- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #113.741
Selam kızlar günüm geçti mucizem olsun diye allaha yalvarıyorum dr hamilekalman mucze diyo..........
oğlum kıyametleri kopartmadan yazayım Allaha çok şükür 7.4.2012 de sağsalim yavrumu kucağıma aldım 3850 gr normal doğumla, epiduralle ama sadece dikişleri hissetmedim 12 saat sancı çektim , doğumumda sonrası da çok zor ve kötüydü, dikişlerim açıldı kuzumu kucağıma bile alamadım.. çok anlatmayayım hamileleri ve yakın zamanda hamile kalacak arkadaşları korkutmak istemiyorum. bu duygu çok güzel ama çok zor anne olmak, oğlum çok huysuz, ve ağlama krizimiz geldi yazarım yin
kızlar cuma günü sabah sezeryan için 8de hastanede olacam..bugün doktor yine fikrini değiştirdi..bende artık kabul ettim..çünkü hastanede baya gerildim, dosyam falan kaybolmuş..Sinirler iyice tavan olduğu için kurtulmak istiyorum ordan :) hakkımızda hayırlısı olsun..dualarınızı bekliyorum..
fındık burunlı kızım geliyomuş meger teyzeleri
ceylancim gozunaydin canimmmmm cok sevindim senin adinafındık burunlı kızım geliyomuş meger teyzeleri
sagol muesim inşallah seninkiler hemen gösterirler cinsiyetini bizimki çok merak ettirdi kendini:))))
Maşallah ceylan'ım çok sevindim.
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah.
bilgem alırmısın valla çok nazlı çıktı alan olursa hemen verecem ben bu kızı nazı zor çekilir kesin bu kızınPaptya gozunaydin.
Saglicakla buyut kuzunu.
Ceylan topigin tahminleri basindan beri tuttu.
Benim oglum seninde kizin oluyor hayirlisi ile.
Ee bizde dünür olalim artik.
Masallah kizina.Cok nazli ama olsun :)
sagol azra darısı başına inşallahceylancim gozunaydin canimmmmm cok sevindim senin adina
Papatya gozun aydin saglikla buyusun yavrun insallah
ceylan ve azra bacılarrrrrrrr
biriniz 27 biriniz 28. cüzü okurmusunuzz????
ceylan bu arada sana kız hissediyorum dimiştim :))
canım ben yarına kadar yetiştirememki o kadar seri degilim malesef bi kaç gün önceden deseydin olurdu :44::44::44:
herkes demişti kız diye ama ben hala inanamıyorum kendimi dogumda ögrenmeye iyice alıştırmışım galiba
hayırlısı ile doğsunda kız oğlan ikiside lazım :))
darısı başımızaaa özellikle benim herifin kız delisi kendisi
canım annene kayınvalidene işte versen birinee yahu
hayırlısı ile doğsunda kız oğlan ikiside lazım :))
darısı başımızaaa özellikle benim herifin kız delisi kendisi
canım annene kayınvalidene işte versen birinee yahu
bu arada amin canım az önce söylemeyi unutmuşum saglıklı sıhhatli olsun öncelikle ama bizde eşimle hep kız istemiştik allah gönlümüze göre verdi
fındık burunlı kızım geliyomuş meger teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?