- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #113.441
5n1k canım benim işen başlaman çok iyi olur , seni öyle iyi anlıyorum ki..
Geçen seneki tüp bebek tedavimde bende bebeğimi kaybettim ..
Kürtajdan 10-15 gün sonra işe başladım ..
Burdaki arkadaşlarım da bilir o günlerimi .. İşe başlamam çok isabet olmuştu yoksa bulanımdaydım ..
Kafamı dağıttım , güç topladım ..
Dondurulmuşumda yoktu yeniden sıfırdan tedaviye başlayacaktım ..
Yazı çok güzel bir şekilde geçirdim , sonbaharda (1 yıl sonra ) 2. tedavime başlayacak gücü buldum kendimde..
Bu arada işe gidip gelmek , para kazanmak , arada kendi kazandığım parayla kendime alışveriş yapmak vs derken acılarım çoook hafifledi..
Ekimde tedaviye başladım .. Sonra hamile olunca işten tekrar ayrıldım ..
Sende benim geçtiğim yollardan geçiyorsun şuan ve inan bana geçiyor , bu acıda geçiyor ..
Hiç yaşamamış olsam belki seni anlamazdım , böyle konuşmak kolay gelebilirdi ama aynısını yaşadım ..
Rabbim bir daha ne bana ne sana nede başkasına yaşatsın ..
Rabbim benim gibi bir daha ki denemende yüzünü güldürsün ..
Hoş 23. haftam bitti ama ben hala diken üstündeyim , endişelerim geçti sayılmaz ama bugünümüze şükür..
İnşallah Allah'ın izni ile hiçbişeycik olmaz diyorum ..
Dha ne yazayım ki canım benim , cennette seni bekleyen bir evlat var ..
Rabbim sabrın karşısında seni mutlaka mükafatlandıracaktır ..
Melissss az kaldı kuzummmmm ..
37 . haftanı bitirmek üzeresin ..
Önümüzdeki haftadan sonra her an gelebilir prensesin ..
Senden sonra sırada butterfly33 var ..
Sonra Ceylan ve Ben ..
Allah'ım sen koru yavrularımızı ve arkadaşlarıma da nasip eyle ..
Tabi isteyen dileyen herkesede..
Melissss az kaldı kuzummmmm ..
37 . haftanı bitirmek üzeresin ..
Önümüzdeki haftadan sonra her an gelebilir prensesin ..
Senden sonra sırada butterfly33 var ..
Sonra Ceylan ve Ben ..
Allah'ım sen koru yavrularımızı ve arkadaşlarıma da nasip eyle ..
Tabi isteyen dileyen herkesede..
melisela sancın var mı cnmcımm?? anlamadan evde doğurıyım deme sakın
senden beklerim haniii
canım öpüyorum kocaman:))))selam kızlar, herkes iyidir inşAllah..beni sorarsanız iyim çok şükür :)
Esram daha doğurmadım :) bekliyorum bakalım..
Kadser canım çok geçmiş olsun, kendiliğinden gelir inşAllah meleğin..
Yağmurum güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah..
Esilam canım çok heyecanlıyım, inşAllah bebişin sımsıkı tutunmuştur sana..
bebeklerin dedin ,inşallah inşallah inşallah:))))))Herkese hayirli cumalar nasilsiniz kuzular
Birkac gundur giremiyorum kiz kardesimin haftasonu nikkahi var anneme yerlestim :)
Cok ozledim sizi bir yaramazlik yok insallah
Yagmurum nasil heyecanliyim anlatamam bebeklerin gelicek bu sefer insallah
Esilimin test gunude geliyor hadi guzel haberler olsun insallah
Yağmur'um çok güzel tam olması gibi , opuya kadar e2 3000 lerde olur en fazla ..
Bu değer hem yeteri kadar yumoşunun olduğunu ama bir yandan da ohss olmayacağını gösterir ki ohss zaten olma, çok kötü bişey ..
Eşininde perhizli olması için bugün işini halletmesi lazım ama sakın senle olmasın yada korunun çünkü çok tehlikeli yumurtaların büyümüş bayağı , vajende yada rahimde sperm olmaması lazım bu günlerde ..
Hatta opuya kadar desem daha doğru olur ..
Gerçi söylemişlerdir zaten ..
Benimde çatlatma iğnesinde en büyük yumoşum 18,5 di diğerler 17 ,16 diye gidiyordu .. Küçüklerde çoktu , Allah'ım bunlar nasıl büyüypte yetişecek diğerlerine diyordum ki , çatlatma iğnesi hepsini aynı kıvama getirdi ..
20 tane yumurtamın sadece 2 tane ufak çıktı , diğer 18 tanesi işleme alınacak büyüklükteydi , 14 tanesi döllendi ..
Yani o 7 mm likler o güne kadar kocaman olur , içinden bir iki tanesi de ufak kalsın nolceeeek :)
İnşallah güzel haberleri almamız yakındır ..
canım öpüyorum kocaman:))))
bebeklerin dedin ,inşallah inşallah inşallah:))))))
bende öyle biliyorum belli zamandan sonra büyüklerin büyümesi yavaşlıyor ama küçükler hızla büyümeye dewam ediyor diye:))
ama dok diğer tedavilerinden daha az yumurtan olur dedi ama adamda haklı boş ümüt vermek istemiyor:)
senın söylediklerini dok hep anlattı:))
bilgem nasıl umut doluyum nasıl heyecanlıyım anlatamam,
yawruma kavuşmama inşallah çok az kaldı:))))
merhaba kızlar ,şöyle bir okudum geçmişi,ben cihanla uğraşıyorum .uykusuz ve yorgunum.bu arada misafirlerim de oluyor.
topiğe bile giremedim....
melisela inşalllah bebişin biraz daha bekler acele etmez hayatım:)
yağmur hadi inşallah herşey yolunda gitsinigüzel haberler ver bize:)
bilgem yorma sakın kendini dikkat et.kontrolün ne zaman?
lorkeeeeeee nasılsın gezgin kuşum naptın rapor işini?
ronyacım gaz ile uğraşıyor sanırım..........
sanada bebişim:))Günaydın kızlar ..
Herkese güzel hafta sonları ..
canım ya az kaldı hemde çok az günler kaldı yawruma kavuşmaya:)))Tabiii rabbimiz izniyle vede inşallah:)))))))))))merhaba kızlar ,şöyle bir okudum geçmişi,ben cihanla uğraşıyorum .uykusuz ve yorgunum.bu arada misafirlerim de oluyor.
topiğe bile giremedim....
melisela inşalllah bebişin biraz daha bekler acele etmez hayatım:)
yağmur hadi inşallah herşey yolunda gitsinigüzel haberler ver bize:)
bilgem yorma sakın kendini dikkat et.kontrolün ne zaman?
lorkeeeeeee nasılsın gezgin kuşum naptın rapor işini?
ronyacım gaz ile uğraşıyor sanırım..........
sanada bebişim:))
canım ya az kaldı hemde çok az günler kaldı yawruma kavuşmaya:)))Tabiii rabbimiz izniyle vede inşallah:)))))))))))
senın yaramaz duymuyor demek,kendimiz kaşındık ama:))))
boncukboncuk ve diğerleri fikri olan bi arkadaşım bana yardımcı olabilirmi ne olur. dişim çok ağrıyo doktor çektir bişi olmaz diyo ama korkuyorum bebeğime zarar verirmi
yasemin benimde hamileliğimin başlarında dişim iltihaplandı ama şükür ki enfeksiyon yapmadı .iltihaplanan yer patladı tekrar iltihap yaptı tekrar kendi kendine aktı....ilk 3 ayı atlattıktan sonra da çektirdim dişi...bence sen bir diş doktoruna git durumunu anlat bebeğin kıymetini anlat.
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ilk defa yazıyorum bende sizler gibi bebek hasreti çekiyorum eşimde sayı ve hareket azlığı var ilk yaptırdığımız teste 4 milyon %50 hareketlilik vardı eşime doktor proxeed plus verdi ve bende keçiboynuzu kürünü yaptım düzenli bir şekilde bir ay kullandı bir ayın sonunda hareket %38 sayı 16 milyon olumuştu ilaça ve küre devam etmmize rağmen nisan 4 de aşılama yapıldı ve yıkanmış sperm sayısı 1 milyondu sonucu bekliyorum ama çok umutsuzum bu sayıyla hamile kalma ihtimalim nedir sizce
merhaba çiğdem ben bu topic'i 6 aydır takip ediyorum fakat geçen hafta yazmaya başladım, herkese teşekkür ettim. benim eşimin değerleride senin yazdıklarınla aynı idi, morfoloji bozuktu, 6 ay keçiboynuzu kürü multimitamin birde macun yedi sabah akşam çok şükür hamileyim. Çocuk sahibi olman imkansız, tüp bebek yaptırın diyen doktora gittik kapak oldu, şok oldu. inşallah rabbim gönlüne göre verir, hayırlısı ile tez zamanda bebeğine kavuşursun
ayrıca sakın umutsuz olma, her zaman umutlu ol, olacağına kalbinle inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?