- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.861
sagol canım ya valla aktar bana bişeyler söylemişti hamile kalmadan 6 ay bunları kullan dedi geçirir dedi bir sürü bişey saydı maliyetlide bişeydi o yüzden kullanmadım bide onlar bende çok kilo yapıyo hamileyken olmaz galiba çünkü kalmadan yapalım demişti:26::26::26:gunaydın herkese dıyemıyorum artık
kendı kendıme gunaydınn
fatmacım
Allah yard olsyun ozellıkle erkek bebeklerde gaz sorunu malesef annelerı bayagı uzuyo ınsallah daha kısa surer sııznkısı
cakır Rabbım hakkında hayırlsıını versın bugunden ıtıbaren gun saymaya baslıcaz demekkı ınsallah bu sfeer bebegın senınle kalır
hadı bakalım kızın hayırlı olsun o zaman
ceylan yaa gecmıs olsun
senın romatızma
romataıd artrıt gıbı bısey mı yoksa ıltıhaplı romatızmamı mı
dogal bıseyler kullanabılrımısın acaba doktora sorsan
Allah kolaylık versın ınsallah sıkıntısız gecırırsın hamılelıgın kalan kısmını
ekın sana da gecmıs olsun kurtuldun 2 sinden demekkı
benım de bugun yarın gelır bende ptesı dıscı ısımı halledeyım artık dıe dusunuyorum bakalım
hiç duymadım canım iyi geliyosa bebegede zararı yoksa denerim ondan kolay ne var araştırıyım ben bihayırlı sabahlar kızlar
ÇAKIR cnm Rabbim yardımcınız olsun inş güzel sonuç alırsınız......
BUTTER cnm kızın hayırlı olsun gerçekten kız erkek farketmez inş sağlıklı hayırlı olur....
EKİN cnm geçmiş olsun bende diş işini erteledim sürekli geçen hafta bi dişime dolgu yaptım bi tane kaldı dr bi ay sonraya verdi randevu bende dedimki bi ay sonra inş gebelik durumu olur oda dediki iğne yapmadan yaparız gel dedi şok oldum
ve korktum bakalım
CEYLAN sanada geçmiş olsun cnm romatizma ağrılarını çok iyi bilirim bende de kalp romatizması var ama arada özellikle bu havalarda dizlerim ağrır ilaç kullanamıyorsan ısırgan otunu araştır istersen bebeğe zararı yoksa o çok iyi geliyor romatizma ağrılarına çay gibi demleyip içiyorsun inş şifa olur...
sabah rüyamda kan testi yaptırdığımı gördüm ve değer 26 çıkıyor hemşire diyoki hamilesin işte diyo ben şok diyorum ki bu değer artacak mı diye soruyorum evet artar diyo
pazartesi bi gelse inş rüyam gerçek olur ama değer daha yyüksek çıkar inş....
bu rüyamı eşime anlattım bana test alma sakın diiyen adam şimdi al istersen bi tane diyo bende yok dedim pazartesiyi bekleyeceğiz sabırla inş
ŞAFAK 4 GÜN
konuyu açan arkadaş bebek sahibi olmuş mu bilen var mı ?
beni merak etmişsiniz kızlar sabahın 7sinde önce karları temizledik garajdaki yarım saat sonra yollara düştük
bilgem bu sefer erkek doktor denk geldiuzun uzun ultrasyonla baktı nt dedi 1.2 dedi tekrar baktı baktı bebek pozisyon degiştirmedi doktor sinir oldu
sonra dediki git 15 dakika gez sonra tekrar gel dedi aç gitmiştim aç olmaya gerek yokmuş gittim ayaküstü bişeyler yedim 15 dakka sonra tekrar girdimyine bi 5 dakika baktı heralde bizimki yine gıcıklık yaptı evet 1.2 dedi herşey yolunda güzel dedi sonra bide kan verdim pazartesi 1.30 da çıkacak işte pazarteside ordayım anlayacagınız
ha bu arada 12 haftalık boyu posuda 54 mm
ha bu arada 12 haftalık boyu posuda 54 mm
evet oldu bi tane ogluşu oldu 2-3 aylık falan galiba
mrb ben aranıza yeni katılıyorum.Sürekli ziyaretçi olarak okuyordum ancak yeni üye oldum:)
benim eşimdede sperm düşüklüğü hareket azlığı var...okudum şimdi ne güzel aranızda hamile olnlar doğum yapanlar ne güzell...
yardımcı olabilirmisiniz banada ???(
slm kizlar hamile arkadaslarimiz iyiymis cok sukur
butterfly kizin hayirli saglikli olsun mavikiz esine destek olmaya calis malesef bu durumda biz pozitif olmak zorundayiz
tedavide olan arkadaslar insallah hayirli haberlerle gelirler
ekin gecmis olsun bir haftaya duzelir tamamen
Canım benim açık ama işteyim ara ara bakıyorum, yeni gördüm yazını. Nasılsın. teşekkür ederim ilgin için. ben hiç anlamıyorum tablolardan yardımcı olmak isterdim ama
merhaba kızlar valla bugün bi garipti 1 aydır oğluşum diye karnımı sevdik salak doktor yüzünden bugünde kız dedi bi garip olduk. Benim için kız erkek farketmez ama insan kendini erkeğe hazırlayınca garip oldu.
ceylan canım 2 li testi yaptır mutlaka birde 12 haftada cinsiyet sorma yanılıyorlar bak bizim yanıldı doktor.
Çakır canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer bebişine kavuşursun dualarımız seninle
hosgedin canim once sorun neden kaynaklaniyor onu bilmelisiniz varikosel varsa ameliyat gerekli hormonlarda sikinti varsa ilac kullanimi ve iki durumdada vitamin takviyesi doktorunuz ne dedi tam olarak
hoşbulduk :)) herhangi bi problem yok. varikosel tıkanıklık öle şeyler normal çıktı. Sadece sperm düşüklüğü ve hareket azlığı var daha dr bi tedavi vermedi bi daha test istedi bakalım pzt belli olcak .sperm sayısı 8.5 mil
hoşbulduk :)) herhangi bi problem yok. varikosel tıkanıklık öle şeyler normal çıktı. Sadece sperm düşüklüğü ve hareket azlığı var daha dr bi tedavi vermedi bi daha test istedi bakalım pzt belli olcak .sperm sayısı 8.5 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?