Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sagol canım ya valla aktar bana bişeyler söylemişti hamile kalmadan 6 ay bunları kullan dedi geçirir dedi bir sürü bişey saydı maliyetlide bişeydi o yüzden kullanmadım bide onlar bende çok kilo yapıyo hamileyken olmaz galiba çünkü kalmadan yapalım demişti:26::26::26:
hiç duymadım canım iyi geliyosa bebegede zararı yoksa denerim ondan kolay ne var araştırıyım ben bi
sanada çok geçmiş olsun kalbinemi vuruyo yani senin romatizman:26:
benimki eklem yerlerimde degil lorke yani artrit degil benim bel sırt kalça kısacası omurgada ama biz kapagımda senede 1-2 kez şişer

beni merak etmişsiniz kızlar sabahın 7sinde önce karları temizledik garajdaki yarım saat sonra yollara düştük
bilgem bu sefer erkek doktor denk geldiuzun uzun ultrasyonla baktı nt dedi 1.2 dedi tekrar baktı baktı bebek pozisyon degiştirmedi doktor sinir oldu
sonra dediki git 15 dakika gez sonra tekrar gel dedi aç gitmiştim aç olmaya gerek yokmuş gittim ayaküstü bişeyler yedim 15 dakka sonra tekrar girdimyine bi 5 dakika baktı heralde bizimki yine gıcıklık yaptı evet 1.2 dedi herşey yolunda güzel dedi sonra bide kan verdim pazartesi 1.30 da çıkacak işte pazarteside ordayım anlayacagınız

Ceylan gozun aydin ,masallah kuzuna
Ense kalinligi 1.2 mm cikmis.Super.
Pzt sabah gidiyorum bende 2li teste,insallah bizim olculerimizde guzel cikar boyle.
Sen bir dahaki randevunu pzt gunu mu alicaksin?

ha bu arada 12 haftalık boyu posuda 54 mm

amanın ceylan kocamn olmus bebegın
sız bnce ana bebek aclıga dayanamıosunuz

mrb ben aranıza yeni katılıyorum.Sürekli ziyaretçi olarak okuyordum ancak yeni üye oldum:)
benim eşimdede sperm düşüklüğü hareket azlığı var...okudum şimdi ne güzel aranızda hamile olnlar doğum yapanlar ne güzell...
yardımcı olabilirmisiniz banada ??? (

hosgedin canim once sorun neden kaynaklaniyor onu bilmelisiniz varikosel varsa ameliyat gerekli hormonlarda sikinti varsa ilac kullanimi ve iki durumdada vitamin takviyesi doktorunuz ne dedi tam olarak

slm kizlar hamile arkadaslarimiz iyiymis cok sukur
butterfly kizin hayirli saglikli olsun mavikiz esine destek olmaya calis malesef bu durumda biz pozitif olmak zorundayiz
tedavide olan arkadaslar insallah hayirli haberlerle gelirler
ekin gecmis olsun bir haftaya duzelir tamamen

Canım benim açık ama işteyim ara ara bakıyorum, yeni gördüm yazını. Nasılsın. teşekkür ederim ilgin için. ben hiç anlamıyorum tablolardan yardımcı olmak isterdim ama

Canım benim açık ama işteyim ara ara bakıyorum, yeni gördüm yazını. Nasılsın. teşekkür ederim ilgin için. ben hiç anlamıyorum tablolardan yardımcı olmak isterdim ama

canim birbirimize destek olmaliyiz seni cok iyi anliyorum ne kadar cok sikintilisin insallah gececek iyiyim ben de sagol

ayyy canım aynı bizimki gibi olmuş sizinde :) bizede 14. hafta %60 erkek dedi, 1 ay sonra %90 kız dedi ve öyle kaldı :))) artık kesinleşti 2 kez ayrıtılı ultrasonda da kız dediler, sizinde hayırlı uğurlu olsun..

Kızlar herkese selam, ben çok şükür sınavımı atlattım ve geçtim yeterliliği :) üzerimden büyük bir yük kalktı..

Bugünde doktora gittik, çok şükür herşey yolunda, kızıma doktor gününe göre biraz tombalak dedi :) 1 kg 85 gr olmuş :))) bizde durumlar böyle, geçmişi tam okuyamadım herkes iyidir inş..

Ceylanım geçmiş olsun ve gözün aydın değer çok güzel, inş diğer sonuçlarında güzel çıkar,

Çakır canım dualarım seninle, inşAllah bebeğine kavuşursun..

Ekintosum canım güzel haberlerle gel inşAllah..

Midye canım günün gelmiş, sağlıkla kucağına al kızını..

hosgedin canim once sorun neden kaynaklaniyor onu bilmelisiniz varikosel varsa ameliyat gerekli hormonlarda sikinti varsa ilac kullanimi ve iki durumdada vitamin takviyesi doktorunuz ne dedi tam olarak

hoşbulduk :)) herhangi bi problem yok. varikosel tıkanıklık öle şeyler normal çıktı. Sadece sperm düşüklüğü ve hareket azlığı var daha dr bi tedavi vermedi bi daha test istedi bakalım pzt belli olcak .sperm sayısı 8.5 mil

hormonlara bakildimi peki bizde de varikosel yok ama fsh hormonu dusuktu esim 3 aydir klomen kullaniyor

Moralimiz bozuk.. hep ben kendimde problem olacağına şartlamıştım ve alıştırmıştım kendimide eşimide.. Duyunca bi garip olduk anlayamadığım duygular içindeyimm..Allahım hayırlısını nasip etsin gönlümüze göre versin... Acaba normal yolla hamile olurmuyum dersiniz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…