- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.081
günaydın kızlarrr...
bugün çok güzel bir gün.. çok şükür ki aramızdan biri daha kurtuldu:)))
rabbim onun mcadelesinin karşılığını verdi..
canım arkadaşım sağlıkla sıhhatle devam etsin inşallah
kendine çok çokkk dikkat et..
çookkk mutluyuuummmm:))))
ahhh canım benim çok mutlu oldum,bilgemin yawrusu kucağında demek,inşallah herşey yolundadır:))Kızlar Bilgem doğum yapmışşşşşşşşşşşşşşşş
bugün sancısı varmış akşam sezaryanla sapsarı bi oğluşu olmuşşşşşşşşşşşşşş
merhaba arkadaşlar. 4 yıldır bekliyoduk bebişimizi. bilen bilir topiğin eski üeylerindenim.
doğum hikayemi paylaşmak istedim.hem bekleyen arkadaşlara ümit olsun, hem de hamile arkadaşlara doktorun gazıyla normal denedim herşey normal gidince. geçen hafta perşembe akşam üzeri nişanım geldi, hafif kanlı akıntı. sancı gelmesini bekledik, doktora gitmedik hemen sezeryan olmasın diye. gece 12de yattığımda hala sancım falan yoktu. gece 4 gibi lavaboya kalktım, ve şaldır şaldır su boşaldı idrarımı yaptığım sırada. ve geliyo diyye çığlık atınca annem bile bebek sanmış. baya bile lavabodan kalkamadım çünkü suyumun akması bitmedi. tarif edilemez bişey. ben azcık falan geliyor sanıyordum. sonra çıktım ama hala geliyo. bi orkid koydum, tekrar geldi, o bile taştı hemencecik. sonra azaldı başka bi orkid koyup, kapının dibinde hazır duran bauvulu alup arabaya atladık. kızlar kapının yanına koyun herşeyi, çünkü o an insna öyle panik oluyor ki. eşim ve annem de benden panikti. hastaneye gittik, yolda doktorumu aradım. hala tam sanıcm başlamamıştı. sonra hafif hafif başladı. sonra şiddetlendi, adet sancısı gibi. dedim bu kadarsa ben dayanırım, adetlerim sancılı olur. ebeler geldi işte muayene falan. zaten alttan zor muayene olan biryim, itişe kakışa muayene oldum. birinin karnına tekme atmışım, hamileymiş.
2 bol parmak dediler. bi taraftan nstye bağlıyolar. sancım giderek artıyor ama ilerleme yok. suni sancı verdiler, bi taraftan da su bile vermiyolar, ameliyata girerim diye. sancıdan dilim damağım kurudu. saat öğlen 12.30 gibi oldu hala pek ilerleme olmadı. doktorum geldi, öğle arasında, bu arada sabahtan da gelmişti. kararını verin eşinle dedi. ben dedim ne kadar dayanırsam açılmam olur. bu şekilde en az 10 saat daha sancı çekmen lazım dedi. ama onda da yine doğum olacağına garanti edemem dedi. zaten suyum da şaldır şaldır geldiği için korktum. bir de dayancak gücüm kalmadı. sezeryanı kabul ettim. apar topar sedyeye bindirdiler, oğlum tam cuma namazı vakti doğdu. 1.20 gece.çok şükür kurtulduk.
ama sorunlar doğunca bitmiyot. sorun demek istemiyorum, herşey için şükürler olsun. bebeğimi hemen kucağıma verdiler emzirmeye başladım, şekerli su gibi bişeyler geldi. ama gel gelelim ameliyat yerimden kucağıma tek başıma alamadım oğlumu. canım acıyodu çok. annemler yan tarafımdan falan sokuşturdular hep. ama çocuk rahat olamayınca bi de göğüs uçlarım olmayınca emmeyi reddeti. 1 gün falan şekerli su verdik. herşey denedim. silikon uç, göğüs ucu çıkartıcı, pompa. ama pompadan anladık ki tam süt yok. pazar günü eve geldik ve ben kendimi tutamamadım. o kadar şeyden sonra nihayet bebeğimle evdeydik, yatağına yatırdık. hüngür hüngür ağladım. hala da daha ağlıyorum baktıkça. o kadar acıdan sonra inanamıyorum. çok değişik bişey. duş aldıktan sonra dedikleri gibi süt geldi. ama pımpayla. bebeğin ağzına veremiyoruz. 4-5 kişi başımda, şöyle tuti böyle ver, zaten havalar sıcak, yavrumla ben ter içinde kalıyoruz. sonra pompayla sağdığımı vermeye başladım, ve de mama. emmedikçe de ağladım, beceremiyorum bişeyi diye. ki kendi annem bile bana tutamıyosun bebeği, beceriksiz gibi laflar etti. insan bu dönemde herşey batıyor, önüne gelene ağlıyorum gerçekten. hamilelkikte böyle olmamıştım, lohusalıkta da olmam sanıyordum.
sonra bir arkadaşım aradı, emiyo dimi dedi. malesef dedim. sonra bana bi doktor tavssiye tti. ona muhakkak git, doğru pozisyınları gömsteriyori moral veryor, ne yapıp edip emzirtiyor dedi, özel bi doktor. hemen gititk koşa koşa. kayınpederim falan ufacık şey için, emmiyo diye bebek doktora götürlür mü falan dedi. eşimd e anne sütü emmemiş, ama o 8 aylık doğmuş. herkes ona benzeyecek falan herhalde dediler. ama doktor gerçketn işe yaradı. dediklerini harfiyen yaptım ve bebeğim ememye başladı. 10luk enjektör alın dedi ve başını kesin dedi, ilk önce onla çıkarttıyorum. ve bebeği yan yatırmak yerine oturur pozisyonda emziriyorum, bacakları benim bacaklarım arasına geliyor. 2 gündür güzel emziriyodum. dün ikimizin de kontrolü vardı doğum yaptığım hastanede. doğum kilosunu kaybetmiş bebeğim 200 gram, bi de anne karnındaki kakasından başka kaka yapamdı diyince yetersiz besleiyo demez mi. hemşireler bunun emzirmesine bakın dedi. bir ssaat kadar hemşire gözteiminde emzirdim. hemşire maşallah çok güzel emiyo, sütün de geliyo dedi. ama yine de günde 2 kez mama takviyesi yap dedi. derken doktor oğlumdan idrar tahlili istedi, ve enfeksiyon çıktı. ben tüm hamileliğim boyunca enfeksiyon taşıdım, ondanndır dedim. sonra kültür istedi, bakteri var mı diye. ama onun sonucu 3 gün sonra çıkacakmış. ama ne olur ne olamz antibiyotk iğne yapalım o güne kadar dedi, ben de kabul etmedim tedaviyi ve bana kağıt imzalattı doktor, bişeyden sorumlu değilim verdiğim tedavi kabul edilemdi diye. inşallah bişey çıkmaz. o hastanenin çocuk doktorunu iyi değil diyolardı, değiştircem onu, bi daha ona gitmeyi düşünmüyorum.
inşallah bakteri üremez de sorun olmaz.
eve gelince ben de bebeğe mamayı dayadım çocuğa. zaten evde herkes aç kalmış bu çocuk, zayıflamış bilmem ne. sonra oğluş nazlandı akşam memeyi almaya tekrar. çok şükür sabah yine verdik ama zor alıyor. iştahsız biraz. 5-6 saat uyuyor, zor uyandırıyoruz. yani doğumum oldu çok şükür, ama annelik gerçekten sabır işiymiş. bu arada hala kendim giydirip bezleyemiyorum. kaynanamdan daha öğrenemedim. biarz da becereiksizliğim var. alıyorum arada ama yapamayınca güzel kaynanam devam ediyor. inşallah öğreneceeğim. bu arada doktordan eve geldik, ilk defa yıkadık. çocuğum kakasını yapyı. biraz rahatladık.
bir de sezeryan olmamda da bir hayır varmış. herşeyde hayır olduğu gibi. daha önce hiç gözükmeyen bir kist almış doktorum 2.5 cm yumurtalığımdan. patalojiye gitti, çok şükür temiz. normal doğum olsaydı alınamazdı ve önceden de görmemiştik hiç ultrasonda. doktor senede bir takibini muhakkak yaptır dedi.
tecrübeli annelerden emzirmeyle ilgili taktikler istiyorum. emiyor ama yeterli olup olmadığını nasıl anlayabilirim?daha güçlü emmesini sanıl sağlayabilirim?hemen uyuyor mesela.
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona
fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Papatya:............................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona
Melisela.............................. Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Butterfly33.......................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Bilgemmm...........................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona
Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş Bebişimiz Kız..
Mues.................................Topiğin ikizleri geliyoooooo Bebişlerimiz Kız ve Erkek ..
Yasemin..............................Küçük bir kelebek daha bizimle
Yağmurum..........................Bu göbüşte minik bir bebiş vaaaar
Gözyaşı..............................Annesinin kuzusu gelmiş
Xeda.................................Sonunda geldin minik melek
Meri58...............................Rabbim'in mucizesi , ol desin yeter ki
azra3434........................Hoşgeldin Rabbim'in hediyesi
kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel
esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
antalya2011..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esilanur ..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
5n1k ................................İnşallah yeniden gelicek meleği...
Karden...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
gökcen44..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
nurme..............................yeniden gelicek inşallah bebeği ...
edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin
هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen.
canim tedavin simdiden hayirli olsun insallah sonucuda güzel olucak dualarimdasin gamzelim
lonelines canim yazdiklarini okurken icimde biryerler cizzz etti. Rabbim yawrunu sana bagislasin saglikla sihhatle buyut insallah hayirli evlat olsun. her şerde bir hayir vardir derler ama o anlik biz anlayamiyoruz sonradan goruyoruz.Bak sezaryan olman senin icin hayirli olmus
Bilgemcim allah anali babali buyutsun oglusunu saglikla sihhatle insallahhhhh canim benim dun o kadar sevinmistimki face yazini okuyunca bi okadarda sasirmistim ama gelisimi cok güzel masallahhhh
matematiksel olarak 1 ay erken dogummus gibi gozuksede 2 hafta onde gidiyordu zaten hamileliginde bebişi o fark kapanmis oluyor yani
canimsin benim sen ya saolasin gokcencim. İnsallah rabbim sen ve seningibi bu mucadelenin icinde olan butun arkadaslarimada nasip edicek ben cok inaniyorum ve hep dua edicem bunun icin
Evet bu sabah test yaptim pozitif cikti sanirim ben hamileyimİnsallah bu ay ve onumuzdeki aylarda tedavi gorecek butun arkadaslarimin yuzleride benimki gibi gulsun cani gonulden istiyorum bunu. Listemizde isminin karsisinda hamile yazmayan kalmasin
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona
fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Papatya:............................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona
Melisela.............................. Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Butterfly33.......................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Bilgemmm...........................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona
Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş Bebişimiz Kız..
Mues.................................Topiğin ikizleri geliyoooooo Bebişlerimiz Kız ve Erkek ..
Yasemin..............................Küçük bir kelebek daha bizimle
Yağmurum..........................Bu göbüşte minik bir bebiş vaaaar
Gözyaşı..............................Annesinin kuzusu gelmiş
Xeda.................................Sonunda geldin minik melek
Meri58...............................Rabbim'in mucizesi , ol desin yeter ki
azra3434........................Hoşgeldin Rabbim'in hediyesi
kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel
esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
antalya2011..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esilanur ..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
5n1k ................................İnşallah yeniden gelicek meleği...
Karden...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
gökcen44..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
nurme..............................yeniden gelicek inşallah bebeği ...
edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin
هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen.
senın kı erken daha yahu snakı 38 39 haftadaymıssın gıbı konusuyorsun :)
bekle az daha kızlar zayıf oluyor zatı ben 37+0 da dogum yaptım 2750 ıdı
bılgem 36 da dogum yaptı 3.050 sanırsam
hay maaşllah...
abbim nazarlardan saklasın...
görüyor musun sabırsız oğlanı gelverdi..
rabbim hayırlı evlat eylesin..
bilgemmmmmm canım çokk çokk geçmiş olsun sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah..
eşini ve seni tebrik ediyorum...
bitteeeerrr sana da yazmıştım daha önceden canım..
evladın kollarında şimdi sağlıkla sıhhatle büyüt inşalllah güzel günlerde
rabbim bahtını da güzel eylesin prensesinin
emme sıkıntınız varmış inşallah tez vakitte atlarırsınız.
kıssss ceyoooo..
sıra sende haa:))))
melisela canım size de çok geçmiş olsun..
papatyacımm size de..
bebiş olunca da sıkıntılar bitmiyor işte..
rabbim kolylıklar versin herkese..
Bir rahatlık vardı dimiii Ceylanım,
Sende yapınca ben beklicem öyle.
Bilgem'in hiç erken doğum gibi birşeyi yokken böyle oldu.
Ben 35 i de bulmam herhalde.
Çok korkmaya başladım.
Dün lonenin yazdıklarına bende çok duygulanmıştım,
Üstüne Bilgemide duyunca :18:
azranın altta bidaha ismi var canım. onu silmeyi unutmuşsun :)
Günaydınlar herkese...
buttery canım tebrik ederim Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Lonelines gözün aydın canım, çok şükür mis kokulu oğluşun kucağında.
Emzirmeyle ilgili gerçekten çok sabırlı olman lazım, alabiliyorsan her gün duş al, ılık suyla yapacağın banyo; süt kanallarını açar, her fırsatta oğluşunu emzir, 1,5 saat çok uzun bir süre bebek için, şuanda onu saat emzirmeyeceksin bulduğun her fırsatta memeyi vereceksin ağzına, emmek istemiyor değilde nasıl emeceğini bilmiyor daha. Çevrende sana farklı şey söyleyen milyonlarca insan olcak kulaklarını kapat, hele bu çocuk aç lafları hepten gereksiz, onun midesi ne ki Allah aşkına minik daha.
Rezene, anason, ıhlamur çayları sütünün kalitesini ve miktarını arttırır. Bol bol komposto iç, kuru kayısı, dut, kuru üzüm, keçiboynuzu, kuru incir, hurma koy kompostoya. Bol bol su iç. Çok tatlı yemene hiç gerek yok, canın isterse annen sütlü tatlı yapsın ondan yersin. Bebeğini emzirirken onu ne kadar emzirmek istediğini sevdiğini düşün daha minicik ama emin ol onlar bizim bütün duygularımızı hissediyorlar.
Bilgemmmmmmmm yerim ben senin güzeller güzeli oğluşunu. Maşallah, Allahım sağlıkla yavrunu büyütebilmeyi nasip etsin inşallah.
teşekkürler canım maşallah çok sağlıklı ve dinç bir kız emzirme dışında beni hiç üzmüyor. Emzirmeyle ilgili güzel bilgiler vermişsin sağol. Göğüs ucu sorunum var o yüzden ilk başta alamadı aç kaldı hemişreler mama takviyesi yaptı biberona alışınca memeyi reddediyor silikon göğüs ucu aldık süt az geldiği için onuda zorla çok az alıp bırakıyor emmediği için süt azalıyor süt azaldıkça stres artıyor. zincirleme yani. Kızım çok obur bi seferde 90 cc mama yiyor az verince uyumuyor ağlıyor. Bu miktar 3-5 günlük bebek için fazlamı bilmiyorum mama vermeyince çığlık çığlığa sinirden morarıyor çok zor durumdayım pes etmek istemiyorum ama hem benim hem bebeğin sinirleri bozuluyor. Yemek yiyemiyorum işhatsızlık var bol komposto ve su içiyorum inşallah bunun faydası vardır doğumdan sonra 5 günde 9 kilo verdim 4 kilom kaldı sadece
lonelıess canım tebrık ederım
emzırmeyle ılgılı herkes sorun yasıyor ama sabırlı olman lazım ,benım de oggus uclarım yoktu ama sureklı verdım agzına cektıkce cektıkce geldı
1,5 saatı en az dıye dıyorlar sarılık olmasın dıye ama sen her arandıgında ver.
kımseyı takma ben de cok cektım am gleıp gecıyor lafları say ıcınde de kalmasın hıc bırsey,o zamankı laflar ınsana cok dokunuyor ıcınden bı daha da cıkmıyor
ısallah bu zor gunlerı kolaylıkla atlarsın..
ve bılgemm hayırlı olsun cnım saglıkla buyut..
ıınsalalh gazsız bı bebek olur ne dıyım :)
zor gunlerı kolay atlatın kızlar ınsalalh
darısı tum bekleyenlerın basına
canım benim çok saol
ronyam canım çok teşekkürler, özledik seni..gelde senden öğreneceğim çok şey var..
reyyan canım çok saol, benim kızımın adıda Reyyan :) duanı eksik etme bizden :)
bitter canım gözün aydın, kesinlikle ne yap et emzir veya mama ver, bizde başta almaz diye mama az verdik doymadı ve sarılık oldu ve tam 2.5 ay sürdü..aman dikkat et..
canım rabbim yardımcın olsun inşallah sütün biranönce artarda bebişin senden başkasını istemez kaç kilo dogdu ismi ne ne zaman görecez prensesini
canım merhaba emzirme sorunu gittikçe artıyor naapcağımı bilemiyorum. Ekin kızım 3350 gr 50.5 cm doğdu 5 gün sonra kontrol vardı kızım 3380 gr 52 cm boyu yanlış ölçülmüş hangisi doğru bilmiyorum artık :) resim koycam canım bi kafam rahatlasa sen naapıyon?
lone emzirmeyle ilgili şeyler yazmış okudunmu emsirme sorununu bi doktor sayesinde aşmış o belki sanada bi faydası olur maşllah kilosu boyu çok güzel heyecanla bekliyoruz senin kara kızını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?