- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.001
kızlar çok şaşkınım yaaaa(test sonucunu verdi eşim.hareketlilik çok güzel artmış % 65 lerde falan .ama sayımız 20 milyondan 4.2 milyona düşmüş.niye böyle oldu anlayamadım.klomen ve proxeed plus kullanıyordu eşim.doktorada gösterememiş sonucu bakalım bugün görüşmeye çalışıcaz niye böyle oldu anlamadım.Daha önce başına böyle bişey gelmiş olan varmı?yardımcı olursanız sevinirim...
merhaba, dua eden, yorum yazan ve destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepimiz için hakkımızda en hayırlısını nasip etsin. yasemin senin bebeğinde sağlıkla doğar inş. arkadaşların dediği gibi ne sakat doğacak denilen kişilerin sapasağlam çocukları oluyor. benim bir tanıdığım anlattı, bir kadına senin çocuğunun kafatasının içinde beğin yok demişler. aldır onu demişler. ileriki aylarda olduğu için kadın kıyamamış. ve yüzlerce yasin okumuşlar. ama doğana kadar gecen sürede kadının çektiği sıkıntıyı uzuntuyu bir dusunun. çocuk bir doğuyor sapa sağlam. doktorların dediği gibi bişey yok. sonra iyiki de aldırmamışım, kıymmışım diyor. buyuk imtihan tabi. razı olmak. Yaradana rıza göstermek. ama imtihanı kazanmış. güvendiği dayandığı yerden ona mukafatı gelmiş. inş senin de öyle olacak inş. yasin okumaya devam edelim. tanıdığın herkese dağıt. gerekirse burada da dağıtalım. toplanması gereken sayı kaç bilmiyorum ama bilen varsa yazsın, buradan okuruz.
haydi sağlıcakla kalın.
çok güzel maşallah,kafanda birşeyleri oturtmak çok önemli.
bak göreceksin o yavrucak sapasağlam doğacak inşallah...
canı m rabbim yar ve yardımcın olsun,içine ferahlık,yawruna sağlık sıhat versin,canı içindemi ,rabbim büyük o ne dilerse o olurSağol meliscim Allah razı olsun, bende oğlumun öyle sağlıklı doğması için dua ediyorum elimdende birşey gelmiyo...her namazdan sonra kendim yasin okuyorum, annemler okuyo,ne kadar okumam gerektiğini bilmiyorum kimseye de benim için okurmusunuz diyemiyorum.. İnşallah abbim sabrımızın sonunda bizleride mükafatlandırır evladımın sağlığı ile sınamaz..
insanların dili bazı şeyleri o kadar kolay söylüyo ki... aldır , o sakatı ne yapacaksın, su bu vs vs işte ama kalbim vicdanım elvermedi kıyamadım, onun ellerini, tek de olsa sağ ayağını oynattığını görmek bilmiyorum işte ya..ileride yaşayacağı zorlukları düşündükçe, Ömrümden ömür gidiyo ama bebeğim iyi olsun diye iyi olmaya çalısıyorum, iyi olmakta zorundayım.
burdaki tüm arkadaslara cok dua ediyorum evde günlerce kimseyle konusmazken sizlerin sayesinde, desteğiniz, güzel düşüncelerinizle içim biraz rahatladı, hepinizden Allah razı olsun rabbim herseyi gönlünüze göre versin....
aklına kötü şeyler getirmemeye çalış canım bu zamana kadar geldiniz allahın izniyle bundan sonrada bişeycikler olmaz bal kızına
seni anlıyorum bende her kontrole gidişimde kötü bişey diycek diye aklım çıkıyo seni aynı hafta bi kaybın var ama bu öyle olmuycak annesi
benim kontrolümde yakın sayılır,bulantım çok hafif olmuştu benim şuandada sadece kokulara karşı hassasiyetim var
ikili testi yaptırdınmı sen yağmur
kızlar ela rahatsızlandı dün gece, acile gittik soğuk buhar verdiler birde serum fizyolojik verdiler, bugünde normal doktora götürdük, balgamı var dedi ve asist diye bir balgam sökücü verdi, sizce iyi gelir mi? önerebileceğiniz bir şey var mı? çok canım sıkkın
papatya canım sizede geçmiş olsunbizde kötü olduk, ela gece nefessiz kaldı tıkanıklıktan morardı, ödümüz patladı
yasemin canım dualarım seninle, sen rabbine sığın gerisini düşünme, olmayanları olduran Rabbim herşeye kadirdir..
kızlar ela rahatsızlandı dün gece, acile gittik soğuk buhar verdiler birde serum fizyolojik verdiler, bugünde normal doktora götürdük, balgamı var dedi ve asist diye bir balgam sökücü verdi, sizce iyi gelir mi? önerebileceğiniz bir şey var mı? çok canım sıkkın
papatya canım sizede geçmiş olsunbizde kötü olduk, ela gece nefessiz kaldı tıkanıklıktan morardı, ödümüz patladı
yasemin canım dualarım seninle, sen rabbine sığın gerisini düşünme, olmayanları olduran Rabbim herşeye kadirdir..
Sağol meliscim Allah razı olsun, bende oğlumun öyle sağlıklı doğması için dua ediyorum elimdende birşey gelmiyo...her namazdan sonra kendim yasin okuyorum, annemler okuyo,ne kadar okumam gerektiğini bilmiyorum kimseye de benim için okurmusunuz diyemiyorum.. İnşallah abbim sabrımızın sonunda bizleride mükafatlandırır evladımın sağlığı ile sınamaz..
insanların dili bazı şeyleri o kadar kolay söylüyo ki... aldır , o sakatı ne yapacaksın, su bu vs vs işte ama kalbim vicdanım elvermedi kıyamadım, onun ellerini, tek de olsa sağ ayağını oynattığını görmek bilmiyorum işte ya..ileride yaşayacağı zorlukları düşündükçe, Ömrümden ömür gidiyo ama bebeğim iyi olsun diye iyi olmaya çalısıyorum, iyi olmakta zorundayım.
burdaki tüm arkadaslara cok dua ediyorum evde günlerce kimseyle konusmazken sizlerin sayesinde, desteğiniz, güzel düşüncelerinizle içim biraz rahatladı, hepinizden Allah razı olsun rabbim herseyi gönlünüze göre versin....
özel msj listen dolmus sana burdan yazıyorum umarım yorumlarsın kopyalıyorum
canım merhaba nasılsın ne var ne yok kısın nasıl ben hala hamıle kalamadımama tedavıde olmadım ateş ölçüyorum bu ay ama adetelrim düzene girdi 4aydır hayıt kapsulu kullanıyorum ateş tablşomu bir yorumlarmısın
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü doğum yaptım çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım kızım 3320 gr 50.5 cm boyunda çok tatlı kara bi kız :) çok güzel ama bi o kadarda zor bir süreç allah herkeze nasip etsin. Daha rahat bir zamanda girip görüşmek dileğiyle
canım değerler çok değişken bi bakıyosun tavan yapıyo bi bakıyosun düşmüş
klomen bazen sayıyı düşürüyo diye biliyorum tabi sonradan tekrar yükseliyo
sen hiç takılma sayıya hıza
allah vericek olduktan sonra bir tane sperm yetiyo yeterki vakti zamanı gelsin
canım ahh keşke tablonu açabilsem.cepten giriyorum malesef tablolar açılmıyor.pazartesi iş başı yapıcam o zaman geç olabilir belki ama yinede bakarım
merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü doğum yaptım çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım kızım 3320 gr 50.5 cm boyunda çok tatlı kara bi kız :) çok güzel ama bi o kadarda zor bir süreç allah herkeze nasip etsin. Daha rahat bir zamanda girip görüşmek dileğiyle
canım ahh keşke tablonu açabilsem.cepten giriyorum malesef tablolar açılmıyor.pazartesi iş başı yapıcam o zaman geç olabilir belki ama yinede bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?