Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lorkem inşallah tüpe gerek kalmadan meleğin süpriz yapar bizim sperm sayımız iki ay önce 80 milyondu şimdi damar tıkanıklığından dolayı kullandığı ilaçlar ne yaptı göreceğiz argımax proxeed hepsi yasaktı bize

canım inan üzüldüm ama bende 4 ay takip yaptırdım işe yaramadı ceylan ilk ayında hamile kaldı herşey kısmet

evet cnm herşey Rabiimin nasip etmesiyle oluyor inş senden de güzel haber alırız....

evet cnm 91 liyim biliyorum yaşım küçük ama işte bu istek yaşa başa bakmıyo evelneli 3,5 yıl olunca geç kaldığımız sanıyorum halbuki daha çok erken olacak inş.....

canım hakkında hayırlısı bende bu sabah senın haberın olur dıye dusundum ama zamanı gelmemıs demekkı
daha tedavı basında sayılırsın oyle dusun ınsallah daha fazla beklemıceksın

evet cnm daha işin çok başındayım inş fazla beklemeyiz Rabbim nasİp eder hepimize İNŞ ama herşeyin bi vakti saati var bakalım MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER........

sevser catlatma ıgnesını yaptıralı kac gun oldu ıgneden sonra en az 12 gun bekleyın dıyorlar cunku

dogru canım hatırladım sımdı esının drumunu
belkı tıknaıklık ılacları sıze ıyı gelmıstır cunku varıkoselde mesela tıkanıklıkla alakalı bır durum
ne zaman test yaptıracaksınız sayınız oncesınde guzelmıs masallah zaten

canım tam 12 gün oldu idrarda çıkarmıki daha erken gibime geldi
cnm en son reglimi ayın 2sinde olmuştum. ama sana sağlıklı bilgi veremeyebilirm. peşpeşe tedavi olduğum için son aylarda geç filan olmaya başlamıstım..

hıııı ben en son 4 ünde olmuştum

bu arada kızlar gidemiyorum çünkü hastaneyi aradık artık olmaz yarın sabah gelin dediler belki yarın giderim belkide gitmem bilmiyorum birden daha çok erkenmiş gibime geldi

selam kızlar nasılsınız
5N1Ke hayırlı olsun canım tebrikler....
bilgem maşallah minnağına...
cennet kokulu arkadaşım adet olmuşsun üzüldüm çok ümitlenmiştin ...
üzülme diyemicem ...biliyorum yaşıyoruz bunu her ay... üzüleceksin ama yarın bişeyin kalmaz inş...
ben hala adet olmadım ve fena şekilde mide bulantısı kusma var bende...ve çooook halsizim parmağımı zor kıpırdatıyorum inanın..
haftasonu üşüttüm biraz... tabiki ona yoruyorum tüm bu olanları...

çarşamba yaptırdık etfalde çok uzak ya almadı koçiş ikna ettim yarın alacak herhalde sonuçtan çekiniyor

maşallah canım Rabbim tüm kontrollerini böyle sorunsuz geçirmeyi nasip etsin..

kızlar az önce test alırken 2 ay önce aldığım ovi testinide gördüm onuda aldım 2 tane test yaptım
gebelik testim negatif gölge vs.. yok
ovi testimde silik çizgi var : )))))))))
işte böyle ama dAHA hiç bişey net değil beklemedeyim bakalım

ovi testi dediğin yumurtlama testtimi cnm daha gebelik testi için erken kuzenim hamileydi kanda çıkmasına rağmen 10 gün geciktikten sonra gebelik testtin de görmüştü

geçniş olsun cnm biz ne olsa bebişe yoruyoruz sonrada böyle kalıyoruz işte Rabbim şifa versin sakın bebişe yorma geliyosa gelsin gelmiyosa bari fazla sarsılmayalım benim bişeyim kalmadı sayılır inş olacak ama heveslenmeyeceğiz......

cnm hakkında hayırlısı olur inş ama fazla kendini bağlama sonra üzülmemen için söylüyorum inş hiiç üzülmezsin ve bebeğine kavuşursun ama kendini her sonuca hazırlamalısın inş hayırlısı olur cnmm benim gibi üzülüp sarsılmamamn için yazdım yanlış anlama inş bebğin gelir.

sevsercim insallah bebisin seninledir tatlim. Ovulasyon testinin ikinci cizgisinin silik olmasi negatif anlamina geliyor ikisiinde ayni renk olmasi gerek pozitif olmasi icin

Yagmurum canim cok gecmis olsun

haklısın cnm bende bu akşam test yapıcam da içim rahat olsun.. böylece bat da hemen gelsin...
stres yapmayınca geliverir benimkide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…