Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bitteeerrr.. canım zor zamnalr geçiriyorsun ama inşalalh geçecek
sıkma canını inşallah bebişin emecek allahın izniyle stres yapma sen elinden geleni yap beselnmene dikkat et
süt arttırıcı gıdalar tüket öyle böyle derken alışacak bebeğin elbet
allah yardımcın olsun canım benim..

Slm kızlar
Topiği en son bıraktığımda sıkıntılı günler yaşıyorduk..Korka korka okumaya başladım ama maşallah güzel haberler peş peşe gelmiş..

BUTTERLY canım çok tebrik ederim..Rabbim kara kızına hayırlı,sağlıklı ve de uzun ömürler versin inşallah..
Emzirmeyle ilgili sıkıntınızı da biran evvel atlatırsınız umarım..
Sende çok stres yapma canım..Ben de çok istememe ve çabalamama rağmen oğlumu ancak 1 ay emzirebildim..Rabbim yeterki sağlık versin,bebişler öyle ya da böyle büyüyorlar..

LONE canım yazdıklarını büyük bir heyecanla okudum..Çok şükür kuzucuğun artık kollarında..
Çok sevindim canım çoook tebrik ederim..Rabbim oğluna hayırlı,sağlıklı,uzun ömürler versin inşallah..
Allah'a emanet olun,çok öpüyorum..

BİLGEMM yerim ben senin o aceleci oğlunu..
Seni daha fazla bekletmek istememiş demekki sürpriz yapmış annesi..
Rabbim senin kuzuna da hayırlı,sağlıklı,uzun ömürler versin..İsmi gibi Mert,annesi gibi merhametli ve akıllı olsun inşallah..
Çok çok öpüyorum seni ve mis kokulunu canım..

kızlar bir hamile haberi daha vereyim size emine85 arkadaşımız 5 haftalık hamie düşük tehlikesi varmmış dua edin
krisim canım şimdi okudum düşük tehliken varmış
rabbim sağ salım almaya nasıp etsin yavrunu

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona
fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Papatya:............................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona
Melisela.............................. Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Butterfly33.......................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Bilgemmm...........................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona
Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş Bebişimiz Kız..
Mues.................................Topiğin ikizleri geliyoooooo Bebişlerimiz Kız ve Erkek ..
Yasemin..............................Küçük bir kelebek daha bizimle
Yağmurum..........................Bu göbüşte minik bir bebiş vaaaar Bebişimiz Kız
Gözyaşı..............................Annesinin kuzusu gelmiş
Xeda.................................Sonunda geldin minik melek
Meri58...............................Rabbim'in mucizesi , ol desin yeter ki
azra3434........................Hoşgeldin Rabbim'in hediyesi
kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel
esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
antalya2011..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esilanur ..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
5n1k ................................İnşallah yeniden gelicek meleği...
Karden...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
gökcen44..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
skyline.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
nurme..............................yeniden gelicek inşallah bebeği ...
edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen.

Son düzenleme:

Sende hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarsın bebişini inşallah.
Sonra sırayla hepimiz inşallah.........

Kızlar EMİNE82 arkadşaımız hatırlarsınız Şuan mucize bi hamilelik yaşıyor ama düşük tehditi var lütfen dualar edelimm

Listede gözümden kaçan birşeyler varsa af ola,
Bilgemmm daha güzel düzenliyordu artık düzenlemeri o yapar.

Arkadaşlar yarın kontrolümüz var çok korkuyorum...ne olur bebeğim için dua edin
En son perşembe gün pek iyi şeyler duymadım yarın ankarada randevumuz var, inşallah hersey daha kötüye gitmez, rabbim bundan fazlasını yaşatmaz..
Ne olur çok çok dua edin, rabbim yüzümüzü güldürsün, gördüklerimiz bunula kalsın....

Bu arada Bilgem ve Butter doğum yapmıssınız, bebeklerlinizi sağlıcakla kucağınıza almıssınız gözünüz aydın, sizin için cok sevindim...İnşallah bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim bizimde yardımcımız olur, bebeğimizin şifasını verir...

canım allah yar ve yardımcın olsun inşallah hiç beklemedigin kadar güzel haberlerle dönmek nasip olur canım dualarımda olacaksın merak etme bize en erken ne zaman haber verebilirsin yarın doktordan çıkınca verebilecekmisin merakta bırakma canım bizi yolunuz açık olsun

Amin canım,, inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder bebeğimin şifasını verir...Randevumuz yarın öğlen ama benim kendime gelmem biraz zaman alıyo tükeniyorum, o yüzden ne zaman haber verebilirim bilmiyorum ama en erken akşama haber verebilirim..
Şimdiden kalbim yerinden çıkacak gibi nefes alamıyorum... İnşallah Rabbim şifasını verir yada hersey eski duydugumuzla kalır

canom ya rabbim yar ve yardımcın olsun,dualarımdasın:))
YAĞMUR naber,nasıl gidiyor canım?
Bal kızım nasıl :))

şükür teyzesi iyi kuzum
ayın 22 de testimiz var inşallah o günde iyi haberlerini getiririm:))
sen nasılsın oğulların nasıl??

cok sagol canim..ben stresten uzak durmaya calisicam hic olmadigim kadar umursamaz olucaz
ins guzel sonuc alirim.yarin yine doktorla randevum var,yarin tam belli olucak iste.

dogum kontrol hapi bitince gel demisti.

dualarin icinde ALLAH razi olsun..
ins canim ins cok guzel olucak..
bende bu kez daha sabirli olcam ve evdede test yapmicam simdilik oyle dusunuyorum:44::44:

canım ben günde ikikez 2ml veriyordum yani yarım ölçek, enjektöre çekip veriyordum mecbur kaşıkla verince tükürüyo bizim ki :)) , canım üfürüm kapanır Allahın izniyle ama hastalıklarına dikkat edin iyice hasta olmasını beklemesin babası, ne kadar az ilaç o kadar iyi küçük bebekler için..

canım ya fırsat buldukça duş al ve bol bol uyumaya çalış, 90cc fazla az ver aç kalsın biraz memene alıştırmaya çalış, silikon gögüs ucu bende kullanmaya çalıştım sevmedi oğlum bende onsuz verdim gögüsucum neredeyse koptu ama yinede verdim ağlaya ağlaya çığlık çığlığa emzirdim ama inat ettim mama vermedim sütte geldi meme başımda iyileşti, morarmaya gelince sadece açlıktan ağlayıp morarmaz sancısı vardır yada başka derdi , o sorun bizdede vardı morarana kadar ağlıyodu oğlum, meme vererek kucağıma alarak ninni söyleyerek sakinleştirmeye çalışıyordum günden güne azaldı ve şimdi çok şükür hiç kalmadı. sana önerim sakin olmaya çaış herşey 1-2 aya kadar düzene girecek, sık sık memene yatır kara kızını emsin koklasın emmesin kyfi bilir nasıl davranırsa davransın, canım mamayı da çok çaresiz kaldığında 20-30 cc verki aç kalsın memeyi tutsun mamalar yavaş sindiriliyor ve tok tutuyor o yüzden az ver. bende 2.ve 3. gün mama vermiştim ama emzirmeyi hiç bırakmadım benim dikişlerim açılmışt sürekli hastaneye gidiyordum oğlumu mecbur evde bıraktığım için mama vermiştik çünkü o zaman sağmayla süt gelmiyodu. Allahın izniyle emdikce geldi. 4. gün kontrolünde doktor mama verme dedi, bizimde sarılık problemi vardı.bende inat ettim mama vermedim ilk gün nazlandı sonra paşa paşa emdi. açtım mememi bütün gün kucağımda burnuna dayayarak yattık öle çok şükür aldı, iştahın açılır zamanla hiç korkma humananın çayı var onu iç uyu su iç elevitte güzel süt yapıyor sabırlı ol bir kaç güne düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…