- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.421
aslında bişey yapmadım sadece cimperçemli çay günde 3 fincan bide karışım yedim tabi bu testi yaptığımda sadece 1 günün yemişiydim etkisi varmı bilmemm ama düşmesi şaşırtı beniiiiiyiakşamlar kızlar
bende dört gündür grip gibi bişey oldum çok kötüydüm.bugün çok şükür biraz sayıllırım. herşeyin başı SAGLIK kızlar.bunu hep biliyoruz ama hasta olunca çok çok daha iyi anlıyorsunuz.
yagmurum çok geçmiş olsun.inşallah bişey çıkmaz.
ekin kaçıncı gün regli oldun.?
esracım sorunlarınız düzelir inşallah.Allah hayırlısını versin.
bende kızlar bişey sormak istiyorum.
dkh grip oldumdan dolayı iki gündür almayı unutmuşum akşam saat 10 gibi alıyordum.dün akşam almayı untunca
sabah aldım.şimdi bugün akşamdan devam etsem olurmu yoksa sabah mı almaya devam edeyim. bilgisi olanlar cevaplayabilirmi lütfeen???
xedacım benimde e2 86 çıkınca doktor dkh verdi.seninkine hayret ettim nasıl oldu öyle. sen ne kullandın düşmesi için.
çok şükür bidahaki aya kadar yükselmezseeeeXEDA hadi gözün aydın nihayet düşmüş e2
kızlar ada doğum yapmış çok şükür.sancısı varmış ama bebişin sağlığı
iyiymiş şükürler olsun maşallah sübhanallah Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler
versin inşallah darısı sıradaki hamişlerimize inşallah onlarda hayırlısı ile bebişlerine
kavuşurlar
[I][/I]merhaba kızlar,,
dün gece saat 22.00 da çatlatma iğnemi vurdum. yarın sabah 08.30 da merkezde olucağız. yumurta toplama ve mikro-tese ameliyatı için. dualarınızı eksik etmeyin lütfen...:26:
gunaydınlar
hayırlı hafta sonları
ada dogum yapmıssssssssssssssssssssssssssssss
cok sevndım
sımdı sırada EKINTOS VARRRRRR hayırlısıylannnnnn
CEYOOOOO canın cıg koftemı cektı annem gel yapam sana yerız brlıkte :)
ay bnmde cnm hersey ıstıyor bugunlerde,sınırlerım bozuk dıye once ıstahsız olurdum sımdı
yemege vruyorum kendımı,ceylan elını banamı verdın ne yaptın
gökcen ben hiç bilmiyorum pko var mı yok mu
bi sorun olduğu kesin ama
geçen yıl en az 5-6 yumurta takibi yaptırdım hep yumurta okuyo ve çatlıyodu
ilk 2009 da test yaptırmışım o zamanda doktor stresten prolaktin yüksek demişti ve fsh la lh arasındaki fark daha yüksekti
sonra 2010 temmuz da timur gürgana gitmiştim sonuçlarımı görünce şöyle bi panik yaptı adam ama bana sorun var demedi stresini azalt dedi o sonuçları kaybetmişim
geçen yıl nisanda yaptırmışım 3, kez ondada yine lh fsh da biraz yüksek e2 50 prolaktine bakılmamış
sonuncusuda bu
adetlerim düzenli 28 günde bir oluyorum fakat çok yogun ve uzun sürüyo
burda pek alanında uzman doktor yok daha doğrusu infertilitede uzman değiller daha çok gebelik takibi uzmanlık alanları günde en az 100 doğum olunca:))
bu gün gittiğimde teyzeler bile hamileydi düşünebiliyomusun
bildiğim tek bir doktor var en iyisi o pazartesi ona gidicem oda ankara tıp mezunu zekai tahir buraktan gelmiş
hakkımızda hayırlısı artık
sen yapabiliyomusuuunnnnnnnnn
çekti kız sorma kıtlıktan çıkmış gibi nasıl yedim eşime bile kalmadı
evet elimi sana verdim sende önce benim gibi tombiş olacaksın sonra tombiş gebe olacaksın öyle flinta gibi anne olmak yok
merim senin adetlerin ve yumurtlaman düzenli pko olcağını sanmam
ama yinede doktor değerlendirsin çünkü bu hormonel düzensizlik
bazen olası gebelikte bebeğin tutunmasını engelleyebilir demişti doktorum
gökçen bende tüylenme yada kilo artışı yok
boy 172 kilo 64
sadece uzun zamandır durmayan saç dökülmem var
buda pko olanlarda oluyomuş
gökçen bende tüylenme yada kilo artışı yok
boy 172 kilo 64
sadece uzun zamandır durmayan saç dökülmem var
buda pko olanlarda oluyomuş
ronyammm nasılsın...
kara kızın nasıl???
keyfiniz yerinde dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?