Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlarrr
adaesila doğum yapmış hayırlı olsunnnn inşallah..
öncelikle hamile olanların darısı başına, sonrada bize inşallahhh..

aslında bişey yapmadım sadece cimperçemli çay günde 3 fincan bide karışım yedim tabi bu testi yaptığımda sadece 1 günün yemişiydim etkisi varmı bilmemm ama düşmesi şaşırtı beniiii
XEDA hadi gözün aydın nihayet düşmüş e2
çok şükür bidahaki aya kadar yükselmezseeee

maşallah darısı tüm hamişlerimizin başınaaaaaaa sağsalim inş bebişlerine kavusurlarr

[I][/I]merhaba kızlar,,

dün gece saat 22.00 da çatlatma iğnemi vurdum. yarın sabah 08.30 da merkezde olucağız. yumurta toplama ve mikro-tese ameliyatı için. dualarınızı eksik etmeyin lütfen...:26:

[I][/I]merhaba kızlar,,

dün gece saat 22.00 da çatlatma iğnemi vurdum. yarın sabah 08.30 da merkezde olucağız. yumurta toplama ve mikro-tese ameliyatı için. dualarınızı eksik etmeyin lütfen...:26:

allah yardımcın olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsin

hepinize tek tek yazamasamda her halinize inşallah ve maşşallah diyorummm ve hepinizi çok seviyorumm

sen yapabiliyomusuuunnnnnnnnn
çekti kız sorma kıtlıktan çıkmış gibi nasıl yedim eşime bile kalmadı
evet elimi sana verdim sende önce benim gibi tombiş olacaksın sonra tombiş gebe olacaksın öyle flinta gibi anne olmak yok

kızlar hormon sonuçlarıma bakarmısınız
çok anlamıyorum ama prolaktinle e2 yüksek gibi
nisan ayında e2 50 çıkmış şimdide yüksek

tsh 1,79
t3 2,57
t4 1,19
fsh 3,01
lh 4,39
prolaktin 30,94
e2 59
total testesteron 0,50

lh da fsh dan yüksek çıkmış
ben bu güne kadar 4 kez test yaptırdım hepsindede böyle lh yüksek çıktı
durum vahimmi yaa,bu prolaktinin yüksekliği iyi değil dimi

Son düzenleme:
merhabaaa canlaarrr..

ay ben bu taze hamişlerin yemek muhabbetini yerim....
nasıl da güzel anlatıyorlar.. gıpta ile okudum yazdıklarınızı maaşllahhh diyerek...
ve yine diyorumm maaşallah sizeee

adacık doğum yapmış çok güzel bir haber sıkıntısız olmuş maaşlaah rabbim hayırlı ömürler versin yavruşuna.. rabbim aanlı babalı büyütsün bahtını güzel eylesin inşallah..

gözyaşııı canım ben de çektireceğim rahim filmini ama bir kaç ay erteledim çünkü rahim filmi sonrası hamilelik şansı artıyormuş
eşim ameliyat olsun ikik ay sonra falan çektireceğim ben şimdi çektirsem de hiç bi işe yaramz
tabi umarm bir sıkıntı yoktur..
ben de özelde sordum sigortamız olduğu halde 300 dediler sigortasızını bimem bende araştırma d çektirecem para vermek istemiyorum buna..
sende biran evvel çektir bak vesile olur hamiş olursun belki..

edacımmm çok sevindim e2 nin düşmesine hadi bakalım inşalalh böyle devam eder..
bu arada sana moral olsun haber vereyim doğufertilde tüp bebek yptıran arkadaşımın bebişi tututndu ona şu anda hamile..

mavicimmm o senin tatlılığın kuzum çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için çok incesin..
ama dikkatimi çekti kız demişsin ayy ben artık hiç kız lafını konduramıyorum kendime bayağı bir avrat oldum ben..
böyle evlenince bir avratsılık çöktü üstüme kızlık halim kalmadı

bilgem bebişin iyiymiş çokk sevindim canım.. haeketlerini de görmüşdsün ne güzell...

5n1k rabbim yardımcın olsun yarınmış transferin, inşalalh tutunur bebişin sana..

esraaaa.. canım erkekler hep böyle maalesef inşalalh farkına varır birgün ve üzerine düşenleri yapar
ama elden bişi gelmiyo maalesef düzeleceklerini ümit edip beklemekten başka inşalalh anlayacaktır o da üzülme sıkma o güzel canını
buraya da hep gel yoksa kim şenlendirir ortalığı eksikliğin hissediliyor her zaman unutma..

butterfly kuzucum bırak camı falan.. sen kendine dikkat et..
perde olayını blmiiyorum ama bende de rahim ağzı yetmezliği var eğer hamile kalırsam( rabbbim nasip ederse inşalalh)
12. hafta dikiş atılacak bana da ve 20. hafta ititbariyle belki daha da erken yatışa geçeceğim
yani hamileliğimi yatarak geçireceğim ve bu bütün hamileliklerde aynı olacak
senin durumunda da risk varsa eğer belki dikiş atılabilir ama yatman da gerekebilir
zor elde edilen gebelikler bunlar dikkat et canım benim bizizm için ne kadar kıymetliler biliyorsun...

mericim hormon olayını pek bilmiyorum bende ilk kez geçenlerde baktırmıştım benim dde lh fsh tan yüksekti ve prolaktin tam sınırdaydı yüksekti yani7
ve netten ve arkadaşlardan buunun pco hastalarında rastlanaa bir durum olduğunu öğrendim
senin pco durrumun var mıydı canım pek hatırlayamadım

gökcen ben hiç bilmiyorum pko var mı yok mu
bi sorun olduğu kesin ama
geçen yıl en az 5-6 yumurta takibi yaptırdım hep yumurta okuyo ve çatlıyodu
ilk 2009 da test yaptırmışım o zamanda doktor stresten prolaktin yüksek demişti ve fsh la lh arasındaki fark daha yüksekti
sonra 2010 temmuz da timur gürgana gitmiştim sonuçlarımı görünce şöyle bi panik yaptı adam ama bana sorun var demedi stresini azalt dedi o sonuçları kaybetmişim
geçen yıl nisanda yaptırmışım 3, kez ondada yine lh fsh da biraz yüksek e2 50 prolaktine bakılmamış
sonuncusuda bu
adetlerim düzenli 28 günde bir oluyorum fakat çok yogun ve uzun sürüyo
burda pek alanında uzman doktor yok daha doğrusu infertilitede uzman değiller daha çok gebelik takibi uzmanlık alanları günde en az 100 doğum olunca:))
bu gün gittiğimde teyzeler bile hamileydi düşünebiliyomusun
bildiğim tek bir doktor var en iyisi o pazartesi ona gidicem oda ankara tıp mezunu zekai tahir buraktan gelmiş
hakkımızda hayırlısı artık

canım hayırlısı olsun bir git bakalım o doktora da
inşallah sorun yoktor adetlerin de düzenli ama..
diğer belirtiler var mı ki..
kilo alımı tüylenme falan..
valla bende de sadece adet düzensizliği var diğerleri yok
alttan muayene etti doktor kist te yok dedi benim hormonlarda da prolaktin sınır 25 benimki 26 e2 düşük 18
lh fsh tan birazcık üstte çok fark yok ama daha düşük olması gerekiyormuş bu doktor sitesindeki doktorlardan birine de mesaj attım
pco var mı diye o da sadece hormonlara bakarak yorum yapılmaz gelin bir ultrason muayenesi yapalım yazmış halbuki muayene olduğumu her şeyin temiz olduğunu yazmıştım:)))

aslında şimdi düşündüm de sen tüp bebek falan da yaptırdın yani kist falan olsa ya da pco durumun olsa söylerlerdi herhalde diye düşünüyorum belki de öyle bişi yoktur.
kızlar şimdi gelince yorumlarlar canım benim anladığım bu kadarcık:))))
pek bi sonuca da varamadık ama...

merim senin adetlerin ve yumurtlaman düzenli pko olcağını sanmam
ama yinede doktor değerlendirsin çünkü bu hormonel düzensizlik
bazen olası gebelikte bebeğin tutunmasını engelleyebilir demişti doktorum

1 defa denemıstım super olmustu yumusacık
esımde yalvarıor yap dıye ama
ona yagmurlu havada su bıle yokkkkkk
su sıralarrrrrrrrrr
ay kız cok cnm ıstedı sen söledıkce
delüüü
hormonlaırmz karstımı ne :))))))))

gokcennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cok saol bebegım hepsı aynı model bu erkeklerın

merim senin adetlerin ve yumurtlaman düzenli pko olcağını sanmam
ama yinede doktor değerlendirsin çünkü bu hormonel düzensizlik
bazen olası gebelikte bebeğin tutunmasını engelleyebilir demişti doktorum

ama sonuçlarım pko yu işaret ediyo(
gidicem bakalım pazartesi hayırlısı diyorum artık

gökçen bende tüylenme yada kilo artışı yok
boy 172 kilo 64
sadece uzun zamandır durmayan saç dökülmem var
buda pko olanlarda oluyomuş

boy 172 kilo 64

evet canım ya o bende de var ama benmi kansızlığım da var ona bağlıyo doktor
ama pco lularda erkek tipi açılma oluyormuş
sende öyle değildir herhalde
ama ronyanın dediği mantıklı düzenli adetin var yumurtlaman da yerindeymiş
sen bir doktora yorumlat bakalım o ne diyecek
kist falan hiç görünmüyordu dimi muayenelerde
kist falan yoksa bişi yoktur allahın izniyle kafana takma canım ya inşalah bir ilaç bir tedevi ile dengelenirse hormonların bişeycik olmaz

boy 172 kilo 64

canım ben sanmıyorum sende önemli bir sorun olcağını
pko de sadece hormon tetkileri ele alınmaz
yani ultrasondada kistler olur
benim ultrasonda her bir yumurtalığımda inci tanesi gibi dizili
küçük kistler vardı ve adet olmuyordum ve yumurtlamıyordum

ronyammm nasılsın...
kara kızın nasıl???
keyfiniz yerinde dimi...

canım iyiyim demek istiyorum ama feci başım ağrıyor
başımı bağladım oturuyorum
gece uykum yok artık kemiklerim ağrıyor sürekli
geceleri nefesim kesiliyor zorlanıyorum epey
ama inşalah yavrum sağlıkla gelsin insan katlanıyor herşeye
darısı inşallah tez vakitte sizlere olsun ama rahat sağlıklı bir gebelik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…