- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.581
bıdığımm asmin :))
Eki Görüntüle 415270
saol gülüşüm Allah razı olsun:)))Yağmurum cok tebrikler canım.Rabbim saglikla kucağına almayı da nasip etsin inşallah,cok sevindim guzel haberine burdan okuyunca:))sözde radyasyon çeken cihazlar var,internetten araştır istersen,ne kadar güvenilir bilemem kullanmadım ama ilgileniyorsun diye soykırım dedim
araştıraracağım ronyam ,saol:))yağmurum ben bu ürünü kullandım BioPro Teknoloji >>BIOPRO GM KOLYE
gerçekten etkilimi bilmem ama ben hamileliğim boyunca migren atağı yaşamadım
ve çok stressiz güzel bir gebelik yaşadım darısı başına
oncelıkle ,
YAGMURUMUN ANNELER GUNUNU KUTLAMAK ISTIYORUM
EN GUSEL HEYECANI EN SON TADAN BIRI OLARAKTAN....
BONCUGUMUN,
GULUMUN,
ADAMIN,
RONYAMIN,
BILGEMIN,
CEYLANIMIN,
KRISIMIN,
SUMAGIMIN,
FATMAMIN,
MUESIMIN,
MELISAMIN,
ESILAMIN,
PAMUGUMUN,
EKINTOSUMUN,
BARUGUMUN,
LONENIM
NUN UN,
PAPATYANIN
HAZELIN, EN ICTEN BR SEKILDE ANNELER GUNUNU KUTLARIM
DOGUM YAPMIS OLANLARIN SAGLIKLAN BUYUTMELERINI
DOGUM YAPMAYI BEKLEYENLERINDE SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAKLARINA ALMARINI NASP EYLESIN RABBIM INSALLAHHHH
DILERIM SENEYE,
LORKEMIN,
KARDENIMIN,
SEVSERIMIN,
EDANURLUNUN,
UMUDUMUN,
EKINIMIN,
ENESIMIN,
MERIMIN,
GOKCEMIJN,
AZRANIN,
YETERIN,
CAKIRIN,
KADSERIN,
EMINEMIN,
GELBEBEGIMIN,
NURMENIN
MELEGIN
VE ADINI UNUTTUGUM HERKESINNNNNNNNN SON YILI OLSUN INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
esın ozel hastanede mı calısıyordu canım ..sağol canım yaa aslına bakarsan biz de düşünüyoruz eşimin çalıştığı hastanede, ama ne nedir hiç bilmiyorum demek en çok tutan ilaçlar filan oluyor. ben direk tüp yaptıralım diyordum. genelde hastane personeline taksit ve çoğu şeyde %50 indirim oluyor da. sağol açıklamaların için.
yagmurum
5n1k
nasılsınız kızlar ...
esın ozel hastanede mı calısıyordu canım ..
nöbetteyim ben lorkecim, bi kaçamak yapıp geçmişe bakıyım dedim. bilg. inanılmaz yavass sunu yazıyım diye 5 dakika beklemişimdir heralde
sen nasılsın nasıl gidiyorr??
yagmurum bilgisayara takılmamak konusunda haklısın ya, birde evde kablosuz baglantı varsa asıl o tehlikeli....
bebişlere maşallahh allaahım nazarlardan korusun yaa çok tatlılar..
maşallah canım minik oğluna...becerebildim mi bilmiyorum buda benim minik oğlum..
bıdığımm asmin :))
Eki Görüntüle 415270
ıyı cok sukur yarını beklıorum bakalmm hemen ıgnelerı alabılecekmıyım baslayabılecekmıyım dıe ...
bugun sadece sabah azıcık kahve akıntım geldı sokulmedı daha yarın solesem de bı bhcg baksalar ole alsam ıgnelerı keske
gercı sanırım 2. gun muayenesıyle baslıo ıgneler ve o gun kan testlerı ve hormon testlerı yapılıyo sanırım oyle degılmı
maşallah canım minik oğluna...
çooook tatlııı çoookkk.... maaşallah
ronya maşaallahhh kızına..
kaşlara bayıldımmmm..
LORRKEM hadi az kaldı...
bi yerden başlamış olmak bile bence çooook güzellll...
beni de birileri dürtse de bende başlasam...
kızlar ciddden çoğunuz şuanki durumu biliyorsunuz..
ben bişeyler yapmak istiyorum..
nereden başlayayımmm
cnm ben iki tüp bebektede iğnelere 3. gün başladım. iğneleri alabilicekmiyim diye sıkıntı yapma. bazı merkezlerde 2. günde yapılıyor..2 veya 3 sorun değil yanii..yetişir bu aya iğneler bence
senin yerine heycan yaptım burda
inşallah güzel haberlerini alıcaz senin içim çok rahat....
bence adet olmadıysan hala adet olmayı beklemen lazım yada gıdıp bı tets yapman lazım gecıkecekse doktoa gıtmen lazım senın ılk yapman gereken suan bu gelbebegım
bakalım canım ıgneye gore mı merkeze gore mı degısıo bu 2. 3. gun baslama olayı bılmıyorum
sadece yarını beklıcem ve buyuk ıhtımal bellı olacak ama sımdıden kastı benı bekleme ve belırsızlık durumları
ADET OLDUM HAYATIMbence adet olmadıysan hala adet olmayı beklemen lazım yada gıdıp bı tets yapman lazım gecıkecekse doktoa gıtmen lazım senın ılk yapman gereken suan bu gelbebegım
gelbebeğim.. adetin başalmıştı sanırsam.. eğer ki
üçüncü gününü geçmediyse bence biran evvel maddi durumun hangisine elverişliyse tüp aşılama.. onun için başvur ya da bir takip falan..
ama bunun için en geç üçüncü gün gitmen lazım sanırım geçmiştir..
sizin değerleriniz çok güzeldi bence bunu değerlendirmelisin..
ben gaza geldim valla..
eğer ki bu aşılamam tutmazsa yaz tatilinde ara vereceğm hem eşimin değerleri artsın diye hem de ben biraz dinleneyim vücut olarak hem de maddiyatımız biraz düzene girsin diye...
biraz da memleketlere gider kafa dağıtırız tatile gideriz ramazanı ve bayramı atlatırız sonrasında eylül gibi ikinci aşılama olmadı hemen arkasına tüp..
artık başladım ya kimse tutamaz beni:)))
ADET OLDUM HAYATIMay pardon büyük yazmışım...
bugün üçüncü gündü aslında...
ama bi takip yaptırablirim sanırım..
ya şu muayene işinede illat oluyorum(
çok acı verici birşey...
evet başladı canım...
eşimi yavaş yavaş bu fikre alıştırıp bir dahaki ay aşılama yaptıralım en iyisi...:44:
bu arada senin azmine gayretine hayranım..
saolasın canım hayırlısı bakalım ıcımde ıyı veya kotu hıc bı hıs yok gıbı tabıkı seytan ugrasıyor vesvese verıyor daha baslamadan ...
duanızı beklıyorum bolca
gelbebeğim ben aşılamayı falan çok gözümde büyütüyordum o kadar da korkulacak bişi değilmiş..
her gün iğneleri batırıveriyon:))) günün gelince gidiyon göbüşüne bebişleri alıyon:))) çokk basit..
alıştım valla.. hatta yumoşlarım erken büyümeye alışık değil ya 10. gün falan onları bu kadar büyümüş görmek hoşuma bile gitti diyebilirim:))) umarım bir daha gerek kalmaz ama kalırsa da ilkinden daha rahat olurum gibi geliyo ilk acemiliği attım:))
gelbebeğim ben aşılamayı falan çok gözümde büyütüyordum o kadar da korkulacak bişi değilmiş..
her gün iğneleri batırıveriyon:))) günün gelince gidiyon göbüşüne bebişleri alıyon:))) çokk basit..
alıştım valla.. hatta yumoşlarım erken büyümeye alışık değil ya 10. gün falan onları bu kadar büyümüş görmek hoşuma bile gitti diyebilirim:))) umarım bir daha gerek kalmaz ama kalırsa da ilkinden daha rahat olurum gibi geliyo ilk acemiliği attım:))
Lorkecim dualarim seninle canimbenim rabbim sabrinizin dualarinizin mukafatini versin insallah. Gelismelerini takip ediyorum her face ve topigi actigimda senden bi haber ariyorum gokcen ve seninle birlikte geri sayim yapiyorum bende
Ronyam prensesin ne kadar cabuk buyumusguzeller guzeli olmusssssss yerim ben onun tombis yanaklarini ismide kendi gibi cok guzelll
gunaydın bılgemmm nasılsın oglun nasıl ...
ben hastaneyı arayacagım kalktım erkenden beklıyorım arayıp gelın dedıler ama cıkmıstır nede olsa dıye dusunup erken gıtsemmı dıom kan vs vermem gerekırmı hemen baslama ıhtımalım varsa ..
senın nası olmustu ılk ıgneleree basladıgın gunde kan verıyomusun
saolasın azracım bırbırımıze dualarımızla ınsallah hepımız zaferle kapatıcaz bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?