Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

güzel insan...........
allah gönlüne göre versin

hayırlı olsun gökçen
Allah yardımcın olsun.
hayırlı haberler verirsin inşallah.

amanın herkesler bgenmıs :))))))
antalyamı mıdyemı gokcenı unutmusum ama :))))))acaba daha kımlerı unuttum
neyse bu kadar hatırlamayada masallah :)))))

papatyman ne tatlı oglusun var masallah

gokcen rabbım tedavını hayırlı br sekılde sonuclandırır ınsallah

gökçenimm çok güzel bir günde aşılaman yapılmış
iğnşallah güzel haberlerini alırız sakın ümitsiz olma
arkadaşlarında dediği gibi herşey bir tanecik süpermene bakıyor :))
moralini yüksek tut öpüyorum seni kocaman

ronyam senın bıdıgını yerım masallah nası bı guzellık bu yaa o yanaklar neguzel olmus annesının sutu yaramıs kızıma

gokcen valla hsonu pek gırmeedım baktım kactım cepten asılaman hayırlı olsun bende asılama sonrası vey< oncesı sperm testıne bakma dıcektım ıyıyse de kotuyse de ogrenmeden test gununu beklemek daha ıyı olyuyr ama ınsallah senın sonucun guzel olacak gıbı bır hıs var ıcımde ...

ben bugun lekemı gordum sanırım yarın reglım sokulur ve yarın ıgne raporumu almaya gıdıyorum
bakalım sorucam baska prosedur yoksa belkıde hemen carsamba muayeneye cagırıp baslatırlar dıye dusunuyorum nasıb artık ..
uzun zamandır test yapmamıstım dun yapıp negatıfı gordum yıne tup oncesı ..onuda esım heveslendırdı hıc bısey demezken keske tupe gecmeden olsa bu sfeer falan dıyodu yok ıcınde guzel hısler varmıs vs bende ona uyup test yapmıstım ddun
zaten sabahta kahve akıntım geldı

neyse yenı baslangıc ıcın bunun olması gerekıyordu zaten dualarınızı eksık etmeyın benden de

lorkemm canım valla bu sefer adet olmana sevindim
inşallah güzel haberlerini alıcaz canım arkadaşım
muhtemelen haziran bitmeden sonucu almış olursun demi
tabi hemen tedaviye başlanırsa neyse geç olsunda güç olmasın
bu arada benim bıdık kızımı bana çok benzetiyorlar :)) çok sevindirik oluyorum bu duruma

Allah acil şifalar versin cnm.inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz.

evet ronyam hemen baslaırlarsa 15 haızran gıbı sonuc bellı olur belkıde ...
hayırlısı bakalım yarın ogrenırım ..
kızın sana benzıyo bencede gozler dudaklar vs guzellııgı senden almıs

papatya da gelmıs oglu cok tatlı gorunuyo masallah onunda .. gecmıs olsun bıde Rabbım baska sıkıntı yasatmasın ınsallah

cnm Allah gönlüne göre versin.umarım bebişlerin göbüşüne konmuştur:))hakkında herşeyin hayırlısı ama dediğin gibi rabbim mucizesini gösterecektir.dualarım seninle....

Maşallahh..
aman da amannn çok tatlı yerim ben o yanakları Allah nazarlardan saklasın..

lorkecim hayırlı olsun ayy heycanlandım. burda tüpe giden arkadaşlar sırayla hamile kalıyorlar ya ben de diyorum lorke elini çabuk tutsa da onun da bebiş çizelgesini altta görsek diye..

saolasın canım hayırlısı bakalım ıcımde ıyı veya kotu hıc bı hıs yok gıbı tabıkı seytan ugrasıyor vesvese verıyor daha baslamadan ...
duanızı beklıyorum bolca

Ronyammmmm Maşallah Asmin'imize...Uyumuyo gazı çok ama çok şeker bi kız...

Lorkemmmmm tedaviyi nerde yap tı rı can? 1500 kere sordum bu 2500.kere soruşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…