Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saolasın canım hayırlısı bakalım ıcımde ıyı veya kotu hıc bı hıs yok gıbı tabıkı seytan ugrasıyor vesvese verıyor daha baslamadan ...
duanızı beklıyorum bolca

İnşallah canım dualarımdasın

siz nasıl süreçlerden geçtiiz kaç yıl olmuştu ve eşinin değerleri nasıldı

lorkee inşallah hayırlısıyla mutlu sona çok az kaldı rabbim senin için en güzelini hayırlısını nasip etsin ayy seninde kızın olur gibi dogdu bi an içime küçük gezenti diye hayal ettim nedense

gunayınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı br haftaya grmek umuduylan
ay ruyamda kk yı
yanı sızlerı gordum
bırı gebelık haberı verıor ama cok sevınclı bır haber olmuordu
endıselerı vardı ama mutlu sonlan bıtıordu
ınsallah o sanslı ısım suan tedavıde olan GOKCEN,LORKE,VE DIGERINDEN BIRIDIR

Ronyammmmm Maşallah Asmin'imize...Uyumuyo gazı çok ama çok şeker bi kız...

Lorkemmmmm tedaviyi nerde yap tı rı can? 1500 kere sordum bu 2500.kere soruşum
boncugumkusura bakma atlamısmıyım kı hatırlamıyorum da devlettee zeynep kamılde olacak benım tup ıkı asılamamda orda oldugu ıcın devlet karsııllıyo bı kısmını bızde ılk olarak ozele gıtmek ıstemedık

Ben dersime iyi çalışıyorum yatıyorum kalkıyorum sana dua ediyorum
Allah razı olsun cnaım ne kadar sevındım anlatamam
bugun hassasım bıraz en yakın komsum da ptesı tasınıyo bu surecte yanımda yakınımda olmasını cok ıstıyordum ama nasıb degılmıs
İnşallah canım dualarımdasın

siz nasıl süreçlerden geçtiiz kaç yıl olmuştu ve eşinin değerleri nasıldı

canım bızım 3.5 yıl oldu evlenelı 3 yıldır bebek olmadı hıc bı dusuk vs de yasamadım
gecen sene nısan ve kasımda ıgnelı asılamam oıldu
ılkınde esımın degerlerı ml de 12 mılyon ıkıncıde ml de 16 mılyondu
sonra tup raporu ıcın ocakta yapılan spermıyogram da ml de 49 mılyon cıktı
ılerı hareket hep 0
son durum sebepsız yazdı tup rapıruna doktorumuz bakalım nasıb

lorkee inşallah hayırlısıyla mutlu sona çok az kaldı rabbim senin için en güzelini hayırlısını nasip etsin ayy seninde kızın olur gibi dogdu bi an içime küçük gezenti diye hayal ettim nedense

ceylan benımde genelde ıcıme ole doguyo
aslında erkek cocuklarını cok severım hep derdım onden bı abı ıyı olur dıe ama bana da hep ılk kızım olur gıbı gelıyo nasıb valla Rabbım hayırlı salıhlerden saglıklı versınde ıkısıde kabulumuz

yagmurum esın yasak koysada arada gel kendınden haberdar et bole ok merak ederız bız senı ve melegını

hayır olsun esracım ...
haftasonu yazdıgın dularını guzel yazılarınıj okudum saolasın

canım raporu niçin aldınız? devlette yaptırmak için mi gerekli yoksa isteyen gidip özelde ya da devlette yaptırabilir mi tüpü raaporlu bi şekilde. raporlu olunca daha ucuz oluyor sanırım değil mi
o zaman 2 aşılamayla rapor alabildiniz siz doğru dimi?

canım raporu niçin aldınız? devlette yaptırmak için mi gerekli yoksa isteyen gidip özelde ya da devlette yaptırabilir mi tüpü raaporlu bi şekilde. raporlu olunca daha ucuz oluyor sanırım değil mi
o zaman 2 aşılamayla rapor alabildiniz siz doğru dimi?

2 tane ıgnelı asılama olduysa rapor cıkıyo(hap kullanıldıysa mesela 3 asılama ıstıyo) veya esının degerı ml de 5 mılyonun altındaysa
sanırım ..
devletten rapor ckınca ılaclara daha az para verıyosyun ıstersen dısarda tedavı olabılıyosun
sana bunu soruyolar rapor cıkınca burdamı dısardamı kullanacaksın dıye ..

devlette yaptırısan 410 tl mı ne transfer ucretı verıon bıde ılacların bellı bı yuzdesını verıyosun o ne kdr tutuyo bılemıyorum ama toplamda 1500 u gectıgını sanmıyorum

sağol canım yaa aslına bakarsan biz de düşünüyoruz eşimin çalıştığı hastanede, ama ne nedir hiç bilmiyorum demek en çok tutan ilaçlar filan oluyor. ben direk tüp yaptıralım diyordum. genelde hastane personeline taksit ve çoğu şeyde %50 indirim oluyor da. sağol açıklamaların için.

merhaba arkadaslar,
söyle bir baktım bebişlerin fotoları paylaşılmıs cok hos:)
allah bagıslasın herkesin bebeğini..
Biz de yaklasık 3 yıldır mücadele edıyoruz ve gecen yıl anneler gununde eşim varıkosel ameliyatı olmustu hastanedeydık..
bu yıl hala anne olamadım ama değerlerımız normal sınırlara yükseldi, kaan hocaya gittk, hasarımız normal sınırlarda cıktı cok şükür bı kaç ay sonra tüp bebek ted. gecıyoruz
bundan dolayı, topiğin sahibi boncuktan ıtıbaren,buarada tecrubelerını paylasıp bizlere de vesıle olan butun arkaaslara,
butun anne ve anne adaylarına çok teşekkur ederım allah razı olsun...suan inanıosam anne olacağıma, bı coğunuzun sayesındedır..
sizin yaptıklarınızı yaparak arttı sayımız, inancımız önce allah tabiki ama..bi gün bende bi başka arkadasıma umut olurum umarım..
sevgiyle kalın..

azrammm.. çok sağolasın kuzucum..

boncuk.. bu güzel duana kocaman bir amin diyorum.. çok teşekkür ediyorum..
canım benim dualarım seninle ...
arunacım sağolasın.. eksik etme dualarını..
hayırlı olsun gökçen
Allah yardımcın olsun.
hayırlı haberler verirsin inşallah.
antalyacım çokk sağol iyi kalpli arkadaşım benim, umarım sen sürpriz yaparsın bize hiç beklemediğimiz bir anda..

teşekkürler tatlı esram..

ronyaaammm... çokkk teşekkür ederim canım benim.. bende çok öpüyorum seni ve minik bıdığını çok çok çoookkk tatlı maaşalah rabbim size bağışlasın hayırlı evlat eylesin..

lorkem inşallah içine doğduğu gibi olur:))) her ne kadar ümit yok dense de insanız işte bir yerde.. hiç ümit olmadan yaşanır mı..
amaaaannnn olmazsa da ikinci aşılamaya giderim:))) olursa daaaaa kocaman bir sürpriz olur banaaaaa...

cnm Allah gönlüne göre versin.umarım bebişlerin göbüşüne konmuştur:))hakkında herşeyin hayırlısı ama dediğin gibi rabbim mucizesini gösterecektir.dualarım seninle....
o mucize bir gün hepimizi bulsun inşallah canım benim..

ha-yır-dır-in-şal-lahhhh:)))

canım bu konuyu bende çok merak ediyordum aydınlanmış oldum sayende:))
demek iğneli olunca iki aşılama istiyor rapor için.. bu aklımın bir köşesinde dursun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…