Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi taze hamiş bize ışık ol heleki yeni adet olanlara umudunu gelecek aya saklayanlara

evet canım gerçekten haklısın bence çekinme yaz zaten bizlerin çok çok morle ihtiyacımız var ve bende çok inanıyorumki topiğimizde hamile bereketi artacak ilk haberi senden aldık peşinden tek tek dökülücez inşallah tekrar hayırlı olsun bebeğin canım

buarada bilgemmm benim hamile haberimi almadı sanırım ama o bana yazmadan ben ona şimdiden teşekkür etmek istiyorum sizlerle onun sayesinde tanıştım o bunu bilmesede...
bu topıce sadece onun yazılarını okumak için girmiştim. uzun protokolde tedavi olucağımı öğrenince neler olup bitiyor öğrenmek için başka bir bölümden tanıdığım arkadasım dedı. bilgem diye bir arkadas var herseyı cok guzel anlatıyor istersen bir bak diye. karsılıklı konusmalarımız da oldu. ne sorduysam bana cok yardımcı oldu. ve onn konusmalarında bir sakınlık bır rahatlık hıssettım hep. bana çok iyi gelmişti. ve benim önümdeki rol model oldu bu tedavimde.
uzun protokolde bılgem hamıle kalmıs sımdıde ben dedim hep kendi kendime....
sana çok teşekkür ederim

selam mıllet nasılsınız masallah uzun zamndır gormedıgım kadar ınsan var burda ve muhabbet cok sukur
kayınvalıdemler gıttı esımın ananesı kaldı bı o da ogleden sonra gıdecek
esım de sehır dısına cıktı ole ev bırden bosaldı

heyy masallah cok sevındım bu habere Rabbım yuzunu guldurdu cok sukur
ınsallah saglıkla kucagına aldıgın gunlerı de gormeyı nasıb etsın
kızlar çakırın slmı var bana dua etsinler dedi haberiniz ola transferinin 4. günüymüş çok ateşlenmiş antibiyotik kullanıyomuş
Allah yard olsun ınsallah bu sfer guzel haber verır
antıbıyotıge kafayı takmasa barı olacagı varsa olur zaten yeterkı stres yapmasın hasta oldum dıye
canım hakkında hayırlısı bende bu sabah senın haberın olur dıye dusundum ama zamanı gelmemıs demekkı
daha tedavı basında sayılırsın oyle dusun ınsallah daha fazla beklemıceksın
kızlar ben doktordan yarın için randevu alabildim takip yaptırıcam ama yarın adetimin 5. günü oluyo takip olurmu 5 günden itibaren yoksa 3. günümü gitmeliydim :44:

canım ılac kullanacaksan 5. gun baslanıyo ama ıgnelı takıbe 3. gun baslanıyo
ılacsız takıp olacaksa sorun olmaz sanırım sen gıt yınede dktora bugun bakalım

ekın sende regl olmussun neyse kafan rahat hallet dıslerı de onumuzdekı ay ınsallah ıgnelı takıbe hazır ol

cnm dün camide bir dua okudu hoca furkan suresi 74.ayet bol bol pkuyun dedi çocuk için cnm bol bol oku
tamam canım bügün okurum saol : ))
inşallah bu yazdığına güleriz öyle bişey olurda inan okadar isterdimki anlatamam

aminnnnnnnnnnn günaydın canımmmmmmm
inşallah güzel bi hafta olur
bak hemde ayağını çok çok iyi sürt ki sıra bendeya ilk nasiplenen ben olayımmmmmmm
kızlar ben doktordan yarın için randevu alabildim takip yaptırıcam ama yarın adetimin 5. günü oluyo takip olurmu 5 günden itibaren yoksa 3. günümü gitmeliydim :44:

canım artık olmaz 4.günde lur ama 5.gün olmaz bugün gitsen

cnm benim genelde üçüncü günü çağırıyorlar o gün hormon testide yapabilmek için benim özel bir hastahane ağustos ayında çok kötü deneyimin olmuştu 13 gün başlamıştı yumurta takibine 250 aldı önce harika dedi sonra ne polipim kaldı ne erken menopozum tüm dengemi bozdu birden aklıma geldi allaha havale ettim onu

anladım cnm yumurtlama döneminde başlayım ben allah razı olsun cnm
cumlemizden razi olsun kuzucum bendede iki tane myom varmis 1.5 cm capinda bende bu ay olursam dusunuyorum aklima getirdin iyi oldu
3. gunu gidersen klomen ve bunun benzeri bi ilac verecekse doktorun gerek duyarsa daha uygun olur diye dusunuyorum kardencim yok ilacsiz takip yatirmayi dusunuyorum dersen 10. gunden itibaren baslasan bile olur. Ben gecen ay ilacsiz takip yaptirmistim 10. gun gittim kafi geldi

ben istanbulu bilmiyorum ama gelirsek birgün fındıgınla birlikte denizi arkamıza alıp bi face resmi çektiririz
evet gidiyoruz ama ultrasyona almıyolar kan sonucunu gösterecez sadece

benimde dogal yolla olacakmis gibi gelmiyo.maddi olarak tup yaptiramam asilama hic dusunmedim ama olabilirde...
artik ne dusunecegimi sasirdim HAYIRLISI OLSUN...

melisela da yok benim listede :) sonuçlarımız çıkamayacak çünkü eşim kardan dolayı gitmemiş hastaneye cuma canı istemediği için gitmedi. bugün kar. ne olacak böyle bilmiyorum.

Allah'ım okunan şu ezan yüzü hürmetine bütün evlat hasretiyle yanan kullarının en yakın zamanda evlat hasretleri son bulsun ellerimiz yüreklerimizde beklediğimiz bu günler tez zamanda bitsin hamile haberleriyle coşalım inşallah

5N1KE
canım senin adet belirtilerin veee gebelik belirtilerin ne

şuanda ne gibi değişikliklerin var yazarmısın bebimde 10.günümde

aminnnnnnnnnnnn inşallah canımm

melisela da yok benim listede :) sonuçlarımız çıkamayacak çünkü eşim kardan dolayı gitmemiş hastaneye cuma canı istemediği için gitmedi. bugün kar. ne olacak böyle bilmiyorum.

sperm testi sonucu mu bu aralar koçişler böyle benimki delirtti yarın alacakmış sonuçları bakalım sularına gidelim stres kötü etkiliyor biliyorsun

ooo sarıyeri cok sevrım guzeldır arunam sanslısın valla
azıcıkta olsa evım denız gorsun ısterdım yada denıze yurume mesafesınde bı evım olsun ısterdım hergun gıder gelrıdım mutlaka sanırım ole olsa
işte şimdi kafam karıştı 7 gün sonramı başlanılıyo 7. günümü birde 2. adet dediği bidahaki aymı oluyo

valla bende emın degılım ama ben her seferınde reglın 7. gunu basladım
15 gun surunce tam yumurtlama sonrası bıttı
ılk ay 15 gun yapıyosun sonradan 10 gune ınıyorsun zaten

koca bir amiiinnnnnnnnnnnnn diyorum

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

işte şimdi kafam karıştı 7 gün sonramı başlanılıyo 7. günümü birde 2. adet dediği bidahaki aymı oluyo
Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Simdide baslayabilirsin canim ama en iyi zaman bittikten 7 gun sonra baslamak olugunu yazmis saracoglu oda tam 14. gune denk gelir yumurtlama gunu yani iste bende bundan tedirgin olmustum baslamamistim adetliyken bile olur demis ama sana kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…