- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.821
senden de alcaz yakında güzel haberler inşallah,kaç gün kaldıııherkese iyi akşamlaar....
haftasonu diyecektim ama haftasonu bitti...
nerde bu millett...
burada yok facede yok
nere kaçtınız bakem
aldınız güzel haberleriii sıvıştınız dimi:)))
Ne guzel habeler aldim okadar mutlu oldum ki anlatamam
darisi diger arkadaslarima insallah
sayi giderek artiyor demek ki yil sonuna kadar hamile kalmayan kalmayacak :))
Beni merak eden arkadaslarim olmus
biraz sorunlarim var bazi arkadaslarim az cok biliyor
o yuzden giremiyorum ama aklim kalbim hep sizinle
sizleri unutmus yada degismis degilim nolur boyle dusunmeyin sakin
sadece su ara kendi derdime dustum
hepinizi cok seviyorum ....
Rabbim bekletmesin ..en kısa zamanda gönlünün muradını versin inşallah..merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim kendimi biraz tanıtmak istiyorum kimseye anlatamadıkları burda sizinle paylaşabiliyorum çünkü ancak bizmle aynı şeyleri yaşayanlar anlayabilir anlattıklarımızı...ben 21 yaşındayım ve 29 mayısta evliliğimizin 1.yılıına gircez..3 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendikeşim 1 mayısta ilk tese ameliyatını oldu ve az sayıda bulunan hücrelernde şekli bozuk olduğu içn tüp bebek uygulaması yapılamadı şimdi iğne ve ilaç tedavisi kullanıyoruz 4 yada 5ay snra tekrar tese olcak ve ben bu zamanı dört gözle bekliyorum ama zamn durdu hiç geçmiyo sanki
Sen benim hüzün yanımsın. Güneşin vurmadığı gölgede kalan yanım. Kimselerin bilmediği kendime sakladığım.
En çok ayazda kalmış olup da rüzgara savuramadığım, alıp alıp defalarca sineme sardığım yanımsın.
En çok kanayan yarama sarmaya çalıştığımsın. Sardıkça kanayan kanadıkça sardığımsın…
Sen benim hüzün yanımsın. Her doğan günle bir kez daha ümidimi yıkan tarafımsın.
“Olmadı olmayacak” dedirten hain düşmanımsın. “Ah çıksa gelse şimdi…” diyecek kadar kendimi kaptırdığım saflığımsın.
“Çıksa ve gelse, alsa ve götürse…” diye çırpan kanadımsın.
Ve her defasında kendime kırk kez söyleyip kırk kez yanıldığımsın.
Sen benim hüzün yanımsın. Söküp atamadığım umut çiçeklerini gömdüğüm toprağımsın.
Bahar gelir yeşerir diye yağmur, çamur, kar kış demeden suladığımsın.
Olur da bir gün açarsın diye beklediğim sevdamsın.
Sevda çiçekleri açar mı bilinmez ama umuduna umudumu bağladığımsın.
Sen benim hüzün yanımsın. Dar vakitte bulup hiç kaybetmek istemediğimsin ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?