Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

offf keşke yahni sevseydim yaaa tam hamiş çorbasıymış inşallah yaparım ne diyim
evet ya ada kavuştu bebişine napıyolardır acaba şimdi

tühh keşke onu söylemeseydim o zaman ya 1-2 tane yesen nefsini köreltmek için oda dokunurmu sana bide soda fayda etmiyomu hiç hamilelikte kimi iç diyo sodayı kimi içme ben bi kaç kere içtim ama

valla çok istiyor canım ama onu yersem 2 gün midem düzelmez biliyorum. Soda içme ama maden suyunu bende arada içiyorum. Kardeşim 9 ay her gün 1 tane içti doktoru tavsiye etmişti mineral içeriği yüzünden hemde midesi rahatlıyordu. benim mideme pek fayda etmiyor

kız sodayla maden suyu aynı degilmi ben maden suyuna soda demiştim evet benim bi arkadaşımda içmişti hemde günde 4-5 tane çok seviyo o maden suyunu keyfi içiyodu herşeyin yanında bende rahatsız falan olunca içiyorum işte arada

iyi geceler canım hoşgeldin evet yemek muhabbeti var baktık kimse yok bizde bu konuya bi el atalım dedik
benimde çekti geçen yedim kurtuldum valla aklıma bi düşsün yemeden kurtulamam
iyi yapmissiniz iki taze hamiss ben de ogrenim yapiyim diyorum uzun suredir ama bu aralar cok tembelim yemek yapmaya bile useniyorum
iyim canım ne olsun yat yuvarlan işte ye iç yat olayı midem aslında iyi değil hala ama yemek yemeye dikkat ediyorum. Benim canımda çiğ köfte istiyor ama midem yüzünden yiyemiyorum ( sen nasılasın ?

beslenmene dikkat ediyorsun okudum mide sikintisi her hamilede oluyor galiba 3 aydan sonra azaliyormus. ben beklemedeyim 3 ayimizi doldurduk sperm testimiz var yakinda kizlar siz rahim filmi cektirdinizmi

offf keşke yahni sevseydim yaaa tam hamiş çorbasıymış inşallah yaparım ne diyim
evet ya ada kavuştu bebişine napıyolardır acaba şimdi

naapcak emzirmeye çalışıyordur bazı bebekler geç alıyor memeyi o zaman çok zor oluyor kardeşim 1hafta uğraştı ama zilli kızı 2 ay emdi zavallı kardeşim sütü olduğu halde emziremedi 2-3 gün emmeyincede gitti sütü bizim kız tembeldi biberonla çekmek kolayına geldi meme istemedi

ayyy bakalım bizimki ne kadar emecek
bu arada göbegin çıktımı canım senin sen normalde nasıldın zayıfmıydın balık etlimiydim şimdi nasıl oldu göbegin falan bellimi

inşallah sonuçlarınız iyi çıkar. Ben 2 kez yaptırdım usg de perde çıkınca rahim filmi çektirdim ve rahimde çok büyük perde vardı ameliyat oldum aldırdım 3 ay sonra tekrar çektirdim perdem yok denecek kadar azalmıştı. Rahim filminden korkma biraz sıkıntılı ama çok az sürüyor tüm işlem 5 dak bile değil. Özellikle 1-2 dakika ciddi sancı oluyor hepsi bu hatta filimden önce bi ağrı kesici al canın daha az acır.

iyi geceler canım hoşgeldin evet yemek muhabbeti var baktık kimse yok bizde bu konuya bi el atalım dedik
benimde çekti geçen yedim kurtuldum valla aklıma bi düşsün yemeden kurtulamam

iyim canım ne olsun yat yuvarlan işte ye iç yat olayı midem aslında iyi değil hala ama yemek yemeye dikkat ediyorum. Benim canımda çiğ köfte istiyor ama midem yüzünden yiyemiyorum ( sen nasılasın ?

insallah rahim filminden inan hic korkmuyorum ama fiyati cok yuksek burda 500 dolar bisey yoksa bosuna cektirmis olurum diye dusunuyorum ama baska sekilde de ogrenilmiyor biraz bekleyecegim sperm sonuclari iyi olurda hala hamilelik gerceklesmezse mecburen cektirecem

ayyy bakalım bizimki ne kadar emecek
bu arada göbegin çıktımı canım senin sen normalde nasıldın zayıfmıydın balık etlimiydim şimdi nasıl oldu göbegin falan bellimi

ben 160 cm boyunda 55 kiloydum şimdi 56,5 kg oldum göbeğim çıktı valla hamile kalmadan önce hafif var yok arası göbeğim vardı şimdi bayağı belirdi özelliklede 1haftada büyüdü ama benim birazda gaz yüzünden çıkıyor. Yediklerim feci gaz yapıyor oda şişlki yapıyor. Hamile pantalonu almak istedim ama çok komik oldu göbek az olunca çuval gibi oldu:)) bazı kıyafetlerimi giyemiyorum ama şimdilik önceki kıafetlerle idare ediyorum

ben beş kuruş para vermedim devlet hastanewsinde çektirdim. Sen yurt dışındaydın dimi orda devlet ödemiyormu?

ben beş kuruş para vermedim devlet hastanewsinde çektirdim. Sen yurt dışındaydın dimi orda devlet ödemiyormu?

malesef burda ozel sigorta sirketleri var onlarda herseyi karsilamiyor bir suru sarti var evet yurt disindayim valla sukredin trde sigortamiz olmadigi halde cok ucuzdu hemde ozel hastaneye gittik burda bi hastaneye gittik faturalarin ardi arkasi kesilmiyor

soda farklı fabrikasyon ürün o bazı mineraller konup içine CO2 gazı konuyor yani sunii ama maden suyu doğal ürün günde 2 den fazla önermiyorlar

evet çok şanslıyız ama yakında bizdede öyle olcak gibi özel sigorta olayı zamanla oluşcak

hımmm benimde çıktı biliyomusun kasık bölgem şişti valla zaten bende göbek vardı şimdi resmen göbek oldu yani bide ben kış gelince kilo almaya başlamıştım zaten onunda etkisi var

gunaydınlar
hayırlı hafta sonları
ada dogum yapmıssssssssssssssssssssssssssssss
cok sevndım
sımdı sırada EKINTOS VARRRRRR hayırlısıylannnnnn
CEYOOOOO canın cıg koftemı cektı annem gel yapam sana yerız brlıkte :)
ay bnmde cnm hersey ıstıyor bugunlerde,sınırlerım bozuk dıye once ıstahsız olurdum sımdı
yemege vruyorum kendımı,ceylan elını banamı verdın ne yaptın

Gunaydin kizlar.
Demek ada'miz oglusunu dunyaya getirdi.Saglicakla buyutsun insallah.
Darisi basimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…