Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
boncukkk işe başladın galiba.nasıl bir duygu,bu arada oğuz nasıl oldu?

Başladım, kendimi hani uzun yola çıkarsın artık dayanamazsın araba tutar sersem olursun aynen öyle hissediyorum okulda okulda değilimişim gibi hissediyorum eve gelincede evde değilmişim gibi, ay bi garip durum.

Oğuz daha iyi gibi ama bugün bi öksürük bi hapşuruk hayırdır inşallah demeden edemedim bu çocuk niye bu kadar hasta oluyo çözmüş değilim.

Ekintos sanada amma misafir geliyor ya, nasıl yetişiyorsun hem Cihan hem misafirlerle merak ettim.

oooo daha yarısını ağırlamadım boncuk.bebek görmelerini yapıyor eş dost akraba....bazen yoruluyorum çok ama şükür de ediyorum...kayınvalidem çoğunluklada annem yardımcı oluyorlar.bir çeşitimi onlardan biri yapıyor tatlıyı bir gün öncesinden yapıyorum.böreklerimi önceden buzluğa sarıp atıyorum .o gün sadece çıkarıp pişiriyorum.2-3 çeşitte salata yapıyorum o gün.ama ben misafirimin geleceği gün eşimi esir alıyorum.11e kadar cihanla ilgileniyor .o vakte kadar ben hallediyorum herşeyimi.benim evimin temizliğini haftada bir ablamız var o yapıyor.yoksa imkanı yok yetişemem.buna rağmen yorulup sütüm azalıyor bazen.haftada 3 gün misafir ağırladığım oldu geçen...bu arada cihanda etkilenmesin bu koşturmadan diye uğraşıyorum.stresi falan hemen hissediyorlar biliyorsun...

ooo yerim ben onu hapşırık olmuş öyle mi?ek gıda işi nasıl gidiyor

cok gecmis olsun

alerji yonunden inceletirsen oguz u iyi olur . durumu alerjiyi gosteriyor gibi

iyilik nöbet kuşu.sen nasılsın diye sormayacağım.eminim yorgunsun:)

aynen öle ekintos perşembe sabahı gitmiştim işe bu sabah geldim bikaç saat uyudum ama yok hala kendime gelemedim uzandığım yerde uyuyakalıyorum :) yaşlı teyzeler gibi olsum...
cihan hastamı oldu yerim ben onu masum melek... sende benden geri değilsin yani habire koşturma halindeymişsin misafirler falan

yok hasta değil sadece boynu çok pişiyor .sıvı akıyor hatta kanıyor.

eee bu yorgunluğa yaşlı teyzelere yetişilir bencede:)

lorke naptın dr.unla testler hakkında konuştunuz mu ?

liste gerçekten gitgide güzelleşiyor

allahım tez zamanda olmayanların başına versin...

taze anneler gözyaşı ve xedayı kutluyorummm

eda ve gözyaşı
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
bizlerede dua edin lütfen

sevser nerelerdesin canım uzun zamandır göremedim seni..
aşılamadan sonra neler yapıyorsun devammı tedaviye...

tünaydın herkese..hayırlı günler olsun inşallah...

herkese iyi akşamlaar....
haftasonu diyecektim ama haftasonu bitti...
nerde bu millett...
burada yok facede yok
nere kaçtınız bakem
aldınız güzel haberleriii sıvıştınız dimi:)))

gözyasım ve xedacım tebrıkler kızlar gozunuz aydın cooooook sevındım kendınıze cok dıkkat edın hamıslıgın tadını cıkarın cunku cooook guzel bısey her anı her haftasının tadı cıkarılmalı....bu arada hamıs haberlerı ne guzel cogaldıınsallah devam eder lıste hep hamıleler ve annelerden olusur ne guzel olur

slm arkadaşlar inş. allahım kucaklarımızı boş bırakmaz hepimizinde sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olur.. bol bol dua edelim rabbim bu mübarek recep ayının ilk günü yapılan duaların redolunmadığını söylüyor hiç bir zamn ümidimizi yitirmeyelim sabırla bekliyorum ve inanıyorum rabbim dualarımızı kabul etsin.. (amiiiiiiiiiiiiin)

merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim kendimi biraz tanıtmak istiyorum kimseye anlatamadıkları burda sizinle paylaşabiliyorum çünkü ancak bizmle aynı şeyleri yaşayanlar anlayabilir anlattıklarımızı...ben 21 yaşındayım ve 29 mayısta evliliğimizin 1.yılıına gircez..3 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendikeşim 1 mayısta ilk tese ameliyatını oldu ve az sayıda bulunan hücrelernde şekli bozuk olduğu içn tüp bebek uygulaması yapılamadı şimdi iğne ve ilaç tedavisi kullanıyoruz 4 yada 5ay snra tekrar tese olcak ve ben bu zamanı dört gözle bekliyorum ama zamn durdu hiç geçmiyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…