- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.461
ben hazırımda canım bugün doktorlar kafamı çok karıştırdılar sattan 2 hafta geriden gidiyo bebek dediler tekrar ayrıntılı yaptılar 2 hafta geri dediler zaten 1 hafta geç döllenme olmuştu biliyosunuz bide bacak boyu kısa dediler bugün çok üzgünüm malesef dün beşigini almıştım ama onun sevincini bile yaşayamadım
Ceylan'ım doktorlar insanı korkutmaya bayılıyorlar.
Allah'ın izni ile olmaz birşeycik.
Bende ayrıntılı ultrasonu dert ediyorum.
İnşallah beni korkutmazlar diye.
ahh sorma mues yaa ne zormuş dünden beri aklımdan çıkmıyor
benim ilk ayrıntılıda hiç böyle bişeyden bahsetmediler daha dün söylüyorlar
inşallah saglıkla gelir bebegim
korkutmazlar canım bence sen rahat ol bide seninkiler ikiz birisi mutlaka geriden geliyordur zaten
rabbim saglıklı sıhhatli kucagımıza almak nasip etsin hepimize
Evet teyzesi kızımız daha ufak.
Hem milim hemde gram olarak.
Bazen diğerinden 2 gün geri gözüküyor.
İlk çok takıyordum doktorumuz çok normal endişelenme sakın dedi.
Ama insan gene de takıyor bazen.
tünaydınlarrrr:)))
mues hiç endişe etme canım,ceylanın dediği gibi kilosu boyu aynı olan bende hiç ikiz duymadım:)
ceylan demekkı senın kızın minyon çıtı pıtı olacak,bir problem olsa bu aya kadar çoktan anlaşılmıştı:))
belgide yagmur bana çektiyse çıtı pıtıda olabilir baştan beri diyodum zaten annesi gibi çıtı pıtı olur diye
karanfilce merhaba
mesajını aldım teşekkür ederim. bugun kontrolum vardı dr a gittik. benim yumoşlardan biri 17mm olmuş. bu akşam son iğnemi olup pazar gecesi 11.30 da çatlatma iğnesi yap dediler. salı sabahı 11 de aşılama olacakmış. dua eder misiniz ne olur bu sefer tutsun inş. karanfilce seninle 2 gün aramız var. 10 temmuzda beta hcg baktır dediler. bakalım sonuç nasıl olacak_
ceylanım ne olur sen de üzülme, Allahın izniyle sağlıklı bir evlat sahibi olursun. hem illa sat ile bebeğin gelişimi mutlaka tutmalı mı? sen demiyormuydun ta en başta, benim yumurtalar geç gelişiyor diye. tamam işte geç döllenmiş. hepsi bu kadar. boncuğun dediklerine de kulak ver. kendini de bebeğinide üzme. Allaha emanet et onu.
hadi görüşürüz. doğumun için gün sayıyoruz inş. sevgiler
ben ikiside aynı kilorla ve boyda dogan ikiz hiç duymadım hepte kızlar ufak oluyo bu irkekler ne fena böyle
tünaydınlarrrr:)))
mues hiç endişe etme canım,ceylanın dediği gibi kilosu boyu aynı olan bende hiç ikiz duymadım:)
ceylan demekkı senın kızın minyon çıtı pıtı olacak,bir problem olsa bu aya kadar çoktan anlaşılmıştı:))
kızlar kaan aydosa özel muayenehanedemi muane oluyoz,
yoksa hastanedemi,
özel muayene ücreti ne kadar ?,
nereye ödüyoz,
randevuyu şimdiden alsam olurmu,
?ımmm sonraa bide şey testler için ayrı ücret ödeniyormu,
yani kısaca kaça patlıyo :):):)
çok duygusuz hissettim kendimi
biz geçen yıl ekim ayında gittik kaan aydosa. özel muayenesinde muayene ediyor.muayene ücreti 300 tl idi. şimdi ne oldu bilmiyorum.bizden sperm dna hasar testi yaptırmamızı istedi. biz gittiğimizde bu testi üniversite hastanesinde yaptırmamızı söyledi.bize nasıl ve nerde yaptıracağımızı tarif etti.gittik kan ve sperm örneği verdik sonuçlarını bize mail ile gönderdi. o zamandan beri de eşim tedavide. ilaç kullanıyor. her ay kan testi yaptırıp hocaya mail atıyoruz ona göre ilaö dozajını ayarlıyor.henüz doğal yolla olmadı. bu yüzden bu ay aşılama denemeye karar verdik. hayırlısı bakalım. inş sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur. aşılama günüm salı günü. umarım anlattıklarım sana yardımcı olmuştur. hiç gözünde buyutme sanıldığı kadar zor olmuyor ankaraya gidip muayene olmak.hemen ara ve randevu al çünkü çok dolu oluyor kim bilir ne zamana randevu verecek. o yüzden acele et derim.
bu forumdan okuduğuma göre artık sperm dna hasar testini üniversite hastanesi yaptırılamıyormuş dışarıda bir yer tarif ediyormuş. buradan okuduklarıma göre diyorum. yeni giden arkadaşlar varsa onlarda tecrübelerini paylaşsınlar. sonuçta biz gideli 8*9 ay oldu.
umarım yardımcı olmusumdur. iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?