- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.341
kızlar soğan kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyordu
iyi diyelim esracığım
bende umud gibi idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum
ankaranın soğuğu anında işledi bana
sen nasılsın ,keyifler nasıl
birazcık eskiden daha güzeldi inşaatlarla ufacık kaldı şükür bunada
cnm çok erken acaba ilaç mı etkiledi ateşine göre yumurtan çatlamış mıydı
ARUNAM ben seni çok seviyorum biliyosun dimi pek karşılaşmıyoruz seninle ama dualarımdasın hep
canım daha önce çıkmadı teoman kadıoğluda dahil birçok doktor elle muayne etti yoktu
belki sonradan nüksetmiştir
bizdeki sıkıntı tedaviye ragmen hareketlilik sürekli düşüşte ben varikoselden kaynaklandığını düşünüyorum
ikna etmeye çalışıyorum ama şimdilik zor gözüküyo
AZRA tabiki anlatırım herşeyi
zaten çok kolay ilerliyo herşey,ankara küçük yer hastaneler yakın birbirine trafik yok
ankara olayınada başta sıcak bakmıyodu benimki ama çabuk kabul etmişti
şimdi söylediği şey sen hocadan daha mı iyi biliyosun
yk canım ilaçla alakalı değil benim son 4 ayın 3.ayında 20.günü görmeden adetim geliyor
diş tedavim bitsinönümüzdeki ay dr gidicem.
Bende bi ara yapmaya karar verdigimde arastirdim; bi sonraki adetin baslamasina 10 gun kala baslanacak diyordu:26:
sağol cnm olabilir dediğin gibi adetten sonrada olabilir
gunaydin kizlarrr nasilsinizzz...
EKINN nasil oldun canim canim vajinitin aciklamasini zaten azra paylasmis benim sana soleyecegim sakin sirkeli su sabun gibi seyler kullanma...vajen florasini bozarsin ilac icinde saglik ocagi bile bunun icin ilac yazar antibiyotik kullandigini vajinit oldugunu sole yeterli ama sakin ihmal etme...
5N1ek canim hadi hikayeni paylas heyecanla bekliyoruz...senin hayata bakisin yazdiklarin beni cok etkiliyordu RABBIM dualarini kabul etti sukurler olsun...seninle tanisamadik konusamadik sanirim ama takibindeyim...
canım hikayemi yazmaya başladım biraz uzun olucak sanırım, bugün biter paylaşırım burdan
ya benim burayla ilgili şöyle bir sorunum var nedense bu nicknamelerden dolayı kafam karışıyor o yüzden birebir konustuk mu bende tam emin değilim:26:
bende idrar yolu enfeksiyonu oldum dun gece monurol ictim ama tik yok hala ayni galiba bu enfeksiyon adetimide etkiledi daha 1 gun oldu gecikeli anlamli degil ama hic bole olmazdi tam zamaninda gelirdi...neyse gelecek nasil olsa yolunu beklemeye gerek yok....
Canım sana çok teşekkür ederim. benim umudum oluyorsun. Allah razı olsun senden. hanilleiğini güzal sorunsuz yaşarsın inşalah. sen rahat ol. Rabbim onu koruyacaktır. eşim bugün test verecekti tekrar naptı acaba. Benim bu 2. tüp tedavim olcak. inşallah hayırlsııyla olumlu sonuç alırız bu sfer. senden pozitif elektirk aldım :) facede eklemek isterim eğer izin verirsen . ama ismini bilmiyorum :)
aruna canim nasilsin canim
HAMDOLSUN merıcıgım ıı dıyelım ıı olalımiyi diyelim esracığım
bende umud gibi idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum
ankaranın soğuğu anında işledi bana
sen nasılsın ,keyifler nasıl
operım senı cokgünaydın canım benim aminnn inşallah
sagol canım ııı yım gecmıs olsun sanadaesrammm canim nasilsin
:) len bız onuda bulamıozzzzzzzzzzzz :)doğru söylüyorsun istanbulun karından ne olucak :)
canım senı tekrardan tbr edıorum ve hıkayenı yazmanı sabırsızlıkla beklıormcanım bu dediğin beni nasıl mutlu ediyor anlatamam. birine umud vermek......
sonuçların umduğundanda güzel çıkar inş. tabiki ekleyebilirsin ama msj sayım sana ismimi yollamaya yetmiyor sanırım. meliselayla arkadaşız ondan ismimi öğrenebilirsin.
Pcos- miyom- erken menopoz için kuru beyaz soğan suyu kürü
1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)
Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
evet ekincim bende pencereden denize düşen ağaçlara düşen karı seyrediyorum iy ki 15 tatil evdeyim:)cnm nsl umarım enfeksiyonun geçmiştir
canım araştırdım adetin 7.günü başlanıyormuş 15 gün devam ediliyomuş diğer ayde adete 10 gün kala başlanıyomuş bugün benim 4. günüm 3 gün sonra başlıycam ben
hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin ayağını iyi sürt yere arkandan gelelim
sizin ev deniz manzaralımııııııııııı:44::44::44::44::44::44::44::44:
ne güzel yaaa insan fotosunu çekerde koyar ne güzel bizde hasret giderirdik
herkese günaydınnnnnnn demek istanbulda lapa lapa kar var heee burasıda güneşli ama ayaz
bizde hastaneye gidecez 2 li taramanın sonucu için bilgem naptı acaba:26::26::26:
canım merim bizimde teoma kadıoğlu ile ateş kadıoğlu idi onlarda gerek yok demişti bir türlü ankaraya gidemedik halim hattat gideceğiz ankara fiyatına gelecek çöktük cnm benim bende seni çok ayrı seviyorum hep dualarımdasın bu yıl doğurmamız lazım bu yıl ejderha yılımız koreli arkadaşım kız bekledin bekledin bu yıl patlat diyor şanslı bebek yılıymış rabbim neylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?