Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lorkem sevser ve azram çok sağolun kızlar ama bugün için çok uğraştım işte randevu alamadım yarın dr gitsem bugün adetin 4. günü desem bişey olurmu 1 günden eğer olmazsa bu ay ilaçsız takip yaptırırım gelecek ay ilaçlı yaptırırım napalım kısmet demekki

iyiki yakın degilmiş lorkeee yoksa seni evde bulabilene aşk olsun

Merhaba kizlar.
Topigi bi actim,havalara uctum.
5N1k hamileeee.
Allah'a sukurler olsun.Canim benim ne kadar sevindim anlatamam.
Hele benim icin yazdiklarin ne kadar mutlu etti beni bilemezsin.
Biri daha kazandi bu mucadeleyi dedim.
Rabbim evladini size bagislasin .
Koca gobuslu ol emi:)
Bu aksam yada en gec yarin ,listeye yazarim seni hamis diye

Kizlar bizimde bugun 2li taramamiz vardik.
Minnak kuzum nasil buyumus teyzeleri.
Boyu 59 mm , haftasida 12+3. Tam cizelgemdeki gibi.
Ense kalinligi hamd olsun 1.2 mm.Cok begendi dr'umuz.
Kan tahlilimiz carsamba cikicak.
Bizden bu kadar:)

cnm bende kiracıyım kendimin olma ihtimalı çok zor ama seviyorum evimi rabbim daha güzelini sana versin sen nsln cnm tedavine çok az kaldı değil mi

bilgem maşşallah canım çok sevindim
allahın izniyle bi 9 ayı böyle güzelce devir inşallah

anladım canım çok sağol ben 7.günü başlayayım ozaman banda bu daha mantıklı geliyo

teşekkürler canım ama evet dediğin gibi yumurtlama gününe geliyo ben 3 gün sonra yani 7.günü başlayayım en iyisi

maşallah bilgemmmmm maşallah minigine hersey yolunda imis cok sevindim rabbim hep daim kilsin bunu insallahhhh

bilgem maşallah kuzumaceylanımki fındığım seninkide kuzum ay çoğalsın fındıklarımız kuzularım tüm topiğimiz nüfus patlaması yaşattın

bilgem kaç tüp kan aldılar senden :26::26::26:
maşallah büyümüş minik
seninle aynı gidiyoruz o zaman bilgem benimde cuma günü tam 12 haftalıktı bugünde 12+3 oldu demekki sanada cuma verseler randevuyu olurmuş ne güzel

INSALLAH tup bebek icinde gecerlidir..yaa devletde tup bebek sartlari o kadar zorki

kesinlikle bende aşılama istemiyorum aslında sperm sayısından dolayı devlet aşılama yapacak hem de üç kez ben 34 yaşındayım psikolojim dağılır o yüzden özelde yaptıracağım

çok sevindim tatlım gözün aydın inşallah daha ne güzel şeyler yaşayacaksınız darısı bütün arkadaşlara

Azra ,sevser sagolun canlarim.Darisi tez zamanda sizin ve topigimin basina olsun insallah.

Kiz koca gobuslu ceylan,bende de hafif gobek vardi ama artik sivrildi,farki ordan anliyorum.

kız lorkemle arama girme keşke gelsede ondan el alsam ev hanımlığına hayranım neler öğredirdim neler

kız o senide yoldan çıkarır lorke o tempoya alışmış sen yetişemezdinki hızına akşama kadar gezecen bide eve gelip 2 çeşit yemek yapacan bu yaşta bünyene zarar canım

kesinlikle bende aşılama istemiyorum aslında sperm sayısından dolayı devlet aşılama yapacak hem de üç kez ben 34 yaşındayım psikolojim dağılır o yüzden özelde yaptıracağım

bu sperm sayisinin iyi olmasi iyimi kotumu ona karar veremedim bende...3 kere asilama tahliller git gel minimum 7-8 ay bu arada giden psikolojide cabasi ben yine yup yaptirmak zorunda kalirsam yine ozel olur nasipse

Arun'am sagolasin.Kuzun tabi senin teyzesi.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Karden canim benim Allah razi olsun.

Ceylan"im 1 tup aldilar.Senden ne kadar aldilar ki?
Gunumuz ayni ,hastanemiz ayni, bakalim cinsiyetleri ne olacak?
Tabi hayirli ve saglikli olmasi onceligimiz.

5N1KE
canım senin adet belirtilerin veee gebelik belirtilerin ne

şuanda ne gibi değişikliklerin var yazarmısın bebimde 10.günümde

canım aynı gidiyoruz hadi inşallah yaaa... cnm adetimde ben cok sancı cekerım belım karnım kasıklarım hepsı mahveder benı gercı evlendıkten sonra bu daha katlanılabılır oldu. bunda o korktugum zaman sabah yataktan kalkmadan tam rahımımın uzerınde sancılarım oldu. ara ara kasıklara batmalar. ıkı gun ustuste sag gogsume kalın bır sıs sokuluyor gıbı anı sancı. sonra aynada kendıme baktım goguslerımde o anı sancı dısında sureklı bısey yoktu ama damalrlanma aradım. ılk basta yoktu sonra gordum yesıllıklerııı mesela bugun hıc yoktu sımdı yıne belımde sancım var hafıften. bıde ben cok sısım anacım ohss yuzunden... ozellikle dünden beri karnım tas ve sıs. betahcgyle artan bı durummus acaba hortladımı yıne

canım maşallah bebişinee herşeyin yolunda gitmesi beni mest ediyor dediğim gibi rol model olarak seni seçtimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…