Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cevap yazamadım kendimden haber vereyim dedim.tüp bebekte hayal olduşimdi iş arıyorum başvuru bırakıyorum her yere inşallh cevap alırım duanıza ihtiyacım varr

bilgemm senin kızın olucak sanki hatta ben söylemişin gibi içimden hep allah kızını bağışlasın dıyorum

işten ayrıldımm bir haftadır evdeyim size cevapta yazamıyorum evde intrnt yok..

bendende 1 tüp aldılar ama yanımdakinden 2 tüp aldılar o 44 yaşındaydı yaşdan dolayıymış demekki bende acaba yanlışlık falanmı oldu diye kafaya takmıştımda soruyum dedim kızz bide aynı gün doguruyomuşuz ne güzel olur yaa şimdiden hastane ortamı beni sıkıyo yada bilgem sen benden bir gün önce dogurda bana yardım edersin kız yatıp kalkarken olurmu hayrına
cinsiyetini bende merak ediyorum ama fazla degil nedense sanki belli kız olacak gibi hissediyorum hep oglan çıkarsa çok şaşırırım amahayırlısı olsun

Hahaha ceylan var ya cok alemsin haha.
Dediggin gibi denk gelirse bakariz artik naplim:18:

5n1k hayirlisi olsun,bakalim ne cikicak?

44 mü daha 10 yılımın var kız hala umudum var

kiz ceylan gebesi bide hakkimda asilsiz haber cikartiyorsun diyorsun...
simdiden kendine bakacak biri ariyosun hee ayy bide bilgemi seciyor benden 1 gun once dogurda banada bak hee bide yatip kalkerken kiz seni yatirip kaldirmak kolaymi saniyosun utanmiyosun dimi yeni ogum yapmis kadina kendine baktirtmaya...
sende bu rahatlik varken sen gebeligini 1 tonla kapatirsin..
ayy iyiki ankarada hemsire degilim senin dogum yaptigin hast. hemsire olmak ne zor olur gecenin bi yarisi bagrirsin bebek altina etti emziremiyorum yatarken kalkarken yardim et die..
RABBIM o hast. meslektaslarima kolaylik versin

Hahaha umud varya patlattin bombayi.
Bu koca gobuslu ceylanin hakkindan bi sen gelirsin.
Benim gibi bi garibandan ne istiyosa?

Waowwwww cok sert :))))

canım benimde adetim çok sancılı olur defalarca acillik olurum şimdide ağrıyor karnım ondan korkuyorum rahmimde benimde sancılarım oluyor ama ben adete yoruyorum
canım adetine kaç gün var
benm 2 gün var eşimle az önce telde konuştuk seni söyledim hadi kalk bizde gidelim dedi emin değilim çıkarmıki gitsemmi acaba

canım yazmayı unuttuğum bide rahmımın bıraz ustunde ve sol kasıgımın orada bıraz gergınlıkmı ne var bastırmıyorum tabııı...
valla mantıken çıkması lazım varsa eğer. ama bazen 10. 0 olan sonucun pat diye 12. gün de 65 çıktığı durumları okudum. moralini bozmıycaksan ver kan tahlili böyle oldumu olmadımı dıye hzurusun olmandan ııdır.

iyiki yakın degilmiş lorkeee yoksa seni evde bulabilene aşk olsun
de get kızım gezcez demıyoz cıkıcam 1 saat denız kenarında yuruyus yapıp gelıcem
ole olsa nabayım ben kıyıda kosede fıtness salonlarında ne guzel olurdu
bılgemm masallah kuzuna n eguzel hersey yolunda ılerlıyor Rabbım sana hep kolaylıklar versın bu yolda ınallah oncesınde cok yoruldun sımdı kolay olsuın hersey sızın ıcın

cnm bende kiracıyım kendimin olma ihtimalı çok zor ama seviyorum evimi rabbim daha güzelini sana versin sen nsln cnm tedavine çok az kaldı değil mi
olsun canım huzurlu mutlu olda kıracı olmak ev sahıbı olmak cok onemlı degıl ...
benım buyuk ıhtımal o zamana kdr dogal gelmezse nisan sonu mayıs bası olur tup bebek denemem hayrılkısı bakalım
cuma ankaraya gıdıcez ıste kaan hocaya

kesinlikle bende aşılama istemiyorum aslında sperm sayısından dolayı devlet aşılama yapacak hem de üç kez ben 34 yaşındayım psikolojim dağılır o yüzden özelde yaptıracağım

bana 2 asılama yaptılar ıgnelı olunca 2 asılama da tupe gecıyolar
sperm kactı sızın sayı 5 mılyonun ustundeyse muhakkak asılama oluyomus sanırımm
kız lorkemle arama girme keşke gelsede ondan el alsam ev hanımlığına hayranım neler öğredirdim neler

he yaa gelrıım ne guzel denız manzarasında sıcacık cay ıcerız sonrada tatlı borek corek yerız
kıskanıyo sen ona bakma
eneste ıstanbula gıtme ıhtımalımız var dedı 50 tane sey soledı soguttu kızı
kız o senide yoldan çıkarır lorke o tempoya alışmış sen yetişemezdinki hızına akşama kadar gezecen bide eve gelip 2 çeşit yemek yapacan bu yaşta bünyene zarar canım

ulen nazar degdırıcenız be sankı cok bısey yapıyom valla ben ole kendımı zorlıcak kasacak ıs pek yapmam
eskıden oleydım ama sonradan ogrendım cok sukur kendı kıymetımı bılıyom
hersey oldugu kadr elımden geldıgı kadr
begenene
cevap yazamadım kendimden haber vereyim dedim.tüp bebekte hayal olduşimdi iş arıyorum başvuru bırakıyorum her yere inşallh cevap alırım duanıza ihtiyacım varr

hayırlısı olsun ınsallah tez zamanda hayırlı helalınden rızık kazanacagın bır kapı acılır

umdu aynısını ben yazacaktım alıntılamıstım tam ceylanın mesajını
bılgemm kus kadar canı var dogum yapacak bıde kalkkıp dombılı ceylana bakacak ertesı gun

kızlar ben bu ay çok sabırlıydım bi 10 gün daha beklerim tek kırmızılarım
gelmesinde diyordum ama eşim yaptıralım deyincede içten içten istedim ne dersiniz yaptırayımmı
reglimin 25.günü
aşılamamında 10.günü
ama adet sancımda çok var
göğüslerimde aşının 3.gününden beri çok şiş ve el degemiyorum

bide sevsercim bebeğe yor bebek olsun anacım.. bak ben de panikledim sonra aradaki farkı buldumm aaa adet olsa sürekli oluyordu ama filan demiştim. bir fark varsa hiççç adete filan yorma

çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsin.

canım senin regline kaç gün var peki

ilk önce bir idrar testi yapsana hem daha kolay hem daha masrafsız... ben de silik çıkmıştı cnm. renk yok yanlış anlama gri gölge gibi bişey

onu görene kadarda göbeğim çatlamıştı kaç açıdan baktım hatırlamıyorum ona göre yok deyip hemen atma testi sakın yarım saati geçmeden döndür durrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…