- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.361
canım sayfanın üst köşesinde sharig yazan bir yer var arayı tıkla
sonra setup diye bir yer açılıyor orayıda tıkla
açılan sayfanın süt tarafında bir kutucuk içindekileri kopyala ve buraya yapıştır
yapamazsan bana özelden parolanı şifreni yolla ben bi bakayım
Text Size: Text
cnm 100 mesaj kotası varya ben daha o kotayı geçememişim özelden yazamıyorum
Ronyanın dediklerini yaptıktan sonra bişeye daha basılıyor ilk yapanlar için ama neydi bilemiyorum çünkü bende de ronyanınki çıkıyor..
aslında azcık ingilizceyle yapabilirdin ama:26: oraya kadar gel altta oluştur setup gibi şeyler var mı??
canım ingilizce sorun değil o kadarlık var çok şükürde.... :)
benimki körlükten anam şimdi gördüm linki ekledim oldu işteeee :)
13-14 de çatlamış da olabilir çatlamamış da...zaman gösterecek..yarın ve ondan sonra..
hayırlısı bakalım başladık bi yola yine..
Rabbim sonumuzu hayr etsin inşallah....
karanfil seninle tanışmadık galiba senin ne sorunun var cnm?
ben eskilerdenim ama işe başladığımdan giremiyordum eve net aldırdım şimdi sırf sizin için :))
canım ateşimi merak etmen gerçekten mutlu ediyor beni.. dün söylemiştim ama bir kere daha söyliyim
tamam canım benim için de böylesi çok iyi olur. pazara misafirim var işlerim var yani.. en iyisi pazartesi gidiyim. doktor kızar mı benim istediğim tarihte neden yaptırmadın diye?:44:
ekintosum nst de sorun çıkmamış gözün aydın
bak gör senin irkeğin zamanında gelecek
sadece saba yaşatılan stres sana kalıcak
valla hamileliğin başından beri doktorun da fazla temkinli oluşu ile gerçekten stresli bir hamilelik oldu..
kalp atışı,8.9. haftalarda DNA fragmantasyonu,2li tarama,plasentanın aşağı inmesi,kanama olur mu olmaz mı,yok kilo aldı almadı....derken son 3 haftaya geldik...eli yağı aklı fikri yerinde olsunda.....
bugün ronyam çok yoruldum..sabah nst ordan doktor...sonrada çarşıda biraz işim vardı...en son hastaneye rapor almaya git saat 5 te geldim,son zamanlar fena geçiyormuş....
süpersin
ben de nisandan beri üyeyim bu foruma..korunmayı bırakalı 1 yıl oldu ama ilk 3 ay ilişki olamadı.özellikle de ovulasyon haftasında. ama 10 aydır filan her şey yerinde olmasına rağmen olmadı.genel manada çok sorunumuz yok. tüplerimden birinde tıkanıklık varmış rahim filmiyle açıldı 1 ay önce. eşimin hız düşük ama sperm sayısı çok fazla. yumurtlamam da çok düzgün. bu ay ilaç kullanınca 2 tane oluştu hatta.. işte zamanının gelmesini bekliyoruz.
siz ne kadardır istiyorsunuz
canım çok şükürki herşey yolunda inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
canım bende daha şimdiden kendimi çok ağır hissediyorum
ikinci gebelik daha ağır geçiyor diyorlardı inanmazdım
harbidende öyleymiş şimdiden nefesim kesiliyor
doktorum kesinlikle sol yada sağ tarafa yat diyor kemiklerim ağrıdı şimdiden
süper olan sensin kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?