- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.401
Arun'am sagolasin.Kuzun tabi senin teyzesi.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Karden canim benim Allah razi olsun.
Ceylan"im 1 tup aldilar.Senden ne kadar aldilar ki?
Gunumuz ayni ,hastanemiz ayni, bakalim cinsiyetleri ne olacak?
Tabi hayirli ve saglikli olmasi onceligimiz.
Arun'am sagolasin.Kuzun tabi senin teyzesi.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Karden canim benim Allah razi olsun.
Ceylan"im 1 tup aldilar.Senden ne kadar aldilar ki?
Gunumuz ayni ,hastanemiz ayni, bakalim cinsiyetleri ne olacak?
Tabi hayirli ve saglikli olmasi onceligimiz.
cevap yazamadım kendimden haber vereyim dedim.tüp bebekte hayal olduşimdi iş arıyorum başvuru bırakıyorum her yere inşallh cevap alırım duanıza ihtiyacım varr
kız o senide yoldan çıkarır lorke o tempoya alışmış sen yetişemezdinki hızına akşama kadar gezecen bide eve gelip 2 çeşit yemek yapacan bu yaşta bünyene zarar canım
bendende 1 tüp aldılar ama yanımdakinden 2 tüp aldılar o 44 yaşındaydı yaşdan dolayıymış demekki bende acaba yanlışlık falanmı oldu diye kafaya takmıştımda soruyum dedim kızz bide aynı gün doguruyomuşuz ne güzel olur yaa şimdiden hastane ortamı beni sıkıyo yada bilgem sen benden bir gün önce dogurda bana yardım edersin kız yatıp kalkarken olurmu hayrına
cinsiyetini bende merak ediyorum ama fazla degil nedense sanki belli kız olacak gibi hissediyorum hep oglan çıkarsa çok şaşırırım amahayırlısı olsun
Waowwwww cok sert :))))kiz ceylan gebesi bide hakkimda asilsiz haber cikartiyorsun diyorsun...
simdiden kendine bakacak biri ariyosun hee ayy bide bilgemi seciyor benden 1 gun once dogurda banada bak hee bide yatip kalkerken kiz seni yatirip kaldirmak kolaymi saniyosun utanmiyosun dimi yeni ogum yapmis kadina kendine baktirtmaya...
sende bu rahatlik varken sen gebeligini 1 tonla kapatirsin..
ayy iyiki ankarada hemsire degilim senin dogum yaptigin hast. hemsire olmak ne zor olur gecenin bi yarisi bagrirsin bebek altina etti emziremiyorum yatarken kalkarken yardim et die..
RABBIM o hast. meslektaslarima kolaylik versin
canım aynı gidiyoruz hadi inşallah yaaa... cnm adetimde ben cok sancı cekerım belım karnım kasıklarım hepsı mahveder benı gercı evlendıkten sonra bu daha katlanılabılır oldu. bunda o korktugum zaman sabah yataktan kalkmadan tam rahımımın uzerınde sancılarım oldu. ara ara kasıklara batmalar. ıkı gun ustuste sag gogsume kalın bır sıs sokuluyor gıbı anı sancı. sonra aynada kendıme baktım goguslerımde o anı sancı dısında sureklı bısey yoktu ama damalrlanma aradım. ılk basta yoktu sonra gordum yesıllıklerııımesela bugun hıc yoktu sımdı yıne belımde sancım var hafıften. bıde ben cok sısım anacım ohss yuzunden... ozellikle dünden beri karnım tas ve sıs. betahcgyle artan bı durummus acaba hortladımı yıne
canım maşallah bebişineeherşeyin yolunda gitmesi beni mest ediyor dediğim gibi rol model olarak seni seçtimmm
canım benimde adetim çok sancılı olur defalarca acillik olurum şimdide ağrıyor karnım ondan korkuyorum rahmimde benimde sancılarım oluyor ama ben adete yoruyorum
canım adetine kaç gün var
benm 2 gün var eşimle az önce telde konuştuk seni söyledim hadi kalk bizde gidelim dedi emin değilim çıkarmıki gitsemmi acaba
de get kızım gezcez demıyoz cıkıcam 1 saat denız kenarında yuruyus yapıp gelıcemiyiki yakın degilmiş lorkeee yoksa seni evde bulabilene aşk olsun
bılgemm masallah kuzuna n eguzel hersey yolunda ılerlıyor Rabbım sana hep kolaylıklar versın bu yolda ınallah oncesınde cok yoruldun sımdı kolay olsuın hersey sızın ıcınMerhaba kizlar.
Topigi bi actim,havalara uctum.
5N1k hamileeee.
Allah'a sukurler olsun.Canim benim ne kadar sevindim anlatamam.
Hele benim icin yazdiklarin ne kadar mutlu etti beni bilemezsin.
Biri daha kazandi bu mucadeleyi dedim.
Rabbim evladini size bagislasin .
Koca gobuslu ol emi:)
Bu aksam yada en gec yarin ,listeye yazarim seni hamis diye
Kizlar bizimde bugun 2li taramamiz vardik.
Minnak kuzum nasil buyumus teyzeleri.
Boyu 59 mm , haftasida 12+3. Tam cizelgemdeki gibi.
Ense kalinligi hamd olsun 1.2 mm.Cok begendi dr'umuz.
Kan tahlilimiz carsamba cikicak.
Bizden bu kadar:)
olsun canım huzurlu mutlu olda kıracı olmak ev sahıbı olmak cok onemlı degıl ...cnm bende kiracıyım kendimin olma ihtimalı çok zor ama seviyorum evimi rabbim daha güzelini sana versin sen nsln cnm tedavine çok az kaldı değil mi
kesinlikle bende aşılama istemiyorum aslında sperm sayısından dolayı devlet aşılama yapacak hem de üç kez ben 34 yaşındayım psikolojim dağılır o yüzden özelde yaptıracağım
kız lorkemle arama girme keşke gelsede ondan el alsam ev hanımlığına hayranımneler öğredirdim neler
kız o senide yoldan çıkarır lorke o tempoya alışmış sen yetişemezdinki hızına akşama kadar gezecen bide eve gelip 2 çeşit yemek yapacan bu yaşta bünyene zarar canım
cevap yazamadım kendimden haber vereyim dedim.tüp bebekte hayal olduşimdi iş arıyorum başvuru bırakıyorum her yere inşallh cevap alırım duanıza ihtiyacım varr
bendende 1 tüp aldılar ama yanımdakinden 2 tüp aldılar o 44 yaşındaydı yaşdan dolayıymış demekki bende acaba yanlışlık falanmı oldu diye kafaya takmıştımda soruyum dedim kızz bide aynı gün doguruyomuşuz ne güzel olur yaa şimdiden hastane ortamı beni sıkıyo yada bilgem sen benden bir gün önce dogurda bana yardım edersin kız yatıp kalkarken olurmu hayrına
cinsiyetini bende merak ediyorum ama fazla degil nedense sanki belli kız olacak gibi hissediyorum hep oglan çıkarsa çok şaşırırım amahayırlısı olsun
kiz ceylan gebesi bide hakkimda asilsiz haber cikartiyorsun diyorsun...
simdiden kendine bakacak biri ariyosun hee ayy bide bilgemi seciyor benden 1 gun once dogurda banada bak hee bide yatip kalkerken kiz seni yatirip kaldirmak kolaymi saniyosun utanmiyosun dimi yeni ogum yapmis kadina kendine baktirtmaya...
sende bu rahatlik varken sen gebeligini 1 tonla kapatirsin..
ayy iyiki ankarada hemsire degilim senin dogum yaptigin hast. hemsire olmak ne zor olur gecenin bi yarisi bagrirsin bebek altina etti emziremiyorum yatarken kalkarken yardim et die..
RABBIM o hast. meslektaslarima kolaylik versin
canım benimde adetim çok sancılı olur defalarca acillik olurum şimdide ağrıyor karnım ondan korkuyorum rahmimde benimde sancılarım oluyor ama ben adete yoruyorum
canım adetine kaç gün var
benm 2 gün var eşimle az önce telde konuştuk seni söyledim hadi kalk bizde gidelim dedi emin değilim çıkarmıki gitsemmi acaba
kızlarrrr transferim olalı bugün 9. günüm ve ben sabahtan kan verdim test için.....
9. gün değerim 99
hamileyim allahıma bin şükür....
allahım isteyipte gönlünde olan bu dertle uğraşan herkese devasını nasip etsin inş.
öyle sersem gibiyim ki şoktayım sanki.
canım yazmayı unuttuğum bide rahmımın bıraz ustunde ve sol kasıgımın orada bıraz gergınlıkmı ne var bastırmıyorum tabııı...
valla mantıken çıkması lazım varsa eğer. ama bazen 10. 0 olan sonucun pat diye 12. gün de 65 çıktığı durumları okudum. moralini bozmıycaksan ver kan tahlili böyle oldumu olmadımı dıye hzurusun olmandan ııdır.
kızlar ben bu ay çok sabırlıydım bi 10 gün daha beklerim tek kırmızılarım
gelmesinde diyordum ama eşim yaptıralım deyincede içten içten istedim ne dersiniz yaptırayımmı
reglimin 25.günü
aşılamamında 10.günü
ama adet sancımda çok var
göğüslerimde aşının 3.gününden beri çok şiş ve el degemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?