Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bende seni öpüyorum Allahım işini rastgetirsin

Amin insallah canim insallah onumuzdeki aylarda tulumlarida almak zorunda kalirsin insallah insallah insallah

Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.

Amin insallah canim insallah onumuzdeki aylarda tulumlarida almak zorunda kalirsin insallah insallah insallah
rabbim o günüde göstersin bize allah bu yolda emek harcayan herkese hayırlı bir evlat ile mukafatlandırsın
saolun kızlar allah razı olsun inşallah gegecek o gün inşallah

slm kızlar nasılsınızz....
Ronyam anca su gece kuslarının fikfik muhabbetlerını okudum sonrada tam yazacakken esım geldı cıktım ... bende senı cok ozledım
umudda yazmıs denke gelemıyoruz dıye bı kac zamandır sadece gırıp yazıp bı mesaj 2 mesak cıkıyorum bu aralar yogun gecıyor bıraz hayırlısı bakalım

Ronyam bbugun progestana baslmayı dusunuyorum ne dersın
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
akıntı da sancıda bıttı ovulasyon testıde yapmıstım dogru sanırım ates
enesım senın bu ay kı atesın bı degısık gıbı sankı ınsallah sonucuda degısık olur dıyorum hergun bakıyorum ben tablolarınıza

Allah acıl sıfa versın esıne ınsallah guzel gecer hemen yansır amelıyatın sonucu degerlerınıze ınsalllah

bılgemm ıyıymıssın sonradan okuyunca sevındım hıc korkma bıseyın yoktur ınsallah

lorkemmm ekinimm antalyammm melisela kızlar nasılsınız ya
çok özledim sizleri
ekintosumda yok gözüm hep onu arıyor doğurdumuki acaba :26:
ya ekıntosum neden gırmedı hıc hakkaten
son gezmelerde falandır ınsallah merak ettım bende sımdı :26:

iyiyim ronyam sen nasılsın?
benim adaş sessiz sedasız dopumamı gitti nedir:)
lorkemmmmmm
ekinnn nasılsın yaaa ozledım valla sabah erkenden basına ususup topıgı actıgımız gunlerı

ASİ gelıp gıtmıs cok ozlemıstık neysekı sen ve ıkızlerın ıyımıs cok sukur cok sevndım

EKİN tannıdıgın adına cok sevndım ama ıyı para harcamıslar ınsallah saglıklı bır gebelık gecırır

CAKIR ınsallah rabbım kullanmayıda nasp eder

MELISAAAA ve EDANURLLU gelmıs gıtmısssss artık pek gorusemıorz

EKINTOS gırmemıs merak ettım acıkcası acaba pasası dogdumu ?

ronya ve mıdye sızede az kaldı hayırlısıylan ınsallah

MUES DE yok pek ortada

lorkemmm ekinimm antalyammm melisela kızlar nasılsınız ya
çok özledim sizleri
ekintosumda yok gözüm hep onu arıyor doğurdumuki acaba :26:

şükürler olsun daha doğurmadım

inşallah esram inşallah koolanacağım gün yakın bir zamandır

çAkırcım inşallah o cicileri kullandığın zamanda gelecek...
allah razı olsun inşallah o gün çok ozak deyildir

ronya sana bişey sorcam canım diyelimki balık yagını içtik arkasındanda süt içsek bişey olurmu:26:
bir diger sorumda eleviti siz ne zaman içiyosunuz

ronya sana bişey sorcam canım diyelimki balık yagını içtik arkasındanda süt içsek bişey olurmu:26:
bir diger sorumda eleviti siz ne zaman içiyosunuz

canım aynı şey benimde aklıma takılıyor
yani bu sorunun yanıtını bulamadım onun için ben balık yağının
hemen ardından süt içmiyorum
eleviti ise sabah kahvaltıdan sonra alıyorum

canım aynı şey benimde aklıma takılıyor
yani bu sorunun yanıtını bulamadım onun için ben balık yağının
hemen ardından süt içmiyorum
eleviti ise sabah kahvaltıdan sonra alıyorum

bende size sormadan içmeyim diye erken alıyorum balık yagını unuttugum günlerde ya balık yagı içiyorum yada süt ikisini birden içmiyorum yatarken
elevitinde içinde kahvaltı arası diyodu onuda öyle içtim ama farketmez galiba dimi kahvaltının ardındanda içsem

maşallah topic baya bi hareketli
ceylan nasılısn.........

ekintos kulaklarını çınlattık senin de ama daha doğuma var sanırım sağlıkla kurtul bi avazda......

çakırcım inş aldığın çorapları giydirirsin bebişlerine benim bile var geçen sene bi kermes vardı çok sevdiğim hocam bana bebek yeni doğduğunda içine giydirmem için pijama takımı aldırmışrım ama çok minik ve güzel bende hocamı kırmadım aldım ve ablam bana çorap ve bi takım bebek kıyafeti vermişti bende iki tane çıtçıtlı atlet almıştım yine kermesten çok hoşuma gitmişti geçenlerde de bi yelek aldım kız için anca bi yaşında giyer ama çoook tatlı bişeydi bazen onları açıp bakıyorum ve bir gün bunalrı meleğimin üstünde de göreceğim diyorum........

ekin arkadaşının gözü aydın olsun inş sağlıkla kavuşur bebişine........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…