- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.561
saolasın canım hayırlısı bakalım ıcımde ıyı veya kotu hıc bı hıs yok gıbı tabıkı seytan ugrasıyor vesvese verıyor daha baslamadan ...
duanızı beklıyorum bolca
Ronyammmmm Maşallah Asmin'imize...Uyumuyo gazı çok ama çok şeker bi kız...
Lorkemmmmm tedaviyi nerde yap tı rı can? 1500 kere sordum bu 2500.kere soruşum
Bilgemm Ceylancım bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim: Anadan emilen sütün burundan gelmesi - Acemi Anne- ntvmsnbc.com
boncugumkusura bakma atlamısmıyım kı hatırlamıyorum da devlettee zeynep kamılde olacak benım tup ıkı asılamamda orda oldugu ıcın devlet karsııllıyo bı kısmını bızde ılk olarak ozele gıtmek ıstemedıkRonyammmmm Maşallah Asmin'imize...Uyumuyo gazı çok ama çok şeker bi kız...
Lorkemmmmm tedaviyi nerde yap tı rı can? 1500 kere sordum bu 2500.kere soruşum
Allah razı olsun cnaım ne kadar sevındım anlatamamBen dersime iyi çalışıyorum yatıyorum kalkıyorum sana dua ediyorum
İnşallah canım dualarımdasın
siz nasıl süreçlerden geçtiiz kaç yıl olmuştu ve eşinin değerleri nasıldı
lorkee inşallah hayırlısıyla mutlu sona çok az kaldı rabbim senin için en güzelini hayırlısını nasip etsin ayy seninde kızın olur gibi dogdu bi an içime küçük gezenti diye hayal ettim nedense
gunayınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı br haftaya grmek umuduylan
ay ruyamda kk yı
yanı sızlerı gordum
bırı gebelık haberı verıor ama cok sevınclı bır haber olmuordu
endıselerı vardı ama mutlu sonlan bıtıordu
ınsallah o sanslı ısım suan tedavıde olan GOKCEN,LORKE,VE DIGERINDEN BIRIDIR
canım raporu niçin aldınız? devlette yaptırmak için mi gerekli yoksa isteyen gidip özelde ya da devlette yaptırabilir mi tüpü raaporlu bi şekilde. raporlu olunca daha ucuz oluyor sanırım değil mi
o zaman 2 aşılamayla rapor alabildiniz siz doğru dimi?
2 tane ıgnelı asılama olduysa rapor cıkıyo(hap kullanıldıysa mesela 3 asılama ıstıyo) veya esının degerı ml de 5 mılyonun altındaysa
sanırım ..
devletten rapor ckınca ılaclara daha az para verıyosyun ıstersen dısarda tedavı olabılıyosun
sana bunu soruyolar rapor cıkınca burdamı dısardamı kullanacaksın dıye ..
devlette yaptırısan 410 tl mı ne transfer ucretı verıon bıde ılacların bellı bı yuzdesını verıyosun o ne kdr tutuyo bılemıyorum ama toplamda 1500 u gectıgını sanmıyorum
7,5 aylık oldu valla, öyle böyle...29 eylülde 1 yaşında olacak...boncuk kocaman oldu kız ogluşun maşallah dogum günü ne zamandı
Gokcencim seninde dedigin gibi bize lazim olan tek sperm rabbimin izniyle o tek sperm yumosunu yakalicak ve mucizen gercek olucak insallah seninle birlikte bende geri sayicam insalah zaferini kutluycaz 14 gun sonra
amin canimmm guzel dileklerin icin cok tesekkur ediyorum kendi adimaa
Paptya Maşallah kuzuna aman ne şeker öyle...Ama şuan gözüme çok minik geldi daha büyüyecek yavrum ayy kıyamam ben ona. Hiç merak etme kötü bişey çıkmaz. Rabbim onu kusursuz yaratmış neresinden ne çıkacak şuncacık bebişin?
gökcencim hakkında hayırlısı olsun, dilerim aşılaman ikiz bebiş olarak filizlensin göbüşünde.
midyecim çok beğendim "Şimdinin ve geleceğin anneleri" cümlesinde özellikle geleceğin anneleri sözcüklerini.
Bizler bebeklerimizi kucaklarımıza aldık ama kendi adıma yarım bir mutluluk ne zamanki burdaki arkadaşlarımın da haberlerini alıcam sanırım o zamana tamamlanacak mutluluğum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun başka kimimiz var ki sığınacak.
arunacım sağolasın.. eksik etme dualarını..canım benim dualarım seninle ...
antalyacım çokk sağol iyi kalpli arkadaşım benim, umarım sen sürpriz yaparsın bize hiç beklemediğimiz bir anda..hayırlı olsun gökçen
Allah yardımcın olsun.
hayırlı haberler verirsin inşallah.
amanın herkesler bgenmıs :))))))
antalyamı mıdyemı gokcenı unutmusum ama :))))))acaba daha kımlerı unuttum
neyse bu kadar hatırlamayada masallah :)))))
papatyman ne tatlı oglusun var masallah
gokcen rabbım tedavını hayırlı br sekılde sonuclandırır ınsallah
gökçenimm çok güzel bir günde aşılaman yapılmış
iğnşallah güzel haberlerini alırız sakın ümitsiz olma
arkadaşlarında dediği gibi herşey bir tanecik süpermene bakıyor :))
moralini yüksek tut öpüyorum seni kocaman
ronyam senın bıdıgını yerım masallah nası bı guzellık bu yaa o yanaklar neguzel olmus annesının sutu yaramıs kızıma
gokcen valla hsonu pek gırmeedım baktım kactım cepten asılaman hayırlı olsun bende asılama sonrası vey< oncesı sperm testıne bakma dıcektım ıyıyse de kotuyse de ogrenmeden test gununu beklemek daha ıyı olyuyr ama ınsallah senın sonucun guzel olacak gıbı bır hıs var ıcımde ...
ben bugun lekemı gordum sanırım yarın reglım sokulur ve yarın ıgne raporumu almaya gıdıyorum
bakalım sorucam baska prosedur yoksa belkıde hemen carsamba muayeneye cagırıp baslatırlar dıye dusunuyorum nasıb artık ..
uzun zamandır test yapmamıstım dun yapıp negatıfı gordum yıne tup oncesı ..onuda esım heveslendırdı hıc bısey demezken keske tupe gecmeden olsa bu sfeer falan dıyodu yok ıcınde guzel hısler varmıs vsbende ona uyup test yapmıstım ddun
zaten sabahta kahve akıntım geldı
neyse yenı baslangıc ıcın bunun olması gerekıyordu zaten dualarınızı eksık etmeyın benden de
o mucize bir gün hepimizi bulsun inşallah canım benim..cnm Allah gönlüne göre versin.umarım bebişlerin göbüşüne konmuştur:))hakkında herşeyin hayırlısı ama dediğin gibi rabbim mucizesini gösterecektir.dualarım seninle....
gunayınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı br haftaya grmek umuduylan
ay ruyamda kk yı
yanı sızlerı gordum
bırı gebelık haberı verıor ama cok sevınclı bır haber olmuordu
endıselerı vardı ama mutlu sonlan bıtıordu
ınsallah o sanslı ısım suan tedavıde olan GOKCEN,LORKE,VE DIGERINDEN BIRIDIR
2 tane ıgnelı asılama olduysa rapor cıkıyo(hap kullanıldıysa mesela 3 asılama ıstıyo) veya esının degerı ml de 5 mılyonun altındaysa
sanırım ..
devletten rapor ckınca ılaclara daha az para verıyosyun ıstersen dısarda tedavı olabılıyosun
sana bunu soruyolar rapor cıkınca burdamı dısardamı kullanacaksın dıye ..
devlette yaptırısan 410 tl mı ne transfer ucretı verıon bıde ılacların bellı bı yuzdesını verıyosun o ne kdr tutuyo bılemıyorum ama toplamda 1500 u gectıgını sanmıyorum
becerebildim mi bilmiyorum buda benim minik oğlum..
bıdığımm asmin :))
Eki Görüntüle 415270
aynı dua etmişte amin der gibi :) teyzeleremi dua ettin tatlımmmbecerebildim mi bilmiyorum buda benim minik oğlum..
bıdığımm asmin :))
Eki Görüntüle 415270
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?