı haberler almaya başlarız. Daha 1 hafta oldu hormon ilaçlarına başlayalı :)
Bende çok sevindim canım, dün moralim eksilerinde altındaydı. Tedavi boşa gitti diye çok üzülmüştüm. Ama Kaan hocanın mailiyle kendime geldim, çokkkk şükür.Ay hepimiz bu tedavilerin sonunda hamiş kalsak olmaz mı?

İnş. canım ya siz fsh ı düşürmek için bitki ilacı kullandığınızı yazmıştınız. Düşürdümü gerçekten.

Benim eşimle evliliğim çok zor olmuştu, hep evlendiğimizin hayalini ederdik, evimiz nasıl olacak, birlikte neler yapıcaz diye ama bi tarafdan olmasının da çok ümitsiz olduğunu bilirdik. Şimdilerde anlıyorum ki belki hayal ettiğimiz için evlenebildik, evlenmek için o kadar çaba harcayabildik.
Burdan yola çıkarak olacak bebişlerimize vereceğimiz isimleri yazalım mı? Umut olsun bizlere ne dersiniz?

İnş. canım ya siz fsh ı düşürmek için bitki ilacı kullandığınızı yazmıştınız. Düşürdümü gerçekten.

Canım eşimin kullandığı bitki ilacı sperm sayı ve hareketliliğini artırmak içindi. Ki onu da bıraktık artık, şu anda Kaan Hocanın tedavisine odaklandık, o ne derse o yapıcaz harfiyen.

Canım eşimin kullandığı bitki ilacı sperm sayı ve hareketliliğini artırmak içindi. Ki onu da bıraktık artık, şu anda Kaan Hocanın tedavisine odaklandık, o ne derse o yapıcaz harfiyen.

Doğru söylüyorsun. IEn iyisi bizde o yolda devam edelim. Bitkisel olarak bir tek keçi boynuzunda devam edelim. Ayrıca vitamin kullanıyor zaten.

kızlar ben adet oldum çok mutluyummmmmmmm
yeni sezonu açtık hayırlı uğurlu olsun
bu ay 38.günde adet oldum kızlar ilk defa bu ay çok uzamadan geldi kırmızılar
galiba bu hayıt işe yaradı

Gözün aydın ronyacım. Bi kaç gündür bu yüzden hiç keyfin yoktu. Cevap bile yazmıyodun, üzülüyodum ben. şimdi çok sevindim, çalışmalar Şubat ayında tam gaz başlıycak desene.

Gözün aydın ronyacım. Bi kaç gündür bu yüzden hiç keyfin yoktu. Cevap bile yazmıyodun, üzülüyodum ben. şimdi çok sevindim, çalışmalar Şubat ayında tam gaz başlıycak desene.

canım benim nasılda iyi tanımışın beni valla dediğin gibi keyifsizdim
pko çok kötü yumurtlayamamak adet olamamak çok üzücü
canımm cevap yazmıyor olmam habersiz olduğum demek değil biliyon demi
mesela kaan hocanın sana yazdığı cevabı okudum süperrr
artık takma kafaya güvenilir eldesiniz yakında güzel haberler alıcaz

rahatladığına sevindim boncukcum,kaan hoca dün gece attı mailleri bizede cevap verdi,dün geceden görseydin rahat rahat uyurdun,neyse artık bundan sonra hep beraber tam gaz yola devam

kızlar ben adet oldum çok mutluyummmmmmmm
yeni sezonu açtık hayırlı uğurlu olsun
bu ay 38.günde adet oldum kızlar ilk defa bu ay çok uzamadan geldi kırmızılar
galiba bu hayıt işe yaradı

nihayet geldi ha kırmızılar sanada geçmiş olsun canım,inşallah yavaş yavaş düzene girer

Güzel hamiş adayları nasılsınız?

Kris ben bu ay preseed ve ovulasyon testine başlasammı?Erken ama bugün test yaptım hayalet bi çizgi çıktı ..6.gündü zaten erken yani,devam ediyimmi?Siklusum 24-28.gün arası değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…