Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhabalar...
bizdede eşim tedavi oluyor klomen ve prozseed kullanıyor ağustosa kadar olmaz ise aşılama deneyeceğiz....
eşimde morfoloji ve hız problemi var....

Azracım merhaba, hamile haberine inan çok sevindim. sen ovulasyon testi kullanıyordun sanırım. senin dahaa önce hiç hamilelik olmuş muydu? yada aşılama veya tüp bebek denemişmiydin? neler yaptın? belirtilerin varmıydı adetten önce? bize biraz anlatabilir misin? sevgiler

krishazel nasılsın? bir haftadır yoksun. nasıl oldu durumun? kanaman durdu mu? merak ediyorum seni.umarım iyisindir. bizi haberdar et. sevgilerimle

bilgecim bebeğin hayırlı olsun. sağlıklı sıhhatli ve uzun ömürlü olsun. darısı bekleyen ve isteyen tüm kader arkadaşlarıma da nasip olsun.

kızlar listeyi şimdi kim düzenliyor? mues sen mi bakıyorsun bu işe? beni de bu listeye ekleyebilir misin? bu listedekiler sırayla hamile kalıyor. ben 2008 den beri bu topiği takip ediyorum, 6 yıllık evliyim 4 yıldır istiyoruz fakat henüz anne olamadım. belki listeye eklerseniz benim de yolum açılır ne dersiniz? şans getirir mi listeniz? ne dersiniz? sevgiler

bilgecim bebeğin hayırlı olsun. sağlıklı sıhhatli ve uzun ömürlü olsun. darısı bekleyen ve isteyen tüm kader arkadaşlarıma da nasip olsun.

kızlar listeyi şimdi kim düzenliyor? mues sen mi bakıyorsun bu işe? beni de bu listeye ekleyebilir misin? bu listedekiler sırayla hamile kalıyor. ben 2008 den beri bu topiği takip ediyorum, 6 yıllık evliyim 4 yıldır istiyoruz fakat henüz anne olamadım. belki listeye eklerseniz benim de yolum açılır ne dersiniz? şans getirir mi listeniz? ne dersiniz? sevgiler

Kızlar aklıma bişey takıldı doktor ikinci randevumda kiloma baktı aynı hatta evdeki Baskulde iki kilo düşük gösteriyorum bu yuzden Dr bir dahaki gidişimde kilo almış olmam gerektiğini söyledi 13. Haftamdayim sizin nasıldi kilolarınız ben 60 tim şimdi 58 olmuşum kilo almazsam sorun olurmu aslında yiyorum ama hiç bir oynama yok bu mesele biraz canımı sıktı

azracigim tebrik ederim cok sevindim. Allahim Insaallah sana hamileligini güzel ve sorunsuz gecirmeni nasip etsin. Rabbim kolay dogum ve Hayirli evlat(lar) nasip etsin canim sana Insaallah. ne güzel Rabbim emeginin karsiligini verdi. cok cok sükret ve bizlerede dua etmeyi unutma. Allaha emanet ol

doktorlar genelde kilo alma diye uyarırlar senin ki de ilginçmiş, ilk aylarda kilo kaybı normal canım ben 4 kilo vermiştim,8 kilo vereni biliyorum 16. haftandan itibaren almaya başlarsın hem de fazla fazla hiç merak etme mesela ben 22 kilo alarak gitmiştim doğuma

Merhaba arkadaslar bilgem bebisgelmis gözünüz Aydin,o da annesine hemen kavuşmak istmis))saglicakla buyut ve dogum yapan herkese Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin,
Bugun benim çevremde 3 tane umutsuz vaka olarak bilinen kisinin hamile olduğunu duydum,birinin 11 ,digerinin 19 ve bir digerinin de 7 yıldır cocuğu olmuyordu,sizin asla cocuğunuz olmaz demiş Dr lar ama son tüpbebek denemelerine 3 ude hamile suan,Dr lari ve sorunları hakkında bir fikrim yok,annem tanıyor ondan aldım haberi ama 19 yıl dilekolay yaaa ,Yanibenim anladığım mücadeleyi bırakmak yok en son ihtimal tupbebekle herkes hamile kalacak kendinizi boyle motive edin ,ben inanıyorum

Canim sen kaç kilo aldın şimdiye kadar ben iki kiloverdim Dr artık Alman gerekiyor diyor ama hala ayni

canım ben 2 kilo verdim ama 12. haftadan sonra o kiloları aldım
ama diğer gebeliğimde 7 kilo vermistim 16. haftaya kadarda almamıştım,dokhiç bir sorunyok diyordu,5. aya kad<r alınmaması olabilirmiş,dert etme kilo alacağın dönemlar çok yakın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…