- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.121
bende alıcam elevit
eşimin kullandıklarıda bitti onun içinde bakıyorum ebaydan fiyatları uygun ama hemen elime ulaşmadığı için karar veremedim,yada gnc ye bakıcam
SELAM kızlar. Herksede keyifler yerinededir umarım.
pamukcum bak Kaan Hoca ne yazmış, Allahdan sabah gördüm mailide günüm güzel geçti.
Bizim tedavideki amacımız testosteronu yükseltmek, FSH'yı da normal değerlerine getirmek. Yani, her ikisi de normal sınırlar arasında kalacak. Böylelikle hem dengelerini bozmamış olacağız hem de testisleri uyaracağız. Size söylenilen, eğer FSH normalin altına düşerse, yani sıfırlı değerlere, sperm üretimi bozulabilir. Ama zaten bunu önceden görmek için sizden her ay hormon testlerinizi istedim; kontrollü bir hormon tedavisi yapıyorum. Bütün hormonlarınız normal sınırları arasında olacak. Ne daha düşük ne de daha yüksek. Bunu kontrol ettikten sonra böyle bir risk hiç bir zaman olmaz. Endişe etmeyin. Size bundan bahseden doktor, kontrol edilmeden kullanılan ilaçlar için böyle bir uyarıda bulunmuş.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Slm kızlar, keyifler nasıl?
Gnc den gınseng almayı düşünüyorum iyidir değil mi?
kızlar elevıtı bende aldım 14.5 tl .eczaneden aldım.kac tane ıcıyorsunuz gunde.ben 1 tane ıcıyorum dogrumu
Bende çok sevindim canım, dün moralim eksilerinde altındaydı. Tedavi boşa gitti diye çok üzülmüştüm. Ama Kaan hocanın mailiyle kendime geldim, çokkkk şükür.Ay hepimiz bu tedavilerin sonunda hamiş kalsak olmaz mı?Çok sevindim boncuk inş. bizde hayırlı haberler almaya başlarız. Daha 1 hafta oldu hormon ilaçlarına başlayalı :)
Bende çok sevindim canım, dün moralim eksilerinde altındaydı. Tedavi boşa gitti diye çok üzülmüştüm. Ama Kaan hocanın mailiyle kendime geldim, çokkkk şükür.Ay hepimiz bu tedavilerin sonunda hamiş kalsak olmaz mı?
İnş. canım ya siz fsh ı düşürmek için bitki ilacı kullandığınızı yazmıştınız. Düşürdümü gerçekten.
Canım eşimin kullandığı bitki ilacı sperm sayı ve hareketliliğini artırmak içindi. Ki onu da bıraktık artık, şu anda Kaan Hocanın tedavisine odaklandık, o ne derse o yapıcaz harfiyen.
Gözün aydın ronyacım. Bi kaç gündür bu yüzden hiç keyfin yoktu. Cevap bile yazmıyodun, üzülüyodum ben. şimdi çok sevindim, çalışmalar Şubat ayında tam gaz başlıycak desene.
rahatladığına sevindim boncukcum,kaan hoca dün gece attı mailleri bizede cevap verdi,dün geceden görseydin rahat rahat uyurdun,neyse artık bundan sonra hep beraber tam gaz yola devamSELAM kızlar. Herksede keyifler yerinededir umarım.
pamukcum bak Kaan Hoca ne yazmış, Allahdan sabah gördüm mailide günüm güzel geçti.
Bizim tedavideki amacımız testosteronu yükseltmek, FSH'yı da normal değerlerine getirmek. Yani, her ikisi de normal sınırlar arasında kalacak. Böylelikle hem dengelerini bozmamış olacağız hem de testisleri uyaracağız. Size söylenilen, eğer FSH normalin altına düşerse, yani sıfırlı değerlere, sperm üretimi bozulabilir. Ama zaten bunu önceden görmek için sizden her ay hormon testlerinizi istedim; kontrollü bir hormon tedavisi yapıyorum. Bütün hormonlarınız normal sınırları arasında olacak. Ne daha düşük ne de daha yüksek. Bunu kontrol ettikten sonra böyle bir risk hiç bir zaman olmaz. Endişe etmeyin. Size bundan bahseden doktor, kontrol edilmeden kullanılan ilaçlar için böyle bir uyarıda bulunmuş.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
kızlar ben adet oldum çok mutluyummmmmmmm
yeni sezonu açtık hayırlı uğurlu olsun
bu ay 38.günde adet oldum kızlar ilk defa bu ay çok uzamadan geldi kırmızılar
galiba bu hayıt işe yaradı
nihayet geldi ha kırmızılar sanada geçmiş olsun canım,inşallah yavaş yavaş düzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?