Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
birazcık eskiden daha güzeldi inşaatlarla ufacık kaldı şükür bunada
cnm çok erken acaba ilaç mı etkiledi ateşine göre yumurtan çatlamış mıydı

yk canım ilaçla alakalı değil benim son 4 ayın 3.ayında 20.günü görmeden adetim geliyor
diş tedavim bitsinönümüzdeki ay dr gidicem.

canım merim bizimde teoma kadıoğlu ile ateş kadıoğlu idi onlarda gerek yok demişti bir türlü ankaraya gidemedik halim hattat gideceğiz ankara fiyatına gelecek çöktük cnm benim bende seni çok ayrı seviyorum hep dualarımdasın bu yıl doğurmamız lazım bu yıl ejderha yılımız koreli arkadaşım kız bekledin bekledin bu yıl patlat diyor şanslı bebek yılıymış rabbim neylerse güzel eyler

yk canım ilaçla alakalı değil benim son 4 ayın 3.ayında 20.günü görmeden adetim geliyor
diş tedavim bitsinönümüzdeki ay dr gidicem.

erken gelmesinin sebeplerini araştıralım cnm hiç bilmiyorum mutlaka git kız gençleşiyorsun bak ben 32 günde bir şansım oluyor senin 20 günde bir :)yüreğini ferah tut cnm

canım bu dediğin beni nasıl mutlu ediyor anlatamam. birine umud vermek......
sonuçların umduğundanda güzel çıkar inş. tabiki ekleyebilirsin ama msj sayım sana ismimi yollamaya yetmiyor sanırım. meliselayla arkadaşız ondan ismimi öğrenebilirsin.

sağol cnm olabilir dediğin gibi adetten sonrada olabilir

Pcos- miyom- erken menopoz için kuru beyaz soğan suyu kürü

1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Birara sitesinden okumuştum.

soğan kürü
ilk ay adetin 7.gününden sonra 15 gün içilecek
2. ay adete 10gün kala içilmeye başlanacak
3.ay yine adete 10gün kala içilmeye başlanacak

3aydan uzun süre içilmesi rahim içinin(endometrium) incelmesine sebep oluyormuş

aruna canim nasilsin canim

umudum iki aydır eşimin rahatsızlığından dolayı erteleyip duruyorum dr gitmeyi eğer mızmızlık etmezsem yarın hormon testlerimi yaptıracağım çarşamba günü eşim sperm testi yaptırdı bugün yarın yok kar var yok iş var dedi daha almadı bende üstüne varmıyorum sen nsln aşılama ya da tüp düşünüyormusun benim artık doğal için ümidim kalmadı

iyi diyelim esracığım
bende umud gibi idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum
ankaranın soğuğu anında işledi bana

sen nasılsın ,keyifler nasıl
HAMDOLSUN merıcıgım ıı dıyelım ıı olalım
rabbım bu gunumuzu aratmasın
ay ıdrar yolları cok kotu agrı yapıor yha cok gecmıs olsun
günaydın canım benim aminnn inşallah
operım senı cok
esrammm canim nasilsin
sagol canım ııı yım gecmıs olsun sanada
doğru söylüyorsun istanbulun karından ne olucak :)
:) len bız onuda bulamıozzzzzzzzzzzz :)
canım senı tekrardan tbr edıorum ve hıkayenı yazmanı sabırsızlıkla beklıorm

anladım cnm yumurtlama döneminde başlayım ben allah razı olsun cnm

evet ekincim bende pencereden denize düşen ağaçlara düşen karı seyrediyorum iy ki 15 tatil evdeyim:)cnm nsl umarım enfeksiyonun geçmiştir

sizin ev deniz manzaralımııııııııııı:44::44::44::44::44::44::44::44:
ne güzel yaaa insan fotosunu çekerde koyar ne güzel bizde hasret giderirdik
herkese günaydınnnnnnn demek istanbulda lapa lapa kar var heee burasıda güneşli ama ayaz
bizde hastaneye gidecez 2 li taramanın sonucu için bilgem naptı acaba:26::26::26:

hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin ayağını iyi sürt yere arkandan gelelim

teşekkür ederim cnm.
bugün iki üç kere size biz çok bereketliyiz bundan sonra burda peşi sıra hamiş haberleri alırsak şaşırmayın yazdım. sonra "bu ne özgüven o" dersiniz diye sildim
gerçekten boş bi mekana gitsek boş bir mağazaya gitsek anında dolar, hiç olmadık bişey yaparız ayyuka çıkar ben çok bereketli olduğumuzu düşünürüm hep o yüzden.... iyiki bu mesajı yazdında bunları yazmama cesaret verdin

kızlar ben doktordan yarın için randevu alabildim takip yaptırıcam ama yarın adetimin 5. günü oluyo takip olurmu 5 günden itibaren yoksa 3. günümü gitmeliydim :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

ben sarıyerde oturuyorum gel beklerim bebişimfındığımla beraber foto çekip koyma konularında çok cahilim face bile eşimin yüklediklerini ya da öğrencilerim etiketlediklerini koyabiliyorum fındığım demek dr gidiyor

şanslı bebek yılımıııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…