- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.801
boncukkk işe başladın galiba.nasıl bir duygu,bu arada oğuz nasıl oldu?
Ekintos sanada amma misafir geliyor ya, nasıl yetişiyorsun hem Cihan hem misafirlerle merak ettim.
Başladım, kendimi hani uzun yola çıkarsın artık dayanamazsın araba tutar sersem olursun aynen öyle hissediyorum okulda okulda değilimişim gibi hissediyorum eve gelincede evde değilmişim gibi, ay bi garip durum.
Oğuz daha iyi gibi ama bugün bi öksürük bi hapşuruk hayırdır inşallah demeden edemedim bu çocuk niye bu kadar hasta oluyo çözmüş değilim.
krisim seni merak ettik ama kendi adıma heralde yine bir geziye çıkmıştır demiştim.
Allahım en tez vakitte ferahlik versin..
biz de çok seviyoruz seni....
Başladım, kendimi hani uzun yola çıkarsın artık dayanamazsın araba tutar sersem olursun aynen öyle hissediyorum okulda okulda değilimişim gibi hissediyorum eve gelincede evde değilmişim gibi, ay bi garip durum.
Oğuz daha iyi gibi ama bugün bi öksürük bi hapşuruk hayırdır inşallah demeden edemedim bu çocuk niye bu kadar hasta oluyo çözmüş değilim.
Sagol canim Allah razi olsun ......
umarim sende iyisindir
krisss ekintosss da burdaymışşşş
nasılsınız kızlarrrr
iyilik nöbet kuşu.sen nasılsın diye sormayacağım.eminim yorgunsun:)
aynen öle ekintos perşembe sabahı gitmiştim işe bu sabah geldim bikaç saat uyudum ama yok hala kendime gelemedim uzandığım yerde uyuyakalıyorum :) yaşlı teyzeler gibi olsum...
cihan hastamı oldu yerim ben onu masum melek... sende benden geri değilsin yani habire koşturma halindeymişsin misafirler falan
ronyam ekıntosum nerelerdesınız ...
az ugrar oldunuz sıkıntınız yoktur ınsallah ama transferım olabılırse eger o zaman yalnız bırakmayın bak benı herkes toplassın evde nabarım ben sıkılırım gezmeye cıkarım bak
eda ve gözyaşı
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
bizlerede dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?