- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.421
canım inan üzüldüm ama bende 4 ay takip yaptırdım işe yaramadı ceylan ilk ayında hamile kaldı herşey kısmet
evet cnm 91 liyim biliyorum yaşım küçük ama işte bu istek yaşa başa bakmıyo evelneli 3,5 yıl olunca geç kaldığımız sanıyorum halbuki daha çok erken olacak inş.....cnm seninle regl düzenimiz aynı gibi bende garip bir şekilde bu ay oldu diyordum dün kırmızı kartım geldi hem üzüldüm hem de düzenli regl olduğumuz sürece umudumuz devam ediyor sevindim sen kaç yaşındasın 91 limisin ah gençlik ne güzel
canım hakkında hayırlısı bende bu sabah senın haberın olur dıye dusundum ama zamanı gelmemıs demekkı
daha tedavı basında sayılırsın oyle dusun ınsallah daha fazla beklemıceksın
canım senin regline kaç gün var peki
Hahaha umud varya patlattin bombayi.
Bu koca gobuslu ceylanin hakkindan bi sen gelirsin.
Benim gibi bi garibandan ne istiyosa?
sevser catlatma ıgnesını yaptıralı kac gun oldu ıgneden sonra en az 12 gun bekleyın dıyorlar cunkucanım benimde adetim çok sancılı olur defalarca acillik olurum şimdide ağrıyor karnım ondan korkuyorum rahmimde benimde sancılarım oluyor ama ben adete yoruyorum
canım adetine kaç gün var
benm 2 gün var eşimle az önce telde konuştuk seni söyledim hadi kalk bizde gidelim dedi emin değilim çıkarmıki gitsemmi acaba
lorkem inşallah tüpe gerek kalmadan meleğin süpriz yapar bizim sperm sayımız iki ay önce 80 milyondu şimdi damar tıkanıklığından dolayı kullandığı ilaçlar ne yaptı göreceğiz argımax proxeed hepsi yasaktı bize
canım tam 12 gün oldu idrarda çıkarmıki daha erken gibime geldisevser catlatma ıgnesını yaptıralı kac gun oldu ıgneden sonra en az 12 gun bekleyın dıyorlar cunku
dogru canım hatırladım sımdı esının drumunu
belkı tıknaıklık ılacları sıze ıyı gelmıstır cunku varıkoselde mesela tıkanıklıkla alakalı bır durum
ne zaman test yaptıracaksınız sayınız oncesınde guzelmıs masallah zaten
cnm en son reglimi ayın 2sinde olmuştum. ama sana sağlıklı bilgi veremeyebilirm. peşpeşe tedavi olduğum için son aylarda geç filan olmaya başlamıstım..
sevser catlatma ıgnesını yaptıralı kac gun oldu ıgneden sonra en az 12 gun bekleyın dıyorlar cunku
dogru canım hatırladım sımdı esının drumunu
belkı tıknaıklık ılacları sıze ıyı gelmıstır cunku varıkoselde mesela tıkanıklıkla alakalı bır durum
ne zaman test yaptıracaksınız sayınız oncesınde guzelmıs masallah zaten
Merhaba kizlar.
Topigi bi actim,havalara uctum.
5N1k hamileeee.
Allah'a sukurler olsun.Canim benim ne kadar sevindim anlatamam.
Hele benim icin yazdiklarin ne kadar mutlu etti beni bilemezsin.
Biri daha kazandi bu mucadeleyi dedim.
Rabbim evladini size bagislasin .
Koca gobuslu ol emi:)
Bu aksam yada en gec yarin ,listeye yazarim seni hamis diye
Kizlar bizimde bugun 2li taramamiz vardik.
Minnak kuzum nasil buyumus teyzeleri.
Boyu 59 mm , haftasida 12+3. Tam cizelgemdeki gibi.
Ense kalinligi hamd olsun 1.2 mm.Cok begendi dr'umuz.
Kan tahlilimiz carsamba cikicak.
Bizden bu kadar:)
merhaba güzeller:))
kızlar az önce test alırken 2 ay önce aldığım ovi testinide gördüm onuda aldım 2 tane test yaptım
gebelik testim negatif gölge vs.. yok
ovi testimde silik çizgi var : )))))))))
işte böyle ama dAHA hiç bişey net değil beklemedeyim bakalım
selam kızlar nasılsınız
5N1Ke hayırlı olsun canım tebrikler....
bilgem maşallah minnağına...
cennet kokulu arkadaşım adet olmuşsun üzüldüm çok ümitlenmiştin ...
üzülme diyemicem ...biliyorum yaşıyoruz bunu her ay... üzüleceksin ama yarın bişeyin kalmaz inş...
ben hala adet olmadım ve fena şekilde mide bulantısı kusma var bende...ve çooook halsizim parmağımı zor kıpırdatıyorum inanın..
haftasonu üşüttüm biraz... tabiki ona yoruyorum tüm bu olanları...
yağmurum nsln görüşmeyeli neler yapıyorsun
kızlar az önce test alırken 2 ay önce aldığım ovi testinide gördüm onuda aldım 2 tane test yaptım
iyiym tatlım,çok fena grip oldum,daha yeni atlattım,yorgan döşek yattım ateş ve ağrılarla:)))
çok şükür bu günüme:))
sizler nasılsınız:))
çok özledim çok:)
cnm geçmiş olsun inş iyiymişsin ne güzel...
ben iyim şüükür bu günlerimize .......................
bizde seni özledik
cnm hakkında hayırlısı olur inş ama fazla kendini bağlama sonra üzülmemen için söylüyorum inş hiiç üzülmezsin ve bebeğine kavuşursun ama kendini her sonuca hazırlamalısın inş hayırlısı olur cnmm benim gibi üzülüp sarsılmamamn için yazdım yanlış anlama inş bebğin gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?