- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.361
teşekkür ederim cnm.
bugün iki üç kere size biz çok bereketliyiz bundan sonra burda peşi sıra hamiş haberleri alırsak şaşırmayın yazdım. sonra "bu ne özgüven o" dersiniz diye sildim
gerçekten boş bi mekana gitsek boş bir mağazaya gitsek anında dolar, hiç olmadık bişey yaparız ayyuka çıkar ben çok bereketli olduğumuzu düşünürüm hep o yüzden.... iyiki bu mesajı yazdında bunları yazmama cesaret verdin
teşekkür ederim cnm.
bugün iki üç kere size biz çok bereketliyiz bundan sonra burda peşi sıra hamiş haberleri alırsak şaşırmayın yazdım. sonra "bu ne özgüven o" dersiniz diye sildim
gerçekten boş bi mekana gitsek boş bir mağazaya gitsek anında dolar, hiç olmadık bişey yaparız ayyuka çıkar ben çok bereketli olduğumuzu düşünürüm hep o yüzden.... iyiki bu mesajı yazdında bunları yazmama cesaret verdin
kızlarrrr transferim olalı bugün 9. günüm ve ben sabahtan kan verdim test için.....
9. gün değerim 99
hamileyim allahıma bin şükür....
allahım isteyipte gönlünde olan bu dertle uğraşan herkese devasını nasip etsin inş.
öyle sersem gibiyim ki şoktayım sanki.
Allah yard olsun ınsallah bu sfer guzel haber verırkızlar çakırın slmı var bana dua etsinler dedi haberiniz ola transferinin 4. günüymüş çok ateşlenmiş antibiyotik kullanıyomuş
canım hakkında hayırlısı bende bu sabah senın haberın olur dıye dusundum ama zamanı gelmemıs demekkıslm kızlar beni soran arkadaşlarıma teşekkürederim. Ama maalesef size güzel haber vermeyi çok isterdim ama benim reglim son dk golü attı ve sabah namazında geldi
5n1k canım çok tebrik ediyorum Allah kucağına almayı da nasip etsin ınş tatlım güzel bi haberdi sabahtan beri moralim bozuktu bu haber iyi geldi. Inş sevser de güzel haberler verir ınş öptüm sizleri çıkmak zorundayım iyi geceler
kızlar ben doktordan yarın için randevu alabildim takip yaptırıcam ama yarın adetimin 5. günü oluyo takip olurmu 5 günden itibaren yoksa 3. günümü gitmeliydim :44:
tamam canım bügün okurum saol : ))cnm dün camide bir dua okudu hoca furkan suresi 74.ayet bol bol pkuyun dedi çocuk için cnm bol bol oku
inşallah bu yazdığına güleriz öyle bişey olurda inan okadar isterdimki anlatamamcanim idrar yolu enf. adet geciktirmez biliyorum da ilac kullandim ayrica bende hipotroid var tsh yukseldiyse yine o bile geciktirir bebek icin umudum yokki bosa gecen aylardan birisi iste umud edecek neden yokki..
hem normalde dun olmam lazimdi hic anlamli degil hemde 1 gun gecikme hayirlisi olsun ne diyelim
len delü bz yemedıkkkkkkkkkkkkkk dıye anlatıorum zaten
sen olsaydın ayılır bayılır numara yapar yerdık
evet cnm onemlı olan bebgın saglıklı olması
saglıklan al ınsallah kucagına
karmııııııııııııı
((((((((((
burası gunluk guneslıkkkkkkkkkkkkk
ya offffffffffff artık cok erken olmaya basladınnnnnnnnnnn
selmacıgım sneı tbr edıorm saglıklan kucagına al ınsallah
hayırlı haberler al ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnn günaydın canımmmmmmmmeri58+, aruna, karden, ekin79+, umud, azra3434, Maviikizz, Bilgemmm+, yasemen19, paptya+, sevser+
gunaydınlarrrrrrrrrrrr,hayırlı gunlerrrrrrrrrrrrrr
dılerım guzel bır hafta gecırırız
ınsallah daha fazla hamılelerımız olur
MERİ58 aklımdan sen gectın baktım kapalıydın sımdı gelmısssın
nasılsın canım ?
bak hemde ayağını çok çok iyi sürt ki sıra bendeya ilk nasiplenen ben olayımmmmmmmteşekkür ederim cnm.
kızlar ben doktordan yarın için randevu alabildim takip yaptırıcam ama yarın adetimin 5. günü oluyo takip olurmu 5 günden itibaren yoksa 3. günümü gitmeliydim :44:
cumlemizden razi olsun kuzucum bendede iki tane myom varmis 1.5 cm capinda bende bu ay olursam dusunuyorum aklima getirdin iyi olduanladım cnm yumurtlama döneminde başlayım ben allah razı olsun cnm
3. gunu gidersen klomen ve bunun benzeri bi ilac verecekse doktorun gerek duyarsa daha uygun olur diye dusunuyorum kardencim yok ilacsiz takip yatirmayi dusunuyorum dersen 10. gunden itibaren baslasan bile olur. Ben gecen ay ilacsiz takip yaptirmistim 10. gun gittim kafi geldikızlar ben doktordan yarın için randevu alabildim takip yaptırıcam ama yarın adetimin 5. günü oluyo takip olurmu 5 günden itibaren yoksa 3. günümü gitmeliydim :44:
ben sarıyerde oturuyorum gel beklerim bebişimfındığımla beraber foto çekip koyma konularında çok cahilim face bile eşimin yüklediklerini ya da öğrencilerim etiketlediklerini koyabiliyorum fındığım demek dr gidiyor
kardenim azranın yazısını okudun mu adetten 7 gün sonra yazıyor
umudum iki aydır eşimin rahatsızlığından dolayı erteleyip duruyorum dr gitmeyi eğer mızmızlık etmezsem yarın hormon testlerimi yaptıracağım çarşamba günü eşim sperm testi yaptırdı bugün yarın yok kar var yok iş var dedi daha almadı bende üstüne varmıyorum sen nsln aşılama ya da tüp düşünüyormusun benim artık doğal için ümidim kalmadı
canım bu dediğin beni nasıl mutlu ediyor anlatamam. birine umud vermek......
sonuçların umduğundanda güzel çıkar inş. tabiki ekleyebilirsin ama msj sayım sana ismimi yollamaya yetmiyor sanırım. meliselayla arkadaşız ondan ismimi öğrenebilirsin.
benimde dogal yolla olacakmis gibi gelmiyo.maddi olarak tup yaptiramam asilama hic dusunmedim ama olabilirde...
artik ne dusunecegimi sasirdim HAYIRLISI OLSUN...
Allah'ım okunan şu ezan yüzü hürmetine bütün evlat hasretiyle yanan kullarının en yakın zamanda evlat hasretleri son bulsun ellerimiz yüreklerimizde beklediğimiz bu günler tez zamanda bitsin hamile haberleriyle coşalım inşallah
Allah'ım okunan şu ezan yüzü hürmetine bütün evlat hasretiyle yanan kullarının en yakın zamanda evlat hasretleri son bulsun ellerimiz yüreklerimizde beklediğimiz bu günler tez zamanda bitsin hamile haberleriyle coşalım inşallah
melisela da yok benim listede :) sonuçlarımız çıkamayacakçünkü eşim kardan dolayı gitmemiş hastaneye cuma canı istemediği için gitmedi. bugün kar. ne olacak böyle bilmiyorum.
ooo sarıyeri cok sevrım guzeldır arunam sanslısın vallaben sarıyerde oturuyorum gel beklerim bebişimfındığımla beraber foto çekip koyma konularında çok cahilim face bile eşimin yüklediklerini ya da öğrencilerim etiketlediklerini koyabiliyorum fındığım demek dr gidiyor
işte şimdi kafam karıştı 7 gün sonramı başlanılıyo 7. günümü birde 2. adet dediği bidahaki aymı oluyo
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllah'ım okunan şu ezan yüzü hürmetine bütün evlat hasretiyle yanan kullarının en yakın zamanda evlat hasretleri son bulsun ellerimiz yüreklerimizde beklediğimiz bu günler tez zamanda bitsin hamile haberleriyle coşalım inşallah
Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.işte şimdi kafam karıştı 7 gün sonramı başlanılıyo 7. günümü birde 2. adet dediği bidahaki aymı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?