- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.321
7 şubatta canım
ama adetime 2 gün kaldı 2 şubat
hayırlısı bakalım
umudcum
canım idrar yolu enfeksiyonu regl geciktirmiyorki benim son yakalandığım beni mahvetmişti ama regl gecikmedi keşke ilaç kullanmasan
belki bebek????????????????
nedersin
amin cnm inş bu günleri unutacağım ve hiç hatırlmayacağım Rabbim nasip ederse......
inş umudumuzu yitirmeyeceğiz....
evevt cnm sende haklsın ben bu hataya çok düştüm ve halada düşüyorum ancak bundan sonra daha farklı düşünüyorum ama ilk defa böyle bi tedavi gördüm desem yalan olmaz geçen senede takip yaptırmıştım ama işin ciddiyetinin bu kadar farkında değildim bu sefer olacak gibi geldi yani tabi herşey Rabimin elinde ancak ben bu tecriüeleri kazanmak için bu hatalara düşüyorum.....
sanada geçmiş olsun cnm regl olmuşsun olacak olacak inş bi gün ama SABIR SABIR SABIR
len delü bz yemedıkkkkkkkkkkkkkk dıye anlatıorum zatenhadi yaaa demek bayagı belirginleşti hee benim var kız valla hemide belirgin oldu çünkü benim zaten vardı göbüşüm
bayılırdım tabi size ne yediniz diye soranmı oldu geri gece gece sadece gittigin yeri söylesen yeterliydi
sende ol emiiiiiiiii
evet cnm onemlı olan bebgın saglıklı olmasıteşekkürler canım valla yavaş yavaş şişko oluyoruz aslında çokda yemiyorum ama kilo alıyorum galiba hareketsiz olduğum için birde hamilelikte ister istemez kilo alınıyor aman bebeğim sağlıklı olsunda alınan kilolar verilir. gerçi şuan için iyi 5 gün sonra 4. ayım bitiyor 5. aya giricem ve şimdilik 3 kilo aldım
Güanydınnnnnnnnn
kızlar istanbul bembeyaz oldu çok güzel yaa
lapa lapa yağıyor
ya offffffffffff artık cok erken olmaya basladınnnnnnnnnnnBuarada 2012 nin hamişini -tebrik ediyorum.Sağlıkla kucaklasın işallah bebişini
ve ben 19,gün adet oldum..
dişlerden dolayı bu ayda dr gidemicem. önümüzdeki aya kaldı..
Alıştım artık..
selmacıgım sneı tbr edıorm saglıklan kucagına al ınsallahtedavi gören arkadaşlar hiç moralinizi bomayın.Rabbimden ümit kesilmez O neylerse güzel eyler.Ben 3 aşılama 1 tüpbebek denemesinden hüsranla ayrıldıktan sonra yine ümidimi kesmedim tabi arasıra bunalımlara girmedim değil.ama sonrasında kendimi taopladım.Eşimde morfoloji bozukluğu vardı ileri hareket %5 beni sol tüpüm tıkalı falan falan.geçen yıl laparoskopi oldum yine bir şey yok.olmuyo işte dedim.ne de olsa ilerde bir tüpbebek daha denicez eşim düzelsin diye keçiboynuzu kaynattım hergün.bir de ballı çerez diye satılıyo bir karışım onu aldım hergün yedi içti ben de yedim.keçiboynuzu bayan için de iyi beraber için.bir de elma okunmuştu bana 500 yasin okunuyor bir elmaya onu ikiye bölüp içindeki çekirdeği ile beraber yiyorsunuz.gönülden isteyerek hacet namazını da kılın inşallah Rabbim hepinizi yüzünü güldürsün.hayırlısını isteyerek duanızda ısrarcı olun.Rabbim bana hepsini bir vesile kılmış çok şükür 6+4 haftalık hamileyim.biz elimizden geleni yapalım sonra tevekkül edelim inşallah.
7 şubatta canım
ama adetime 2 gün kaldı 2 şubat
hayırlısı bakalım
Güanydınnnnnnnnn
kızlar istanbul bembeyaz oldu çok güzel yaa
lapa lapa yağıyor
meri58+, aruna, karden, ekin79+, umud, azra3434, Maviikizz, Bilgemmm+, yasemen19, paptya+, sevser+
gunaydınlarrrrrrrrrrrr,hayırlı gunlerrrrrrrrrrrrrr
dılerım guzel bır hafta gecırırız
ınsallah daha fazla hamılelerımız olur
MERİ58 aklımdan sen gectın baktım kapalıydın sımdı gelmısssın
nasılsın canım ?
esracım cnm benimgünaydın gel kar topu oynayalım :)
kızlarrrr transferim olalı bugün 9. günüm ve ben sabahtan kan verdim test için.....
9. gün değerim 99
hamileyim allahıma bin şükür....
allahım isteyipte gönlünde olan bu dertle uğraşan herkese devasını nasip etsin inş.
öyle sersem gibiyim ki şoktayım sanki.
evet ekincim bende pencereden denize düşen ağaçlara düşen karı seyrediyorum iy ki 15 tatil evdeyim:)cnm nsl umarım enfeksiyonun geçmiştir
meri58+, aruna, karden, ekin79+, umud, azra3434, Maviikizz, Bilgemmm+, yasemen19, paptya+, sevser+
nasılsın canım ?
kızlar soğan kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyordu
yok cnaım ya üstüne birde adet oldum ..
senin ev deniz manzaralı hee süperrr
işte bende bunun cevabını arıyodum
nasılsın canım ?
Ben gelene kadar karlar erır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?