Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
azra tebrik ederim.. ne güzel bir haber bu... darısı hepimize olsun...

loneliness seni kürtajdan sonra hamile kalma şansımız topiğinden tanıyorum... tebrik ederim, çok mutlu oldum...sağ salim inşallah..

bilgemm topikten tanıdıgım nadir insanlardansın, senin haberrine de çok sevindim.. sağ salim inşallah,,,

topikte aktif değilim ama arkadaşlar hepinizi takip ediyorum,i hamile kalanla seviniyorum, doğum yapanla mutlu oluyorum..

beni de dualarınızda unutmazsanız sevinirim.. adını bilmediğim bebegıne kavusmus ya da kavusacak tüm arkadaşlara da tebrikler diyorum..

lorkee tedavin boyunca ben de dua ettim, olumsuz haberi alınca çok üzüldüm ama dualarımdasın.. bizler de kavusacagız inşallah...
hepiniz kader arkadaslarımsınız..

canım azram çookk sevinçliyim inan ki..
haberini buradan yazmak istedim ama sonra düşündüm ki
uzun zamandır hepimizin kurmak istediği o güzel cümleyi sen burada kendin söyle hemde bağıra bağıra..
sonrada hep berBER halaya:))9

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona
fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Papatya:............................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona
Melisela.............................. Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Butterfly33.......................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Bilgemmm...........................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona
Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş Bebişimiz Kız..
Mues.................................Topiğin ikizleri geliyoooooo Bebişlerimiz Kız ve Erkek ..
Yasemin..............................Küçük bir kelebek daha bizimle
Yağmurum..........................Bu göbüşte minik bir bebiş vaaaar
Gözyaşı..............................Annesinin kuzusu gelmiş
Xeda.................................Sonunda geldin minik melek
Meri58...............................Rabbim'in mucizesi , ol desin yeter ki
azra3434........................Hoşgeldin Rabbim'in hediyesi
kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel
esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
antalya2011..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esilanur ..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
5n1k ................................İnşallah yeniden gelicek meleği...
Karden...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
gökcen44..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
nurme..............................yeniden gelicek inşallah bebeği ...
edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen.

Son düzenleme:
Kızlar Bilgem doğum yapmışşşşşşşşşşşşşşşş
bugün sancısı varmış akşam sezaryanla sapsarı bi oğluşu olmuşşşşşşşşşşşşşş
ahhh canım benim çok mutlu oldum,bilgemin yawrusu kucağında demek,inşallah herşey yolundadır:))

canım gözün aydın ,bazi aksilikler olmuş ama yawrun kucağındaya inşallah geçecek,herkesin her dediğinede bakma sen mükemmel bir anne olacaksın :))

azranın altta bidaha ismi var canım. onu silmeyi unutmuşsun :)

Azracığım canım, gözün aydın tatlım. senin adına çok sevindim. tüp tüp diye başımın etini yedin :) ben sana dedim acele etme diye. bak gördünmü bir bildiğm varmış demekki. tüpsüz normal süpriz yaptı bebeğin. Allahıma şükürler olsun. Artık kendine ve bebğine iyi bakma zamanı. Rabbimden sorunsuz güzel bir hamilelik dilerim. Darısı diğer arkadaşlarımın başına.

azra hangi ara hamile kaldı???????????????????????????
mues bebişlerimiz cinsiyetlerinide eklermisin???????**

senın kı erken daha yahu snakı 38 39 haftadaymıssın gıbı konusuyorsun :)

bekle az daha kızlar zayıf oluyor zatı ben 37+0 da dogum yaptım 2750 ıdı

bılgem 36 da dogum yaptı 3.050 sanırsam

erken canım biliyorumda bu bilgem benim gözümü korkuttu:)))
maşallah ogluşu az daha beklese 4 kilo dogarmış bana dombili diye diye dombili doguruyolar artık

teşekkür ederim canım mesajını okudum çok güzeldi çok sağol ama o kadar zor bir süreçki nefes alcak zaman yok emme sorunumuz iyice ciddi boyutta oldu emmeyi iyice bıraktı ve sütüm artacağına azalıyor çok üzülüyorum. Sarılık korkusu yüzünden mamayı verdim sonu böyle oldu. Sarılıkta 20 üstü hastaneye yatıyor bizim 15 çıktı eğer beslenmezse bizdede sıkıntı olcak o yüzden mama vermek zorundayım. Sağıyorum ama sağarak süt az geliyor mutlaka bebek emmeli allahım sizede güzel günler nasip etsin ve sorunsuz bir bebek anne süreci geçirin

vardı valla daha erken diyodum hep dogum çantam hazır bi tek kendime çorap koyacam gece rüyama bile girdi düşün çorap koymadım çantama diye bari bugün koyuyumda rahat rahat uyuyum
hayırlısıyla saglıkla gelsinlerde canım tek kalmak zormuş:18::18::18:

teşekkürler canım maşallah çok sağlıklı ve dinç bir kız emzirme dışında beni hiç üzmüyor. Emzirmeyle ilgili güzel bilgiler vermişsin sağol. Göğüs ucu sorunum var o yüzden ilk başta alamadı aç kaldı hemişreler mama takviyesi yaptı biberona alışınca memeyi reddediyor silikon göğüs ucu aldık süt az geldiği için onuda zorla çok az alıp bırakıyor emmediği için süt azalıyor süt azaldıkça stres artıyor. zincirleme yani. Kızım çok obur bi seferde 90 cc mama yiyor az verince uyumuyor ağlıyor. Bu miktar 3-5 günlük bebek için fazlamı bilmiyorum mama vermeyince çığlık çığlığa sinirden morarıyor çok zor durumdayım pes etmek istemiyorum ama hem benim hem bebeğin sinirleri bozuluyor. Yemek yiyemiyorum işhatsızlık var bol komposto ve su içiyorum inşallah bunun faydası vardır doğumdan sonra 5 günde 9 kilo verdim 4 kilom kaldı sadece

canım rabbim yardımcın olsun inşallah sütün biranönce artarda bebişin senden başkasını istemez kaç kilo dogdu ismi ne ne zaman görecez prensesini

canım bende göğüs ucu problemi yaşıyorum senin bebeğin almış ne güzel benim bebeğim almıyor emme pozisyonuna geçince bile çığlığı basıyor sütte az geliyor sen galiba hiç biberon vermedin o yüzden belki alıyor senin memeni

evet canım çok haklısın sarılık korkusu yüzünden mama verdim sarılık çok kötü bir arkadaşın bebeği sarılık olmuştu onun korkusundan mamayı dayadım çünkü neler yaptım neler memeyi almıyor süt çok gelince belki alır ama emmeden süt nasıl çoğalr bilmem

canım rabbim yardımcın olsun inşallah sütün biranönce artarda bebişin senden başkasını istemez kaç kilo dogdu ismi ne ne zaman görecez prensesini

canım merhaba emzirme sorunu gittikçe artıyor naapcağımı bilemiyorum. Ekin kızım 3350 gr 50.5 cm doğdu 5 gün sonra kontrol vardı kızım 3380 gr 52 cm boyu yanlış ölçülmüş hangisi doğru bilmiyorum artık :) resim koycam canım bi kafam rahatlasa sen naapıyon?

bilgem gözün aydın allah analı babalı büyütsün sen benden 1 ay sonraydın ama içimden hep aynı zamanda doğurcaz galiba diyordum yanılmadım:)

lone emzirmeyle ilgili şeyler yazmış okudunmu emsirme sorununu bi doktor sayesinde aşmış o belki sanada bi faydası olur maşllah kilosu boyu çok güzel heyecanla bekliyoruz senin kara kızını

lone emzirmeyle ilgili şeyler yazmış okudunmu emsirme sorununu bi doktor sayesinde aşmış o belki sanada bi faydası olur maşllah kilosu boyu çok güzel heyecanla bekliyoruz senin kara kızını

canım bende düşünmedim desem yalan olur profesyonel yardım almayı düşünüyorum anne sütü için herşeyi yapıcam olmazsada yapacak bişey yok dünyanın sonu değil diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…