- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.101
vardı valla daha erken diyodum hep dogum çantam hazır bi tek kendime çorap koyacam gece rüyama bile girdi düşün çorap koymadım çantama diye bari bugün koyuyumda rahat rahat uyuyum
hayırlısıyla saglıkla gelsinlerde canım tek kalmak zormuş:18::18::18:
Arkadaşlar yarın kontrolümüz var çok korkuyorum...ne olur bebeğim için dua edin
En son perşembe gün pek iyi şeyler duymadım yarın ankarada randevumuz var, inşallah hersey daha kötüye gitmez, rabbim bundan fazlasını yaşatmaz..
Ne olur çok çok dua edin, rabbim yüzümüzü güldürsün, gördüklerimiz bunula kalsın....
Bu arada Bilgem ve Butter doğum yapmıssınız, bebeklerlinizi sağlıcakla kucağınıza almıssınız gözünüz aydın, sizin için cok sevindim...İnşallah bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim bizimde yardımcımız olur, bebeğimizin şifasını verir...
canım allah yar ve yardımcın olsun inşallah hiç beklemedigin kadar güzel haberlerle dönmek nasip olur canım dualarımda olacaksın merak etme bize en erken ne zaman haber verebilirsin yarın doktordan çıkınca verebilecekmisin merakta bırakma canım bizi yolunuz açık olsun
canom ya rabbim yar ve yardımcın olsun,dualarımdasın:))Arkadaşlar yarın kontrolümüz var çok korkuyorum...ne olur bebeğim için dua edin
En son perşembe gün pek iyi şeyler duymadım yarın ankarada randevumuz var, inşallah hersey daha kötüye gitmez, rabbim bundan fazlasını yaşatmaz..
Ne olur çok çok dua edin, rabbim yüzümüzü güldürsün, gördüklerimiz bunula kalsın....
Bu arada Bilgem ve Butter doğum yapmıssınız, bebeklerlinizi sağlıcakla kucağınıza almıssınız gözünüz aydın, sizin için cok sevindim...İnşallah bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim bizimde yardımcımız olur, bebeğimizin şifasını verir...
YAĞMUR naber,nasıl gidiyor canım?
Bal kızım nasıl :))
cok sagol canim..ben stresten uzak durmaya calisicam hic olmadigim kadar umursamaz olucazcanım ben geçen sene bu zaman tüp bebek tedavisindeydim
ve ruhen çok sıkıntılı günler geçirdim
benim tek tavsiyem sinir stresten uzak dur
özellikle sevmediğin kişilerden
benim olmamıştı şimdide hala onun cesaretsizliği içindeyim
tekra gidersem sanki aynı şeyler olacakmış gibi geliyor
tam ne zaman tedavin bende inşallah ramazanın ilk gününe temizlenecem
o zaman yasini şerif okurum senin için
söz vermiyorum ama fetihde okumaya çalışırım
ins canim ins cok guzel olucak..
Çok güzel olur inşallah canım bu sefer,
Bizde transferden sonra eşim bana yemin ettirerek söz istemişti.
Ondan gidip test yaptırmamızı istemeyeceğime ve gizli test yapmayacağıma =)
Test günüde sabahın köründe gidip yaptırmıştık.
Sorma canım ayda iki kez gidiyorum önceden ayda 4 kezdi.
Ultrasonda direk rahim ağzı kontrolü yapıyorlar.
Açılma olunca dikiş atıcaklar.
:18::18::18:
yağmurum canım benim çok saol, sende cimcimeme iyi bak :)
canım biz sanırım geçer diye bekledik, eşim saolsun bu konuda, iyice hasta etmeden götürmüyor, daha kötü oluyor diye..bekledik ve böyle oldu, çok şükür şimdi daha iyi ama bizimki öksürmüyor yaçıkarmıyorda bişi, ne burundan ne ağızdan bişi çıkarıyor sen asisti ne kadar veriyordun? bize yarım ölçek 3 kez yazmış ama ben korkumdan 2 çay kaşığı veriyorum 8 saat arayla..Bizim kalptede sorun olduğu için korkumdan bişi veremiyorum ters etki eder diye, yan etkilerinde biraz okudum korktum ben..Rabbim tez zamanda iyi eder inşAllah..
Ceymi canım Allah yardımcınız olsun, bizdede var üfürüm ve bizimde daha kapanmadı, Rabbim şifalarını verir inşAllah..benimde hep yüreğim ağzımda bişi olacak diyeağustosda kontrolümüz bizimde inşAllah kapanır..
teşekkürler canım maşallah çok sağlıklı ve dinç bir kız emzirme dışında beni hiç üzmüyor. Emzirmeyle ilgili güzel bilgiler vermişsin sağol. Göğüs ucu sorunum var o yüzden ilk başta alamadı aç kaldı hemişreler mama takviyesi yaptı biberona alışınca memeyi reddediyor silikon göğüs ucu aldık süt az geldiği için onuda zorla çok az alıp bırakıyor emmediği için süt azalıyor süt azaldıkça stres artıyor. zincirleme yani. Kızım çok obur bi seferde 90 cc mama yiyor az verince uyumuyor ağlıyor. Bu miktar 3-5 günlük bebek için fazlamı bilmiyorum mama vermeyince çığlık çığlığa sinirden morarıyor çok zor durumdayım pes etmek istemiyorum ama hem benim hem bebeğin sinirleri bozuluyor. Yemek yiyemiyorum işhatsızlık var bol komposto ve su içiyorum inşallah bunun faydası vardır doğumdan sonra 5 günde 9 kilo verdim 4 kilom kaldı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?