Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

öylemi dersin bitter benimkide sata göre 34 haftalık 32 haftada fl 61 gayet normal o zaman beni öyle korkuttularki cumadan beri hiç aklımdan çıkmadı artık atlattım biraz sayenizde cuma kontrole çagırdı normalde bugün özele gidecektim ama ztb ye gitmemek için özele cuma gitmeye karar verdim saglıkla kucagımıza bi alsaydık canım ya stres çok kötü bişeymiş artık stresten dakka başı acıkmaya başladım inşallah bebişime yarıyordur yediklerim

Ah canım ağzından bal damlıyor inşallah canım tatlı bir bebişim olsun sıkıntılarımı bir nebzede olsa onunla unutayım. Evet canım az kaldı ama yürüyüşümü bi görsen kardeşim penguen gibi yürüyorsun dedi. Kilom yok ama göbeğim büyüdü bayağı sıcaklar çok kötü yaptı. Özel hastane hazırda sezeryen olursa 39 bitince olcam ztb normal derlerse vip oda tutcam oda sıkıntısı yokmuş doğumda eşimin yanımda olması çok güzel. Kızımın adı Ekin olcak daha hamile bile değilken eşimle öyle düşünmüştük ikimizde ziraat müh. bebeğimiz bizim ekinimiz olucak :)

yok ya abartmasınlar.. annem geçen doğum hikayesini anlattı evde doğmuşum.. hem de ilk doğumuymuş 25 yaşında. ebe yetişememiş. ve kızmış ben gelmeden niye doğurdun diye. annem genelde rahatsızdır bel fıtığı vs. ama hemen doğdun dedi. ama tabi eskilerin günü gelince doğuruyorlardı. şimdi bizler hastaneden çıkmayacağımız için beklenmek zorunda kalınıyor.

bitter ya senin bebegine kavuşmana çok az kaldı heves ettim kız sana şimdi
ismide çok güzelmiş prensesin ekin teyzesi çok sevinecek rumuzunu koydugunuz için

valla dediğim gibi haftalar ilerledikçe hata payı artıyor anlamadığım bana bişey demezken seni neden bu kadar korkutmuşlar galiba genel olarak 2 hafta gerilik olunca endişe etmiş olabilirler. İçini rahat tut ben bu ölçümlere pek inanmıyorum. Benim kardeşim her ay özel doç dr. gitti kardeşime bebeğim 3000 gr olduğunu söyledi kardeşim o hafta doğum yaptı bebek 3800 gr boyunada 51 cm dedi 55 cm doğdu :))

çok güzel :)))
özeller hemen sezeryan yapıyor. benim eltim ikiz doğum yaptı hem de devlet hastanesinde.. gerçi o baya dayanıklı benden 3 ay önce evlenmişti. ertesi gün yürüyememiş eğiş büğüş hareketler yapmış. ben evlendim ilk gece korkudan bişey olmadı tabi ertesi gün kayınvalide hanım beni gözlemlemiş çok rahat yürüyormuşum. eşime öyle demiş insan bi utanır yaa ben acısa da eltim gibi çaktıra çaktıra yürür müyüm eğer yürüyeceksem de kimsenin yanına çıkma ne utanç verici bişey insanlar ne garip yaa

kesinlikle öyle ben de bişey demek istemiyorum insanın başına gelmeyince bilinmez..

valla canım herkezin hikayesi farklı benim annemde diyor 2 saate doğurdum diye ama eski topraklar farklı onlar çok hareketli oldukları için doğumlarıda kolay oluyor galiba biz çocuğu düşürcez diye kımıldamıyoz nerdeyse. Gerçi ben 24. haftadan sonra hiç durmadım her işi yaptım yürüdüm son günlerim ama hala temizlik süpürge yer silme ütü hatta ağır kova falan bile kaldırıyorum düzenli yürüyorum ama hala açılma yok daha zamanı var

inşallah sarunsuz saglıkla kocagımıza alırız artık başka bişey diyemiyorum özel bu kadar yanıldıysa başka bişey diyemiyorum bizimkide inşallah normal kg sunda dogar deyim o zaman

bitter ya senin bebegine kavuşmana çok az kaldı heves ettim kız sana şimdi
ismide çok güzelmiş prensesin ekin teyzesi çok sevinecek rumuzunu koydugunuz için

az kaldı ama sorma bende bir rahatlık var anlam veremiyorum. Sanki ben doğurmuycam gibi bi ara doğumu nerde yapacağım bile belli değildi kardeşim ısrar ediyordu karar ver diye bende ben evde doğurcam diyordum :) ekine söylemiştim kız olursa adını ekin koycaz diye hatırlarmı bilmiyorum ama :) sen ne isim düşünüyorsun

ceyoo..kız hem korkuyon hemde öyle bittere özeniyon dimi:))) az kaldı az seninde az kaldı inşallah:))

bitter canım ismi çok çokkk güzel sizin içinde çok anlamlı,, ekin teyzeler duyunca çok sevinecek hakkaten..
canım ne güzel oda sıkıntısı yokmuş ben senin yerinde olsam ztbde yaptırırm eşinde yanında olduktan sonra ohhh deme keyfine..
maaşallah sen çok dayanıklı çıktın.. baksana ceyoyya romatizmaam diyro başka bişi demiyor:)))

valla doğumun ilk geceye falan benzediğini sanmıyorum :) rahim filmi çektirmiştim canım çok yanmıştı ama 5 dak. sürmüştü doğum yapanlar bu acı neki doğum bunun kaç katı acı ve uzun sürüyor. Sezeryeninde sonrası kötü. Dediğin doğru iş başa gelince korku artıyor ama güçlü olmalıyız

inşallah sarunsuz saglıkla kocagımıza alırız artık başka bişey diyemiyorum özel bu kadar yanıldıysa başka bişey diyemiyorum bizimkide inşallah normal kg sunda dogar deyim o zaman

amin canım yüzük yüzdük kuyruğuna geldik Bende ultrason kağıdına baktım 33 hafta FL 62 mm miş 32 hafta ile uyumlu yazılmış biraz minyon olabilir ama ileride telafi edebilirde doğduktan sonra beslenme çok önemli inşallah sütümüz olurda bebeğimizi emzirebiliriz

bende çok rahattım şimdiye kadar artık endişeliyim sag olsun doktorlar sonunda yüregimi agzıma getirdiler nasıl geçecek bakalım bundan sonrası söylerim bi ara bakalım ne diyecek ekin:) bizde şimdilik berra olarak düşünüyoruz bakalım son anda karar degiştirmezsek

sus kızz bugün menepozlu teyzeler gibiydim göbek bi yandan zorlanarak yürümek bi yandan her yerimden kaşlarımdan bile ter fışkırıyodu
ivett korkuyorum biraz ya dogumdan sanırım:18::18::18:

demekki bacaklar gerçekten 32. haftada neyse ya saglıklı olsunda bizde memede yapışık ikiz gibi gezeriz artık

Romatizma ağrısıda kötü olsa gerek onu anlamaya çalışalım :)) ben normal doğumdan çekindikçe eşim bana gaz veriyor bende tabi davulun sesi uzaktan hoş gelir acıyı çekecek benim diyorum bide bak sancı çekince seni o arada mahfederim diyorum :)) kısmet hakkımızda hayırlısı

yine rahat ol merak etme bişey yok. O kadar takip yapıldı bi sıkıntı olmaz bebeklerimiz allaha emanet. Ter benide mahfetti normalde hiç terlemem ama şimdi sorma gitsin oluk oluk akıyor bunalıyorum. Ben yatıyorum iyi geceler

sorma bitter ya bende öyle çok terlemezdim hatta yüzüm hiç terlemezdi ablamın yüzü terlerdi hayret ederdim ona şimdi yüzüm nasıl terliyo analatamam
iyi geceler canım ben bugün gündüz 4 saat uyumuşum uyku falan yok şimdi

kımseler gelmemıs oglen olacak nerdeyse
ben bugun komsumla gorusucem hasret kaldık bı hafta
bıde yenı dızı takıp etmeye baslıcam bugun ona karar verıcem bakalım ..
yabancı dızıleerden bırıne..
fıkrı olan varsa yazabılır memnun olurum ..

saolasın ceylanım ınsallahj guzel sonuclar alırız ıcımız ferahlaer...
Rabbım her sene bı sıkıntı ıle ımtıhan edıyor gecen sene de dıer abımde bısey cıkmıstı cılt kanserınden supheenmıstı doktor ınsallah bıseycık cıkmaz yengemde de ..

saolasın gokcenım ınsallah ole olur sonuc temız cıkar ferahlarız ...
babamlar bu gece gıdecek 10 gun aklım onlarda olacak ama ınsallah hayırlısı ıle saglıkla gıder gelırler bakalım

mrb kızlar bişey sormak istiyorum sizlere...
biz karsta yaşıyoruz eşimin görevi sebebiylede ancak burda şartlar kısıtlı eşimin muayene olması için erzuruma gitmek istiyoruz...
erzurumda oturan tedavi gören tavsiye edebileceğiniz üroloji uzmanı varmı özelde olabilir... çok zamanımız yok günübirlik gitmek zorundayız...
yardımcı olabilirmisiniz bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…