- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.021
merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü doğum yaptım çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım kızım 3320 gr 50.5 cm boyunda çok tatlı kara bi kız :) çok güzel ama bi o kadarda zor bir süreç allah herkeze nasip etsin. Daha rahat bir zamanda girip görüşmek dileğiyle
geçmiş olsun canım ,iyi bak yavruna:)
canım bizde öyle olduk ama biz herhalde daha ağırdık yatırdı doktor,bizde morarma olmadı öksürüğü vardı hiç bekletmedim 3. öksürüğünde götürdüm,doktor kalp yetmezliği olur morarır,tıkanır yatırcam demişti, ventolin buhar, damardan ve ağızdan antibiyotik ve prednol aldık, asisti bizde kullandık, ben balgamı çıksındiye sırtına hafifce vurarak masaj yaptım ama çok fazla uyanıkken hep yaptım nerdeyse özellikle asisti verdikten 1 saat sonra öksürürken bol bol sen de yap, sizede çok geçmiş olsun
butterflyy,,
nasılsınnn bebişin nasıl?
fotoğrafını koysana müsait olunca
Canım gözün aydın.
Çok şükür hayırlısıyla aldın bebişini kucağına,
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah.
Darısı bizim başımıza inşallah..............
gozun aydinnn canim...ALLAH saglikli suhhatli hayirli evlat eyselin ins...darisi bana ve tum arkadaslarima aminnnnn
5N1K canım herşey çok şükür iyi ama emzirme sorunum var ve nasıl aşacağımı düşünüp duruyorum. Sezeryen olunca sütüm ilk gün çok azdı bide emmesi zor memeyi tutamıyor bayağı uğraştı kızım sonra açlıktan telef olcaktı mama verdik 2 gün mamaya alıştı emzirmeye çalışıyorum ama kıyameti koparıyor naapcağımı bilmiyorum. 1,5 saatte bir 15 dak. emzirmemi söylediler ama ne mümkün mamaya alışıp emziremiycem diye çok korkuyorum. Dün makina ile sağdım az miktardada olsa çıktı kaşıkla vermeye çalıştım öğürüp durdu tadını sevmiyor. Mamaya karıştırıp zorla içirdim
yağmurum canım benim çok saol, sende cimcimeme iyi bak :)
canım biz sanırım geçer diye bekledik, eşim saolsun bu konuda, iyice hasta etmeden götürmüyor, daha kötü oluyor diye..bekledik ve böyle oldu, çok şükür şimdi daha iyi ama bizimki öksürmüyor yaçıkarmıyorda bişi, ne burundan ne ağızdan bişi çıkarıyor sen asisti ne kadar veriyordun? bize yarım ölçek 3 kez yazmış ama ben korkumdan 2 çay kaşığı veriyorum 8 saat arayla..Bizim kalptede sorun olduğu için korkumdan bişi veremiyorum ters etki eder diye, yan etkilerinde biraz okudum korktum ben..Rabbim tez zamanda iyi eder inşAllah..
Ceymi canım Allah yardımcınız olsun, bizdede var üfürüm ve bizimde daha kapanmadı, Rabbim şifalarını verir inşAllah..benimde hep yüreğim ağzımda bişi olacak diyeağustosda kontrolümüz bizimde inşAllah kapanır..
iyim canım bende sana msj yazacaktım sizler için dua ettim inşallah rabbim dualarımı kabul eder
5N1K canım herşey çok şükür iyi ama emzirme sorunum var ve nasıl aşacağımı düşünüp duruyorum. Sezeryen olunca sütüm ilk gün çok azdı bide emmesi zor memeyi tutamıyor bayağı uğraştı kızım sonra açlıktan telef olcaktı mama verdik 2 gün mamaya alıştı emzirmeye çalışıyorum ama kıyameti koparıyor naapcağımı bilmiyorum. 1,5 saatte bir 15 dak. emzirmemi söylediler ama ne mümkün mamaya alışıp emziremiycem diye çok korkuyorum. Dün makina ile sağdım az miktardada olsa çıktı kaşıkla vermeye çalıştım öğürüp durdu tadını sevmiyor. Mamaya karıştırıp zorla içirdim
merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü doğum yaptım çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım kızım 3320 gr 50.5 cm boyunda çok tatlı kara bi kız :) çok güzel ama bi o kadarda zor bir süreç allah herkeze nasip etsin. Daha rahat bir zamanda girip görüşmek dileğiyle
teşekkürler canım çok şükür kara kızıma kavuştum. darısı sizlere sende yolun yarısını geçtin. çok zor anne olmak allah sana kolaylık versin
canım gözün aydın ,kara kızını sewerim ben:))5N1K canım herşey çok şükür iyi ama emzirme sorunum var ve nasıl aşacağımı düşünüp duruyorum. Sezeryen olunca sütüm ilk gün çok azdı bide emmesi zor memeyi tutamıyor bayağı uğraştı kızım sonra açlıktan telef olcaktı mama verdik 2 gün mamaya alıştı emzirmeye çalışıyorum ama kıyameti koparıyor naapcağımı bilmiyorum. 1,5 saatte bir 15 dak. emzirmemi söylediler ama ne mümkün mamaya alışıp emziremiycem diye çok korkuyorum. Dün makina ile sağdım az miktardada olsa çıktı kaşıkla vermeye çalıştım öğürüp durdu tadını sevmiyor. Mamaya karıştırıp zorla içirdim
ewet canım kızım olacak:))saglıkla büyüt butterfly bebegını
ceymı hatırlıyorum senı ,sıfa versın alalhım dualarım senınle bebegınle..
yagmur kızın mı olucak senın bılmıyordum bak :)
yağmurum canım benim çok saol, sende cimcimeme iyi bak :)
canım biz sanırım geçer diye bekledik, eşim saolsun bu konuda, iyice hasta etmeden götürmüyor, daha kötü oluyor diye..bekledik ve böyle oldu, çok şükür şimdi daha iyi ama bizimki öksürmüyor yaçıkarmıyorda bişi, ne burundan ne ağızdan bişi çıkarıyor sen asisti ne kadar veriyordun? bize yarım ölçek 3 kez yazmış ama ben korkumdan 2 çay kaşığı veriyorum 8 saat arayla..Bizim kalptede sorun olduğu için korkumdan bişi veremiyorum ters etki eder diye, yan etkilerinde biraz okudum korktum ben..Rabbim tez zamanda iyi eder inşAllah..
Ceymi canım Allah yardımcınız olsun, bizdede var üfürüm ve bizimde daha kapanmadı, Rabbim şifalarını verir inşAllah..benimde hep yüreğim ağzımda bişi olacak diyeağustosda kontrolümüz bizimde inşAllah kapanır..
MELİSELA geçmiş olsun canım..Rabbim şifasını verir inşallah...
ceymi sana ve minik yavrunada geçmiş olsun...Rabbim evlatlarınıza hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah....
BUTTTEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRFLY
Canım gözünaydın bebişine kavuşmuşsun..
Allah analı babalı büyütsün inşallah...
herkese selam kızlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?