- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #113.461
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ilk defa yazıyorum bende sizler gibi bebek hasreti çekiyorum eşimde sayı ve hareket azlığı var ilk yaptırdığımız teste 4 milyon %50 hareketlilik vardı eşime doktor proxeed plus verdi ve bende keçiboynuzu kürünü yaptım düzenli bir şekilde bir ay kullandı bir ayın sonunda hareket %38 sayı 16 milyon olumuştu ilaça ve küre devam etmmize rağmen nisan 4 de aşılama yapıldı ve yıkanmış sperm sayısı 1 milyondu sonucu bekliyorum ama çok umutsuzum bu sayıyla hamile kalma ihtimalim nedir sizce
canım cevabın için teşekkür ederim inan moral oldu bana doğal yollamı hamile kaldın birde hamile kaldığında eşinin sonuçları ne durumdaydı merak ettim rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.
herkese selam..
nasılsınız fıstıklar iyisiniz dimi..
yağmurcummm canım benim azıcık kaldı dimi güzel habere
dualarımız seninle unutma kuzucum..
kadser sana da yazamadım çok çok geçmiş olsun rabbim
minik bir yavrucakla dindirsin acını inşallah..
esilaaa.. az kaldı canım meraktayız dört gözle bekliyoruz güzel haberini..
bilgem şeker yüklemen sorunsuz geçer inşallah canım benim..
yasemin sana da çok çok geçmiş olsun canım..
kızlar bende yine idrar yolları enfeksiyonu oldu bir türlü kurtulamıyorum sürekli oluyo
bir hafta oluyo sonra geçiyo bir hafta sonra tekrar
ve bu sefer daha beter lavaboda resmen ağlıyorum acı çekiyorum
iki gündür günde 2-3 litre su içmeye çalışıyorum adaçayı içiyorum ama dayanılmaz
su içince birazcık geçiyo
her zamanki gibi belki de bişi vardır diye antibiyotik içmek istemiyorum ama dünden beri
artık kan da geliyor..
haftasonu doktora da gitmek istemedim gitsem bile antibiyotik verecek biliyorum
başka ne yapabilirim kızlar ne geçirir bunu antibiyotikten başka..
gökçen cnm geçmiş olsun öncelikle. kan geldiğine göre piyelonefrit olmuş olablirsin. antibiyotiği neye göre kullanıyorsun ? bukadar sık tekrarladığına göre kullandığın ant. ya duyarlı değil bakteriye yada düzenli kullanmıyorsun bilemiyorum. mutlaka bir idrar kültürü yaptırmalısın yapılmadıysa eğer. enfeksiyonunun geçmediğine göre dirençli bir bakteri sözkonusu olabilir. genel değilde senin bakterine özel ant. verilir kültür sonucuna göre...10 gün düzenli bir şekilde kullandıktan sonra kontrol kültürü versen iyi olur. ant. kullanımını bıraktıktan 3 gün sonra ama. ant. baskısı altında yanıltıcı sonuç alma diye.. bol su içmeye devam
canım teşekkür ederim ya ben aslında hiç düzenli bir ilaç içici değilimdir..
bi de çocuk isteği olunca malum benim adetlerde gecikmeli ne olur ne olmaz diye içemiyorum içsemde bir kaç gün içip bırakıyorum geçince
doktorun verdiği antibiyotikleri kullanıyorum haırlamıyorum hiç
ama haklısın canım dediklerin çok mantıklı bu bakteri dirençli galiba((
yarın da devam ederse pazartesi gideyim doktora idrar kültürüne de baklısın
zaten su içmesem lavaboda acıdan mahvoluyorum elimde su şişesiyle geziyorum evde..
çok teşekkür ederim canım..
hem sen nerdn biliyorsun bakalım bunları:))
ya antibiyotik konusunda en önemli şey ona başlayıp sonuna kadar devam etmektir. senin bakterin dirençli değilse bile bu şekilde bir ant. kullanımı sonucu dirençli hale gelir. başına bela almış olursun. bizim gibi böyle tedavi görenlerde düzenli kullanım daha da önemli vucudumuzda enfeksiyon olmaması gerekiyor. idrar yolu enfeksiyonuyla başlayıp gerekli tedaviyi görmediğin takdirde böbreklerine sıçrar bilgin olsun...:18:
dr.unun verdiğine bu sefer başla tam zamanında ve 10 gunden asagı kullanma. sonra birde kontrol kültürü ver tamamen bittiğinden emin ol bence. allah korusun ihmale gelmez...
bu işin içindeyim cnm ben ordan biliyorum
herkeşlere günaydıııııııın...
nasılsınız bakalım..
sabah boğaz ağrısıyla ve terler içinde uyandım
ve dün sabah ateşimi ölçtüğümde bir gün öncesine göre 6 derece birden fırlamıştı
galiba ben büyük bir enfeksiyon geçiriyorum ama farkında değilim..
dün gece üçe kadar da lavabo bekledim..
umarım geçer biran evvel önce..
herkese güzel ve sapasağlam geçireceğiniz bir haftasonu diliyorum:))
Bilgecim daha önce kızlar biri limonu kullandığından bahsetmişti, ben 2 kere yaptırmıştım 2 sindede şekerli suyu zor olsada yuvarmıştım mideye, yanlız ben 22.haftada şeker yüklemesini yaptırmıştım.
kızlar rotavirüsü asısını sızler yaptırdınız mı ben cok kararsızım acıkcası yan etkısı var dıyorlar bıde drum %10 korur dedı
boncugum simdi okudum
oguz nasil iyimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?