- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.801
az önce güzel bi haber aldım bi tanıdğımız 3,tüp tedavisinde sonunda hamile kaldı ..bu kez oldu Rabbim sağlıkla kucaklamasını nasip etsin.
eşinin spermi 3 milyondu tedavi falan olmadı hiç.kendisindede benim gibi rezvr azlığı vardı tedavi isst. başladı izmirde transfer oldu yaşı 28 ama 3 tane koyulmuş.tabi maliyeti epey yüksekti nedeni sanırım yasal olmadığı halde 3 embryo konması olmuş 14 milyar tutmuş.
demekki parayla yapıyorlar böyle.. devletin hatası kesinlikle saçma sapan uygulamarla insanları zor duruma düşürüyorlar.[/QU
ne güzel hayırlı olsun.peki ekin bu 14 milyar sadece tedavi parasımı yoksa orada kalma parasıda içinde mi?
hepsi içinde canım
ronyam canım çok öpüyorum seni, kendine dikkat et..
Edam fıstıkım sende AEO, dularını bizden eksik etme..
Ekin canım çok sevindim..Rabbim tamamına erdirir inşAllah..
Çakır canım olacak Allah'ın izniyle, moralini yüksek tut..
ve tüm diğer arkadaşlarım, hepinizi çok öpüyorum..ben ders için ayrılıyorumperşembeden itibaren full takılacam gari :) Nolur duanızı eksik etmeyin, hayırlısıyla şu haftayı atlatabileyim..herkese iyi akşamlar..
hepsi içinde canım
o zaman ekin yumurta toplama işlemide izmirde yapıldı o zaman.
trfansfer izmirde yapıldıgına göre.
istanbulda doktoru kimdi.
o zaman ekin yumurta toplama işlemide izmirde yapıldı o zaman.
trfansfer izmirde yapıldıgına göre.
istanbulda doktoru kimdi.
canım ayrıntısını bilmiyorum ama öğrenirsem özelden isteyenlerle paylaşırım sonuçta buralarda takip ediliyor merkezi deşifre etmiyim:)
slm kızlar ben geldim 2-3 gün giremedim nasılsınız ,
bu güb kontrolüm vardı adetin 9. günü rahim kalınlığı 7.4 olmuş iyimi sizce
tırasfer tarihim belli oldu adetin 19. günü 26 ocakta olacak
kızlar dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama içimden geldi ve yaptım
dün pazara gittim eşimle bebek elbiseleri satan bir yere takıldı güzüm tezgaha yanaştım
bebek çorapları varmı dedim adam çeşit çeşit çıkardı kızmı erkekmi dedi ben öyle kala kaldım
eşim alma diye ısrar etti adam dediki alsın sonradan bebeyin eksiiikleri tamamlanmıyo şimdiden başlayın dedi
tekrar sordu kımı ekekmi diye
belli deyil dedim bir pakkette 3 çift bebek çorabı aldım
çok heves ettim tolumda alıcaktım eşim izin vermedi
inşallah rabbim o çorapların içini dolduracak minik bir evlat nasıp eder
ronyam canım çok öpüyorum seni, kendine dikkat et..
Edam fıstıkım sende AEO, dularını bizden eksik etme..
Ekin canım çok sevindim..Rabbim tamamına erdirir inşAllah..
Çakır canım olacak Allah'ın izniyle, moralini yüksek tut..
ve tüm diğer arkadaşlarım, hepinizi çok öpüyorum..ben ders için ayrılıyorumperşembeden itibaren full takılacam gari :) Nolur duanızı eksik etmeyin, hayırlısıyla şu haftayı atlatabileyim..herkese iyi akşamlar..
Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
rabbim o günüde göstersin bize allah bu yolda emek harcayan herkese hayırlı bir evlat ile mukafatlandırsınAmin insallah canim insallah onumuzdeki aylarda tulumlarida almak zorunda kalirsin insallah insallah insallah
canım ayrıntısını bilmiyorum ama öğrenirsem özelden isteyenlerle paylaşırım sonuçta buralarda takip ediliyor merkezi deşifre etmiyim:)
tamam canım:)
hadi seninki neysede benim tabloma nazarları değecek diye çok korkuyorum
en iyisi kendimize saklamak
ekin daha bugün gezme işini yapabildim kız daha ona sıra gelmedi her şeyin yeri zamanı var
bir dahaki aya saklıyorum yımırtlama günlerinde dopink olur
Allah acıl sıfa versın esıne ınsallah guzel gecer hemen yansır amelıyatın sonucu degerlerınıze ınsalllahgünaydın arkadaşlar...
ne güzel gece muhabbeti.. efsane dörtlü geri dönmüş bakıyorum da:))
canlar bugün hastaneye gidiyoruz ameliyatımıza akşam da orada kalacağız yarın döneriz
dua edin olur mu
biliyorum küçük bir operasyon
galiba biraz da büyüttüm ama işte nihayetinde ameliyat
kıyamıyorum kocişime :)))
sizi çok öperim iyi bakın kendinize:)))
Merhaba kızlar ..
Moralim çok bozuk ..
Gebeliğimin başlarında hafif kasık ağrılarım oluyordu dr normal demişti ama dün geceden beri ve hala geçmeyen adet ağrısı şeklinde kuvvetli bir kasık ağrım var ..
Kanama yok çok şükür ki..
Bir tanıdığım 10. haftalarda olur , rahimdeki bağların gerilmesinden dolayı dedi ama ben hastanemin aciline gitmeyi düşünüyorum..
Yine de size özellikle hamilelerimize sormak istedim , normal mi bu ağrı ?
kızlar selam, herkes iyidir inşAllah..bende hala ders çalışıyorum, bu perş sınavım ama yollar kapanmışkardan, umarım gidebilirim, bunun dışında bende de kasık ağrısı var 2 gündür, bende çok korkuyorum Allah korusun erken doğum falan olur diye, birde karnım ağrıdı nedense..ishalde vardı, erken doğum belirtilerine baktım uyuşuyordu çok korktum..bende haftaya gideceğim doktora, daha şekere bakılmadı, 2. doz aşı var inş kötü bişi yoktur..
ya ekıntosum neden gırmedı hıc hakkatenlorkemmm ekinimm antalyammm melisela kızlar nasılsınız ya
çok özledim sizleri
ekintosumda yok gözüm hep onu arıyor doğurdumuki acaba :26:
ekinnn nasılsın yaaa ozledım valla sabah erkenden basına ususup topıgı actıgımız gunlerıiyiyim ronyam sen nasılsın?
benim adaş sessiz sedasız dopumamı gitti nedir:)
lorkemmmmmm
valla bellimi olur doğurmuş olabilir
ortalıkta görünmüyor :26:
ben iyiyim kuzum inşallah kara kıızmda iyidir
canım beni sorma demişsin ama ben sorcam yinede
durumun nedir canım arkadaşım
sağolasın canım iyiyim şükürler olsun
umarım ekintosumun güzel haberlerini alırız
belki birazdan gelir doğurmadımm ben doğurmadım der
tabi tam terside olabilir :44:
canım 32+0 da rapora çıkıyorsun
sen şuan 26. haftanın içindesin
canım rapora çıkcakmısın yoksa çalışcanmı
lorkemmm ekinimm antalyammm melisela kızlar nasılsınız ya
çok özledim sizleri
ekintosumda yok gözüm hep onu arıyor doğurdumuki acaba :26:
inşallah esram inşallah koolanacağım gün yakın bir zamandırASİ gelıp gıtmıs cok ozlemıstık neysekı sen ve ıkızlerın ıyımıs cok sukur cok sevndım
EKİN tannıdıgın adına cok sevndım ama ıyı para harcamıslar ınsallah saglıklı bır gebelık gecırır
CAKIR ınsallah rabbım kullanmayıda nasp eder
MELISAAAA ve EDANURLLU gelmıs gıtmısssss artık pek gorusemıorz
EKINTOS gırmemıs merak ettım acıkcası acaba pasası dogdumu ?
ronya ve mıdye sızede az kaldı hayırlısıylan ınsallah
MUES DE yok pek ortada
allah razı olsun inşallah o gün çok ozak deyildirçAkırcım inşallah o cicileri kullandığın zamanda gelecek...
ooooo topic hareketli bugun :)) nasilsiniz kizlarr
ronya sana bişey sorcam canım diyelimki balık yagını içtik arkasındanda süt içsek bişey olurmu:26:
bir diger sorumda eleviti siz ne zaman içiyosunuz
canım aynı şey benimde aklıma takılıyor
yani bu sorunun yanıtını bulamadım onun için ben balık yağının
hemen ardından süt içmiyorum
eleviti ise sabah kahvaltıdan sonra alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?