- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.601
Günaydın kızlar çok zor bir gece geçirdik oğlumla, zaten ishali vardı biliyorsunuz dün gündüz de ateş başladı gece 39 geçince 3,00 dr daydık kan tahlili v.s yapıldı meğer kanında mikrop varmış fazlasıyla artık nerden aldıysa, biraz uğraştıracak gibi bizi. Aksi gibi yarında işe başlıycam annem bakacaktı oda ayak parmağını kırdı, alçılı ayağıyla bakmaya çalışıcak.
Çok sıkıntılıyım bu günlerde anlıycağınız, bir duanıza ihtiyacım var oğlumun çarçabuk iyileşmesi için.
Günaydın kızlar çok zor bir gece geçirdik oğlumla, zaten ishali vardı biliyorsunuz dün gündüz de ateş başladı gece 39 geçince 3,00 dr daydık kan tahlili v.s yapıldı meğer kanında mikrop varmış fazlasıyla artık nerden aldıysa, biraz uğraştıracak gibi bizi. Aksi gibi yarında işe başlıycam annem bakacaktı oda ayak parmağını kırdı, alçılı ayağıyla bakmaya çalışıcak.
Çok sıkıntılıyım bu günlerde anlıycağınız, bir duanıza ihtiyacım var oğlumun çarçabuk iyileşmesi için.
boncuk canım çok geçmiş olsun,Rabbim annenin de yavrununda şifasını versin
ronya ne güzel büyümüş kızın öyle maşallah
bizden haberler,pazartesi gastrocu gördü oğlumu istersen endoskopi yaparım benim için 5 dakikalık iş ama bence o kan kesin gögsünden geldi çünkü bebekte böyle bir kanamaya sebep olacak birşey yok, durumuda gayet iyi dedi zaten bende endoskopi yaptırmak istemiyordum, takip edelim dedi doktor o günden sonra gelmedi tekrar olursa o zaman değerlendiririz dedi, bu gece dikkat ettimde sol gögüs ucumun yarısı yerinden sıyrılmış meme dokum ortaya çıkmıştı başlarda çok kanıyordu, şimdide sızıntı şeklinde çok az kan geliyor,demekki o gece çok gelmiş..
hamile ve yakında hamile kalacak arkadaşlar nasıl yaparsınız bilmem ama gögüs uçlarınıza ve gögüslerinize mutlaka baktırın yapabilecek bir şey varsa mutlaka yaptırın, özellikle gögüs ucu küçük yada olmayanlar. ben o kadar uğraştım sonuç alamadım umarım sizde emzirme sorunsuz olur
recetemı aldım geldım ... ılk defa duyuyorum ıgnenın adını daha ucuz gonal f ten aynı gorevı goruyo tabıkı menopur var 6 kutu toplamda catlatma ovıtrella var bıde orgalutran yumurta baskılayıcı vermıs bı kutuda 5 tane var bundan da
hayırlısı bakalımm bugun yıne az once azıcık lekem geldı adetının 1. yada 2. gunu gel dedı yarın gıdeyım bakalım ılk olarak ultrasona alacaklarmıs ve ıgnelerı nası kullanacagımı gostereceklermıs
toplam ılaclar 380 tutuyo dedı bı eczaneye sordum ucuz geldı bana ..bakalım ılacları toptan alan bı yer varmıs bıde oraya sorup yarın alırız ınsallah hayırlısıyla
Canım Lorke'm hayırlı olsun tedavin.
İlaçların şifa olsun sonu bol bol bebiş olsun inşallah.
Tedavin için nasıl heyecanım var anlatamam.
Sonu çok güzel olsun inşallah.
boncugum oglusuna rabbım sıfa versınnerden almıs o mıkrobu yha ((((
hazelcıgım ve yagmurum ıyı dılekleırnız ıcın ALLAH RAZI OLSUN BINLERCE KEZZZ
lorkem cok heyecanlıyım nedendır bılınmez :))))) olacak olacakkkkkk ınsallah
bebek gelecekkkkkkkk
oh gezemeyeceksınnnnnn
dotunun ustune oturucaksınnnnnn
mıden bulanıp basın donucek
ve
butun rezervasyonların ıptal olcekkkkkkkkk hehehehehehehe
recetemı aldım geldım ... ılk defa duyuyorum ıgnenın adını daha ucuz gonal f ten aynı gorevı goruyo tabıkı menopur var 6 kutu toplamda catlatma ovıtrella var bıde orgalutran yumurta baskılayıcı vermıs bı kutuda 5 tane var bundan da
hayırlısı bakalımm bugun yıne az once azıcık lekem geldı adetının 1. yada 2. gunu gel dedı yarın gıdeyım bakalım ılk olarak ultrasona alacaklarmıs ve ıgnelerı nası kullanacagımı gostereceklermıs
toplam ılaclar 380 tutuyo dedı bı eczaneye sordum ucuz geldı bana ..bakalım ılacları toptan alan bı yer varmıs bıde oraya sorup yarın alırız ınsallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?