- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.781
ronyaa
geçiririmiyim canım ....evet cnm inş oluyordur sen boş geçirme bugünlerii
canım ateşin hala net bir şey demiyor
hep aynı saatte ve en az 3 saatlik uykuyla ölçüyorsun demi
durumun bir ki güne kadar netleşir bence
canım bende memurum ve bütün gün masa başında oturuyorum
efendimm edacım bir sorunmu var :44:
geçiririmiyim canım ....
gün aşırı :))))
evet cnm bende pek bişey anlayamadım....
her sabah iş için uyanınca 6-7 saatlik bir uykudan sonra dil altından ölçüyorum cnm....
canım doğum raporunun 8 hafta olması annelere ne büyük haksızlık
birde 3 çocuk doğurun diyorlar
millet avrupada rahat rahat büyütüyor çocuklarını
bizimkiler erkenden bakıcıyla tanışıyor
doğru düzgün emziremiyoruz bile
yok ronya naz yapasın geldi sana
hiç bakmıyonda bana
bebişin nasıl karakızın
az önce güzel bi haber aldım bi tanıdğımız 3,tüp tedavisinde sonunda hamile kaldı ..bu kez oldu Rabbim sağlıkla kucaklamasını nasip etsin.
eşinin spermi 3 milyondu tedavi falan olmadı hiç.kendisindede benim gibi rezvr azlığı vardı tedavi isst. başladı izmirde transfer oldu yaşı 28 ama 3 tane koyulmuş.tabi maliyeti epey yüksekti nedeni sanırım yasal olmadığı halde 3 embryo konması olmuş 14 milyar tutmuş.
demekki parayla yapıyorlar böyle.. devletin hatası kesinlikle saçma sapan uygulamarla insanları zor duruma düşürüyorlar.
hiç sorma ronyamKara kara onu düşünüyorum valla, birde gurbetteyim, kimse yok ne eşimin tarafından ne kendi tarafımdan..yavrum başkalarının elinde büyüyecek (( beni sevmez belkide ( üzülüyorum valla..
ayy canım bende acaba bana bir şey yazdında benmi görmedim falan diye düşündüm
canım ben iyiyim nasıl olsun günlerimi geçiriyorum
sende durumlar nasıl asıl seni sormalı
az önce güzel bi haber aldım bi tanıdğımız 3,tüp tedavisinde sonunda hamile kaldı ..bu kez oldu Rabbim sağlıkla kucaklamasını nasip etsin.
eşinin spermi 3 milyondu tedavi falan olmadı hiç.kendisindede benim gibi rezvr azlığı vardı tedavi isst. başladı izmirde transfer oldu yaşı 28 ama 3 tane koyulmuş.tabi maliyeti epey yüksekti nedeni sanırım yasal olmadığı halde 3 embryo konması olmuş 14 milyar tutmuş.
demekki parayla yapıyorlar böyle.. devletin hatası kesinlikle saçma sapan uygulamarla insanları zor duruma düşürüyorlar.[/QU
ne güzel hayırlı olsun.peki ekin bu 14 milyar sadece tedavi parasımı yoksa orada kalma parasıda içinde mi?
rabbim kuzusunu kucağına alıp o mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh
bende iyiyim hayat gidiyo işte
şimdi yergök aşk izlicem öyle yani
slm kızlar ben geldim 2-3 gün giremedim nasılsınız ,
bu güb kontrolüm vardı adetin 9. günü rahim kalınlığı 7.4 olmuş iyimi sizce
tırasfer tarihim belli oldu adetin 19. günü 26 ocakta olacak
kızlar dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama içimden geldi ve yaptım
dün pazara gittim eşimle bebek elbiseleri satan bir yere takıldı güzüm tezgaha yanaştım
bebek çorapları varmı dedim adam çeşit çeşit çıkardı kızmı erkekmi dedi ben öyle kala kaldım
eşim alma diye ısrar etti adam dediki alsın sonradan bebeyin eksiiikleri tamamlanmıyo şimdiden başlayın dedi
tekrar sordu kımı ekekmi diye
belli deyil dedim bir pakkette 3 çift bebek çorabı aldım
çok heves ettim tolumda alıcaktım eşim izin vermedi
inşallah rabbim o çorapların içini dolduracak minik bir evlat nasıp eder
canım ne güzel bir dua etmişsin bende kocaman aminnnnn diyorum
ve tez zamanda sana olsun inşallahhhh
rabbim nerde evlat hasretiyle yanan kulları varsa
bebişini göbüşüne kondursun
inşallah o gün bir gelsin annese neler alıcak ona yeterki rabbim hayırlısı ile nasip etsincanım iyi yapmışsın almakla
umudunu yüksek tut inşallah gelecek meleğin
bu sefer yürekten inan olcağına dualarımız seninle olacak
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
inşallah o gün bir gelsin annese neler alıcak ona yeterki rabbim hayırlısı ile nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?