- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.381
Merhaba arkadaşlar bana iyi dileklerde bulunan rahatlamamı sağlayan ve kızan( haklılar) arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim. Ben bile kendime şaşırıyorum nasıl bukadar rahat davranıyorum etrafımdaki kişiler çok farkı biz ne zorluklarla evlat sahibi oluyoruz çok dikkat etmeliyiz. Evet risk var 18. hafta gidince daha net belli olur durumum biraz endişe etsemde yinede kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Rabbime sığınıyorum 1,5 yıl sonra bu mucizeyi ( kaan hoca tüp bebek önerdi hatta tüp bebek öncesi 3 ay hormon ve proxeed kullanmamızı söyledi yoksa şans azalır dedi) yaşattı rabbim sağ salim kucağıma almayıda nasip etcek.
valla haklısın canım ya bende hamile kalsam yürümeye korkarım heralde diyodum ama kalınca öyle olmuyo ev işi yapmıyorum ama gezmekten avmlerdende hiç geri kalmıyorum
evet valla avm ler ev işi yapmış kadar yoruyor insanı. Gürültü ışıklar elektro manyetik alan halsiz ve gergin yapıyor insanı. Çok kalmamak lazım bide kapılardaki xray den geçme ok
Bu arada canım doktora gitmisin bebiş büyümüş maşallah 10 haftalık olmuş sen geç yumurladığın için 7 gün fark var. Ben zamanında yumurtladım ve bebeğimde tam haftasıyla uyumlu 12+2 de gittiğimde usg de 12+1 çıkmıştı 24 Ocakta 3'li testim var o zaman bebeğimi görcem gelişmesi iyidir inşallah. Midem nekadar kötü olsada beslenmeme dikkat ediyorum zorlada olsa yiyorum. Sen neler yapıyorsun beslenmen nasıl neler yiyorsun ?
valla canım ne isterse onu yiyorum sabahları peynir yiyorum bazen akşamları ayran içmeye çalışıyorum bi kaç kere balık yedim ama yumurta hiç yemiyorum malesef geçen günde çig köfte yedim çok canım çekti öyle özellikle bişey yemiyorum şuan canım ne isterse kızartma falan hepsini götürüyorum sen neler yiyon:26::26::26:
kızlar ada doğum yapmış çok şükür.sancısı varmış ama bebişin sağlığı
iyiymiş şükürler olsun maşallah sübhanallah Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler
versin inşallah darısı sıradaki hamişlerimize inşallah onlarda hayırlısı ile bebişlerine
kavuşurlar
ben çok dikkat ediyorum özelliklede 12. haftadan sonra sabah 1 bardak süt 1 saat sonra beyaz peynir yumurta zeytin pekmez bazende bal 3 ceviz ve mutlaka yeşillik maydanoz tere biber sonra ara öğün 1 elma yada kivi acıkınca makarna yada tost yapıyorum eğer çok acıkmazsan koca bir salata kasesi salata yapıyorum onu yiyorum akşam baklagil sebze kırmızı et makarna pilav ve haftada 1 mutlaka balık özelliklede hamsi en iyi balık hamsiymiş doktor dedi. brokkoli haşlıyorum salata yapıp yiyorum. akşam 9 gibi 1 bardak süt sonrada meyve evde ne varsa ama en çok elma ve kivi yiyorum canım onları istiyor.
Aslında ben tatlı hastasıyım ama hamile kaldığım günden beri ağzıma tatlı sürmedim canım istemiyor midemede dokunuyor. Valla bebeğim için uğraşıyorum ben 20 yıldır süt içmedim sütten nefret ediyorum ama kalsiyum ihtiyacım için zorlada olsa içiyorum
ceylan canın çok istiyorsa arada çiğ köfte ye bişey olmaz ama sakın etli yeme toksoplazma hastalığı olabilir o da çok tehlikeli çiğ et ve iyi yıkanmamış sebze meyveden bulaşıyor. Birde günde 2 lt su iç mutlaka ok ay annen gibi oldum biraz ama :))
ooo sen baya dikkat ediyosun ben o kadar etmiyorum açıkçası canım ne isterse onu yiyorum salatayı bende çok severim özellikle roka salatasını zaten çok yerimde bu aralar pek yemedim nedense her akşam yatmadan bende içiyorum büyük bardakla süt kahvaltıda hergün yemiyorum peynir ama akşamları otururken reklamlardan falan canım çekip 1 dilim peyniri öyle çatalla yiyorum valla biberinde kızartmasını patlatmasını falan yiyorum işte bide ben akşam yemegini eşimle 5 buçukta yiyorum akşam 11 gibi falan öyle bi acıkıyorum ki valla o saattede yiyorummeyve bende genelde her akşam yiyorum valla benimde bu aralar tatlı yiyesim var hemde eti puf yiyorummm kuruyemişte yerim karışık olanından öyle işte
sende dikkat ediyorsun bence ama özellikle balık ceviz pekmez seviyorsa kuru kaysı üzüm incir ye et ve mutlaka haftada 2 gün baklagil ye çok önemliymiş. Sabahta yumurtayı ihmal etme sebez olarakta özellikle ıspanak ve kereviz ye tam mevsimi
iyi gecelerr ceylan sevser butterfly ne haberrr hamileler yemek muhabbeti yapiyo benim canim cig kofte cekiyor anlamadim :44:ada arkadasimiz dogum yapmis bebekte anne de sagliklidir insallah
iyi gecelerr ceylan sevser butterfly ne haberrr hamileler yemek muhabbeti yapiyo benim canim cig kofte cekiyor anlamadim :44:ada arkadasimiz dogum yapmis bebekte anne de sagliklidir insallah
iyim canım ne olsun yat yuvarlan işte ye iç yat olayı midem aslında iyi değil hala ama yemek yemeye dikkat ediyorum. Benim canımda çiğ köfte istiyor ama midem yüzünden yiyemiyorum( sen nasılasın ?
pekmez bal sevmem ama bugün canım reçel istedi yarın onu yiyecem kahvaltıda canım ben tek çeşit besleniyorum ya mesela akşamları 1 çeşit sevdigim bi yemek olsun yeter kahvaltıdada öyle sevdigim 1 çeşit bişey olsun yeter öyle peynirdi baldı yumurtaydı karışık yiyemiyorum kuru kayısıyı inciri falanda yememde normalde bebiş için tek tük yerim ama ıspanagı çok severim yeni bitti kereviz hiç yemedim nasıl bişey bilmiyorum bile pırasa yapıcam mesela yarın baklagilide sık yapmıyorum açıkcası bide kırmızı et biz hiç tüketmiyoruz ya sadece beyaz et yiyoruz amannn çok seçiyorum ben yemek ya sevdigim şeyi çok yerim ama digerlerini hiç yapıp yemem nolacaksa bu halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?