Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım değerler çok değişken bi bakıyosun tavan yapıyo bi bakıyosun düşmüş
klomen bazen sayıyı düşürüyo diye biliyorum tabi sonradan tekrar yükseliyo
sen hiç takılma sayıya hıza
allah vericek olduktan sonra bir tane sperm yetiyo yeterki vakti zamanı gelsin

herkeslere selamlar..
uzun zamandır yoktuk, memlekete gidip geldik oğlumla..
şöyle bi topiği okudumda valla her sayfada ayrı bi kederlendim
yasemin Rabbim yavrunu sağ salim sağlıkla sana bağışlasın, gebelik dönemimde ve sonrasında yardımcınız olsun, Rabbimin mucizelerinin sınırı yok,inşallah sizede dilediğiniz mucizeyi verir yavrunu sağlıklı bir şekilde büyütmek nasip eder
kris canım kanaman olmuş çok zor bir durum ben de ilk 3 ay şakır şakır kanamıştım, Rabbim yardım etsin , hbb nin kardeşini size bağışlasın inşallah, yağmurun yazdığı gibi kanamsı olmayan gebe yok galiba.. yavrularında sen de iyi olun inşallah..
boncuk Allah umudu da kardeşinide size bağışlasın..
ekintos tam bilmiyorum ama operasyon geçirecekmişsin çok geçmiş olsun Rabbim kolay eylesin sayfaları atlayarak okudum ama galiba gögsünden,
bilgem ve ceylan daha doğurmamışsınız hayırlı haberlerinizi bekliyorum Rabbim kolay eylesin inşallah...

yazdığım gibi bizde melekete dedemizle ananemizi ziyarete gittik, oğlum bronşiolit oldu 4 gün hastanede yattık, canımdan can gitti Rabbim hiç bir bebeğe çocuğa hastalık vermesin,kendimize mi yansak orda gördüklerimize mi bilemedim,iyiyiz şimdi çok şükür tatilimizi yarıda kestik geldik ,oranın havası hiç yaramadı oğluma doktor hemen ankaraya dönün bu mevsimde de getirme çocuğu buraya bi daha dedi..

Sağol meliscim Allah razı olsun, bende oğlumun öyle sağlıklı doğması için dua ediyorum elimdende birşey gelmiyo...her namazdan sonra kendim yasin okuyorum, annemler okuyo,ne kadar okumam gerektiğini bilmiyorum kimseye de benim için okurmusunuz diyemiyorum.. İnşallah abbim sabrımızın sonunda bizleride mükafatlandırır evladımın sağlığı ile sınamaz..
insanların dili bazı şeyleri o kadar kolay söylüyo ki... aldır , o sakatı ne yapacaksın, su bu vs vs işte ama kalbim vicdanım elvermedi kıyamadım, onun ellerini, tek de olsa sağ ayağını oynattığını görmek bilmiyorum işte ya..ileride yaşayacağı zorlukları düşündükçe, Ömrümden ömür gidiyo ama bebeğim iyi olsun diye iyi olmaya çalısıyorum, iyi olmakta zorundayım.
burdaki tüm arkadaslara cok dua ediyorum evde günlerce kimseyle konusmazken sizlerin sayesinde, desteğiniz, güzel düşüncelerinizle içim biraz rahatladı, hepinizden Allah razı olsun rabbim herseyi gönlünüze göre versin....

kızlar ela rahatsızlandı dün gece, acile gittik soğuk buhar verdiler birde serum fizyolojik verdiler, bugünde normal doktora götürdük, balgamı var dedi ve asist diye bir balgam sökücü verdi, sizce iyi gelir mi? önerebileceğiniz bir şey var mı? çok canım sıkkın

papatya canım sizede geçmiş olsun bizde kötü olduk, ela gece nefessiz kaldı tıkanıklıktan morardı, ödümüz patladı

yasemin canım dualarım seninle, sen rabbine sığın gerisini düşünme, olmayanları olduran Rabbim herşeye kadirdir..

canı m rabbim yar ve yardımcın olsun,içine ferahlık,yawruna sağlık sıhat versin,canı içindemi ,rabbim büyük o ne dilerse o olur
oğluşun sağlıklı doğacak bak en azından dok abarttığı gibi olmayacak,üzülme arkadaşım güzel günler yakın inşallah:)))))

merim ben bugün ne yaptım biliyormusun,kocama demeden sabah erkenden ewimizin yakınında dewlet has var,oraya gittim
dok şikayetimi sordu,hiç bir şikayetim yok bu haf bir bebek kaybettim paronoyaklaştım kalp atışları için geldim dedim
çok şükür rabbime sağlıklı canım yawrum bal kızım,dok sağlıklı dedi ya gözyaşlarımı tutamadım:))))
çıkıncada hemen eşimi aradım güldü sadece bekliyordum zaten senden dedi:)))
yarında kendi dok gideceğim ayrıntılı baksın:))

tatlım ikiliyi yaptırdım ben iyi çıktı sonucu çok şükür:))
ikili12. haftada yapııyor
ben 1 hafta sonra afp diye bir test yaptıracağım üçlü tarama testinde 3 tane hormona bakılıyormuş bu da onlrdan biri,dok sadece ona bakacağız dedi,nörol tüp defentktine bakılıyormuş
galiba sonrada ayrıntılı ultrason geliyor
şikayetleinin az olmasına sewindim benim hala midem bulanıyor
öpüyorum seni:)

geçmiş olsun canım ,iyi bak yavruna:)

özel msj listen dolmus sana burdan yazıyorum umarım yorumlarsın kopyalıyorum

canım merhaba nasılsın ne var ne yok kısın nasıl ben hala hamıle kalamadım ama tedavıde olmadım ateş ölçüyorum bu ay ama adetelrim düzene girdi 4aydır hayıt kapsulu kullanıyorum ateş tablşomu bir yorumlarmısın

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım bizde öyle olduk ama biz herhalde daha ağırdık yatırdı doktor,bizde morarma olmadı öksürüğü vardı hiç bekletmedim 3. öksürüğünde götürdüm,doktor kalp yetmezliği olur morarır,tıkanır yatırcam demişti, ventolin buhar, damardan ve ağızdan antibiyotik ve prednol aldık, asisti bizde kullandık, ben balgamı çıksındiye sırtına hafifce vurarak masaj yaptım ama çok fazla uyanıkken hep yaptım nerdeyse özellikle asisti verdikten 1 saat sonra öksürürken bol bol sen de yap, sizede çok geçmiş olsun

paptya melisa geçmiş olsun kızlar

yağmurcuğum o dediğini arada bende yapıyorum ve çok iyi geliyo
en azından rahatlayıp dönüyorum
bizimde evin yakınlarında hastane var oraya gidiyoruz arada yani çok merak ettiğimizde
allah korktuklarımızdan emin kılsın
sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin

bu arada krisden hiç haber yok merak ediyorum inşallah iyilerdir

canım çok geçmiş olsun inşaallah herşey güzel olur sana insan ve tin surelerini okumanı tavsiye ederim kalbini rahat tut bende senin için yasin okuycam inşaallah bebeğin sağlıkla doğar
bende 11 yıllık evliyim ve eşim azo allah hepimize yardım etsin sağlıcakla kal

canım ahh keşke tablonu açabilsem.cepten giriyorum malesef tablolar açılmıyor.pazartesi iş başı yapıcam o zaman geç olabilir belki ama yinede bakarım

selam arkadaşlar eskiler bilir beni bundan 7.5 ay önce doğum yaptım ikinci gün dünyam başıma yıkıldı kızımın kalbi delikmiş zor günler geçiriyorum dua edin bize lütfen bekliyoruz ameliyatda olabilir

merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü doğum yaptım çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım kızım 3320 gr 50.5 cm boyunda çok tatlı kara bi kız :) çok güzel ama bi o kadarda zor bir süreç allah herkeze nasip etsin. Daha rahat bir zamanda girip görüşmek dileğiyle

gozun aydinnn canim...ALLAH saglikli suhhatli hayirli evlat eyselin ins...darisi bana ve tum arkadaslarima aminnnnn

cnm çok teşekkür ederim.içimi ferahlattın biraz.bende çok korktum böyle görünce sayıyı.inşallah tez zamanda sizler gibi bizimde bebeklerimiz göbüşlerimize konar...ilgin için çok teşekkür ederim...Allah razı olsun....

gözün aydın butterfly,, allah analı babalı büyütmeni nasip etsin...

teker teker doğum haberlerimizi vericez inş burdannn

canım ahh keşke tablonu açabilsem.cepten giriyorum malesef tablolar açılmıyor.pazartesi iş başı yapıcam o zaman geç olabilir belki ama yinede bakarım

canım ya almadın mı rapor kim bakcak bebişe bende yıllık izindeyim 1 ay sonra bitiyor ama yapabilirsem 20 gün rapor alcam..

saglıkla büyüt butterfly bebegını

ceymı hatırlıyorum senı ,sıfa versın alalhım dualarım senınle bebegınle..

yagmur kızın mı olucak senın bılmıyordum bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…