Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saol gülüşüm Allah razı olsun:)))
araştıraracağım ronyam ,saol:))

kız esram ne güzel şeyler yazmışsın öyle,tum arkadaşlarım adına tek tek tşk ederim:)))
rabbim inşallah önümüzdeki sene anneler gününde bu listede senın ismin en baş sırada olacak:)
ben buna inanıyorum sen de inan:)
sadece mücadelenden vazgeçme,Allah hiç bir zaman emeksiz aş vermez:)
sen çabaladığın her gün bitiminde yawruna kavuşmana daha az gün kalacak:))
senı sewiyorum delisarı:)

yagmurum
5n1k
nasılsınız kızlar ...
esın ozel hastanede mı calısıyordu canım ..

yagmurum
5n1k
nasılsınız kızlar ...

esın ozel hastanede mı calısıyordu canım ..

nöbetteyim ben lorkecim, bi kaçamak yapıp geçmişe bakıyım dedim. bilg. inanılmaz yavass sunu yazıyım diye 5 dakika beklemişimdir heralde
sen nasılsın nasıl gidiyorr??
yagmurum bilgisayara takılmamak konusunda haklısın ya, birde evde kablosuz baglantı varsa asıl o tehlikeli....
bebişlere maşallahh allaahım nazarlardan korusun yaa çok tatlılar..

ıyı cok sukur yarını beklıorum bakalmm hemen ıgnelerı alabılecekmıyım baslayabılecekmıyım dıe ...

bugun sadece sabah azıcık kahve akıntım geldı sokulmedı daha yarın solesem de bı bhcg baksalar ole alsam ıgnelerı keske
gercı sanırım 2. gun muayenesıyle baslıo ıgneler ve o gun kan testlerı ve hormon testlerı yapılıyo sanırım oyle degılmı

becerebildim mi bilmiyorum buda benim minik oğlum..
maşallah canım minik oğluna...
çooook tatlııı çoookkk.... maaşallah

ronya maşaallahhh kızına..
kaşlara bayıldımmmm..

LORRKEM hadi az kaldı...
bi yerden başlamış olmak bile bence çooook güzellll...
beni de birileri dürtse de bende başlasam...
kızlar ciddden çoğunuz şuanki durumu biliyorsunuz..
ben bişeyler yapmak istiyorum..
nereden başlayayımmm

cnm ben iki tüp bebektede iğnelere 3. gün başladım. iğneleri alabilicekmiyim diye sıkıntı yapma. bazı merkezlerde 2. günde yapılıyor..2 veya 3 sorun değil yanii..yetişir bu aya iğneler bence
senin yerine heycan yaptım burda
inşallah güzel haberlerini alıcaz senin içim çok rahat....

bence adet olmadıysan hala adet olmayı beklemen lazım yada gıdıp bı tets yapman lazım gecıkecekse doktoa gıtmen lazım senın ılk yapman gereken suan bu gelbebegım

bakalım canım ıgneye gore mı merkeze gore mı degısıo bu 2. 3. gun baslama olayı bılmıyorum
sadece yarını beklıcem ve buyuk ıhtımal bellı olacak ama sımdıden kastı benı bekleme ve belırsızlık durumları

gelbebeğim.. adetin başalmıştı sanırsam.. eğer ki
üçüncü gününü geçmediyse bence biran evvel maddi durumun hangisine elverişliyse tüp aşılama.. onun için başvur ya da bir takip falan..
ama bunun için en geç üçüncü gün gitmen lazım sanırım geçmiştir..
sizin değerleriniz çok güzeldi bence bunu değerlendirmelisin..
ben gaza geldim valla..
eğer ki bu aşılamam tutmazsa yaz tatilinde ara vereceğm hem eşimin değerleri artsın diye hem de ben biraz dinleneyim vücut olarak hem de maddiyatımız biraz düzene girsin diye...
biraz da memleketlere gider kafa dağıtırız tatile gideriz ramazanı ve bayramı atlatırız sonrasında eylül gibi ikinci aşılama olmadı hemen arkasına tüp..
artık başladım ya kimse tutamaz beni:)))

lorkemm... şu adetin bir sökülsün sen de rahatlayacaksın inşalalh:)))

Ronyacim kızın pek seker maşallah ona, Esracim cok guzel seyler yazmışsın,ve kendin için umutsuz olduğunu yazmışsın 1-2 spermle ne olur demissin iyide zaten tek bir sperm yetiyor zaten be canım ,ona bile şükür ,olacak olacak ama biraz daha zamanı var belkide,ama eninde sonunda olacak ben inanıyorum ve hep dua ediyorum,en basta da yeter e ve sana ve evlat hasretiyle yanan herkese,Rabbim sizin de göbeğinizi en kısa zamanda yaramaz bebislerle doldursun inssssallah AMİN:)

bence adet olmadıysan hala adet olmayı beklemen lazım yada gıdıp bı tets yapman lazım gecıkecekse doktoa gıtmen lazım senın ılk yapman gereken suan bu gelbebegım
ADET OLDUM HAYATIM ay pardon büyük yazmışım...
bugün üçüncü gündü aslında...
ama bi takip yaptırablirim sanırım..
ya şu muayene işinede illat oluyorum (
çok acı verici birşey...

evet başladı canım...
eşimi yavaş yavaş bu fikre alıştırıp bir dahaki ay aşılama yaptıralım en iyisi...:44:
bu arada senin azmine gayretine hayranım..

gelbebeğim ben aşılamayı falan çok gözümde büyütüyordum o kadar da korkulacak bişi değilmiş..
her gün iğneleri batırıveriyon:))) günün gelince gidiyon göbüşüne bebişleri alıyon:))) çokk basit..
alıştım valla.. hatta yumoşlarım erken büyümeye alışık değil ya 10. gün falan onları bu kadar büyümüş görmek hoşuma bile gitti diyebilirim:))) umarım bir daha gerek kalmaz ama kalırsa da ilkinden daha rahat olurum gibi geliyo ilk acemiliği attım:))

saolasın canım hayırlısı bakalım ıcımde ıyı veya kotu hıc bı hıs yok gıbı tabıkı seytan ugrasıyor vesvese verıyor daha baslamadan ...
duanızı beklıyorum bolca

Lorkecim dualarim seninle canimbenim rabbim sabrinizin dualarinizin mukafatini versin insallah. Gelismelerini takip ediyorum her face ve topigi actigimda senden bi haber ariyorum gokcen ve seninle birlikte geri sayim yapiyorum bende

Ronyam prensesin ne kadar cabuk buyumus guzeller guzeli olmusssssss yerim ben onun tombis yanaklarini ismide kendi gibi cok guzelll

Gokcencim bende onumuzdeki aya asilama yaptiriyorum sanirim esim iki test verdi biliyosun ilki kotu ikincisi daha iyi cikinca doktor esin urlojiye gorunsun muhtemelen bu degerlere asilama derler dedi. Bu hafta gitsin netlesicek bakalim.

CANIM BEN AŞILAMADAN KORKMUYORUM ÇOK ŞÜKÜR ..YENGEM AŞILAMA OLDU HEP YANINDAYDIM...
her aşamasını biliyorum aşağı yukarı...(bu arada cesaretinede hayranım )
ama muayene çok korkutuyor beni...
sadece ben mi öyleyim bilmiyorum çok acı çekiyorum ya muayene esnasında kanamalar falan offff

benim eşimde 3 ay önce test yaptırmıştı..
dr 4-5 ay böyle deneyin demişti onada bi gidip soralım bakalım
ne diyecek nereye yönlendirecek..

gunaydın bılgemmm nasılsın oglun nasıl ...
ben hastaneyı arayacagım kalktım erkenden beklıyorım arayıp gelın dedıler ama cıkmıstır nede olsa dıye dusunup erken gıtsemmı dıom kan vs vermem gerekırmı hemen baslama ıhtımalım varsa ..

senın nası olmustu ılk ıgneleree basladıgın gunde kan verıyomusun

saolasın azracım bırbırımıze dualarımızla ınsallah hepımız zaferle kapatıcaz bu konuyu

Lorke'm ben hiç aramadım direk gidiyordum ..
Benim ki uzun protokoldü , daha raporum çıkmadan doğum kontrol hapına başlatmıştı dr'um ..
Nasılsa raporun çıkar dedi..
Doğum kontrol hapını kullanırken çıkarttım raporumu ..
Hapın 17. günü gel dediler o gün yumurtalılara bakıldı kan verdim ve iğnelere başladım ..
Sizin hastanenin prosedürü nasıl bilmiyorum ama devlet hastanesinde kan , usg sürekli yapılıyor ..
Sen erken git hep kontrollerine , ben yumurtalar takip edilirken bile üsrekli kan veriyordum , e2 ye bakılıyordu ..
O yüzden usg 11 'de başlamasına rağmen kan için 8.30 gibi hastane de oluyordum ..
Sende devlet hastanesine gidiyorsun , onlarda işini sıkı tutarlar ..
Özller gibi 5 tane iğne vurul gel demiyolar bazen her gün gidiyordum ..Sonra araya cmt pazar girince 2 gün gitmiyordum ..
Sonra 3 gün yine üst üste ..
İnşallah bugün güzel haberler getirisin bizeeeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…