- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.501
lorkeem hoşgeldin:))
geçmişte olsun babana vede yengene:)))
nasılsın,bakıyorum hiççç durmuyorsun,ohhhhh sefan olsun,:)
Merhaba
kaan hocanın dediklerine harfiyyen uyun, pişman olmazsınız. biz 8 aydır uyguluyoruz hatta 9. ayın ortasındayız. siz daha çok yeni başlamışsınız. her ayın sonunda kan tahlili mutlaka yaptırın. bakın, krishazel ve fatma 2. bebeğe doğal yolla hamile kaldılar. sizin hasarınız çok fazla değil. en azından bizimki kadar değil. düşün bizim %98 hasarlı çıktı. %2 normal sağlıklıymış. umudunu hiç yitirme. duanı eksik etme. düzelme olacağına inanıyorum. sevgiler
karanfilce aşılaman nasıl gitti. pazar günü demiştin. merak ediyorum gelişmeleri. paylaşırsan sevinirim.
hosbuldum yagmurum
nasılsın bulantıların azaldımı
havalar cok sıcak helekı ıstanbul yapıs yapıs dun yolda ızmıte gırınce yapısmaya basladık valla eve geldıgımızde kabus gıbıydı ..
eskte aksamları usudugumuz yelek gıydıgımız oluyordu ne guzeldı
valla suan ramazan bayramına kdr ıstanbuldayım hatta evden cıkmayı da pek dusunmuyorum
desem yalan olabılır
merhabalar canım güzeldi çok şükür bir problem yaşamadık. gayet güzel geçti.
hastane bomboştu zaten o da çok iyi oldu.
yanlız spermiyogramı görememiştik şimdi eşim almış.
telefondan çok da düzgün bilgiler olmasa da okudu..
vee elimde değil ama üzüldüm..
hız sıfır ve morfoloji sıfır sanırım
bunlar sıfır değildi. evet düşüktü ama sıfır değildi. sayı da toplamı okumamışsa 170 milyon.
baş kuyruk bilmeme ne hepsinin karşısı boş diyor.
evlendiğimizde yaptığımız bi spermiyogram vardı. o zaman korunuyorduk ama bi iltihap durumundan dolayı yaptırmıştık.
ileri hız %13 toplam hız %80 morfoloji % 6 sayı 115 milyon.
ve şimdi 2 buçuk yıl sonra git gide düştü ve düşe düşe bu hale geldi yani sıfıra nerde yanlış yaptığımı anlamıyorum. sağlıklı desen besleniyoruz proxeed kullanıyoruz, ballar baharatlar..
isyan etmiyorum kendime kızıyorum ben bi yerlerde yanlış yaptım ya evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak istememekle ya da başka yerlerde.. çok üzgünüm kızlarkendimdeki hatayı bulmaya çalışıyorum ve Allaha çok mahcubum
canım benım kendınıde esınıde uzme nolur bak bızlere bu degerlerle kendılıgımızden hamıle kaldık senle daha once yazısmıstık hatırlarsan bızım degerler ne kadar dusuktu hatta sen sasırmıstın nasıp canım bu ısler vazgecılmemelı bılıyorum bazen ınsan dayanamıyor uzuluyor ama bu ısın pesını bırakmak yok hayırlı guzel sonucu alana kadar devam...ben ılerı hız sıfır dendıgınde cok aglamıstım hatta cok ıyı hatırlıyorum drun yanında aglamıstım hatta morfolojı sıfır cıkınca ne oldugunu bılmıyordum o zamanlar ama kötü biseylerın oldugunu ıdrak edebılıyordum:) bak ne gunlerden ne gunlere geldım bu degerlerle evladım kucagımda Rabbım tez zamanda sızlerde nasıp etsın...bız sayının dusuklugunden asılama bıle yaptıramıyorduk dırek tup bebek denılıyordu hatta asılama vakıt kaybı bosuna para harcarsınız dıyen drlar merak edıyorum aysenurumugorseler ne derler acaba
Canım Lorkem: Ben dahil kimse inanmazdı emin ol evde oturacağına
Umut'un son tahlilleri iyi çıkmadı, geçen hafta hastaneden ayrılmıştı 2 günde 1 hastaneye gidip kemoterapi alıyordu ama bugün tekrar yatış yapılacak sanırım. Şimdiden o kadar değiştirmişki ilaçlar, insanın çok gücüne gidiyor, dokunamıyorsun uzaktan bakabiliyorsun anca, Umut'ta balkondan bakıyor oynayan çocuklara. Sürecin her aşaması oldukça yıpratıcı, Rabbim şifasını versin bugünümüzü aratmasın yeterki.
canım boncuğum yağmurum bende sizleri hepinizi çok özledim.eve şimdilik net almadım cepten giriyorum.herkes iyidir inşallah
kızlar sizce burda morfoloji hiç bakılmamış mı yoksa hepten sıfır yazmaya gerek yok mu demişler.
öncekilerde dolu olurdu. aynı laboratuar testlerinde.
Eki Görüntüle 451618
kızlar sizce burda morfoloji hiç bakılmamış mı yoksa hepten sıfır yazmaya gerek yok mu demişler.
öncekilerde dolu olurdu. aynı laboratuar testlerinde.
Eki Görüntüle 451618
sağol canım ben bilmiyordum Allah razı olsunboncugum Allah sıfasını en erken zamanda nasıb etsın ınsallah dedıgın gıbı ınsanın elı kolu baglı oyle ızlıyor sadece cok koyuyor ınsana ..
ama yapabılcegın en buyuk sey duaya destek olmak ınsallah sonucu guzel olacak ..
ronyam bende ozledım senı
almayacakmısınız yoksa eve ınternet
ole bısey yapma sakın oldumu
canım asılama ıcın yapılan spermıyogramda yıkama vs oldugu ıcın morfolojı bakılmaz ...
yanı 0 degıl merak etme bakılmadıgı ıcın karsısı bos bırakılmıs ..
hayrılısı olsun hakkınızda ınsalah
karanfilce.. canım benim öncelkle hayırlı olsun aşılamanız diyorum kendini yiyyp bitirme lütfen.. bence değerleriniz gayet iyi..
yani ben çok anlamıyorum ama gördüğüm kadarıyla yıkama sonrası hızınız gayet iyyi...
benim aşılamamda ileri hıız sıfırdı.. yıkama sonrası ileri hız yine sıfırdı((
sizinkisi sanırım yıkama sonrası artmış hızınız..
bilmiyorum ama biz de aşılamaya kadar ileri hızda hiç sıfırı görmemiştik en kötü testimizde bile ileri hızımız %10du
ama aşılama yapıldığı gün sıfır.. sanırım
eşlerimiz biraz stres yapıyor doğal olarak..
kolay bişi değil çünkü..
sayınız falan çok güzel daha ne olsun..
bence sizini biraz kafanızı rahatlaatmaya ihtiyacınız var.. kolay olmadığını biliyorum
aama gerçekten bu böyle..
morfoloji ben göremedim..
aşılama yapıldığında bizde de morfolojiye bakılmamıştı tüp bebek merkezi olmasına rağmen..
herhalde bazı merkezler bakmaya gerek görmüyor yoksa sıfır olsa bile orada yazması gerekirdi bence..
yoksa o da mı sıfırdı bizim de..
bilmiyorum ki..
canım rabbimden hayırlısı inşallah böyle üzülürsen aşılamamnın olacağı varsada olmaz biliyorsun..
birazcık sakin rahat..
rabbim vaktini biliyor en hayırlı zaqmanın ne zaman olduğunu.. inşallah o vakit bu vakittir canım..
Hayirli sabahlar millet ben geldm evimdeyim cok sukur
Cok dolu bi tatil oldu yine
Dinlenme gibi olmadi esime ama guzeldi
Ayrilik duyguluydu daha da bu sefer
Biliyosunuz babam rahatsiz biraz ve sali gunu annmele umreye gidiyolar on gunlugune
Sag salim gider gelirler insallah dua edin
Yengem de rahatsiz boynunda bi ktle cikti 3 aydir aldilar biz ordayken
Patoloji sonuc gelmedi daha ama doktor en iyi ihtimal verem demis(( ole cikarsa sevinin bile demis
Allah im insallah temiz cikar cocuklarina bagislar Rabbim onu 3 cOcugu var(
Melis ve karanfilce asilamalariniz hayirli olsun insallah
Boncukum umut nasil gormeye gidebildinmi
Cabucak toparlar insallah yavrum kendini
Ceylan die diye kizi cititpiti yaptin iste daha ne istiyon
Hic kafana takma hersey yolundadir insallah
Günaydın kızlar..
LORKE,Rabbim hastalarınıza hayırlı,acil şifalar versin..
Annen,baban da kazasız,belasız,sağlıkla gidip gelsinler inşallah..
Hoşgeldin bu arada canım..
CEYLAN,hiç stres yapma canım..Emir de 2 hafta geriden geliyordu hep,doktor 2 hafta önden ya da geriden gitmesinin bi sakıncası yok demişti bana..Mesela 3 hafta önden gitse bebeklerde şeker hastalığı,obezite gibi sıkıntılar,3 hafta geriden gelse gelişme geriliği olur demişti..Senin minnak da normal sınırlar içinde..
Böyle bir durumda seninkinin kilosu biraz az olur ki Emir 2530 gr doğmuştu..Kuvöze bile koymadılar,ameliyattan çıkınca beni odada bekliyordu..Üstünü başını değiştirirken biraz korkuyorsun o kadar canım..
Kendini strese sokupta bebişi de üzme canım :))
geçmiş olsun lorke allahın izniyle ablandan güzel haberler al inşallah annenlerde saglıkla dönsünler
kızlar bugün dopler çin gittim bebegin beslendigi damarlar temiz çıktı bi problem yok dedi haftalık kontrol edecez bebegin büyümesini dedi hastaneye yatabilirsin yada her hafta gelebilirsin dedi bende burda çok sıra bekliyorum özele gitsem olurmu dedim olur dedi en azından bi hafta özele bi hafta hastaneye gidiyim diyorum romatizmalarım azdı sıra beklemekten duruma göre bebegi erken alabiliriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?