Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gamzelim bende seni öpüyorum canım..
pazartesi başlamışsın tedaviye hayırlı olsun inşallah..

aaa bak ben muesi unutmuşum...
oyyy oyyy oyyy onu ve ikizlerini..
muescim inşallah iyisindir canım sıcaklarla boğuşuyorsundur muhtemelen..
iyi bak kendine:)))

nasılsın meri??????????
baruk arkadaşımnızı hatırlarsın o aşılamayla hamile kalmıştı,hatta üçüzdü
galiba tek kalan arkadaşımız o
çok öpüyorum seni:))

nasılsın meri??????????
baruk arkadaşımnızı hatırlarsın o aşılamayla hamile kalmıştı,hatta üçüzdü
galiba tek kalan arkadaşımız o
çok öpüyorum seni:))

iyidir canım
sende keyifler nasıl bebikin nasıl
net hatırlamıyorum ama sanırım iğneli takipti onunki
kızlar üzülsün istemiyorum aşılamada şans oldukca düşük zaten

Canım kendimi baya bırakmıştım yeni yeni toparlanmaya başladım, birde onu okudum ama pek anlamadım, kafam allak bullak anlamakta zorlanıyorum galiba..

Gökçen canım, çok dua ediyorum rabbim verdiği mucizemin şifasını da verir eksiğini tamamlar inşallah.. İnsan uykusunda dua edermi her gece da ederek uyuya kaldığım için galiba dua ederek te uyanıyorum oğluma şifa diliyorum.. hele bu safah ezbere hiç bilmediğim hatta daha önce hiç okumadığım bir duayı okuduğumu fark ettim ama sonuna denk geldi uyanırken hangisi olduğunu anımsayamadım...Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah evladımın sağlığı ile sınamaz...

canım en baştaki duayı okuduktan sonra bireinciyi okuyorsun. sonra yine en başa dönüp okuyorsun 1 i atlayıp 2.cyi okuyorsun. sonra yine en başa dönüyorsun 3. yü okuyorsun. tekrar başa dönüp duayı okuyorsun 4. yü okuyorsun. tekarar başa dön sonra 5. yi oku.

yani en baştakini 19 bölümünde başında okuyorsun.

anlatamadıysam tekrar denerim. lorkede yardımcı olur....

tamam anladım canım yarın onu okumaya başlayayım, başka yapmam gereken birşey varmı, olursa söylersin, dualara sığınmaktan başka birşey gelmiyo zaten..

Merhaba kızlar ..

Yasemin aklım da dularımda seninle , kandil günü bebeğin için yasin okudum ..
Malesef dua etmekten başka bişey gelmiyor elden ..
Rabbim evladını sağlıkla sıhhatle size bağışlasın ...

Melisdilek geçmiş olsun arkadaşım ..
Aşılamad ihtimal oldukça düşük ama bir umut yaptırıyor insan ..
İnşallah kendiliğinden gelir bebeğin ..

Gökçen sağol kuzum , valla sıcakki ne sıcak ..
Bugünümüze hamd olsun ..

Kızlar başka gelişmelr var mı bilmiyorum ..
Atladıysam kusura bakmayın ..

Mues'i göremiyorum şu sıralar ve merak ediyorum inşallah iyidir..

Bize gelince , bugün hastaneye gittik .. Çok şükür herşey yolunda ..
Oğlum 2947 gr olmuş ..
Belki bugün sezeryan için bir tarih verir diyorduk dr ama vermedi .. 10 gün sonra görüşürüz dedi..
Bir sonraki randevumuz 20 temmuzda , inşallah o zaman verir bari tarih ..
Bizden böyle kızlar ..

tamam anladım canım yarın onu okumaya başlayayım, başka yapmam gereken birşey varmı, olursa söylersin, dualara sığınmaktan başka birşey gelmiyo zaten..

allah büyük yasemin senin için en hayırlısı olucak inş.
senin, benim, bizim için.....
ben bu çocuk olayında kendi sağlığımdan olucaktm nerdeyse herşeyi zaman göstericek halada ohh be diyemiyorum.

ve şunu anladım ki takılıp kalıyoruz birşeylere dünyanın merkezine onu koyup yaşamam naparım ölürüm diyoruz. ne oluyor sonunda balll gibi yaşıyoruzda, oluyorda hayat devam ediyor.....

içini gönlünü ferah tut allah büyüktür. ne eylerse güzel eyler. inan gidişat daha iyiye gidiyor o şekilde yapabilirse insan...
dulara sarılıp yapabiliceğimiz en güzel şey bu.

birde bu dr.ların ne sakat doğar, yok doğmaz ölür dediği bebekler var!!!

yengemin kızını aldırıcaklardı sakat diye,, prematüre doğdu ama çocuk turp gibi...

benimle aynı anda hamile kalan (aşılamayla) akrabamıza 2 ayı geçiremezsin önce ameliyat ol dediler. ne oldu.
maşallah şimdi 5.ci ayı bitiyor... benim bebeğim gitti onunki devam ediyor.
takılıp kalma ne olursun. iinş gelişimini tamamlıyck olmadı tıp ilerledi....

senin canın kuzun kucağına gelicek allahın izniyle. onun mis kokusunu düşün içini serinletsin...

maşallah kuzuna bilgem kucak dolusu olucak inş.

çok az kaldı allah bu sıcaklarda kuvvet versin size..

butterfly kurtulmuştur.. nasıllar acaba???

Canım ya Allah razı olsun o kadar güzel seyler yazmıssın ki artık bende öyle düşünüyorum eskiye nazaran daha da rahatım, ölümden başka herseyin çaresi var, dediğin gibi tıp ilerledi..
Artık düşündüğüm tek sey oğlumun sorunu devam ederse onun hayatını nasıl kolaylaştırabilirim, hangi tedavi uygulanabilir vs vs işte.. Olmazları olduran rabbim inşallah bebeğime de yardım edecek şifasını verecek belki gelişmesini hızlandıracak hayatta hersey bizim için
eşimin desteği ile iki haftada atlattım inşallah sonrasında rabbim sabrımızın sonunda mükafatlandırır..
Canım, bu mübarek günlerde hem bebeğim ve kendim için hem de sizler için dua ediyorum, inşallah rabbim dularımızı kabul eder herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder...

gökçen maşallah hiçbirimizi unutmamışsın
valla gez dolaş keyfini çıkar tatilin...
birazcık vitaminlere aradan birşey olmaz ama arayıda çok açmamak lazım...

çok güzel maşallah,kafanda birşeyleri oturtmak çok önemli.
bak göreceksin o yavrucak sapasağlam doğacak inşallah...

iyidir canım
sende keyifler nasıl bebikin nasıl
net hatırlamıyorum ama sanırım iğneli takipti onunki
kızlar üzülsün istemiyorum aşılamada şans oldukca düşük zaten

canım bu perşembe kontroum var,korkular bir haftadan beri beni aldi
kötü bişey diyecek dok,kalp atışları yok,çok korkuyorum çok(((((((((((((
diğer bebeğin ölüm haftasına denk geliyor,kuruyorum duruyorum dewamlı((((((((((

yasemin arkadaşımın bebeğinede üzülüyorum dua ediyorum sürekli.
sıcaklardan kapıya çıkmak istemiyorum((((((((

bilgeminde oğlu kocaman olmuş tombiş şeker:))
senın hamılelik nasıl,bulantılarla aran nasıl??????????

canım gökçem evet yarın operasyonum kızlar benim için dua edin sonra beklemek aşılama ilaç istemiyorum belki 30 yaşında falan olsaydım beklerdim dr bana hakverdi yoksa aşılama daha mantıklıydı hemen ağustosta tüp raporsuz olacağı için yorucu olacak mevlam yardım eder vitaminlere devam et cnm hele ki tüp öncesi

merhaba, dua eden, yorum yazan ve destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepimiz için hakkımızda en hayırlısını nasip etsin. yasemin senin bebeğinde sağlıkla doğar inş. arkadaşların dediği gibi ne sakat doğacak denilen kişilerin sapasağlam çocukları oluyor. benim bir tanıdığım anlattı, bir kadına senin çocuğunun kafatasının içinde beğin yok demişler. aldır onu demişler. ileriki aylarda olduğu için kadın kıyamamış. ve yüzlerce yasin okumuşlar. ama doğana kadar gecen sürede kadının çektiği sıkıntıyı uzuntuyu bir dusunun. çocuk bir doğuyor sapa sağlam. doktorların dediği gibi bişey yok. sonra iyiki de aldırmamışım, kıymmışım diyor. buyuk imtihan tabi. razı olmak. Yaradana rıza göstermek. ama imtihanı kazanmış. güvendiği dayandığı yerden ona mukafatı gelmiş. inş senin de öyle olacak inş. yasin okumaya devam edelim. tanıdığın herkese dağıt. gerekirse burada da dağıtalım. toplanması gereken sayı kaç bilmiyorum ama bilen varsa yazsın, buradan okuruz.

haydi sağlıcakla kalın.

kızlar çok şaşkınım yaaaa(test sonucunu verdi eşim.hareketlilik çok güzel artmış % 65 lerde falan .ama sayımız 20 milyondan 4.2 milyona düşmüş.niye böyle oldu anlayamadım.klomen ve proxeed plus kullanıyordu eşim.doktorada gösterememiş sonucu bakalım bugün görüşmeye çalışıcaz niye böyle oldu anlamadım.Daha önce başına böyle bişey gelmiş olan varmı?yardımcı olursanız sevinirim...

aklına kötü şeyler getirmemeye çalış canım bu zamana kadar geldiniz allahın izniyle bundan sonrada bişeycikler olmaz bal kızına
seni anlıyorum bende her kontrole gidişimde kötü bişey diycek diye aklım çıkıyo seni aynı hafta bi kaybın var ama bu öyle olmuycak annesi
benim kontrolümde yakın sayılır,bulantım çok hafif olmuştu benim şuandada sadece kokulara karşı hassasiyetim var
ikili testi yaptırdınmı sen yağmur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…