- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #113.761
azra yarın 3 e kadar 27. cüzü okurmusun???
gunaydin kizlarrr
YAGMURUM yagmur yureklim senden gelecek o guzel haberle sessiz kalan topigimiz canlanacak RABBIMIN izniyle...
LORKEMM amerikalarida talan ettin geldin geleli senden ses seda yok hadi bakalim tedavin hayirli olsun RABBIM isini kolaylastirsin hersey su gibi akip gecsin ve sende o muhtesem haberle sevin INSALLAH....bebisinide alir gezmelere gidersin artikim :)) buarada duayi ne iyi dusunmussunuz bende katilmak isterim
oğlum kıyametleri kopartmadan yazayım Allaha çok şükür 7.4.2012 de sağsalim yavrumu kucağıma aldım 3850 gr normal doğumla, epiduralle ama sadece dikişleri hissetmedim 12 saat sancı çektim , doğumumda sonrası da çok zor ve kötüydü, dikişlerim açıldı kuzumu kucağıma bile alamadım.. çok anlatmayayım hamileleri ve yakın zamanda hamile kalacak arkadaşları korkutmak istemiyorum. bu duygu çok güzel ama çok zor anne olmak, oğlum çok huysuz, ve ağlama krizimiz geldi yazarım yin
canım ya ewet az kaldı
Herkese merhaba nasılsınız şekerler.
Yağmur'um çok az kaldı.
Haydi hayırlısı olsun minik kuşum.
fındık burunlı kızım geliyomuş meger teyzeleri
Muesim iyi aksamlar nasilsin bebislerin nasil?
sagol muesim inşallah seninkiler hemen gösterirler cinsiyetini bizimki çok merak ettirdi kendini:))))
bilgem alırmısın valla çok nazlı çıktı alan olursa hemen verecem ben bu kızı nazı zor çekilir kesin bu kızın
sagol azra darısı başına inşallah
kızlar dun bı yazı yazmıstım tefrıcıye okuyan arkadaslar var suan ozelden haber aldım bılgı vereyım dedım 994 tane daha var elımde okumak ıstyeyen olursa bana yazabılır nisan sonuna kadar
kızlar dun bı yazı yazmıstım tefrıcıye okuyan arkadaslar var suan ozelden haber aldım bılgı vereyım dedım 994 tane daha var elımde okumak ıstyeyen olursa bana yazabılır nisan sonuna kadar
Herkese hayırlı cumalar.
Nasılsınız şekerler.
Canım ben alırım en son ne zamana kadar okunucak?
nisan sonuna kadr deedık muesım .. kac tane aabılrsen bana face den veya burdan yazabılırısın canım
azra sana da ekledım o zaman 250 daha
lorkem ben 250 almistim dün 219 unu okudum bi 250 daha alabilirim
muesim cok iyiyim hamdolsun. gecmisi okuyorum ne kadar güzel sohbetler etmissiniz. Senin kaan hocayla tanisdigin sayfalari gordum. cok sukur simdi bebislerin seninlekaan hocanin yanina ankaraya gidebilmismiydiniz canim?
nisan sonuna kadr deedık muesım .. kac tane aabılrsen bana face den veya burdan yazabılırısın canım
azra sana da ekledım o zaman 250 daha
Herkese hayırlı cumalar.
Nasılsınız şekerler.
Canım yeni gördüm iyiyiz çok şükür,
Bende bebeklerimde.
Sen nasılsın şeker....
İnşallah Ceylan'ım hakkatten sen bayağı bekledin.
Belli çok nazlı olucak.
Allah Bilgem'in oğluşuna yardım etsin
Canım ben alırım en son ne zamana kadar okunucak?
Oooo daha farmış ben 300 alayım canım ozaman.
Sana okuyoruz dimi bunu tüp bebek tedavin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?