Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım gözün aydın.
Çok şükür hayırlısıyla aldın bebişini kucağına,
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah.
Darısı bizim başımıza inşallah..............

geçmiş olsun canım ,iyi bak yavruna:)

yağmurum canım benim çok saol, sende cimcimeme iyi bak :)

canım biz sanırım geçer diye bekledik, eşim saolsun bu konuda, iyice hasta etmeden götürmüyor, daha kötü oluyor diye..bekledik ve böyle oldu, çok şükür şimdi daha iyi ama bizimki öksürmüyor ya çıkarmıyorda bişi, ne burundan ne ağızdan bişi çıkarıyor sen asisti ne kadar veriyordun? bize yarım ölçek 3 kez yazmış ama ben korkumdan 2 çay kaşığı veriyorum 8 saat arayla..Bizim kalptede sorun olduğu için korkumdan bişi veremiyorum ters etki eder diye, yan etkilerinde biraz okudum korktum ben..Rabbim tez zamanda iyi eder inşAllah..

Ceymi canım Allah yardımcınız olsun, bizdede var üfürüm ve bizimde daha kapanmadı, Rabbim şifalarını verir inşAllah..benimde hep yüreğim ağzımda bişi olacak diye ağustosda kontrolümüz bizimde inşAllah kapanır..

5N1K canım herşey çok şükür iyi ama emzirme sorunum var ve nasıl aşacağımı düşünüp duruyorum. Sezeryen olunca sütüm ilk gün çok azdı bide emmesi zor memeyi tutamıyor bayağı uğraştı kızım sonra açlıktan telef olcaktı mama verdik 2 gün mamaya alıştı emzirmeye çalışıyorum ama kıyameti koparıyor naapcağımı bilmiyorum. 1,5 saatte bir 15 dak. emzirmemi söylediler ama ne mümkün mamaya alışıp emziremiycem diye çok korkuyorum. Dün makina ile sağdım az miktardada olsa çıktı kaşıkla vermeye çalıştım öğürüp durdu tadını sevmiyor. Mamaya karıştırıp zorla içirdim

Canım gözün aydın.
Çok şükür hayırlısıyla aldın bebişini kucağına,
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah.
Darısı bizim başımıza inşallah..............

teşekkürler canım çok şükür kara kızıma kavuştum. darısı sizlere sende yolun yarısını geçtin. çok zor anne olmak allah sana kolaylık versin

canım öncelikle Rabbim analı babalı büyütsün,Rabbim her isteyene nasip etsin

niye 1,5 saatte bir onu anlayamadım.sen sık sık onu emzirmeye çalış az ya da çok alışsın memene..1,5saat çok bebek için

canım benim neler yaşamışsınız öyle,umarım birdaha yaşamazsınız..Rabbim şifa versin...
sen de çok zor biliyorum ama soğuk kanlı olmaya çalış...

iyim canım bende sana msj yazacaktım sizler için dua ettim inşallah rabbim dualarımı kabul eder

canım allah razı olsun senden o halde unutmayıp duanı eksik etmemişsin....

emzirme olayı herkeste ilk başta sorun oluyor sıkma canını bebek emmese bile sen memeni sağki süt kanalların gelişsin..
sık sıkta emzir gerçekten 1.5 saat çokk uzun bir ara

onun canı ne biraz biraz emsin iştee....

sorunsuz dertsiz devam edersiniz inş...

kara kızını sevsinler canım güle güle büyüt en kısa zamanda resimlerini görürüz inşallah:)
ayy emmemesi kötü işte inşallah en kısa zamanda alışır memene

ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar

aaa hadi gözün aydın canım, çok sevindim güle güle büyüt bebeğini mutlulukla sağlıkla

Herkese günaydın hayırlı cumalar,
Herkes iyidir inşallah,

teşekkürler canım çok şükür kara kızıma kavuştum. darısı sizlere sende yolun yarısını geçtin. çok zor anne olmak allah sana kolaylık versin

Aminnn inşallah Allah razı olsun,
Bebişin emmeye başlar inşallah seni,
Emme konusunda bazı bebişler inatçı oluyor,
İnşallah yakın zamanda düzene giriverir......................

canım gözün aydın ,kara kızını sewerim ben:))
saglıkla büyüt butterfly bebegını

ceymı hatırlıyorum senı ,sıfa versın alalhım dualarım senınle bebegınle..

yagmur kızın mı olucak senın bılmıyordum bak :)
ewet canım kızım olacak:))
çok heyecanlıyım:)

Selam kızlar ..
İyi dilekleriniz için çooook teşekkür ederim ..

Butter maşallah kızına .. Sağlıcakla büyüsün inşallah .. Gözün aydın ..

MELİSELA geçmiş olsun canım..Rabbim şifasını verir inşallah...
ceymi sana ve minik yavrunada geçmiş olsun...Rabbim evlatlarınıza hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah....

BUTTTEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRFLY
Canım gözünaydın bebişine kavuşmuşsun..
Allah analı babalı büyütsün inşallah...

herkese selam kızlarr..

selam:)OO))))))))))))))

bbutterfly sağlıkla büyüt yavrunu ne yap et memeye alıştır.ben her ağladığında memeyi dayadım sütüm gelmediği halde mama vermedim biraz gaddarlık yaptım. CEYMİ canım çok geçmiş olsun çok üzüldün.melisela canım senin ufaklığada geçmik olsun.herkesi kocaman öpüyorum

selamınaleyküm nasılsınız arkadaşlarr

buttery canım bebişinin yaşı uzun olsun MEVLAM sağlıklı sıhhatli hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah

melisela canım geçmiş olsun RABBİM sağlık sıhhat versin inşallah kuzumuza

ronya canım nasılsın neler yapıyosun yerleştin mi evine alıştın mı

krishazel canım sen nasılsın ne yapıyosun merak ediyorum seni

yağmurum
mues
esra
ceylan
ekin
ekintos
meri
bilgem
ve daha ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarım

cumanız mubarek olsun
dualarınız kabul
ALLAH c emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…